Goed merk natvoer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Afwezig tot Anouk volwassen is geworden.

Hoi allemaal, 

 

Ik heb even een vraagje mbt het voer voor mijn Leonberger pup Maui van 4.5 maand oud. 

 

Op dit moment eet ze de puppybrokken van Natural Fresh Meat voor grote rassen met zalm. Ik geef daarbij zalmolie, hennepzaadolie en sardienolie over de brokjes heen. Ze doet het hier super goed op. Mooie vacht, goede en weinig ontlasting. Naast de brokken krijgt Maui ook de hondenworst in verschillende smaken van Natural Fresh Meat om de beloningen af te wisselen tijdens het werken. 

 

Nu heeft Maui al een tijdje last van een blaasontsteking en adviseert de dierenarts om Maui naast haar gewone voer, natvoer te gaan geven.  En aangezien Natural Fresh Meat geen natvoer heeft, vraag ik hier welk merk goed natvier heeft. 

 

Alvast bedankt! 

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Ze krijgt ook de hondenworst? Kan je daar geen scheut lauw water overheen doen en prakken.

Zo geef ik onze kat extra vocht , dagelijks een schepje blikvoer met een plons water, en of tie dan drinkt.

honden page profiel L.L. 3 doggies

honden foto van L.

Hier absolute fan van stuzzy! Met name de smaak everzwijn doet het hier super. Het ziet en ruikt zo lekker dat het soms door m'n hoofd spookt om eens te proeven hahahaha, heb het wel nog nooit gedaan. De samenstelling vind ik prima! 

honden foto van Afwezig tot Anouk volwassen is geworden.

" Hier absolute fan van stuzzy! Met name de smaak everzwijn doet het hier super. Het ziet en ruikt zo lekker dat het soms door m'n hoofd spookt om eens te proeven hahahaha, heb het wel nog nooit gedaan. De samenstelling vind ik prima!  "

Hahaha ik moest even hardop lachen, ik ben heel erg visueel ingesteld. 

 

Bedankt allebei voor de adviezen :) 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^