Relatieproblemen door verschillende ideeën over opvoeden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AngeliqueAngelique

honden foto van Angelique

Bedankt voor alle reacties, ik kon om een of andere reden niet inloggen op mijn telefoon maar nu gelukkig wel maar het quoten gaat niet op de telefoon... 

Ik wil graag wel toelichten dat mijn vriend niet zo is tegen de kinderen (dan had ik het al veel eerder verbroken) wel heeft hij behoorlijk last van stemmingen en speelt er inderdaad meer dan alleen de hond maar daar ga ik liever niet op in zo openbaar (vind ik ook niet netjes naar hem toe).

Vind het wel heel fijn om te horen dat ik niet overdrijf (dat vind hij er dus van en dat ik de hond boven hem verkies... over dramatisering  gesproken). 
Vanochtend wilde mijn dochter de pup pakken en gromde ze licht om aan te geven dat ze dat niet wou, dat is ook iets wat ik de kinderen geleerd heb om te respecteren en ze liet de hond ook met rust, het is nooit leuk om te horen maar ik ben wel blij dat ze niet meteen uithaalt.

Helaas ging het vanavond alweer fout mijn vriend was weer boos op haar en tilt haar met haar nekvel omhoog (echt een meter van de grond). Ze is inmiddels ruim 15 kilo en geen pupje van 8 weken meer, ik weer boos en weer in dat cirkeltje... :-(

Knoop is nu wel doorgehakt hij kan per 1 februari een eigen plek regelen. 

Wat betreft GT ik heb het een paar in de buurt gevonden via de link van Joop, bedankt hiervoor! 

Er werd ook gevraagd wat voor Stafford ze is, ze is een Amerikaanse. Niet van de fokker, heel raar verhaal heel onderzoek gedaan of het een goed adres was maar bleek achteraf dat de pups verhuisd waren dat zag ik pas toen ik in het paspoort keek. Niet handig dat weet ik maar nu niet veel meer aan te doen. 
Heb wekelijks privéles Puppycursus met haar en ook de kinderen gaan soms mee, verder doet ze het eigenlijk heel goed. Ze speelt heel leuk met andere honden, ik weet dat dat nog kan veranderen maar tot nu toe ben ik heel blij met hoe ze het doet.

honden page profiel AngeliqueAngelique

honden foto van Angelique


Jullie zeggen verstand te hebben van het ras,dat heb jullie duidelijk niet,want dan zou je partner nooit of te nimmer een pupje zo aanpakken.
Consequent en duidelijk zijn dat hebben ze wel nodig maar dat geldt voor iedere hond.
 
Een goed gefokte stafford die naar zijn baas gaat grommen dan gaat er behoorlijk wat mis.
 
Kan jij niet zorgen dat je partner normaal doet tegen jullie pup dan herplaats je het pupje maar naar mensen die wel met zo een hondje kunnen omgaan,want het wordt moeilijker,staffords zijn dikkoppen en met geweld zal je alleen maar averechts effect bereiken,je krijgt een doodsbange maar geen gehoorzame hond,buiten schreeuwen zal de hond de andere kant oplopen.
 
Staffords zijn heel gevoelig en reageren ook op spanningen in het huis.
 
  "

Wel een beetje kort door de bocht om te zeggen dat een ander er geen verstand van heeft.. Ik weet er genoeg van om te weten dat dit niet de manier is, daarom hadden we ook duidelijk een afspraak dat de opvoeding mijn verantwoordelijk zou zijn. Dat mijn vriend het niet wil accepteren dat ik zijn harde aanpak niet goedkeur en hij er niet mee stopt had ik daarom ook niet verwacht. Dat lijkt me heel iets anders...

Ik had echt nooit van mijn leven verwacht dat mijn vriend zo tegen de hond zou doen, dan had ik nooit een hond genomen maar ze is er nu en dan zal ik haar beschermen. 
Het rommelt al langere tijd, ik dacht dat het aan de medicatie van mijn vriend lag maar dat is goed ingesteld volgens de dokter dus zijn frustratie komt ergens anders vandaan. Het is niet alleen de hond maar ook andere hele onbenullige dingen kan de vlam in de pan schieten, het is een beetje op eieren lopen. Soms gaat het tijd goed maar als hij het druk heeft dan hoeft er niet veel te gebeuren voor hij weer gefrustreerd raakt.

