Hp's frustratie topic

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BlondieBlondie 3 doggies

" Nee hoor, de modmeldingen staan naast de plusjes. En dan moet je ook wat intypen en verzenden.
  "

Echt, als je er bij gaat staan met je muis, dan verschijnt er "modmelding" links.

Oh zo.. nu snap ik het. Ja. Ik voel me nu nog blonder ja.

honden page profiel BlondieBlondie 3 doggies

" Je gaat je nu nog blonder voelen want het zijn ook geen modmeldingen :-)  "

Whaha heerlijk dit, ik doe mijn naam weer eer aan.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Nu al... tis nog niet eens december. Hebben mensen die dingen lopen hamsteren ofzo, bang dat ze straks een sterretje te weinig hebben  "

Ik gok dat ze er 10.000 tegelijk gaan afsteken. smile

honden page profiel Vera & DracoVera & Draco 3 doggies

honden foto van Vera & Draco

" Ik gok dat ze er 10.000 tegelijk gaan afsteken.  "

Geloof het ook hp-shiny Niet erg, liever dat iedereen straks 46747 sterretjes in zen klauwen heeft dan die vreselijke illegale vuurwerk knallen waardoor heel men ramen schudden!

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Geloof het ook  Niet erg, liever dat iedereen straks 46747 sterretjes in zen klauwen heeft dan die vreselijke illegale vuurwerk knallen waardoor heel men ramen schudden! "

https://www.tubantia.nl/binnenland/800-kilo-illegaal-vuurwerk-in-berging-flat-geldrop-zorgen-om-explosiegevaar~ab7e9c0e/

 

Er is al flink wat opgehaald door de politie. Aan de grens wordt ook regelmatig wat gevonden.

honden page profiel Vera & DracoVera & Draco 3 doggies

honden foto van Vera & Draco

" https://www.tubantia.nl/binnenland/800-kilo-illegaal-vuurwerk-in-berging-flat-geldrop-zorgen-om-explosiegevaar~ab7e9c0e/
 
Er is al flink wat opgehaald door de politie. Aan de grens wordt ook regelmatig wat gevonden. "

Had ook al idee dat het hier in de buurt wel minder was geworden, waar eerst elke avond diverse ramen/prullenbakken sneuvelde nu nog maar eens in de zoveel dagen thank god. Fijn dat de politie er toch wel zo op zit want zijn echt vreselijke dingen. 

honden page profiel Marjolein & MabelMarjolein & Mabel 3 doggies

honden foto van Marjolein & Mabel

" Lichtste categorie wat ze in supermarkten verkopen mag ook gewoon en ook het gehele jaar.  "

Dit wist ik ook niet! Ben nooit zo van het vuurwerk geweest haha. Denk dat het van die 'knalerwten' zijn geweest dan. Maarja of het nou knal erwten of rotjes zijn, de hond vind beide verschrikkelijk... Alsnog asociaal maar niet illegaal.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Dit wist ik ook niet! Ben nooit zo van het vuurwerk geweest haha. Denk dat het van die 'knalerwten' zijn geweest dan. Maarja of het nou knal erwten of rotjes zijn, de hond vind beide verschrikkelijk... Alsnog asociaal maar niet illegaal. "

knalerwten steek je niet af en maken nauwelijks geluid

honden page profiel TinekeTineke 3 doggies

" knalerwten steek je niet af en maken nauwelijks geluid "

Nee die gooi je inderdaad

honden page profiel Marjolein & MabelMarjolein & Mabel 3 doggies

honden foto van Marjolein & Mabel

" knalerwten steek je niet af en maken nauwelijks geluid "

Ooh ja, die kermis meuk. Nee dat was dit dan niet. Hij stak het echt aan, paar "kleine" knallen achter elkaar en er kwam rook vanaf. Het was overigens ook geen siervuurwerk ofzo, er was niks te zien behalve rook.

honden page profiel RamsesRamses 3 doggies

honden foto van Ramses

GRRR *GEVLOEK*

Pffft wat zou ik sommige mensen toch iets aan willen doen. 


