Hp's frustratie topic

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

" Dat herken ik zeker, heb ik ook. 
 
Al zijn er ook zeker een aantal waar ik gewoon niet op reageer, maar dat zullen er wel meer in mee rif mindere maten hebben.  "

Ja, met sommige lukt het echt niet, die kan ik ook wel negeren.

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

" Nee er is duidelijk een vaste kliek. Het duurt alleen even voor je ziet wie dat zijn, want niet iedereen reageert altijd op elke topic. Maar goed, dit kan ook iets zijn wat mij persoonlijk gw opvalt.
 
Dat het 10 jaar geleden ook wel werd gezegd geloof ik graag hahaha. Zit hier zelf ook al weer een jaar of 3 a 4, maar merk wel degelijk een vernauwing in visie de laatste tijd. Enorm zonde vind ik en de HP-standaard is ook onmogelijk te behalen. "

Ik kom hier al echt heel erg lang en door de jaren heen word dit door verschillende mensen beweerd en ik ben er nog steeds niet achter wie dan dat vaste clubje is?? 

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

" Ach, het is wat het is. Je hoeft je er niet om te frustreren :p "

Hahahahaha dat is zeker waar

honden page profiel TinekeTineke 3 doggies

Ach, dat één hoop mensen zich hier frustreren lijkt mij evident. Ik kwam laatst na één melding over een dubbel profiel bij de fokkers pagina's, hele rare fokkers profielen tegen met grappen. Hebben ze er een aantal weggehaald. Er staat nu nog vreemde op de website van roos (is dat deze roos(?). Heeft iemand dat voor haar gemaakt?? 

honden page profiel PennyPenny 3 doggies

honden foto van Penny

Penny is echt gek.

Net was ik nog even met haar aan het wandelen, natuurlijk gemuilkorfd omdat het donker is. Op de terug weg vond ze iets wat ze wilde eten. Normaal is dat een hondenbrokje of snoepje en als ze eenmaal doorheeft dat ze er niet bij kan of als ik het commando 'laat het' geef stopt ze. Nu deed ze dat echter niet, ze ging steeds fanatieker er naar graven en haar korf er in duwen. Ik besloot dus toch maar even te kijken en blijkbaar was het een oxygen absorber zakje, dus zo'n klein zakje met 'DO NOT EAT' er op surprised

Ik heb hem natuurlijk meegenomen en weg gegooid. Penny heeft de hele terug weg naast mij gehuppelt alsof ik een koekje vast had en ging zodra ze naar binnen mocht (en het dus al weg gegooid was) er zelfs piepend naar zoeken.

 

 

 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Penny is echt gek.
Net was ik nog even met haar aan het wandelen, natuurlijk gemuilkorfd omdat het donker is. Op de terug weg vond ze iets wat ze wilde eten. Normaal is dat een hondenbrokje of snoepje en als ze eenmaal doorheeft dat ze er niet bij kan of als ik het commando 'laat het' geef stopt ze. Nu deed ze dat echter niet, ze ging steeds fanatieker er naar graven en haar korf er in duwen. Ik besloot dus toch maar even te kijken en blijkbaar was het een oxygen absorber zakje, dus zo'n klein zakje met 'DO NOT EAT' er op
Ik heb hem natuurlijk meegenomen en weg gegooid. Penny heeft de hele terug weg naast mij gehuppelt alsof ik een koekje vast had en ging zodra ze naar binnen mocht (en het dus al weg gegooid was) er zelfs piepend naar zoeken.
 
 
  "

Hoezo is ze dan gek?

honden page profiel PennyPenny 3 doggies

honden foto van Penny

" Hoezo is ze dan gek? "

Heb ik dat niet duidelijk genoeg beschreven? Ze probeert iets te eten wat niet eetbaar is en wat ook niet eens aantrekkelijk is. Een normale hond doet dat niet, dus ik vind haar gek.

honden page profiel TinekeTineke 3 doggies

" Heb ik dat niet duidelijk genoeg beschreven? Ze probeert iets te eten wat niet eetbaar is en wat ook niet eens aantrekkelijk is. Een normale hond doet dat niet, dus ik vind haar gek. "

De meeste honden kunnen niet lezen hoorwink

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Neem het ff niet zo letterlijk dat ze Penny, gekscherend, een gekke hond noemt. 

