Hp's grote Frustratie topic

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

Ohh snap je angst.. Hopelijk valt het mee cry Sterkte

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Week of 2 geleden een honden tand in mijn hand gehad. Alles ontsmet zoals ik altijd doe bij wondes door de honden, maar deze keer toch wondroos gekregen.

Verdorie dat doet pijn zeg, mijn pink staat zodanig strak en dik gezwollen dat hij krom trekt. 

Nu voor 8 dagen Ab gekregen, alleen is het ab waarbij er niet mag gegeten worden en moet ik er 4 per dag nemen. Dus nu wil ik constant eten. sealed

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Week of 2 geleden een honden tand in mijn hand gehad. Alles ontsmet zoals ik altijd doe bij wondes door de honden, maar deze keer toch wondroos gekregen.
Verdorie dat doet pijn zeg, mijn pink staat zodanig strak en dik gezwollen dat hij krom trekt. 
Nu voor 8 dagen Ab gekregen, alleen is het ab waarbij er niet mag gegeten worden en moet ik er 4 per dag nemen. Dus nu wil ik constant eten.  "

oef Dagmar, dat is heel pijnlijk, meestal als je echt veel pijn hebt krijg je medicatie die die zenuwen kalmeert, want wondroos is zenuwpijn, als het te erg is, mijn broer heeft het toevallig ook, heeft gelukkig minder pijn, hij heeft het onder zijn oksels, een raadsel hoe hij er aan komt.

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Zo erg is het gelukkig niet, maar pijnlijk is het idd wel, koorts begint ook te komen vrees ik. Ha zei dat het eerst nog een dag zal verergeren vooral de ab zal beginnen werken. 

Niet alleen mijn vinger, maar ook mijn gezicht begint te gloeien. Wat een klein 'beestje' toch kan aanrichten he. 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Volgens mij ben ik ook in de war met gordelroos hiihi

Als je gezicht ook begint, oud dat toch maar in de gaten...

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Ach ja, dat is wel even wat anders beterschap voor je broer hoor, lijkt me sowieso al vervelend maar als het dan nog eens in je oksel zit, is het helemaal om gek te worden vermoed ik. 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Ach ja, dat is wel even wat anders beterschap voor je broer hoor, lijkt me sowieso al vervelend maar als het dan nog eens in je oksel zit, is het helemaal om gek te worden vermoed ik.  "

Jij ook beterschap, en pas goed op dat het niet erger word..dan terug naar de dokter..

honden page profiel PennyPenny 3 doggies

honden foto van Penny

@Marga en Fresta: Ik ben net terug van de dierenarts en die is er zeker van dat het een ontsteking is, waarschijnlijk heeft ze haar poot in een weiland aan een hek open gehaald. Daarnaast heb ik ook nog een keer te horen gekregen dat de kans dat het terug komt echt heel erg klein is dus dat is ook heel fijn.

Alles is dus weer goed :)

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

" @Marga en Fresta: Ik ben net terug van de dierenarts en die is er zeker van dat het een ontsteking is, waarschijnlijk heeft ze haar poot in een weiland aan een hek open gehaald. Daarnaast heb ik ook nog een keer te horen gekregen dat de kans dat het terug komt echt heel erg klein is dus dat is ook heel fijn.
Alles is dus weer goed :-) "

Gelukkig! hp-heart

honden page profiel EngeeXEngeeX 3 doggies

honden foto van EngeeX

Zeuren en klagen kan ik als de beste, dus bij deze mijn frustratie.

 

Veel dieren'speciaal'zaken klagen zoveel dat ze zoveel omzet missen door de webshops, maar speciaal zijn ze bijna geen van allen en ze hebben bijna allemaal een vergelijkbaar assortiment en ik grijp te vaak mis als ik iets zoek.

 

- Bulk verpakkingen snacks voor de training. Niemand heeft het of wil het bestellen. De super met Frolic Mini's voldoet.

 

- Hondenworst die niet sponsig zacht is. Inmiddels de nodige worsten gekregen, maar iedere keer is het een kleffe bende. Uiteindelijk online Jarco worsten besteld en bij koud weer voldoet een Rodi worst van de AH ook.