Dit brengt ook veel spanning in huis wat inderdaad ook op de pup slaat. 

Tja als je alles van te voren weet ga je liggen voordat je valt. Ik had dan ook andere keuzes gemaakt, maar ik wil mijn best doen voor die hond en dan is het fijn om wat advies te kunnen krijgen en vooral bevestiging dat je gevoel goed zit en je niet overdrijft. Dat geeft mij veel rust dus veel dank voor bevestigingen:-)

honden page profiel Britt, Maui & Fanu ~ Britt, Maui & Fanu ~

honden foto van Britt, Maui & Fanu ~

Ik zou echt de pup een tijd ergens anders onderbrengen. 1 februari duurt nog best lang en dergelijk geweld kan enorm veel schade brengen, schade die je absoluut niet bij een slechtgefokte pup van dit kaliber wilt hebben. 

honden page profiel AngeliqueAngelique

honden foto van Angelique

" Ik zou echt de pup een tijd ergens anders onderbrengen. 1 februari duurt nog best lang en dergelijk geweld kan enorm veel schade brengen, schade die je absoluut niet bij een slechtgefokte pup van dit kaliber wilt hebben.  "

Ik ken zelf geen goed adres waar ik haar in vertrouwen kan achter laten hier heb ik nog zicht op wat er gebeurt, bij een onbekende niet. Ik laat hem niet meer alleen met de pup. Hij is veel aan het werk en alleen thuis op zondag en in de avond 3 uurtjes het is even doorbijten...

honden page profiel Britt, Maui & Fanu ~ Britt, Maui & Fanu ~

honden foto van Britt, Maui & Fanu ~

" Ik ken zelf geen goed adres waar ik haar in vertrouwen kan achter laten hier heb ik nog zicht op wat er gebeurt, bij een onbekende niet. Ik laat hem niet meer alleen met de pup. Hij is veel aan het werk en alleen thuis op zondag en in de avond 3 uurtjes het is even doorbijten... "

Dan nog zou ik op zoek gaan naar een oppas adres. Een slecht gefokte Stafford zonder stamboom kan al een tikkende tijdbom zijn, helemaal als de basis niet stabiel is. Je hebt kinderen thuis, is een beschadigde Stafford dan handig? Nee. 

Je zegt dat je ze niet alleen laat maar toch zijn er al twee pittige incidenten geweest. De pup heeft er niet voor gekozen om in deze situatie terecht te komen, pak je verantwoordelijkheid voor de pup en de kinderen en breng haar (tijdelijk) ergens anders onder. 

honden page profiel AngeliqueAngelique

honden foto van Angelique

. Maar niet iedereen is van de 100% happy-clappy opvoeding. Een voorbeeld. Toen mijn hond als pup niet geborsteld wilde worden, begon hij te grommen en ander agressief gedrag te vertonen. Nu wil ik gewoon mijn hond kunnen aanraken, ik heb niet zoveel met de geldende mores op dit forum dat de hond bepaalt of je hem mag optillen, of zijn poten mag afdrogen, of dat ik hem dan eerst moet afleiden met een snoepje, en wat al niet meer. Ik ga dus ook gewoon door met borstelen, corrigeer zijn gedrag, en stop pas zodra hij zich wat mij betreft goed gedraagt. En pas dan krijgt hij een beloning. Zo leert hij ook niet dat agressief gedrag loont, want zodra de hond leert dat agressie werkt, zal hij dat vaker inzetten. Punt is dat niet iedereen dezelfde opvoedingsstijl hoeft te hebben. Uiteraard moet je dan wel verstand hebben van honden en hun gedrag, en ik heb het idee dat dit jullie eerste hond is, dus dat een (goede!) gedragstherapeut zeker geen overbodige luxe is.
 
Kijk hier bijvoorbeeld voor een GT in je omgeving.
 
