Hp's frustratie topic

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Vera & DracoVera & Draco 3 doggies

honden foto van Vera & Draco

540891.jpg

540894.jpg

 

1 van grootste frustraties, zoveel asociale mensen die hun troep maar gewoon laten slingeren hp-cry ruim wel eens wat op als ik alleen loop, maar niet met de hond want heeft al keer plastic handschoen op en halve hamburger incl. Papieren wikkel dus die hou ik liefst zo ver mogelijk van al die potentiële lekkernijen innocent

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

"  
1 van grootste frustraties, zoveel asociale mensen die hun troep maar gewoon laten slingeren  ruim wel eens wat op als ik alleen loop, maar niet met de hond want heeft al keer plastic handschoen op en halve hamburger incl. Papieren wikkel dus die hou ik liefst zo ver mogelijk van al die potentiële lekkernijen  "

sinds betalen voor afval ligt overal troep

honden page profiel Heidi, Bobby & Kimmi †Heidi, Bobby & Kimmi † 3 doggies

honden foto van Heidi, Bobby & Kimmi †

Hier hoef je niet te betalen voor afval maar ligt evengoed overal troep. :'(

Ik ruim ook wel eens wat op, ook onderwater met duiken. Laatst was ik in de Jagersplas, waar niet zoveel gedoken wordt. Wat een troep kom je dan tegen. Vooral blikjes en plastic. Ach, gooi maar in het water, dan zie je het niet meer. ;-) ;-) ;-)

honden page profiel Vera & DracoVera & Draco 3 doggies

honden foto van Vera & Draco

Ja dat is waar, ook vaak volle zakken om die ondergrondse containers heen gepleurd. Die dan opengepikt zijn door vogels en alles verspreid ligt rond die vuilplaats.. Zo op t oog heeft die regeling niks dan ellende gebracht eerlijk gezegd. 

 

Ja kan ik me goed voorstellen. Wat je zou aantreffen mocht je alle kanalen, riviertjes etc hier eens droogleggen zou echt ongekend zijn. Hele fietsen zie je zelfs op sommige plekken gewoon op de bodem liggen cry

honden page profiel TinekeTineke 3 doggies

" Dr bovenop gaan zitten en er steeds wat van zeggen zodat er geen kopers zijn.... "

Als je er bovenop gaat zitten is er niet eens plek voor de reu om nog te dekken. Wat één aparte manier van probleem oplossen

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Als je er bovenop gaat zitten is er niet eens plek voor de reu om nog te dekken. Wat één aparte manier van probleem oplossen "

Ze bedoelt t niet letterlijk. smile

 

honden page profiel Vera & DracoVera & Draco 3 doggies

honden foto van Vera & Draco

" Ze bedoelt t niet letterlijk. 
  "

Hihi ‘ziet het letterlijke tafereel nu voor zich’ laughing

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Hihi ‘ziet het letterlijke tafereel nu voor zich’  "

Ja dat had ik ook haha.

honden page profiel TinekeTineke 3 doggies

Dit lijkt wel één komedie show. Gisteren heb ik van Sinterklaas (zoon) één nieuwe thermos beker gekregen omdat mausie mijn oude beker stuk had gebeten. Ik had er nu één gekregen van het merk Stanley dat zou één goede moeten zijn. Ik heb toen straks mijn was opgehangen op de zolder en kwam beneden en wat denk je?! Heeft mausie de dop van mijn nieuwe fles ook stuk gebeten. Nu zul je wel denken laat dat ding dan niet slingeren. Maar mausie maakt nooit één van mijn spullen kapot maar wel al 2x mijn thermos beker. Waarom heeft hij één hekel aan dit soort bekers ik snap er niets van. Voor straf krijgt hij geen kluif meer vandaag.

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

" Dr bovenop gaan zitten en er steeds wat van zeggen zodat er geen kopers zijn.... "

Heb al een heel gesprek met haar gehad. Fokker van het nest zegt dat het komt door vlooimiddelen enzo.

 

Specialist geeft aan dat het waarschijnlijk om erfelijke epilepsie gaat. 

 

Maar het zou niet uit moeten maken, gezien ze niet weten hoe het vererft. Volle broer met epi is niet fokken klaar!

honden page profiel TinekeTineke 3 doggies

Nu durf ik dus niet tegen zoon t zeggen dat mijn beker weer stuk is. Want dan ga ik het horen.... Ow jee

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Nu durf ik dus niet tegen zoon t zeggen dat mijn beker weer stuk is. Want dan ga ik het horen.... Ow jee "

Ja iets met een ezel...smile Wel ontzettend balen voor je. Misschien kun je een losse dop ergens bestellen?

 

Ik denk niet dat Maus de link legt tussen geen kluif en een kapotte dop.