 

- Fatsoenlijke beloningszakjes. Ze zijn of te klein voor mijn handen of ze openen en sluiten niet fatsoenlijk. Online een EQDog Click and Treat beloningszakje gekocht.

 

- Degelijke gepolsterde hondentuigen zonder leer. Nylon rommel genoeg, maar uiteindelijk een Dog Copenhagen Pro tuig online gekocht en voor het speurwerk online een Niggaloh tuig gekocht.

 

- 3 meter trainingslijn, nergens te koop of loodzware politielijnen die mijn middenslag een nekhernia bezorgt. Online een 3 meter Firedog lijn gekocht.

 

- Jachtlijnen met dubbele stop. Ook zeldzaam of in overdreven kleuren. Opnieuw online geslaagd.

 

- Je zou denken dat Chuck-it een redelijk algemeen verkrijgbaar product zou moeten zijn, maar ook hier weer online moeten bestellen voor een Mountain Rope Tug, Ultra Tuggers en een Amphibious Bumper. De alternatieven die ze bieden zijn veel goedkoper, maar stuk voor stuk rommel die veel te snel stuk gaat.

 

- Autobench. Initieel word je aangekeken of je gek bent dat je je hond veilig wil vervoeren en daarna komen ze met fragiele gordels aan, plastic reismanden, etc. Dat je een paar honderd euro wil uitgeven om je hond in een verankerde autobench wil vervoeren is niet interessant blijkbaar.

 

- En de reden voor de rant; ik dacht even een verlichte halsband te halen, zodat ik vanavond onze hond los kan laten, behoudens een paar XXL-modellen gewoon niet op voorraad en geen idee wanneer en of ze weer binnen komen.

 

Echt, soms denk ik erover om een hondenspeciaalzaak te beginnen....

 

(Verder; goede hondenkammen, waterblazers, etc zijn ook al niet te koop in de gemiddelde dsz)

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley 3 doggies

honden foto van Lotte & Marley

" Zo erg is het gelukkig niet, maar pijnlijk is het idd wel, koorts begint ook te komen vrees ik. Ha zei dat het eerst nog een dag zal verergeren vooral de ab zal beginnen werken. 
Niet alleen mijn vinger, maar ook mijn gezicht begint te gloeien. Wat een klein 'beestje' toch kan aanrichten he.  "

Oooh Dagmar wat naar! Hou het in de gaten hoor... Mijn moeder heeft dit in haar gezicht gehad en die is echt doodziek geworden ervan. Goed dat je er optijd bij bent

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

" Oooh Dagmar wat naar! Hou het in de gaten hoor... Mijn moeder heeft dit in haar gezicht gehad en die is echt doodziek geworden ervan. Goed dat je er optijd bij bent "

Bedankt!  Ondertussen is het gelukkig voorbij, 8 dagen Ab, die na 2 dagen begonnen te werken. Be' blij zeg, ik ben geen jankerd op gebied van pijn, maar dit was toch wel het pijnlijkste wat ik al heb ervaren in mijn leven zeg. sealed

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley 3 doggies

honden foto van Lotte & Marley

" Bedankt!  Ondertussen is het gelukkig voorbij, 8 dagen Ab, die na 2 dagen begonnen te werken. Be' blij zeg, ik ben geen jankerd op gebied van pijn, maar dit was toch wel het pijnlijkste wat ik al heb ervaren in mijn leven zeg.  "

Gelukkig dat het beter gaat! Ja vreselijk lijkt het me...

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

Kom ik net met May het bos (losloopgebied) in lopen. Komt er ene vrouw aan met 4 aangelijnde goldens. Prima. May moet even stilstaan en wachten. Doet ze ook. Vrouw duwt met een stok 1 golden nog wat opzij. Een ander begint als een idioot te blaffen. En hoppa het deed pijn en ze liet alle riemen los. Die als een idioot op may afstormen, die geef ik vrij maar blijft uiteraard bevroren staan. Nu is May sociaal. Maar ff serieus?!!

 

Honden rennen vervolgens de vollesige parkeerplaats over richting strand. Chaos gewoon.

Vrouw zei nog wel netjes sorry en dat  het haar eigen schuld was door alles in 1 hand te willen houden, wat het ook echt was.

Maar halloo denk naaaaaa.