Ramses is mijn heerlijke driejarige hond die alweer dik een jaar bij me woont. En wat is hij er in die tijd enorm op vooruit gegaan, van een angstige hond die niet naar buiten durfde en om dat kracht bij te zetten zijn tanden regelmatig liet zien tot een hond die me soms al enthousiast blaffend en springend naar buiten sleurt. Nu ging de afgelopen tijd de avondwandeling al een stuk minder enthousiast, volgens mij voornamelijk door de toename in knallen. Van 1 knal in de verte raakt hij al flink van streek en komt daar meestal pas weer uit als we thuis zijn.
Maar goed, in de ochtend een lange  wandeling waar hij ook lekker los kan en veel andere honden ontmoet en in de avond een korte aan de lijn en rondom oud en nieuw twee weken naar rustig gebied, dagelijks Zylkene en ik had goede hoop dat hij de tijd rondom oud en nieuw goed door zou komen.

 
Tot afgelopen maandagavond. Ik liet Ramses uit op een veldje in de buurt, het miezerde en alles ging prima totdat er vanuit het niets een vuurwerkbombardement op 30 meter afstand startte. 240 knallen en vuurpijlen telde ik de volgende dag in de doos. Geen moment rust en minutenlang, denk wel een kwartier.
En hij werd helemaal gek, trillen, piepen, gillen, kruipen, trekken. Omdat ik zo bang was dat hij uit zijn tuig zou glippen of de riem of het tuigje zou scheuren en om hem enigszins gerust te stellen heb ik hem opgepakt en ben naar huis gelopen 200 meter verderop. De knallen gingen nog even door en zijn paniek ook. Moest hem echt in een houdgreep houden.


Eenmaal thuis en toen op een gegeven moment de knallen afgelopen waren, geprobeerd om hem af te leiden met eten, gelukkig had ik nog een kophuid waar hij mee aan de slag is gegaan, dus ik had hoop dat hij er redelijk goed uit was gekomen, maar helaas lijkt hij nu behoorlijk getraumatiseerd en depressief. 
Alle progressie lijkt eruit geknald. Hij ligt apathisch en eet en drinkt nauwelijks. Wil niet naar buiten ook niet in de ochtend, terwijl hij dan altijd zin had.
En dat deze snoepkont niet eet is heel bijzonder, als er iets te vreten valt is hij altijd als eerste van de partij, als ik ga koken, als een ander baasje zijn hond roept en snoepjes heeft is mijn hond er doorgaans sneller bij dan de hond van de eigenaar. En nu liggen er al dagen brokjes in huis waar hij niet aankomt


Morgen start ik met een nieuw middel, Prevantil.
En om hem toch wat te laten eten en drinken grijp ik weer terug naar mijn trucje van vorig jaar, rijst en vlees koken met wat water.


En hij komt dit heus wel weer te boven.
En hij is niet helemaal terug op het niveau van vorig jaar want we hebben een diepere band en hij heeft zijn tanden ook nog niet laten zien als we toch even naar buiten gaan.
Hij krijgt veel aandacht en liefde en geniet daar echt van en vandaag gaat het alweer iets beter dan gisteren. Het heeft tijd nodig, maar het komt goed!


Maar wat zou ik die kl**tz*kk*n graag eens een dagje met hun ergste angst confronteren.