 

Beer is ook gek. Maar dan écht. 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Heb ik dat niet duidelijk genoeg beschreven? Ze probeert iets te eten wat niet eetbaar is en wat ook niet eens aantrekkelijk is. Een normale hond doet dat niet, dus ik vind haar gek. "

Waarschijnlijk zit er een lekkerer geur aan. Daar reageert elke hond op. 

honden page profiel PennyPenny 3 doggies

honden foto van Penny

" Neem het ff niet zo letterlijk dat ze Penny, gekscherend, een gekke hond noemt. 
 
Beer is ook gek. Maar dan écht.  "

Ik bedoelde het inderdaad ook niet zo letterlijk, maar de volgende keer zal ik dat wel meteen uitleggen want blijkbaar is het anders niet duidelijk

honden page profiel Marjolein & MabelMarjolein & Mabel 3 doggies

honden foto van Marjolein & Mabel

Het is al wel vaker genoemd, ook door mijzelf, maar het blijft een frustratie van mij: overal puppies en de immense drukte in de parken/wandelroutes etc.

 

De parken, ik word daar wel echt gek van. Het park/losloopweide is niet van mij en iedereen heeft het recht om er te lopen natuurlijk, maar de stijging van het aantal mensen + honden is de afgelopen tijd zo hard gegaan dat ik moeite heb met aanpassen. Hierbij erger ik mij het meest aan al die random honden die ik normaal nooit zie, en die niet altijd even vriendelijk zijn of los zouden moeten lopen. Laatst op de grote losloopweide ook alweer bijna een gevecht zien ontstaan door een grote reu die in eens besloot om een oude DH aan te vliegen die rustig tussen zijn baasjes liep. Of honden die letterlijk een sprint van de ene naar de andere kant van het park trekken om maar bij jouw of een andere hond te komen en zich ontzettend opdringerig te gedragen. Ik doe altijd mijn best om voor Mabel op te komen als het ware, maar het blijft lastig omdat ik zelf toch nog wel vaak onzeker ben of ik het wel goed doe. Is altijd weer stress, wat ook wel mijn probleem is hoor. 

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Ach, dat één hoop mensen zich hier frustreren lijkt mij evident. Ik kwam laatst na één melding over een dubbel profiel bij de fokkers pagina's, hele rare fokkers profielen tegen met grappen. Hebben ze er een aantal weggehaald. Er staat nu nog vreemde op de website van roos (is dat deze roos(?). Heeft iemand dat voor haar gemaakt??  "

Klopt er heeft iemand een keer een vals profiel gemaakt op mijn naam met mijn profiel foto...met inderdaad een raar fokkers profiel.Later ging waarschijnlijk de zelfde persoon ook met profiel modjes aan de haal.

Heel kinderachtig...

Dat profiel is als het goed is verwijderd door de modjes ..waar kwam jij het tegen?

 

honden page profiel MarianneMarianne 3 doggies

honden foto van Marianne

" Het is al wel vaker genoemd, ook door mijzelf, maar het blijft een frustratie van mij: overal puppies en de immense drukte in de parken/wandelroutes etc.
 
De parken, ik word daar wel echt gek van. Het park/losloopweide is niet van mij en iedereen heeft het recht om er te lopen natuurlijk, maar de stijging van het aantal mensen + honden is de afgelopen tijd zo hard gegaan dat ik moeite heb met aanpassen. Hierbij erger ik mij het meest aan al die random honden die ik normaal nooit zie, en die niet altijd even vriendelijk zijn of los zouden moeten lopen. Laatst op de grote losloopweide ook alweer bijna een gevecht zien ontstaan door een grote reu die in eens besloot om een oude DH aan te vliegen die rustig tussen zijn baasjes liep. Of honden die letterlijk een sprint van de ene naar de andere kant van het park trekken om maar bij jouw of een andere hond te komen en zich ontzettend opdringerig te gedragen. Ik doe altijd mijn best om voor Mabel op te komen als het ware, maar het blijft lastig omdat ik zelf toch nog wel vaak onzeker ben of ik het wel goed doe. Is altijd weer stress, wat ook wel mijn probleem is hoor.  "

Herkenbaar... zelfs op tijden dat je normaal geen hond/ mens tegenkomt is het nu enorm druk.

