Gewicht en Hoogte van dwergpinscher

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JeffreyJeffrey

Heeft iemand ervaring met de groei van een dwergpinscher heb er zelf 1 (Kai) geboren 20-01-2020 en weegt vandaag 18-4-2020 3100 gram en een schofthoogte van 24 cm

honden page profiel Britt & Maui Britt & Maui

honden foto van Britt & Maui

534803.jpg

Je kan deze aanhouden, klopt niet altijd helemaal perfect. Het blijft altijd even afwachten. 

honden page profiel DD

honden foto van D

" Heeft iemand ervaring met de groei van een dwergpinscher heb er zelf 1 (Kai) geboren 20-01-2020 en weegt vandaag 18-4-2020 3100 gram en een schofthoogte van 24 cm "

Mijn hond is geen dwergpinscher, maar qua gewicht misschien wel bruikbaar als vergelijkingsmateriaal? Ze was met 11 weken ongeveer 2 kilo, en met 16 weken ongeveer 3,5kg. Ze is nu, 4 jaar oud, 7,1kg. Idealiter meer richting de 6,7kg ongeveer. Ze heeft in de winter wat voller gestaan, kijken of we onze summer body weer terug kunnen krijgen voor de zomer hp-angel Haar schofthoogte toen ze jonger was weet ik niet meer, wel dat ze toen ongeveer even groot was als een chihuahua rond die tijd, en met 16 weken wat groter dan een chihuahua werd. Haar schofthoogte nu is 37cm.

Jouw hond is 3,1kg met 12 weken, dus gaat dan denk ik ook richting de 7kg? Ik had eerst ook ergens gelezen dat afhankelijk van de uiteindelijke grootte van je hond, je het gewicht rond de 14 weken kan verdubbelen voor een geschat eindgewicht? Maar het blijft wat natte vingerwerk innocent Weet je de gewichten van de ouders?

Mijn hond:

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Even naar de ouders vragen bij de fokker, geeft naar mijn mening toch het este idee hoe of het gaat worden. , hoe hoog en hoe zwaar. De fokker van mijn hondje gaf aan, ze wordt ongeveer 6 kg. Ze is nu 6,5 kg, en niet dik, werder dun.

De grafiek hierboven gaf bij mij aan dat ze hooguit 5 kg zou worden. 

Volgende forumvraag: Puppy en cavia's
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^