honden page profiel Vera & DracoVera & Draco 3 doggies

honden foto van Vera & Draco

" GRRR *GEVLOEK*
Pffft wat zou ik sommige mensen toch iets aan willen doen. 
Ramses is mijn heerlijke driejarige hond die alweer dik een jaar bij me woont. En wat is hij er in die tijd enorm op vooruit gegaan, van een angstige hond die niet naar buiten durfde en om dat kracht bij te zetten zijn tanden regelmatig liet zien tot een hond die me soms al enthousiast blaffend en springend naar buiten sleurt. Nu ging de afgelopen tijd de avondwandeling al een stuk minder enthousiast, volgens mij voornamelijk door de toename in knallen. Van 1 knal in de verte raakt hij al flink van streek en komt daar meestal pas weer uit als we thuis zijn. Maar goed, in de ochtend een lange  wandeling waar hij ook lekker los kan en veel andere honden ontmoet en in de avond een korte aan de lijn en rondom oud en nieuw twee weken naar rustig gebied, dagelijks Zylkene en ik had goede hoop dat hij de tijd rondom oud en nieuw goed door zou komen.
 Tot afgelopen maandagavond. Ik liet Ramses uit op een veldje in de buurt, het miezerde en alles ging prima totdat er vanuit het niets een vuurwerkbombardement op 30 meter afstand startte. 240 knallen en vuurpijlen telde ik de volgende dag in de doos. Geen moment rust en minutenlang, denk wel een kwartier. En hij werd helemaal gek, trillen, piepen, gillen, kruipen, trekken. Omdat ik zo bang was dat hij uit zijn tuig zou glippen of de riem of het tuigje zou scheuren en om hem enigszins gerust te stellen heb ik hem opgepakt en ben naar huis gelopen 200 meter verderop. De knallen gingen nog even door en zijn paniek ook. Moest hem echt in een houdgreep houden.
Eenmaal thuis en toen op een gegeven moment de knallen afgelopen waren, geprobeerd om hem af te leiden met eten, gelukkig had ik nog een kophuid waar hij mee aan de slag is gegaan, dus ik had hoop dat hij er redelijk goed uit was gekomen, maar helaas lijkt hij nu behoorlijk getraumatiseerd en depressief.  Alle progressie lijkt eruit geknald. Hij ligt apathisch en eet en drinkt nauwelijks. Wil niet naar buiten ook niet in de ochtend, terwijl hij dan altijd zin had. En dat deze snoepkont niet eet is heel bijzonder, als er iets te vreten valt is hij altijd als eerste van de partij, als ik ga koken, als een ander baasje zijn hond roept en snoepjes heeft is mijn hond er doorgaans sneller bij dan de hond van de eigenaar. En nu liggen er al dagen brokjes in huis waar hij niet aankomt
Morgen start ik met een nieuw middel, Prevantil. En om hem toch wat te laten eten en drinken grijp ik weer terug naar mijn trucje van vorig jaar, rijst en vlees koken met wat water.
En hij komt dit heus wel weer te boven.En hij is niet helemaal terug op het niveau van vorig jaar want we hebben een diepere band en hij heeft zijn tanden ook nog niet laten zien als we toch even naar buiten gaan. Hij krijgt veel aandacht en liefde en geniet daar echt van en vandaag gaat het alweer iets beter dan gisteren. Het heeft tijd nodig, maar het komt goed!
Maar wat zou ik die kl**tz*kk*n graag eens een dagje met hun ergste angst confronteren. "

Wat vreselijk zielig voor hem zeg hp-cry begrijp echt totaal niet waarom dit nu weer nodig is en mensen niet gewoon ff kunnen wachten. Hier was het eerst ook heel erg maar toen is de handhaving/politie hier extreem gaan patrouilleren haha zag echt non stop busjes door buurt rijden. Sinds toen is het echt met 75% afgenomen dus hoop voor je dat ze wellicht daar bij jou ook zo’n actie gaan ondernemen! Hoop dat het nieuwe medicijn gaat werken, sterkte voor je hondje hp-smile