En zoveel honden die gewoon niet geleerd hebben hoe het moet. Stuiven ze op je honden af en de helft roept niet eens terug. Nee  joh we zijn toch gezellig onze hond aan het 'uit laten' en zelf  ondertussen met ons daglijkse coronahondenuitlaatclubje  aan het beppen met elkaar. De honden redden zich wel.

Prima maar daar hoeven de gewone wandelaars toch geen last van te hebben.

Laatst op de hei komt er pony met kind erop langs .... hele club honden erop af. Wat zeggen de baasjes ... pff wie komt er hier nou ook met een pony ! 

Dan denk ik .. ja snollen als jij ook buiten corona met je hond wandelde dan weet je dat er hier altijd paarden lopen van de manege die je ziet als je ook daadwerkelijk wat in beweging kwam en dit de hei is en geen losloopveld. 

Irritant daaraan is ook dat daar honden onder commando los mogen lopen maar door dit soort mensen kan dat zo verboden worden omdat ze dus een gevaar worden voor de paarden en de herten die in aansluitend bos rond lopen.

Eerder mochten honden in bos ook los maar dat is nu ook verboden door dat soort baasjes.

 

En idd zoveel pups heb ik nog nooit gezien. Heb er zelf ook 1 maar die was er buiten corona ook gekomen door overlijden van de honden.

Vraag me echt af hoeveel er mogen blijven als corona voorbij is en het 'gewone' leven weer begint. 

honden page profiel BrownieBrownie 3 doggies

honden foto van Brownie

Toch altijd een beetje frustrerend als het paar dagen heel erg goed gaat en dan toch weer een dagje minder. Brownie liep super goed mee aan de riem, at weinig van de straat, en hapte bijna niet meer naar ons de afgelopen dagen. Vannochtend hapte ze weer een paar keer naar me en trok ze erg aan de riem, toch een beetje jammer. Maar ach, honden zullen net als mensen ook wel eens betere en mindere dagen hebben. Gewoon weer even een stapje terug doen.

honden page profiel Danique, Spike † & JakeDanique, Spike † & Jake 3 doggies

honden foto van Danique, Spike † & Jake

" Toch altijd een beetje frustrerend als het paar dagen heel erg goed gaat en dan toch weer een dagje minder. Brownie liep super goed mee aan de riem, at weinig van de straat, en hapte bijna niet meer naar ons de afgelopen dagen. Vannochtend hapte ze weer een paar keer naar me en trok ze erg aan de riem, toch een beetje jammer. Maar ach, honden zullen net als mensen ook wel eens betere en mindere dagen hebben. Gewoon weer even een stapje terug doen. "

Herkenbaar !!

honden page profiel Louise1972Louise1972 3 doggies

honden foto van Louise1972

Een vriendin van me had ergens gelezen (klopt, is nogal via-via en niet zelf ergens gelezen) dat de eerste Corona-pups nu alweer gedumpt worden in de asiels; het worden nu opstandige pubers, de voer en dierenartskosten worden hoger, de kinderen blijken er toch niet mee te gaan wandelen, best veel werk zo'n hond etc etc...

Jammer al die impulsieve aankopen.

honden page profiel KlaraKlaragoedgekeurde fokker 3 doggies

In een het meest luxe, veilige en vrije land ter wereld wonen en dan alleen maar boos en ontevreden kunnen zijn. Dat is mijn grootste frustratie. 

honden page profiel KlaraKlaragoedgekeurde fokker 3 doggies

In een het meest luxe, veilige en vrije land ter wereld wonen en dan alleen maar boos en ontevreden kunnen zijn. Dat is mijn grootste frustratie. 

honden page profiel DanielleDanielle 3 doggies

" Een vriendin van me had ergens gelezen (klopt, is nogal via-via en niet zelf ergens gelezen) dat de eerste Corona-pups nu alweer gedumpt worden in de asiels; het worden nu opstandige pubers, de voer en dierenartskosten worden hoger, de kinderen blijken er toch niet mee te gaan wandelen, best veel werk zo'n hond etc etc...
Jammer al die impulsieve aankopen. "

Dit was te verwachten helaas. En- geen (puppy)cursus gedaan dus mensen hebben soms geen idee hoe ze een puppy moeten opvoeden waardoor het gedrag er met de tijd niet beter op wordt, helemaal niet zodra ze, nu dus, pubers worden. 

honden page profiel KlaraKlaragoedgekeurde fokker 3 doggies

In een het meest luxe, veilige en vrije land ter wereld wonen en dan alleen maar boos en ontevreden kunnen zijn. Dat is mijn grootste frustratie. 