 

Heeft hij of zij last van verlatingsangst?

honden page profiel BrownieBrownie 3 doggies

honden foto van Brownie

Onze pup is echt een schatje, maar jeetje wat is het af en toe zwaar. Ik wil alles zo graag goed doen, maar vandaag zat ik er echt even doorheen. Ze was heel onrustig vandaag en heeft bijna niet geslapen vandaag. Hopelijk morgen weer een leuke dag, nu ligt ze in ieder geval heerlijk bij me.

honden page profiel Vera & DracoVera & Draco 3 doggies

honden foto van Vera & Draco

" Dit lijkt wel één komedie show. Gisteren heb ik van Sinterklaas (zoon) één nieuwe thermos beker gekregen omdat mausie mijn oude beker stuk had gebeten. Ik had er nu één gekregen van het merk Stanley dat zou één goede moeten zijn. Ik heb toen straks mijn was opgehangen op de zolder en kwam beneden en wat denk je?! Heeft mausie de dop van mijn nieuwe fles ook stuk gebeten. Nu zul je wel denken laat dat ding dan niet slingeren. Maar mausie maakt nooit één van mijn spullen kapot maar wel al 2x mijn thermos beker. Waarom heeft hij één hekel aan dit soort bekers ik snap er niets van. Voor straf krijgt hij geen kluif meer vandaag. "

Hahaha dat is wel heel typisch.. thermoskan-fobie. Bestaat dus blijkbaar ook.. vind het wel grappig hihi 

 

Denk alleen niet dat hij die link legt tussen geen kluif krijgen en thermoskan stuk bijten! Blijft wel vervelend natuurlijk, volgende beker gelijk achter slot en grendel dan maar!! hp-angel

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Onze pup is echt een schatje, maar jeetje wat is het af en toe zwaar. Ik wil alles zo graag goed doen, maar vandaag zat ik er echt even doorheen. Ze was heel onrustig vandaag en heeft bijna niet geslapen vandaag. Hopelijk morgen weer een leuke dag, nu ligt ze in ieder geval heerlijk bij me. "

 

Ja als ze slapen zijn ze t liefst haha. Is ze aan t tandenwisselen misschien?

honden page profiel BrownieBrownie 3 doggies

honden foto van Brownie

"  

Ja als ze slapen zijn ze t liefst haha. Is ze aan t tandenwisselen misschien? "

Ja, ze is momenteel heel erg tandjes aan het wisselen (ze is nu bijna 19w). Bijna al haar voortanden gewisseld en haar achterste kiezen zijn ook al flink doorgekomen. We proberen haar zoveel mogelijk kauw materiaal aan te bieden, maar vandaag was ze de hele tijd onrustig en regelmatig zachtjes aan het piepen, arme schat. En pfoe wat zijn die puppy tandjes scherp..

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Ja, ze is momenteel heel erg tandjes aan het wisselen (ze is nu bijna 19w). Bijna al haar voortanden gewisseld en haar achterste kiezen zijn ook al flink doorgekomen. We proberen haar zoveel mogelijk kauw materiaal aan te bieden, maar vandaag was ze de hele tijd onrustig en regelmatig zachtjes aan het piepen, arme schat. En pfoe wat zijn die puppy tandjes scherp.. "

Ja maar ze hebben er gewoon last van. Als je een vriezer hebt kun je natte washandjes invriezen, en als t bevroren is even geven. Je hebt ook bijtringen die in de vriezer mogen.

honden page profiel BrownieBrownie 3 doggies

honden foto van Brownie

" Ja maar ze hebben er gewoon last van. Als je een vriezer hebt kun je natte washandjes invriezen, en als t bevroren is even geven. Je hebt ook bijtringen die in de vriezer mogen. "

Dankjewel voor de tip! Ik heb altijd een ingevroren theedoek liggen en ook ingevroren wortelen. We hebben ook een bijtring, die zal ik ook een keer in de vriezer proberen te doen, want nu kijkt ze er niet naar om. Ik hoop dat ze snel uitgewisseld is, ik heb het met haar te doen. Al drie tandjes gevonden, ben benieuwd of ik er meer ga vinden.

honden page profiel Vera & DracoVera & Draco 3 doggies

honden foto van Vera & Draco

" Dankjewel voor de tip! Ik heb altijd een ingevroren theedoek liggen en ook ingevroren wortelen. We hebben ook een bijtring, die zal ik ook een keer in de vriezer proberen te doen, want nu kijkt ze er niet naar om. Ik hoop dat ze snel uitgewisseld is, ik heb het met haar te doen. Al drie tandjes gevonden, ben benieuwd of ik er meer ga vinden. "