honden page profiel IgloIglo 3 doggies

honden foto van Iglo

" GRRR *GEVLOEK*
Pffft wat zou ik sommige mensen toch iets aan willen doen. 
Ramses is mijn heerlijke driejarige hond die alweer dik een jaar bij me woont. En wat is hij er in die tijd enorm op vooruit gegaan, van een angstige hond die niet naar buiten durfde en om dat kracht bij te zetten zijn tanden regelmatig liet zien tot een hond die me soms al enthousiast blaffend en springend naar buiten sleurt. Nu ging de afgelopen tijd de avondwandeling al een stuk minder enthousiast, volgens mij voornamelijk door de toename in knallen. Van 1 knal in de verte raakt hij al flink van streek en komt daar meestal pas weer uit als we thuis zijn. Maar goed, in de ochtend een lange  wandeling waar hij ook lekker los kan en veel andere honden ontmoet en in de avond een korte aan de lijn en rondom oud en nieuw twee weken naar rustig gebied, dagelijks Zylkene en ik had goede hoop dat hij de tijd rondom oud en nieuw goed door zou komen.
 Tot afgelopen maandagavond. Ik liet Ramses uit op een veldje in de buurt, het miezerde en alles ging prima totdat er vanuit het niets een vuurwerkbombardement op 30 meter afstand startte. 240 knallen en vuurpijlen telde ik de volgende dag in de doos. Geen moment rust en minutenlang, denk wel een kwartier. En hij werd helemaal gek, trillen, piepen, gillen, kruipen, trekken. Omdat ik zo bang was dat hij uit zijn tuig zou glippen of de riem of het tuigje zou scheuren en om hem enigszins gerust te stellen heb ik hem opgepakt en ben naar huis gelopen 200 meter verderop. De knallen gingen nog even door en zijn paniek ook. Moest hem echt in een houdgreep houden.
Eenmaal thuis en toen op een gegeven moment de knallen afgelopen waren, geprobeerd om hem af te leiden met eten, gelukkig had ik nog een kophuid waar hij mee aan de slag is gegaan, dus ik had hoop dat hij er redelijk goed uit was gekomen, maar helaas lijkt hij nu behoorlijk getraumatiseerd en depressief.  Alle progressie lijkt eruit geknald. Hij ligt apathisch en eet en drinkt nauwelijks. Wil niet naar buiten ook niet in de ochtend, terwijl hij dan altijd zin had. En dat deze snoepkont niet eet is heel bijzonder, als er iets te vreten valt is hij altijd als eerste van de partij, als ik ga koken, als een ander baasje zijn hond roept en snoepjes heeft is mijn hond er doorgaans sneller bij dan de hond van de eigenaar. En nu liggen er al dagen brokjes in huis waar hij niet aankomt
Morgen start ik met een nieuw middel, Prevantil. En om hem toch wat te laten eten en drinken grijp ik weer terug naar mijn trucje van vorig jaar, rijst en vlees koken met wat water.
En hij komt dit heus wel weer te boven.En hij is niet helemaal terug op het niveau van vorig jaar want we hebben een diepere band en hij heeft zijn tanden ook nog niet laten zien als we toch even naar buiten gaan. Hij krijgt veel aandacht en liefde en geniet daar echt van en vandaag gaat het alweer iets beter dan gisteren. Het heeft tijd nodig, maar het komt goed!
Maar wat zou ik die kl**tz*kk*n graag eens een dagje met hun ergste angst confronteren. "

Wat vreselijk naar. Ik heb echt een hekel aan vuurwerk, nooit leuk gevonden. Sterkte met Ramses. 

Heb je al eens gekeken naar gehoorbescherming? Ik weet dat zo’n koptelefoon (muttmuff?) niet heel veel doet, maar zo’n muts kan wel helpen!

Zoals deze:

https://www.pebbledogshop.com/a-51434717/waterblazers/oorbescherming-hoodie-zwart-small-large/#description

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" GRRR *GEVLOEK*
Pffft wat zou ik sommige mensen toch iets aan willen doen. 
Ramses is mijn heerlijke driejarige hond die alweer dik een jaar bij me woont. En wat is hij er in die tijd enorm op vooruit gegaan, van een angstige hond die niet naar buiten durfde en om dat kracht bij te zetten zijn tanden regelmatig liet zien tot een hond die me soms al enthousiast blaffend en springend naar buiten sleurt. Nu ging de afgelopen tijd de avondwandeling al een stuk minder enthousiast, volgens mij voornamelijk door de toename in knallen. Van 1 knal in de verte raakt hij al flink van streek en komt daar meestal pas weer uit als we thuis zijn. Maar goed, in de ochtend een lange  wandeling waar hij ook lekker los kan en veel andere honden ontmoet en in de avond een korte aan de lijn en rondom oud en nieuw twee weken naar rustig gebied, dagelijks Zylkene en ik had goede hoop dat hij de tijd rondom oud en nieuw goed door zou komen.
 Tot afgelopen maandagavond. Ik liet Ramses uit op een veldje in de buurt, het miezerde en alles ging prima totdat er vanuit het niets een vuurwerkbombardement op 30 meter afstand startte. 240 knallen en vuurpijlen telde ik de volgende dag in de doos. Geen moment rust en minutenlang, denk wel een kwartier. En hij werd helemaal gek, trillen, piepen, gillen, kruipen, trekken. Omdat ik zo bang was dat hij uit zijn tuig zou glippen of de riem of het tuigje zou scheuren en om hem enigszins gerust te stellen heb ik hem opgepakt en ben naar huis gelopen 200 meter verderop. De knallen gingen nog even door en zijn paniek ook. Moest hem echt in een houdgreep houden.
Eenmaal thuis en toen op een gegeven moment de knallen afgelopen waren, geprobeerd om hem af te leiden met eten, gelukkig had ik nog een kophuid waar hij mee aan de slag is gegaan, dus ik had hoop dat hij er redelijk goed uit was gekomen, maar helaas lijkt hij nu behoorlijk getraumatiseerd en depressief.  Alle progressie lijkt eruit geknald. Hij ligt apathisch en eet en drinkt nauwelijks. Wil niet naar buiten ook niet in de ochtend, terwijl hij dan altijd zin had. En dat deze snoepkont niet eet is heel bijzonder, als er iets te vreten valt is hij altijd als eerste van de partij, als ik ga koken, als een ander baasje zijn hond roept en snoepjes heeft is mijn hond er doorgaans sneller bij dan de hond van de eigenaar. En nu liggen er al dagen brokjes in huis waar hij niet aankomt
Morgen start ik met een nieuw middel, Prevantil. En om hem toch wat te laten eten en drinken grijp ik weer terug naar mijn trucje van vorig jaar, rijst en vlees koken met wat water.
En hij komt dit heus wel weer te boven.En hij is niet helemaal terug op het niveau van vorig jaar want we hebben een diepere band en hij heeft zijn tanden ook nog niet laten zien als we toch even naar buiten gaan. Hij krijgt veel aandacht en liefde en geniet daar echt van en vandaag gaat het alweer iets beter dan gisteren. Het heeft tijd nodig, maar het komt goed!
Maar wat zou ik die kl**tz*kk*n graag eens een dagje met hun ergste angst confronteren. "

