Laura's Paracord Creaties! (Werkkamer upgrade)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Prachtig. Heel professioneel. Een aardige investering.

Hoeveel meter zit er op de klossen?

Koop je de paracord in Nederland?

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Prachtig. Heel professioneel. Een aardige investering.
Hoeveel meter zit er op de klossen?
Koop je de paracord in Nederland? "

Op de hele grote klossen zit 100m en op de kleinere 30 a 40m. Maar bestel bijna nu alleen maar grote klossen van 100m. Is voor mij praktischer zeker vanwege de workshops die ik gaf en hoop ik binnenkort weer mag geven. 

 

Ik koop mijn paracord in Nederland bij 2 leveranciers. Heb 2 kleuren er tussen hangen die niet in NL te krijgen zijn en die heb ik bij een Duitse leverancier gekocht. 

 

Het is een invenstering maar dubbel en dwars voor mij waard hp-heart 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

Tjeetje wat touw allemaal hihi. Je hebt wel gelijk ook een mooi kunstwerk tegen de muur ook. Kan zo het stedelijk in hp-wink

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Ik ben niet zo erg actief met uploaden hier meer. Sowieso heel druk met bestellingen, maar ook met een project wat ineens heel groot is geworden. 

 

Frank die voor mij de stelling heeft gebouwd hebbik gevraagd als hij een bepaalde knoopplank kon namaken en verbeteren. De desbetreffende knoopplank was in Duitsland bedacht maar die gene is er mee gestopt om ze te maken.

 

Frank kon dat wel maar niet 1 plank dan ook gelijk meerdere als ik kon regelen als andere mensen ook deze plank wilde. Na 20 planken besloot Frank ze te maken, echter heeft de grootste leverancier in paracord dat opgepikt en is er een hele mooie samenwerking ontstaan tussen Mij, Frank en hun. 

 

The Jig is geboren en ik ben er super blij mee (mijn rug helemaal) en inmiddels zit de FraPa er ook op en dat is een touwklem dat ik ook lijnen zittend kan maken 

544679.jpg

pagina 6 van 6 12 3 4 5 6
Volgende forumvraag: Puppy boert water
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^