De bommen vallen toch hoor

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MarianneMarianne

honden foto van Marianne

Van mij mogen ze het ook afschaffen. Je hoort elk jaar steeds vreselijker dingen die dieren moedwillig word aangedaan. En al die angst bij de dieren zowel huisdieren als wilde. Te triest.

 

Verleden jaar oud en nieuw ging ik nog boodschappen doen op oudjaarsdag toen leek het wel oorlog in de winkelstraat... in de Hema kreeg iedereen een hartverzaking door strijkers tegen het raam.  Er werd collectief heel wat afgevloekt in de winkel. En de 100 meter naar een andere winkel gooide ze rotjes in de ah en achter mensen aan die daar liepen... 

Volkomen losgeslagen.

 

En dan al het nieuws over vuurwerkvandalisme enz Het heeft niets meer met viering van oud en nieuw te maken. Meer een paar dagen per jaar een vrijbrief voor vandalisme. 

Je mag de straat niet op met een mes of ander wapen maar die dagen mag je wel met onderhand hele explosieve  in de handen van soms kinderen van 11 jaar , de straat op.

Bizar.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

https://petities.nl/petitions/vuurwerkverbod

 

En dan deze, en dan kan je ook zien hoeveel instanties en zelfs politieke partij tegen is.

Ook kan je na invullen het letsel zien per jaar.

https://vuurwerkmanifest.nl/

 

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

hp-thumbsup

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^