Zylkene chews

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EllyElly

honden foto van Elly

Weet even niet in welke categorie dit onderwerp precies thuis hoort, excuses als het in de verkeerde categorie staat ....

Benthe is panisch voor vuurwerk, sinds een stel kinderen een paar jaar geleden vuurwerk hebben gegooid naar haar is ze extreem bang voor vuurwerk.
Regelmatig is er al vuurwerk te horen bij ons, met als gevolg een zeer bange, hijgende hond waar niets meer mee te beginnen is.

Hebben al wat dingen geprobeerd, zoals kalmerende doekjes van Pet Remedy, Adaptil verdamper, en zelfs therapie van een gedragstherapeut.

Helaas werkt het allemaal niet.
Gelukkig hebben we een paar daagjes weg geboekt op een vuurwerkvrij park maar een knal in de verte is al genoeg reden tot paniek.

Nu was ik vorige week bij de dierenarts met Benthe en die had het over Zylkene chews. Heeft iemand hier ervaring mee ?

Ik hoor het heel graag !

honden page profiel SyntaraSyntara 3 doggies

honden foto van Syntara

Ik heb ervaring met Zylkene, maar niet met de chews. Ik heb het gebruikt voor mijn hond met verlatingsangst. Ik merkte bij haar wel een heel lichte verbetering op andere momenten (ze was altijd snel zenuwachtig en angstig), maar niet voor haar verlatingsangst. Die was te sterk en daar veranderde de Zylkene niet echt iets aan. 

Ik denk dus dat het er vanaf hangt hoe erg de angst is. Je kan het natuurlijk altijd proberen, zelfs als het een beetje helpt. Maar ik zou er niet vanuit gaan dat de paniek volledig weggaat door Zylkene.

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Zylkene, gelijke ervaring als Syntara, werkte nauwelijks.

Wat wel hielp was tryptofaan een aminozuur, werkt ook nog eens snel dus je kan het geven als nodig is. Te koop als dogrelax. Destijds gewoon bij de dierenwinkel.

honden page profiel EllyElly

honden foto van Elly

Bedankt voor jullie ervaringen. Dan ga ik proberen om dogrelax te bemachtigen.

 

Volgende forumvraag: Tandsteen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^