Badjasje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

" Hier gaat de badjas aan na zwemmen of na nat geworden te zijn op wandeling. 
Afdrogen is allemaal leuk als je maar 1 kleine hond hebt of zo, maar als je meerdere hebt, is dat niet haalbaar.
Idem als ze volledig in modder zijn. Jas aan en half uur later buiten gaan afdoen en al de modder valt uitgedroogd op de grond. Scheelt toch wel een stofzuigerzak en een properdere vloer en kussens.  "

En hoe vaak was je de natjas dan? Gaar hij snel stinken?

honden page profiel DagmarDagmar

Absoluut niet veel hoor, paar keer per jaar. Ik hang ze wel steeds open en droog na gebruik, stinken hebben ze nog nooit gedaan. 

Het zwemmen doen ze wel in chloor water dus dan hebben ze die geur en 'ontsmetting' ook steeds wat. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin (  Ozjin .

Geen stank, en de badjas kan de wasmachien in hoor......mijn honden zwemmen niet in chloorwater ook niet in het zwembad , daar wordt geen chloor gebruikt, en daar zwemmen geen mensen in...maar dan nog stinkt de jas niet, uit en of laten drogen of de wasmachien in, zie het als een badlaken.     

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

" Geen stank, en de badjas kan de wasmachien in hoor......mijn honden zwemmen niet in chloorwater ook niet in het zwembad , daar wordt geen chloor gebruikt, en daar zwemmen geen mensen in...maar dan nog stinkt de jas niet, uit en of laten drogen of de wasmachien in, zie het als een badlaken.      "

Heb je een merkje Willemijn?

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin (  Ozjin .

Ientje ik heb de jas al jaren, via de watertrainingen van de newfoundlanders gekocht, hadden alleen voor zware grote honden....en Ientje coogle internet staat vol over een badjas, kijk bij kleine hondjes, en hier in het topic heb ik al genoeg kleine jasjes voorbij zien komen....die van mij was heel duur, gaat ook naar groote natuurlijk.

honden page profiel ShayShay 3 doggies

honden foto van Shay

Ik zie net toevallig op fb badjassen op thedoglounge voorbij komen. Geen idee of ze goed zijn, maar meestal koopt zij alleen spullen in die goed bevallen en goeie kwaliteit heeft. 

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Dank je wel, ik ga weer googlen, vind ik leuk.

honden page profiel SyntaraSyntara 3 doggies

honden foto van Syntara

Ik droog mijn hond gewoon goed af wanneer ze nat is, dan schudt ze zichzelf eens uit en daarna is ze eigenlijk droog. Maar zij heeft ook wel een enorm gemakkelijke vacht die water goed afstoot. 

Ons maltezertje vroeger bleef wel lang nat, ook wanneer we haar in bad gezet hadden. Ook haar droogden we heel goed af met een handdoek en daarna zetten we gewoon altijd de verwarming wat hoger tot ze droog was. Ik heb dus geen ervaring met een badjas, maar naar mijn gevoel zouden ze dan trager drogen omdat de vacht bedekt is (maar dat kan ook helemaal verkeerd zijn). Om de vloer of auto droog te houden, lijkt het mij wel nuttig. 

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

" Ientje ik heb de jas al jaren, via de watertrainingen van de newfoundlanders gekocht, hadden alleen voor zware grote honden....en Ientje coogle internet staat vol over een badjas, kijk bij kleine hondjes, en hier in het topic heb ik al genoeg kleine jasjes voorbij zien komen....die van mij was heel duur, gaat ook naar groote natuurlijk. "

Tja daar kan Diki zeker 20 x in lol.

honden page profiel PennyPenny 3 doggies

honden foto van Penny

Ik wilde nog even wat foto's plaatsen van Penny's regenjas om aan te geven hoe goed hij bedekt.

 

Dit is na een lange wandeling in de regen, als je goed kijkt is ze bijna helemaal droog, alleen een klein stukje van haar achterpoten en haar kop zijn nat

530018.jpg

530017.jpg

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin (  Ozjin .

" Ik droog mijn hond gewoon goed af wanneer ze nat is, dan schudt ze zichzelf eens uit en daarna is ze eigenlijk droog. Maar zij heeft ook wel een enorm gemakkelijke vacht die water goed afstoot. Ons maltezertje vroeger bleef wel lang nat, ook wanneer we haar in bad gezet hadden. Ook haar droogden we heel goed af met een handdoek en daarna zetten we gewoon altijd de verwarming wat hoger tot ze droog was. Ik heb dus geen ervaring met een badjas, maar naar mijn gevoel zouden ze dan trager drogen omdat de vacht bedekt is (maar dat kan ook helemaal verkeerd zijn). Om de vloer of auto droog te houden, lijkt het mij wel nuttig.  "

Dat is juist wat je daar schrijft, wanneer de badjas aanhoudt dan gaat de vacht samen pakken en wordt een viltmassa, hier wordt de jas gebruikt alleen voor in de auto......de jas neemt heel veel vocht op, en als we thuis zijn gaat de jas uit, en het meeste water zit in de jas en de auto blijft schoon en droog....

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin (  Ozjin .

195281.jpg      En helemaal droog gebruik ik de waterblazer....

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Hulp gezocht voor mijn herder
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^