Je hebt ook van het merk Kong een puppy teething stick, heb er zelf geen ervaring mee maar ken een aantal pups die hier echt fan van waren. Hoop dat ze snel uitgewisseld is, kan helemaal begrijpen hoe naar dat moet voelen! surprised

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

Kan wel janken! hp-cry 
Net op het losloop-veldje gebeurd.. Link aangevallen door een labrador (geen idee vol of mix). De lab zat gelijk al bovenop hem met brommen/grommen en Link steeds wegkijken en uit zijn buurt proberen te blijven. Wilde dat ik meteen weg was gegaan maar baasje van lab zei dat het wel goed zou gaan. Niet dus! Link vol in z'n neus en nek gebeten. Toen het was gebeurd had ik alleen z'n nek bekeken omdat die nat was, onderweg naar huis zag ik donkere vlekjes op zijn neus ontstaan wat dus bloed was hp-cry 

 

Normaal echt geen problemen op het veldje, verantwoordelijke eigenaren over het algemeen en het is echt een groot veld wel.. Link wil(de?) er altijd graag heen! 

 

540925.jpg

 

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

" Kan wel janken!  Net op het losloop-veldje gebeurd.. Link aangevallen door een labrador (geen idee vol of mix). De lab zat gelijk al bovenop hem met brommen/grommen en Link steeds wegkijken en uit zijn buurt proberen te blijven. Wilde dat ik meteen weg was gegaan maar baasje van lab zei dat het wel goed zou gaan. Niet dus! Link vol in z'n neus en nek gebeten. Toen het was gebeurd had ik alleen z'n nek bekeken omdat die nat was, onderweg naar huis zag ik donkere vlekjes op zijn neus ontstaan wat dus bloed was  
 
Normaal echt geen problemen op het veldje, verantwoordelijke eigenaren over het algemeen en het is echt een groot veld wel.. Link wil(de?) er altijd graag heen! 
 

  "

Ah nee! Bagger zeg!! 

Sterkte voor jullie beide 

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

" Ah nee! Bagger zeg!! 
Sterkte voor jullie beide  "

Ja echt! Dan zie je maar hoe je eigenlijk het beste toch naar je gevoel kan luisteren he..

Dankje, Link is het al druk aan het verwerken in z'n dromen volgens mij (hoop gepiep en blafjeshp-heart)

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Ja echt! Dan zie je maar hoe je eigenlijk het beste toch naar je gevoel kan luisteren he..
Dankje, Link is het al druk aan het verwerken in z'n dromen volgens mij (hoop gepiep en blafjes) "

Och arme Link.

Ja je eigen gevoel is altijd het beste.

 

Link is aan het verwerken, hopelijk niet al teveel restschade en dat hij weer lekker onbezorgd rond kan rennen .

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Kan wel janken!  Net op het losloop-veldje gebeurd.. Link aangevallen door een labrador (geen idee vol of mix). De lab zat gelijk al bovenop hem met brommen/grommen en Link steeds wegkijken en uit zijn buurt proberen te blijven. Wilde dat ik meteen weg was gegaan maar baasje van lab zei dat het wel goed zou gaan. Niet dus! Link vol in z'n neus en nek gebeten. Toen het was gebeurd had ik alleen z'n nek bekeken omdat die nat was, onderweg naar huis zag ik donkere vlekjes op zijn neus ontstaan wat dus bloed was  
 
Normaal echt geen problemen op het veldje, verantwoordelijke eigenaren over het algemeen en het is echt een groot veld wel.. Link wil(de?) er altijd graag heen! 
 

  "

Heh verdori, dan sla je achteraf je voor je eigen kop, maar ja, dat is altijd achteraf.

Toen Faro heel erg gebeten was, met hechtingen en drains, was echt heftig want het was bij zijn keel, toen zijn we de volgende dag meteen naar de plek gegaan, Faro heeft nergens last van gehad, ik denk eerder jij, wat normaal is, maar denk er aan dat je het niet over brengt op je eigen hond.

Ik hoop dat de neus snel opknapt, sterkte!

honden page profiel DanielleDanielle 3 doggies

" Kan wel janken!  Net op het losloop-veldje gebeurd.. Link aangevallen door een labrador (geen idee vol of mix). De lab zat gelijk al bovenop hem met brommen/grommen en Link steeds wegkijken en uit zijn buurt proberen te blijven. Wilde dat ik meteen weg was gegaan maar baasje van lab zei dat het wel goed zou gaan. Niet dus! Link vol in z'n neus en nek gebeten. Toen het was gebeurd had ik alleen z'n nek bekeken omdat die nat was, onderweg naar huis zag ik donkere vlekjes op zijn neus ontstaan wat dus bloed was  
 
Normaal echt geen problemen op het veldje, verantwoordelijke eigenaren over het algemeen en het is echt een groot veld wel.. Link wil(de?) er altijd graag heen! 
 