Heel verdrietig dit te lezen, goed aangedaan om je hond op te pakken en naar huis te gaan..heb je een tuin ? Savonds als het donker is niet meer gaan wandelen , in de tuin gauw een plas en dan naar binnen meestal zijn die rotlui in het donker bezig....je doet je best lees ik...lekker kauwmateriaal geven in de avond.

honden page profiel RamsesRamses 3 doggies

honden foto van Ramses

" Wat vreselijk zielig voor hem zeg  begrijp echt totaal niet waarom dit nu weer nodig is en mensen niet gewoon ff kunnen wachten. Hier was het eerst ook heel erg maar toen is de handhaving/politie hier extreem gaan patrouilleren haha zag echt non stop busjes door buurt rijden. Sinds toen is het echt met 75% afgenomen dus hoop voor je dat ze wellicht daar bij jou ook zo’n actie gaan ondernemen! Hoop dat het nieuwe medicijn gaat werken, sterkte voor je hondje  "

Dankje.

 

Ja het was echt vreselijk zielig om hem zo te zien hp-cry Heb maandagavond ook een flink potje gehuild, was er zelf ook overstuur van hp-cry

 

Op zich vind ik het hier in de buurt enorm meevallen met knallen. Ik woon zelf in Utrecht waar het knallen echt veel erger is en al maanden dagelijkse gang van zaken. We verblijven sinds oktober bij mijn partner in Amsterdam, juist ook om die knallen te vermijden. Afgelopen maandag was echt een incident in deze buurt, wel van enorme omvang. Mocht het vaker voorkomen ga ik zeker contact opnemen met de politie.