  "

Joop ik ben ook niet van de happy flap maar zoals iemand anders net aanhaalde corrigeren is wat anders dan straffen.
Het gaat mij vooral om de emotie/frustratie die er bij komt kijken, je corrigeert op een kalme manier met een specifiek doel voor ogen. Die bewustheid zie ik niet bij mijn vriend, zijn heftige reactie veroorzaakt een heftige tegenreactie. Ik merk zelf ook als ik mijn geduld verlies ik langer bezig ben dan als ik kalm blijf...

honden page profiel AizenAizen

honden foto van Aizen

Uit welke hoek kom je? misschien dat iemand hier je kan helpen met eventueel wat oppassen tot die tijd!

honden page profiel AngeliqueAngelique

honden foto van Angelique

" Uit welke hoek kom je? misschien dat iemand hier je kan helpen met eventueel wat oppassen tot die tijd! "

Noord-Holland Beverwijk. Ik weet dat het goed bedoeld is, maar ik durf niet mijn pup zomaar aan iemand mee te geven, op een forum kan iedereen zeggen dat ze er verstand van hebben en dan heb ik geen idee hoe en of ik haar überhaupt nog terug krijg.

Dan kan er geroepen worden dat deze situatie onverantwoordelijk is, maar je pup zomaar aan iemand meegeven vind ik persoonlijk nog onverantwoordelijker.

 
Het gaat hier om hooguit nog anderhalve week waarvan mijn vriend 80% vd tijd aan het werk is. en Onze pup reageert ook sterk op teveel prikkels en een verhuizing doet in mijn ogen dan ook meer kwaad dan goed. Tegen de tijd dat ze een beetje tot rust is kan ze weer terug.

 

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje


Maar niet iedereen is van de 100% happy-clappy opvoeding. Een voorbeeld. Toen mijn hond als pup niet geborsteld wilde worden, begon hij te grommen en ander agressief gedrag te vertonen. Nu wil ik gewoon mijn hond kunnen aanraken, ik heb niet zoveel met de geldende mores op dit forum dat de hond bepaalt of je hem mag optillen, of zijn poten mag afdrogen, of dat ik hem dan eerst moet afleiden met een snoepje, en wat al niet meer. Ik ga dus ook gewoon door met borstelen, corrigeer zijn gedrag, en stop pas zodra hij zich wat mij betreft goed gedraagt. En pas dan krijgt hij een beloning. Zo leert hij ook niet dat agressief gedrag loont, want zodra de hond leert dat agressie werkt, zal hij dat vaker inzetten. Punt is dat niet iedereen dezelfde opvoedingsstijl hoeft te hebben. Uiteraard moet je dan wel verstand hebben van honden en hun gedrag, en ik heb het idee dat dit jullie eerste hond is, dus dat een (goede!) gedragstherapeut zeker geen overbodige luxe is.
 
Kijk hier bijvoorbeeld voor een GT in je omgeving.
 
  "

Ik ben het er wel mee eens Joop. Je hond moet accepteren dat je als eigenaar aan hem mag komen, dat kan met borstelen goed geleerd worden, wat als de hond een stuk (ijzer, prikkel) draad om zijn poot heeft en je moet eerst koekjes halen om het van hem af te halen, dan heb je misschien al grote snijwonden. Borstelen , als het goed is doet het geen pijn, maar is zeker een bevestiging, mijn baasje zorgt voor mij en dat is goed.

Ik heb ze op tafel gehad, aan elkaar geklitte poten, totaal verviltte honden omdat niemand ze meer aan durfde te raken, die hondjes dan, intriest. En ja, dan heb je niets meer aan een koekje om af te leiden, honden die onder narcose gaan om uiteindelijk kaalgeschoren te worden bij de da, omdat de baas er niet meer aan durfde te komen, zo sneu, ik weet het het andere uiterste. Maar een hond moet je kunnen borstelen en aanraken, een van de eerste oefeningen bij ons op de pup cursus, rustig aanraken,. En ook ik beloon grom gedrag niet door af te leiden met een koekje, lees grom gedrag belonen met een koekje. Ik leer wel de cue ,,nee,, aan en dat is ook voldoende. NEE even pootjes doen, goed zo!

en ja, al mijn honden, als ik zeg en zei we gaan borstelen, Diki staat vooraan, maar mijn andere hondjes vroeger ook  dus zo slecht is die methode nu ook weer niet. Even tandjes poetsen...... yes lekker, 

 

Maar optillen bij nek en keel dat is natuurlijk idioot , maar dat is in dit topic niet het enige wat speelt. Ik maak mij wel zorgen waar dit eindigt als de hond gaat puberen.

