Puppy slaapt niet 's nachts

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RoyRoy

Goedemorgen iedereen,

Onze Mechelse herder van 9 weken kruipt zonder problemen heel de dag in en uit haar bench voor een dutje maar 's nachts jankt en blaft ze uren aan een stuk. Als ik overdag even weg ben steek ik ze in de bench en volg ik haar via de camera, na 10 min piepen slaapt ze tot ik terug ben maar 's nachts wil ze maar niet! Iemand tips hiervoor? Zelf ga ik er snachts 2 a 3 keer uit om haar te laten plassen buiten en dat doet ze ook. 

 

Roy

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Er bij gaan slapen beneden, of meenemen op bed.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Snachts is het moeilijk voor zo,n jonge hond om alleen te zijn, dat gaat over, wat kan je doen, neem de pup mee naar je slaapkamer, maak daar en bedje voor je pup op, en heus dat is niet voor altijd als je dat niet wil, als de hond wat ouder is kan die apart gaan slapen , wil je geen hond meenemn naar de slaapkamer ga dan een paar weekjes beneden bij de hond slapen, bedenk dat je hond nimmer alleen was in de nacht altijd iemand bij zich, mams of broertjes of zusjes en nu alleen....     geef geborgenheid waar je hond zijn verdere leven op jou kan vertrouwen.

honden page profiel Tiamo  ^_^  DyunaTiamo ^_^ Dyuna

honden foto van Tiamo  ^_^  Dyuna

Ik ga mee met bovenstaande reacties. Hier ook 3 weken in bed geslapen, daarna in bench naast het bed. En bench op ong 3 weken tijd steeds verder van het bed verplaatst. Toen in de gang gezet, zodat ik van boven kon laten horen dat ik er gewoon was. 

 

Alleen blijven dient idd opgebouwd te worden. Houdt er rekening mee dat je de pup overdag niet te lang alleen laat, dit werkt verlatingsangst in de hand als dit niet subtiel word opgebouwd, waardoor de pup het snachts ook moeilijk blijft vinden om alleen te blijven. Succes en veel plezier met je pupje.

honden page profiel FieFie

honden foto van Fie

Jep, hier ook 2,5 weken op de zetel geslapen naast de puppyren, daarna was ze voldoende op haar gemak en konden we boven gaan slapen (wel nog wekker zetten voor een uitlaatmomentje 's nachts). Ik denk dat ze hier een goeie maand (of iets langer) was toen ze echt ging doorslapen een hele nacht.

honden page profiel Thara Thara

honden foto van Thara

Ja hoor eens met mijn voorgangers 

Lekker de bench naast je bed zetten , soms is je stem al voldoende om de pup weer gerust te stellen 

En je er niet te druk om maken

Bench steeds wat verder bij het bed vandaan zetten 

Sommige honden vinden het ook fijn als er een kleed over de bench hangt , een lekker donker hol 

En het alleen laten overdag stapje voor stapje opbouwen 

 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Idd je begint met de bench dicht bij je slaapkamer of ernaast. Gaat het goed? Dan schuif je een klein stukje verder weg. Of je gaat op de bank slapen en dan schuif jezelf steeds een stukje verder weg. Luchtbedje bv.

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Tijdje naast je hond slapen, vaak duurt dit wel 3 weken. Geef je pup de tijd om te wennen. Is niet niks om zo uit je nest weg te gaan en helemaal alleen te zijn. Je kunt je hond ook meenemen naar boven. Vooral zn jonge pup geen uren laten janken, wordt het zeker niet beter van. Zo gaat het nooit een prettige ervaring worden voor je hond.

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Ik denk dat ze 's nachts niet alleen kan zijn nog.

Dat uren laten janken en blaffen helpt niet dat ze dit gaat leren.

Misschien slaapt ze daarom overdag zo goed, ze is bekaf van de nachten.

 

honden page profiel DagmarDagmar

Ik neem ze bij mij. Ze slapen dan direct door en ik kan zelf ook slapen.. laatste duurde een week of 2 eer hij aangaf dat hij wel alleen kon slapen.

honden page profiel DD

honden foto van D

Als je een hond in bed neemt, moet je er ook rekening mee houden dat een hond zoiets kan hebben van; heerlijk, houden zo XD Mijn hond slaapt sinds ze pup is in mijn bed. Ze is nu bijna 5 jaar. Op reis en uit logeren kán ze in een mandje naast bed. Maar ze zal een heel tijdje protesteren, en ook stiekem op bed proberen te komen. Ik vind het zelf niet erg. Ze is maar 7kg, ik ben alleenstaand. Maar als het niet iets is wat je voor langere tijd wil, of er niet aan beginnen, of op tijd zelf beginnen met afbouwen, voor het een gewoonte wordt hp-angel

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^