 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" GRRR *GEVLOEK*
Pffft wat zou ik sommige mensen toch iets aan willen doen. 
Ramses is mijn heerlijke driejarige hond die alweer dik een jaar bij me woont. En wat is hij er in die tijd enorm op vooruit gegaan, van een angstige hond die niet naar buiten durfde en om dat kracht bij te zetten zijn tanden regelmatig liet zien tot een hond die me soms al enthousiast blaffend en springend naar buiten sleurt. Nu ging de afgelopen tijd de avondwandeling al een stuk minder enthousiast, volgens mij voornamelijk door de toename in knallen. Van 1 knal in de verte raakt hij al flink van streek en komt daar meestal pas weer uit als we thuis zijn. Maar goed, in de ochtend een lange  wandeling waar hij ook lekker los kan en veel andere honden ontmoet en in de avond een korte aan de lijn en rondom oud en nieuw twee weken naar rustig gebied, dagelijks Zylkene en ik had goede hoop dat hij de tijd rondom oud en nieuw goed door zou komen.
 Tot afgelopen maandagavond. Ik liet Ramses uit op een veldje in de buurt, het miezerde en alles ging prima totdat er vanuit het niets een vuurwerkbombardement op 30 meter afstand startte. 240 knallen en vuurpijlen telde ik de volgende dag in de doos. Geen moment rust en minutenlang, denk wel een kwartier. En hij werd helemaal gek, trillen, piepen, gillen, kruipen, trekken. Omdat ik zo bang was dat hij uit zijn tuig zou glippen of de riem of het tuigje zou scheuren en om hem enigszins gerust te stellen heb ik hem opgepakt en ben naar huis gelopen 200 meter verderop. De knallen gingen nog even door en zijn paniek ook. Moest hem echt in een houdgreep houden.
Eenmaal thuis en toen op een gegeven moment de knallen afgelopen waren, geprobeerd om hem af te leiden met eten, gelukkig had ik nog een kophuid waar hij mee aan de slag is gegaan, dus ik had hoop dat hij er redelijk goed uit was gekomen, maar helaas lijkt hij nu behoorlijk getraumatiseerd en depressief.  Alle progressie lijkt eruit geknald. Hij ligt apathisch en eet en drinkt nauwelijks. Wil niet naar buiten ook niet in de ochtend, terwijl hij dan altijd zin had. En dat deze snoepkont niet eet is heel bijzonder, als er iets te vreten valt is hij altijd als eerste van de partij, als ik ga koken, als een ander baasje zijn hond roept en snoepjes heeft is mijn hond er doorgaans sneller bij dan de hond van de eigenaar. En nu liggen er al dagen brokjes in huis waar hij niet aankomt
Morgen start ik met een nieuw middel, Prevantil. En om hem toch wat te laten eten en drinken grijp ik weer terug naar mijn trucje van vorig jaar, rijst en vlees koken met wat water.
En hij komt dit heus wel weer te boven.En hij is niet helemaal terug op het niveau van vorig jaar want we hebben een diepere band en hij heeft zijn tanden ook nog niet laten zien als we toch even naar buiten gaan. Hij krijgt veel aandacht en liefde en geniet daar echt van en vandaag gaat het alweer iets beter dan gisteren. Het heeft tijd nodig, maar het komt goed!
Maar wat zou ik die kl**tz*kk*n graag eens een dagje met hun ergste angst confronteren. "

Wat kloten zeg, maar het is niet zo dat je helemaal op 0 zit is mijn ervaring, ook al lijkt het nu zo te zijn, het zal wel weer even moeten slijten omdat het heel heftig was, maar wat hij allemaal geleerd heeft van je heeft hij niet vergeten.

Goed dat je hem bent gaan dragen, bij Sam kan het niet, maar bij Faro deden we dat ook, dat voelde veilig voor hem, of meer veilig.

honden page profiel RamsesRamses 3 doggies

honden foto van Ramses

" Wat vreselijk naar. Ik heb echt een hekel aan vuurwerk, nooit leuk gevonden. Sterkte met Ramses. 
Heb je al eens gekeken naar gehoorbescherming? Ik weet dat zo’n koptelefoon (muttmuff?) niet heel veel doet, maar zo’n muts kan wel helpen!
Zoals deze:
https://www.pebbledogshop.com/a-51434717/waterblazers/oorbescherming-hoodie-zwart-small-large/#description "

Dankje.

 

Ik heb er wel eens naar gekeken, maar hij houdt niet van vreemde dingen aan zijn lijf en het continue ongemak van dit ding weegt dan niet op tegen de incidentele knal denk ik nu. Dat maakt het ook zo lastig, de onvoorspelbaarheid.

Rondom de jaarwisseling is het natuurlijk wel voorspelbaar, maar daar speel ik op in door 2 weken naar the middle of nowhere te gaan.

 

honden page profiel RamsesRamses 3 doggies

honden foto van Ramses

" Heel verdrietig dit te lezen, goed aangedaan om je hond op te pakken en naar huis te gaan..heb je een tuin ? Savonds als het donker is niet meer gaan wandelen , in de tuin gauw een plas en dan naar binnen meestal zijn die rotlui in het donker bezig....je doet je best lees ik...lekker kauwmateriaal geven in de avond. "

Nee ik heb helaas geen tuin, alleen een balkon. Ben de afgelopen dagen inderdaad net voor het donker werd de laatste wandeling gaan doen en met de minimale hoeveelheid die hij nu drinkt houdt hij dat heel goed vol tot de volgende ochtend. Sowieso heeft hij door zijn angst voor buiten een fantastische blaascontrole, een gemak bij een ongemak hp-angel

honden page profiel RamsesRamses 3 doggies

honden foto van Ramses

" Wat kloten zeg, maar het is niet zo dat je helemaal op 0 zit is mijn ervaring, ook al lijkt het nu zo te zijn, het zal wel weer even moeten slijten omdat het heel heftig was, maar wat hij allemaal geleerd heeft van je heeft hij niet vergeten.
Goed dat je hem bent gaan dragen, bij Sam kan het niet, maar bij Faro deden we dat ook, dat voelde veilig voor hem, of meer veilig. "