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Grenzen stellen, dat is toch exht ook iets wat een hond nodig heeft . Tot hier en nu stoppen, dus cue Nee aanleren is een hele goede om mee te beginnen. Nee als de hond iets doet wat je niet wilt. 

Net als Klaar, we zijn ergens mee bezig, ,,klaar,, en er wordt gestopt. Borstelen, klaar, is dan ook stoppen met borstelen,

Spel, klaar, is bal opruimen en stoppen met spel. 

honden page profiel anoukanouk

honden foto van anouk

" Ik ben het er wel mee eens Joop. Je hond moet accepteren dat je als eigenaar aan hem mag komen, dat kan met borstelen goed geleerd worden, wat als de hond een stuk (ijzer, prikkel) draad om zijn poot heeft en je moet eerst koekjes halen om het van hem af te halen, dan heb je misschien al grote snijwonden. Borstelen , als het goed is doet het geen pijn, maar is zeker een bevestiging, mijn baasje zorgt voor mij en dat is goed.
Ik heb ze op tafel gehad, aan elkaar geklitte poten, totaal verviltte honden omdat niemand ze meer aan durfde te raken, die hondjes dan, intriest. En ja, dan heb je niets meer aan een koekje om af te leiden, honden die onder narcose gaan om uiteindelijk kaalgeschoren te worden bij de da, omdat de baas er niet meer aan durfde te komen, zo sneu, ik weet het het andere uiterste. Maar een hond moet je kunnen borstelen en aanraken, een van de eerste oefeningen bij ons op de pup cursus, rustig aanraken,. En ook ik beloon grom gedrag niet door af te leiden met een koekje, lees grom gedrag belonen met een koekje. Ik leer wel de cue ,,nee,, aan en dat is ook voldoende. NEE even pootjes doen, goed zo!
en ja, al mijn honden, als ik zeg en zei we gaan borstelen, Diki staat vooraan, maar mijn andere hondjes vroeger ook  dus zo slecht is die methode nu ook weer niet. Even tandjes poetsen...... yes lekker, 
 
Maar optillen bij nek en keel dat is natuurlijk idioot , maar dat is in dit topic niet het enige wat speelt. Ik maak mij wel zorgen waar dit eindigt als de hond gaat puberen. "

Met een koekje (liever gewoon kipfilet) Zo begin je duurt ongeveer een weekje en dan kan je alles doen met stem beloning of aaien. Ik heb nog nooit gehad dat onze Peanut naar ons gromde zelfs de DA prees ons altijd dat hij z'n voorbeeld hond was. Maar goed ieder ze eigen ding. Ik merk dat een kalme positieve training veel sneller resultaat geeft voor mij van wat ik verwacht van mijn hond. Ook bij Botty gaat het op deze manier rete snel.

honden page profiel AizenAizen

honden foto van Aizen

" Noord-Holland Beverwijk. Ik weet dat het goed bedoeld is, maar ik durf niet mijn pup zomaar aan iemand mee te geven, op een forum kan iedereen zeggen dat ze er verstand van hebben en dan heb ik geen idee hoe en of ik haar überhaupt nog terug krijg.
Dan kan er geroepen worden dat deze situatie onverantwoordelijk is, maar je pup zomaar aan iemand meegeven vind ik persoonlijk nog onverantwoordelijker.
 Het gaat hier om hooguit nog anderhalve week waarvan mijn vriend 80% vd tijd aan het werk is. en Onze pup reageert ook sterk op teveel prikkels en een verhuizing doet in mijn ogen dan ook meer kwaad dan goed. Tegen de tijd dat ze een beetje tot rust is kan ze weer terug.
  "

Owww nog ander halve week nou zorg dat die die andere 20% ook gewoon niet bij je pupje kan komen hp-thumbsup. Vind het een sterk besluit van je hp-thumbsup dit was denk ik de druppel in je emmer om die punt er achter te zetten.

En hopelijk kan die zich wat meer gaan focussen op zijn eigen gesteldheid.

honden page profiel MarianneMarianne

honden foto van Marianne

Ik denk dat je de pup moet herplaatsen.

Zolang jou vriend nog toegang heeft tot de pup ben je dat eigenlijk aan de pup verplicht.

 

Aan zijn nek optillend !!!

