Hier nog maar eens een lijst : Broodfokkers

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Thara Thara

honden foto van Thara

Puppy kopen? Pups te koop? Let op voor broodfokkers! (koophiernooiteenpuppy.com) 

Een nieuw jaar , en hopelijk trappen mensen er nooit meer in om een pup aan te schaffen bij broodfokkers ! 

Mensen , denk na . Trap hier niet in ! Deze lieden zijn slechts op geld uit en hebben werkelijk niets op met deze arme dieren . Maar ook niet met jullie als koper ! Veelal koop je een hoopje ellende  En wat rest is verdriet , ontroostbare kinderen , omdat het arme hondje of doodziek is . Of erger overlijdt . Als het diertje al in leven blijft wordt men geconfronteerd met torenhoge dierenarts rekeningen . Alle dromen over een leuk vrolijk pupje worden een nachtmerrie ! Veelal zullen deze wrakken , want dat zijn ze, u maar al te vaak slapeloze nachten bezorgen . Hij bijt bv opeens de kinderen , en waarom is ie zo angstig op straat ? Ook mentaal zijn deze dieren vaak niet gezond . En dat is niet verwonderlijk , fokken is een kunst . Echt waar ! Een serieuze fokker heeft heel wat vrije tijd gestoken in het fokken van een verantwoord nestje . Deze mensen laten de ouderdieren onderzoeken , om verantwoord een nestje te fokken . En dat kost tijd , een serieuze fokker moet weleens nee verkopen . Als u het liefst volgende week een pup wilt hebben . Maar geduld wordt beloond , echt waar ! Breng het geduld op ! Trap niet in de gelikte babbel van de ""meneer die zoveel leuke pups heeft , wat een keuze "" Koop niet middels een foto ! Een serieuze fokker doet dit nooit . Die wil eerst kennismaken , en geeft u voorlichting . Pas dan heeft u een geslaagde aankoop . En zult u , misschien samen met de kinderen , jaren plezier hebben van uw pupje . En denk hier eens over na : U koopt een auto , u pluist alles van A tot Z uit , ja toch ? Nou , doet u dit ook eens als u besluit om een pup aan te schaffen . U heeft waarschijnlijk Internet . U wilt bv een Labrador Retriever , ga dan eens middels de zoekfunctie naar de vereniging van deze rashond . Of ga naar de website van de Raad van Beheer , of vraag het bv bij een dierenarts of hondenschool . Maar sla alle advertenties en oh zo lieve plaatjes van schattig uitziende pups over ! Succes met het geduldig wachten op uw pup . En als u er toch intrapt , dan heb ik eigenlijk met u geen medelijden . Zo lang de mensen pups blijven kopen bij dergelijke criminelen , want dat zijn ze in mijn ogen , bedenk u dan dat u afschuwelijk dierenleed in stand houdt . En dat dergelijke lieden hun zakken zeer rijkelijk vullen . 

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

honden page profiel Thara Thara

honden foto van Thara

" Er staat nu in de stentor ook net een artikel over de corona puppy's 
 
https://www.destentor.nl/nmegen/veel-coronapuppy-s-blijken-doodziek-onze-senna-staat-nu-in-een-urntje-in-de-woonkamer~a0ca8d05/ "

Die heb ik ook gelezen.  Echt he .

Onbegrijpelijk! Et wordt zo vaak voor gewaarschuwd

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Goed dat je er nog eens de aandacht op vestigt, er kan niet vaak genoeg gewaarschuwd worden voor br00dfok en illegale hondenhandel. Voor mij horen de gelegenheids/pretnestjes daar ook bij als het om gezondheid gaat.

 

 

Het lijkt wel of voor veel mensen dierenleed iets is wat we liever snel uit onze gedachten willen hebben en geen verantwoording willen nemen. De handelaar zowel als de klant. 

honden page profiel Thara Thara

honden foto van Thara

" Goed dat je er nog eens de aandacht op vestigt, er kan niet vaak genoeg gewaarschuwd worden voor br00dfok en illegale hondenhandel. Voor mij horen de gelegenheids/pretnestjes daar ook bij als het om gezondheid gaat.
 
 
Het lijkt wel of voor veel mensen dierenleed iets is wat we liever snel uit onze gedachten willen hebben en geen verantwoording willen nemen. De handelaar zowel als de klant.  "

Ik ben het helemaal met je eens wat de pretnestjes betreft 

Want ook hier wordt de plank nogal eens flink mis geslagen 

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^