Poep eten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel baasje van Mayabaasje van Maya

Het zoveelste voer epistel met mijn oude hond Snowy. Hij is erg kieskeurig en vermagerd snel. Het gaat om een franse bulldog reu van 11 jr. Wat lust de ene dag kan hij de volgende zijn neus voor ophalen. Hij eet dus varierend renske, rocco blikvoer en verschillende soorten kvv. Brokken eet hij al een tijdje niet meer of heel af en toe een klein handje. De laatste tijd eet hij vooral smuldier met wat geweekte havermout voor de koolhydraten.

Nu is het probleem dat hij sinds kort hondenpoep eet in het park en bos. Dit heeft hij nog nooit eerder gedaan. Waar kan dat aan liggen en vooral hoe stop ik het want het is ontzettend vies?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Aan de riem houden, zodat je er bij bent als je hond poep eet....krijg je hond niet teveel voer dat tie wat kieskeurig is ? Als dat niet zo is, een check bij de dierenarts,....misschien toch wat aan de hand.

honden page profiel baasje van Mayabaasje van Maya

Bedankt Willemijn. Hij is 2 maanden geleden op controle geweest ivm te mager worden. De dierenarts heeft hem toen uitgebreid onderzocht en bloed onderzocht. Moest het aanhouden ga ik zeker naar de dierenarts. 

Hij loopt nooit los ivm hondagressie maar loopt aan de lange lijn. Er ligt helaas overal redelijk veel poep.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Een franse buldog, vind ze zo leuk, en heb nog nimmer meegemaakt dat ze agressief zijn...heeft dat een oorzaak ? 11 jaar is een senior, maar een kleine hond wordt toch meestal wel ouder, heeft je reutje kwalen waardoor die niet graag eet ? Ik lees dat je van alles geeft en toch kieskeurig.

honden page profiel baasje van Mayabaasje van Maya

Helaas is hij agressief en bijt hij andere honden voor te hebben. In de 5 jr dat ik hem heb stond er 1 keer een loslopende hond bij mij voor ik er erg in had en die had hij echt vast en wilde niet lossen. Hij is bij mij gekomen als herplaatser en is een fantastische hond op dit na. Hij kan overigens wel met sommige honden overweg. De meeste teefjes gaat goed en een enkele reu die hij van pup af aan kent.  Naar mijn cocker teefje toe is hij echt een goedsul. Als we haar haar gang zouden laten gaan zou ze al zijn eten en knabbeltjes afpakken. 

honden page profiel baasje van Mayabaasje van Maya

Hij begint wat te sukkelen qua gezondheid maar niets wat volgens mij kan lijden tot verminderde eetlust. Hij heeft een hartruis, artrose op alle pootjes en hij begint blind en doof te worden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Hij begint wat te sukkelen qua gezondheid maar niets wat volgens mij kan lijden tot verminderde eetlust. Hij heeft een hartruis, artrose op alle pootjes en hij begint blind en doof te worden. "

Pijn.....kijk eens naar een supplement en wel 7bees.com curkemina.     Curkemina is voor de arthrose..na twee weken groot resultaat.

Volgende forumvraag: Smolke - Smolke
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^