Sneu voor jou en de kinderen maar als je dit niet doorbreekt heb je straks een valse hond die geen kans meer heeft op goed leven. Nu is ze nog klein en met goed huisje kan ze een goed leven krijgen. Maar een pup bij je vriend vraagt uiteindelijk om ongelukken. Wil je het niet doen voor de hond doe het dan voor je kinderen... hondenbeet is erg pijnlijk en traumatisch. En daar werkt je vriend zo te lezen naar toe.

 

 

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Angelique, ik wou je even zeggen dat ik je een sterke vrouw vind. Het klinkt als een heftige situatie waarin jij je bevindt, die emotioneel echt niet makkelijk is, maar waar jij toch een zekere cool & kalmte in kan bewaren.

Sterkte, meid! Ik hoop dat jullie eruit komen, jullie allemaal. 

 

 

honden page profiel AngeliqueAngelique

honden foto van Angelique

" Angelique, ik wou je even zeggen dat ik je een sterke vrouw vind. Het klinkt als een heftige situatie waarin jij je bevindt, die emotioneel echt niet makkelijk is, maar waar jij toch een zekere cool & kalmte in kan bewaren.
Sterkte, meid! Ik hoop dat jullie eruit komen, jullie allemaal. 
 
  "

Bedankt voor je lieve woorden, de kinderen en de hond zijn er ook bij gebaar dat ik kalm blijf dus maar even doorbijten dan hebben we straks rust in huis.

honden page profiel AngeliqueAngelique

honden foto van Angelique

" Ik denk dat je de pup moet herplaatsen.
Zolang jou vriend nog toegang heeft tot de pup ben je dat eigenlijk aan de pup verplicht.
 
Aan zijn nek optillend !!!
Sneu voor jou en de kinderen maar als je dit niet doorbreekt heb je straks een valse hond die geen kans meer heeft op goed leven. Nu is ze nog klein en met goed huisje kan ze een goed leven krijgen. Maar een pup bij je vriend vraagt uiteindelijk om ongelukken. Wil je het niet doen voor de hond doe het dan voor je kinderen... hondenbeet is erg pijnlijk en traumatisch. En daar werkt je vriend zo te lezen naar toe.
 
  "

Ik denk dat je het je erger voorstelt dan dat het is. Dan heb ik het niet over hoe mijn vriend met de pup doet, maar over de pup zelf. Dat ze is uitgevallen is twee keer gebeurt, ik merk nu ik er zelf een sterker standpunt in heb genomen tegenover mijn vriend dat ze alles weer toelaat.
Ik heb ook afgesproken dat hij niet meer aan haar komt en als er iets is dat ik het oplos op mijn manier. 

Vind dat jij wel heel makkelijk roept dat iemand moet herplaatsen, alsof dat alles oplost. Je moet ten eerste maar geluk hebben dat je goed huis vindt voor de hond, ik weet niet of je bewust bent dat er foute ‘herplaatsers’ zijn? Er zijn er genoeg die zich voordoen als goede opvoeder en ondertussen de hond gewoon doorverkopen nee dat is goed voor de hond. 

Daarnaast doet de pup het super goed met mijn kinderen en speelt ze buiten gewoon los met andere honden en is zeer sociaal. Ze heeft absoluut geen rare trekken als voernijd of bezitterigheid. De enkele keer dat ze zo reageerde is een signaal geweest dat ik moest ingrijpen en dat heb ik nu gedaan.
Met een pup van 4,5 maand kan je nog een heleboel herstellen als je maar op tijd ingrijpt.

 

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Goed hoor, vind zo fijn om te lezen dat je opkomt voor het pupje.
Dat je je (ex) vriend niet meer met hem alleen laat. Gelukkig is het voor nog maar even, hopelijk brengt dit voor jou ook wat rust in de tent smile

honden page profiel MarianneMarianne

honden foto van Marianne

Ik stel het me niet erger voor. Je hebt nu 2 voorvallen verteld wat je vriend die nog bij je is ... dus geen ex ,met je pup doet. En je hebt verteld hoe je pup daar op reageerde. Dus ik reageer op jou verhaal. De eerste x zei je ook dat je je vriend bij hem weg  houdt maar toch gebeurd het weer.

 

Ik snap hoe erg het is voor jou en hoe ontzettend je je best doet en hoe goed je het doet. Maar je bent geen superwoman. Je  hebt kinderen een pup en staat voor een scheiding met een man die zijn frustatie uit op de pup.