Fijn om te lezen dat meerdere van jullie zeggen dat het goed was hem te dragen. Het was puur instinct van mezelf om hem zo snel en veilig mogelijk uit de situatie te halen. Maar hij wilde zo graag uit die situatie dat hij ook uit mijn armen probeerde te ontsnappen, heb er zelfs blauwe plekken van als aandenken hp-angel

En achteraf vroeg ik me wel af of dat tillen het beste was. Ik denk het wel.

 

Ook goed om te lezen dat jouw ervaring is dat je niet terug op 0 zit. Dat weet ik ergens ook wel en zie het ook, vanmorgen kwam hij me bijvoorbeeld alweer bij het bed wakker likken waar hij gisteren nog apathisch op de bank lag bij het aanbreken van de ochtend. 

In de ochtend voelt hij zich het beste en het duurde steeds langer voor zijn emmertje vol was, waardoor we tot maandag ook vaak 's avonds nog lekker konden wandelen. Net waren we heel even buiten en alle omstandigheden waren prima, maar hij liep te trillen en te piepen en richting huis te trekken en dan breekt mijn hart wel een beetje hp-cry

Maar we gaan het gewoon weer voorzichtig opbouwen en het komt goed hp-heart

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Nee ik heb helaas geen tuin, alleen een balkon. Ben de afgelopen dagen inderdaad net voor het donker werd de laatste wandeling gaan doen en met de minimale hoeveelheid die hij nu drinkt houdt hij dat heel goed vol tot de volgende ochtend. Sowieso heeft hij door zijn angst voor buiten een fantastische blaascontrole, een gemak bij een ongemak  "

Voor het donker goed plan...en dan smorgensvroeg even laten plassen dan zijn die rotlui er niet met vuurwerk...

honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van Kiki met Harley D. & Pampus

Ah wat ontzettend naar voor ramses! Hier helaas ook heel heftig aan de gang. Om die reden zijn wij begonnen met een bak met gras op 't balkon te zetten.

 

Weet niet waar je woont maar ik woon heel dicht bij 't strand. Zeker op oud jaar dag ga ik heeeeel erg vroeg een hele lange wandeling maken. Dan zijn ze de rest van de dag tevreden en wat rustiger onder de knallen/bommen. 

honden page profiel RamsesRamses 3 doggies

honden foto van Ramses

" Ah wat ontzettend naar voor ramses! Hier helaas ook heel heftig aan de gang. Om die reden zijn wij begonnen met een bak met gras op 't balkon te zetten.
 
Weet niet waar je woont maar ik woon heel dicht bij 't strand. Zeker op oud jaar dag ga ik heeeeel erg vroeg een hele lange wandeling maken. Dan zijn ze de rest van de dag tevreden en wat rustiger onder de knallen/bommen.  "

Hebben jullie de bak al in gebruik en hoe werkt dat? Hier in Amsterdam hebben we maar een klein balkon en ben bang dat hij dan tussen de spijlen door de tuin van de onderbuurvrouw bewatert in plaats van het gras undecided

 

Vanaf kerst zijn we 2 weken in noord Friesland, tegen de Waddenzee, dus die vroege strandwandeling gaat er komen hp-thumbsup

Heel benieuwd hoe hij zijn eerste keer strand vindt!

 

honden page profiel Vera & DracoVera & Draco 3 doggies

honden foto van Vera & Draco

" Hebben jullie de bak al in gebruik en hoe werkt dat? Hier in Amsterdam hebben we maar een klein balkon en ben bang dat hij dan tussen de spijlen door de tuin van de onderbuurvrouw bewatert in plaats van het gras 
 
Vanaf kerst zijn we 2 weken in noord Friesland, tegen de Waddenzee, dus die vroege strandwandeling gaat er komen 
Heel benieuwd hoe hij zijn eerste keer strand vindt!
  "

Hier ook een balkon met spijlen en onderburen haha, eerste paar dagen dat mijn hond bij mij was wilde hij nog wel eens op het balkon gaan dus ook hoekje voor hem gemaakt en langs de spijlen een doek gehangen zodat niet beneden zou belanden haha. (Doek daarna wel weggegooid uiteraard hp-wink)

honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van Kiki met Harley D. & Pampus