  "

Ah zó vervelend dit soort dingen altijd! Je hoopt te kunnen vertrouwen op andere baasjes, als ze zeggen dat het 'wel goed zal komen'. Maar nee, word toch weer teleurgesteld en gelijk afgestraft door deze situatie hp-cry Sterkte! Ik hoop dat Link er niet veel aan overhoudt

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Kan me voorstellen dat je baalt! 

Hopelijk houdt Link er inderdaad niets aan over.  In ieder geval beterschap voor hem.

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley 3 doggies

honden foto van Lotte & Marley

Marley is vanochtend ( weer ) keihard een modderpoel ingerend. Dit doet hij tegenwoordig elke keer. Hij komt echt niet eruit en ik moet vaak met mn knieën in de modder om hem eruit te trekken ( of de sloot ). Hij was pikzwart. Situatie is dat hij keihard hijgend door de modder of door de sloot rent en met zijn kop onder water gaat om waterplanten en gras uit de bodem te trekken. Dit gaat eindeloos door. Ik moet dus echt het water in. Denk dat ik misschien iets fout doe of fout heb gedaan dat hij dit nu gedrag vertoont maar ik zou niet zo goed weten wat.

 

Mijn hond mag lekker in de modder en zwemmen, maar hij moet wel terugkomen als ik het zeg. Over het algemeen komt hij altijd terug, zelfs als ik hem terugroep als hij een hond ziet. Maar zodra het om water en modder gaat besta ik niet meer voor hem. Zit met mn handen in het haar. Echter een boef. Misschien de trainster op de hondenschool maar eens om advies vragen.

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley 3 doggies

honden foto van Lotte & Marley

" Kan wel janken!  Net op het losloop-veldje gebeurd.. Link aangevallen door een labrador (geen idee vol of mix). De lab zat gelijk al bovenop hem met brommen/grommen en Link steeds wegkijken en uit zijn buurt proberen te blijven. Wilde dat ik meteen weg was gegaan maar baasje van lab zei dat het wel goed zou gaan. Niet dus! Link vol in z'n neus en nek gebeten. Toen het was gebeurd had ik alleen z'n nek bekeken omdat die nat was, onderweg naar huis zag ik donkere vlekjes op zijn neus ontstaan wat dus bloed was  
 
Normaal echt geen problemen op het veldje, verantwoordelijke eigenaren over het algemeen en het is echt een groot veld wel.. Link wil(de?) er altijd graag heen! 
 

  "

ach arme schat. En hij keek nog wel weg om de andere hond te kalmeren.... Zo zielig! Hoop dat Link er niks aan over houd en hij snel weer vrolijk kan rondhuppelen daar

honden page profiel Britt, Maui & Fanu ~ Britt, Maui & Fanu ~ 3 doggies

honden foto van Britt, Maui & Fanu ~

" Marley is vanochtend ( weer ) keihard een modderpoel ingerend. Dit doet hij tegenwoordig elke keer. Hij komt echt niet eruit en ik moet vaak met mn knieën in de modder om hem eruit te trekken ( of de sloot ). Hij was pikzwart. Situatie is dat hij keihard hijgend door de modder of door de sloot rent en met zijn kop onder water gaat om waterplanten en gras uit de bodem te trekken. Dit gaat eindeloos door. Ik moet dus echt het water in. Denk dat ik misschien iets fout doe of fout heb gedaan dat hij dit nu gedrag vertoont maar ik zou niet zo goed weten wat.
 
Mijn hond mag lekker in de modder en zwemmen, maar hij moet wel terugkomen als ik het zeg. Over het algemeen komt hij altijd terug, zelfs als ik hem terugroep als hij een hond ziet. Maar zodra het om water en modder gaat besta ik niet meer voor hem. Zit met mn handen in het haar. Echter een boef. Misschien de trainster op de hondenschool maar eens om advies vragen. "

Misschien tijdens deze activiteit aangelijnd houden aan een 10 meter (biothane want dat wordt niet vies) riem. Als jij dan besluit dat het tijd is om te gaan roep je hem 1x en neem je hem dan gewoon mee en dit consequent volhouden. 

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

" Heh verdori, dan sla je achteraf je voor je eigen kop, maar ja, dat is altijd achteraf.
Toen Faro heel erg gebeten was, met hechtingen en drains, was echt heftig want het was bij zijn keel, toen zijn we de volgende dag meteen naar de plek gegaan, Faro heeft nergens last van gehad, ik denk eerder jij, wat normaal is, maar denk er aan dat je het niet over brengt op je eigen hond.
Ik hoop dat de neus snel opknapt, sterkte! "

Oh jemig dat is wel heel heftig! Dan valt dit in het niets! surprised

pagina 7 van 43 12 3 4 5 6 78 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^