 

 

En makkelijk zeggen lijkt maar. Tuurlijk is het vreselijk voor je. Maar dat doet niets af van de situatie dat de hond beschermd moet worden tegen je vriend. En voor 1 febr kan veel gebeuren. Zeker bij een uit elkaar gaan. En daar zit een pup die alles opzuigt als een spons tussen. En hoe erg ik het voor jou vind allemaal .. ik reageer vanuit de pup die een stabiele, veilige omgeving nodig heeft om een stabiele , zekere volwassen hond te worden.

 

Maar ik wens je veel sterkte . 

honden page profiel aya-ayaaya-aya

honden foto van aya-aya

hoe oud zijn je kindjes ? heb wat moeite met me voor te stellen dat je een nieuwe pup in huis zou halen beseffende dat je reeds met halve voet of meer in een scheiding staat.

 

Eerlijk, ik geloof echt niet dat je de enige persoon op aarde bent die dit hondje kan 'redden'. Ik denk / heb schrik dat je heel zwaar onderschat wat het effect is van een scheiding op je kinderen. 

 

Misstap begaan, of eerder meer een foute inschatting gemaakt  - pech: "get-over-it"  - kies voor je gezin, breng de pup terug naar kweker of zorg voor andere opvang, en helaas geen hond meer. 

Je doet natuurlijk wat je wil - maar wou je toch op zijn minst even aan het denken zetten .

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Wat was de reden dat jullie een pup aangeschaft hebben, als ik vragen mag?

Waar ik me een beetje zorgen over maakt is de pup en je kids. Je kan je vriend misschien wel bij hem weghouden, maar je hondje gromt inmiddels naar kids en valt ook al uit. Het hoeft maar 1x fout te gaan en je diertje wordt afgemaakt. En dan vergeef je het jezelf nooit. Natuurlijk kan je eraan werken en ik geloof ook dat je dat kan. Maar als je zo'n onvoorspelbare tijdbom hebt rondlopen dat zo met de hond omgaat, dan kan dat alles teniet doen. Teveel honden delven het onderspit door toedoen van de baas. En HR hondjes hebben al zo'n lekkere naam, dit helpt niet. Misschien kan je hem naar Kerbert in IJmuiden of naar Tussenwijck (wijk aan zee), tot 1 febr? Maar dat kost natuurlijk ook best iets. Jeetje, wat een rotsituatie. Daarom snap ik ook de keuze van het nemen van een pup niet. 

honden page profiel AngeliqueAngelique

honden foto van Angelique

De reden dat we een pup hebben aangeschaft is omdat we het beiden al heel lang wilden en doordat de kinderen wat ouder zijn en ik veel thuis kon zijn omdat alles was ingesteld op zoveel mogelijk thuiswerken hadden we besloten dat dit een mooi moment zou zijn omdat er genoeg tijd en aandacht voor is. 

Ik heb inmiddels twee gt’s aangeschreven. Het is nog best moeilijk om een goede te vinden. Kwam uit bij de site van Anniek Winters maar met wat googelen blijkt dat ook niet een heel fijne methode te zijn.

Imand ervaring met Arnoud Busscher in Almere?

 

De pup  doet het verder prima merk wel dat ze echt een groeispurt heeft, het is thuis ook een stukje rustiger nu we afspraken hebben gemaakt. We gaan ook samen kijken wat de gt zegt hopelijk komen we er op deze manier uit.
Ik ga liever niet te veel in op onze privé zaken, maar er speelt inderdaad wel meer, heeft ook te maken met de afstemming van mijn vriend zijn medicatie. 
Het is misschien niet altijd koek en ei tussen ons maar meestal komt het wel goed, ik weet dat het  niet handig is met een pup maar zo heb je overal wel wat, je kan mij niet vertellen dat iedereen op dit forum altijd maar gezellig is met elkaar thuis...