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" In een het meest luxe, veilige en vrije land ter wereld wonen en dan alleen maar boos en ontevreden kunnen zijn. Dat is mijn grootste frustratie.  "

voor mij is het overconsumptie en geen rekening houden met de wereld.

honden page profiel BrownieBrownie 3 doggies

honden foto van Brownie

" Een vriendin van me had ergens gelezen (klopt, is nogal via-via en niet zelf ergens gelezen) dat de eerste Corona-pups nu alweer gedumpt worden in de asiels; het worden nu opstandige pubers, de voer en dierenartskosten worden hoger, de kinderen blijken er toch niet mee te gaan wandelen, best veel werk zo'n hond etc etc...
Jammer al die impulsieve aankopen. "

Zo sneu, ik hoop dat alle hondjes een geweldig huisje gaan krijgen waar ze altijd mogen blijven. 

honden page profiel AizenAizen 3 doggies

honden foto van Aizen

" Penny is echt gek.
Net was ik nog even met haar aan het wandelen, natuurlijk gemuilkorfd omdat het donker is. Op de terug weg vond ze iets wat ze wilde eten. Normaal is dat een hondenbrokje of snoepje en als ze eenmaal doorheeft dat ze er niet bij kan of als ik het commando 'laat het' geef stopt ze. Nu deed ze dat echter niet, ze ging steeds fanatieker er naar graven en haar korf er in duwen. Ik besloot dus toch maar even te kijken en blijkbaar was het een oxygen absorber zakje, dus zo'n klein zakje met 'DO NOT EAT' er op
Ik heb hem natuurlijk meegenomen en weg gegooid. Penny heeft de hele terug weg naast mij gehuppelt alsof ik een koekje vast had en ging zodra ze naar binnen mocht (en het dus al weg gegooid was) er zelfs piepend naar zoeken.
 
 
  "

HAHAHA die is niet helemaal goed hoortongue-out En jezelf dan afvragen wat er in hemelsnaam zo lekker aan ruikt undecided Heb ze daarna wel een koekkie gehad van je tongue-out

honden page profiel TinekeTineke 3 doggies

" Klopt er heeft iemand een keer een vals profiel gemaakt op mijn naam met mijn profiel foto...met inderdaad een raar fokkers profiel.Later ging waarschijnlijk de zelfde persoon ook met profiel modjes aan de haal.
Heel kinderachtig...
Dat profiel is als het goed is verwijderd door de modjes ..waar kwam jij het tegen?
  "

Ik heb me het leplazerus gezocht want ik kon me niet herinneren bij welk ras ik het had gezien. Maar het staat bij de Jack Russell terriër. En dan naar beneden kijken. 

honden page profiel TinekeTineke 3 doggies

" Klopt er heeft iemand een keer een vals profiel gemaakt op mijn naam met mijn profiel foto...met inderdaad een raar fokkers profiel.Later ging waarschijnlijk de zelfde persoon ook met profiel modjes aan de haal.
Heel kinderachtig...
Dat profiel is als het goed is verwijderd door de modjes ..waar kwam jij het tegen?
  "

Ik heb me het leplazerus gezocht want ik kon me niet herinneren bij welk ras ik het had gezien. Maar het staat bij de Jack Russell terriër. En dan naar beneden kijken. 

honden page profiel TinekeTineke 3 doggies

" Klopt er heeft iemand een keer een vals profiel gemaakt op mijn naam met mijn profiel foto...met inderdaad een raar fokkers profiel.Later ging waarschijnlijk de zelfde persoon ook met profiel modjes aan de haal.
Heel kinderachtig...
Dat profiel is als het goed is verwijderd door de modjes ..waar kwam jij het tegen?
  "

Ik heb me het leplazerus gezocht want ik kon me niet herinneren bij welk ras ik het had gezien. Maar het staat bij de Jack Russell terriër. En dan naar beneden kijken. 

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

Mijn grootste frustratie: puppykoortshp-angel

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Ik heb me het leplazerus gezocht want ik kon me niet herinneren bij welk ras ik het had gezien. Maar het staat bij de Jack Russell terriër. En dan naar beneden kijken.  "

Dank ga even kijken en modmelding makenhp-thumbsup

echt super dank voor alle moeite!

pagina 42 van 43 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 4243
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^