Het is gewoon gevaarlijk. 

 

Het resultaat was overigens dat May naar elke golden retriever tijdens de wandeling heeft geblaft...

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Gisteren zag ik de dwergkees van de overburen over straat lopen door het raam.

Dus ik ga naar buiten om het te gaan zeggen, vertrekt net de dochter met haar fiets met koptelefoon op. 

Ik gebaar en wijs, ze kijkt me vreemd aan en trekt tenslotte verontwaardigd haar koptelefoon af. Ik zeg dat hun hond in een tuin verderop loopt. 

Ze beseft dan eindelijk wat ik duidelijk maak, ipv dank je wel te zeggen gaat ze roepen tegen de hond en zonder me een blik te gunnen gaat ze de hond in de tuin zetten. 

 

Echt, kakmens. Wat een gebrekkige opvoeding heeft de jeugd zeg, is het zoveel gevraagd om je kind vriendelijkheid aan te leren?

 

Soit, volgende keer laat ik de hond lopen. Of ik breng hem naar het asiel, met een beetje geluk gaan ze er niet meer achter dan, het beest doet toch niets anders dan godganse dagen keffen innocent

honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby

Pfoe, ik weet niet of ik vandaag nog van mijn boosheid af ga komen.

Ik loop naar de polder, waar een honden losloopgebied is. Dobby kan niet los, maar maakt ook geen problemen aan de riem, dus daar lopen we altijd.

Komen we het gebied binnen, twee tieners op een bankje. Een roept naar een ander, die vanuit een paadje met bomen komt aanlopen. Op de grond zie ik rook. Vuurwerk. Zal wel een strijker zijn, denk ik. Ik loop door.

KABOEM!

Dobby schrikt en begint te rennen. Gelukkig aan de lijn dus. Dobby vind vuurwerk normaal leuk, maar zo niet, dus.

Ik draai me om en zeg tegen die jongeren:

"Denk eens na, dit is een losloopgebied."

"Ik had u niet gezien mevrouw."

"Wij zijn niet de enige met hond die hier lopen."

Ik loop door. Ik kom een vriendinnetje van Dobby tegen die dus minstens 100-200m verder liep tijdens die knal. Die vrouw zegt dat haar hond dus echt óók wegrende. Niet in volle paniek, luisterde nog wel.

Van de week nog een hondje geblokkeerd die geschrokken was van vuurwerk bij een losloopveldje in de wijk. Ik had na een knal naar de baas geroepen of het hondje bang was, ja dus. Ik blokkeerde. Dat zorgde voor net genoeg vertraging/ afleiding dat de hond gepakt kon worden door de baas.

Dit wordt geen goed jaar voor vuurwerk, mensen. Het enige wat ik denk dat gaat helpen is een lockdown in bijv. België, of Polen/ Duitsland. hp-cry

Maar ik ben nu dus echt pissig.

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

sowieso vuurwerk.. gruwelijk hekel aan, vooral die knallers dan yell Maar dan ook nog op zo'n locatie, hoe verzin je het... hp-frusty

honden page profiel IgloIglo 3 doggies

Liep net door de wijk. Zie ik in de verte een loslopende duitse herder. Dus ik blijf even wachten tot dat baasje mij ziet en zijn hond aanlijnt. Mijn hond vind het verschrikkelijk als er een hond naar haar toe loopt terwijl ze zelf aan de lijn zit. Ik wil haar ook niet los doen want er reden allemaal auto’s.
Nou je raad het al, baasje lijnt zijn hond niet aan. Ik wil dus snel een andere straat in gaan, maar was al te laat. Herder kwam met een rotgang op mijn hond afgestormd. Mijn hond duikt in elkaar en raakt verstrikt in de lijn terwijl ze probeert weg te komen. Man was nog steeds niet gemotiveerd om zijn hond aan te lijnen. Toen ik hem vroeg in het vervolg zijn hond bij zich te houden flipte hij helemaal want ik hoefde hem niet te gaan vertellen wat te doen. 

Ik kan hier zo niet tegen en soms zakt me de moed in de schoenen. Waarom houden mensen niet gewoon rekening met elkaar. 

pagina 39 van 39 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Volgende forumvraag: Nala
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^