 

Voor degene die vinden dat de hond herplaatst moet worden, dat is aan ons en niet aan jullie. Er is nog helemaal geen man overboord en jullie doen alsof dit het slechtste tehuis is in Nederland voor de pup, doe ff normaal. Als het me niks interesseert had ik ook niet om advies gevraagd.
Ik sta ook open voor adviezen, maar ik hoef niet alles aan te nemen. Mijn advies aan jullie is om te respecteren dat anderen niet altijd jullie mening volgen, dat houdt de sfeer op een forum ook wat leuker. Want dat soort uitlatingen dat we niet geschikt zijn om een pup te houden vind ik erg respectloos en ondoordacht, je hebt geen idee waar je het over hebt, om zoiets te kunnen beoordelen moet je zelf een opleiding tot gedragsdeskundige gevolgd hebben en hier thuis zijn geweest om de situatie te kunnen beoordelen. Zulke uitspraken weerhoudt anderen (mij in iedergeval) om in de toekomst om hier om advies te vragen hier terwijl het forum daar juist voor is opgezet en er ook hele nuttige adviezen  tussen kunnen zitten want die heb ik hier ook zeker gehad. 


honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

De indruk die ik van jou krijg is juist een heel goede. Iemand die aktie onderneemt als er problemen zijn.

 

Goed dat je navraagt en onderzoek doet naar een goede gt. Ik ken Arnaud Busscher niet en vind ook zijn visie over omgaan met honden niet. En waar hij opgeleid is zie ik ook zo snel niet.

 

 

 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Als je met google zoekt op: ervaring Arnoud Busscher, vind je weinig commentaar, wel enkele video's. Monique Bladder, een bekende honden GT, vindt zijn facebook bijdragen leuk: dat zegt wel wat. Op zijn FB account ook filmpjes.

honden page profiel AngeliqueAngelique

honden foto van Angelique

" De indruk die ik van jou krijg is juist een heel goede. Iemand die aktie onderneemt als er problemen zijn.
 
Goed dat je navraagt en onderzoek doet naar een goede gt. Ik ken Arnaud Busscher niet en vind ook zijn visie over omgaan met honden niet. En waar hij opgeleid is zie ik ook zo snel niet.
 
 
  "

Bedankt Dobry dat doet me goed om te lezen, ik ben er inderdaad ook gewoon serieus mee bezig om het op tijd op te lossen vandaar dat ik de andere reacties niet zo goed begrijp. 

Bedankt voor het nakijken, ik kon er zelf ook niet veel van vinden anders dan de Google reviews die wel positief zijn. 

honden page profiel AngeliqueAngelique

honden foto van Angelique

" Als je met google zoekt op: ervaring Arnoud Busscher, vind je weinig commentaar, wel enkele video's. Monique Bladder, een bekende honden GT, vindt zijn facebook bijdragen leuk: dat zegt wel wat. Op zijn FB account ook filmpjes. "

Bedankt ja via Google vond ik ook weinig, dat is wel een goede van je om FB te checken dat had ik nog niet gedaan. hp-smile

honden page profiel AngeliqueAngelique

honden foto van Angelique

" Als je met google zoekt op: ervaring Arnoud Busscher, vind je weinig commentaar, wel enkele video's. Monique Bladder, een bekende honden GT, vindt zijn facebook bijdragen leuk: dat zegt wel wat. Op zijn FB account ook filmpjes. "

Bedankt ja via Google vond ik ook weinig, dat is wel een goede van je om FB te checken dat had ik nog niet gedaan. hp-smile

honden page profiel AngeliqueAngelique

honden foto van Angelique

" Als je met google zoekt op: ervaring Arnoud Busscher, vind je weinig commentaar, wel enkele video's. Monique Bladder, een bekende honden GT, vindt zijn facebook bijdragen leuk: dat zegt wel wat. Op zijn FB account ook filmpjes. "

Bedankt ja via Google vond ik ook weinig, dat is wel een goede van je om FB te checken dat had ik nog niet gedaan. hp-smile

honden page profiel AngeliqueAngelique

honden foto van Angelique

Sorry ik was ongeduldig toen hij mijn reactie niet plaatste hp-angel

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Contact eens Arvid van Putten, die is heel kundig en is bekend met sterkere rassen hp-smile Hij werkt met respect en vertrouwen, niet met harde correcties of andere dominantie-onzin. 

honden page profiel AngeliqueAngelique

honden foto van Angelique

" Contact eens Arvid van Putten, die is heel kundig en is bekend met sterkere rassen  Hij werkt met respect en vertrouwen, niet met harde correcties of andere dominantie-onzin.  "

Super bedankt, dat is goed om te weten hp-thumbsup ik ga erachter aan.

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: Puppy die bijt
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^