" Hebben jullie de bak al in gebruik en hoe werkt dat? Hier in Amsterdam hebben we maar een klein balkon en ben bang dat hij dan tussen de spijlen door de tuin van de onderbuurvrouw bewatert in plaats van het gras 
 
Vanaf kerst zijn we 2 weken in noord Friesland, tegen de Waddenzee, dus die vroege strandwandeling gaat er komen 
Heel benieuwd hoe hij zijn eerste keer strand vindt!
  "

Ja de bak al in gebruik, de een gaat er nog wel eens op zeker toen ie nog heel jong was en de ander alleen als hij echt niet naar buiten wilt door knallen. Beide zijn reuen maar ze gaan er automatisch zittend op plassen. 

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Ben je net op Facebook aan het scrollen zie je dat de fokplannen toch door gaan ondanks dat de volle nest broer epilepsie heeft.

 

Kan wel janken!

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

" Ben je net op Facebook aan het scrollen zie je dat de fokplannen toch door gaan ondanks dat de volle nest broer epilepsie heeft.
 
Kan wel janken! "

Rasvereniging inlichten ?  Of gaat dit daar buiten ... ? 

 

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

Dit heeft echt werkelijk waar niks met honden te maken.

 

Het frustreerd/irriteert mij gewoon in zoverre dat ik hoop dat afschrijven werkt, ofzo..

Wij zijn normaal een klein bedrijf, zeg 5 man. 

Maaar nu is het voor ons ontzettend druk dus extra personeel aangenomen waardoor we 10 man sterk zijn.

 

Leuk en aardig en met het normale team gaat alles goed en prima.

Maar wat we erbij hebben aangenomen, tijdenlijk thank god, merk ik gewoon ENORM dat wanneer ik als leidinggevende iets zeg. Er soms wel soms niet op gereageerd word laat staan het uitvoeren. Terwijl als mijn mannelijke collega hetzelde zegt het wel direct gedaan word of een reactie krijgt.

Nouu

Om.gek van te worden...

Gelukkig nog maar 2 weekjes....

Och och och...

 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ben je net op Facebook aan het scrollen zie je dat de fokplannen toch door gaan ondanks dat de volle nest broer epilepsie heeft.
 
Kan wel janken! "

Dr bovenop gaan zitten en er steeds wat van zeggen zodat er geen kopers zijn....

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Bij mij in de buurt woont een dame die een koppel rashonden heeft. Een jaar of twee geleden zag ik haar een paar maanden na het eerste nestje op straat.  Ik vond de teef nogal dik.  Ik vroeg :  is ze al weer drachtig? Zij zei: nee hoor. Een paar dagen later sprak ik haar weer en kreeg ik een compliment : je had gelijk hoor. Ik had het niet in de gaten. (Reu en teef in huis....).  Dus binnen een paar maanden twee nesten. 

Leuke foto op de website van de dierenarts :  kijk eens wat een leuk nestje! 

En dit jaar tref ik al weer zo'n foto op die website aan. Hup, derde nestje, 6 pups. 

Drie nestjes is toch wel een maximum he?

 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Bij mij in de buurt woont een dame die een koppel rashonden heeft. Een jaar of twee geleden zag ik haar een paar maanden na het eerste nestje op straat.  Ik vond de teef nogal dik.  Ik vroeg :  is ze al weer drachtig? Zij zei: nee hoor. Een paar dagen later sprak ik haar weer en kreeg ik een compliment : je had gelijk hoor. Ik had het niet in de gaten. (Reu en teef in huis....).  Dus binnen een paar maanden twee nesten. 
Leuke foto op de website van de dierenarts :  kijk eens wat een leuk nestje! 
En dit jaar tref ik al weer zo'n foto op die website aan. Hup, derde nestje, 6 pups. 
Drie nestjes is toch wel een maximum he?
  "

Dat 2e nest krijgt geen stanboom. Maar dat soort mensen zouden geen honden moeten hebben. Uitbuiting is dat.

Bij de Hollandse Smoushond is t max 3 nesten en max 15 nakomelingen. Dus zijn er 2 grote nesten geboren dan mag een 3e nest niet meer.

pagina 6 van 43 12 3 4 5 67 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^