Hp's grote Frustratie topic

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

Ohh snap je angst.. Hopelijk valt het mee cry Sterkte

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Week of 2 geleden een honden tand in mijn hand gehad. Alles ontsmet zoals ik altijd doe bij wondes door de honden, maar deze keer toch wondroos gekregen.

Verdorie dat doet pijn zeg, mijn pink staat zodanig strak en dik gezwollen dat hij krom trekt. 

Nu voor 8 dagen Ab gekregen, alleen is het ab waarbij er niet mag gegeten worden en moet ik er 4 per dag nemen. Dus nu wil ik constant eten. sealed

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Week of 2 geleden een honden tand in mijn hand gehad. Alles ontsmet zoals ik altijd doe bij wondes door de honden, maar deze keer toch wondroos gekregen.
Verdorie dat doet pijn zeg, mijn pink staat zodanig strak en dik gezwollen dat hij krom trekt. 
Nu voor 8 dagen Ab gekregen, alleen is het ab waarbij er niet mag gegeten worden en moet ik er 4 per dag nemen. Dus nu wil ik constant eten.  "

oef Dagmar, dat is heel pijnlijk, meestal als je echt veel pijn hebt krijg je medicatie die die zenuwen kalmeert, want wondroos is zenuwpijn, als het te erg is, mijn broer heeft het toevallig ook, heeft gelukkig minder pijn, hij heeft het onder zijn oksels, een raadsel hoe hij er aan komt.

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Zo erg is het gelukkig niet, maar pijnlijk is het idd wel, koorts begint ook te komen vrees ik. Ha zei dat het eerst nog een dag zal verergeren vooral de ab zal beginnen werken. 

Niet alleen mijn vinger, maar ook mijn gezicht begint te gloeien. Wat een klein 'beestje' toch kan aanrichten he. 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Volgens mij ben ik ook in de war met gordelroos hiihi

Als je gezicht ook begint, oud dat toch maar in de gaten...

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Ach ja, dat is wel even wat anders beterschap voor je broer hoor, lijkt me sowieso al vervelend maar als het dan nog eens in je oksel zit, is het helemaal om gek te worden vermoed ik. 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Ach ja, dat is wel even wat anders beterschap voor je broer hoor, lijkt me sowieso al vervelend maar als het dan nog eens in je oksel zit, is het helemaal om gek te worden vermoed ik.  "

Jij ook beterschap, en pas goed op dat het niet erger word..dan terug naar de dokter..

honden page profiel PennyPenny 3 doggies

honden foto van Penny

@Marga en Fresta: Ik ben net terug van de dierenarts en die is er zeker van dat het een ontsteking is, waarschijnlijk heeft ze haar poot in een weiland aan een hek open gehaald. Daarnaast heb ik ook nog een keer te horen gekregen dat de kans dat het terug komt echt heel erg klein is dus dat is ook heel fijn.

Alles is dus weer goed :)

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

" @Marga en Fresta: Ik ben net terug van de dierenarts en die is er zeker van dat het een ontsteking is, waarschijnlijk heeft ze haar poot in een weiland aan een hek open gehaald. Daarnaast heb ik ook nog een keer te horen gekregen dat de kans dat het terug komt echt heel erg klein is dus dat is ook heel fijn.
Alles is dus weer goed :-) "

Gelukkig! hp-heart

honden page profiel EngeeXEngeeX 3 doggies

honden foto van EngeeX

Zeuren en klagen kan ik als de beste, dus bij deze mijn frustratie.

 

Veel dieren'speciaal'zaken klagen zoveel dat ze zoveel omzet missen door de webshops, maar speciaal zijn ze bijna geen van allen en ze hebben bijna allemaal een vergelijkbaar assortiment en ik grijp te vaak mis als ik iets zoek.

 

- Bulk verpakkingen snacks voor de training. Niemand heeft het of wil het bestellen. De super met Frolic Mini's voldoet.

 

- Hondenworst die niet sponsig zacht is. Inmiddels de nodige worsten gekregen, maar iedere keer is het een kleffe bende. Uiteindelijk online Jarco worsten besteld en bij koud weer voldoet een Rodi worst van de AH ook.

 

- Fatsoenlijke beloningszakjes. Ze zijn of te klein voor mijn handen of ze openen en sluiten niet fatsoenlijk. Online een EQDog Click and Treat beloningszakje gekocht.

 

- Degelijke gepolsterde hondentuigen zonder leer. Nylon rommel genoeg, maar uiteindelijk een Dog Copenhagen Pro tuig online gekocht en voor het speurwerk online een Niggaloh tuig gekocht.

 

- 3 meter trainingslijn, nergens te koop of loodzware politielijnen die mijn middenslag een nekhernia bezorgt. Online een 3 meter Firedog lijn gekocht.

 

- Jachtlijnen met dubbele stop. Ook zeldzaam of in overdreven kleuren. Opnieuw online geslaagd.

 

- Je zou denken dat Chuck-it een redelijk algemeen verkrijgbaar product zou moeten zijn, maar ook hier weer online moeten bestellen voor een Mountain Rope Tug, Ultra Tuggers en een Amphibious Bumper. De alternatieven die ze bieden zijn veel goedkoper, maar stuk voor stuk rommel die veel te snel stuk gaat.

 

- Autobench. Initieel word je aangekeken of je gek bent dat je je hond veilig wil vervoeren en daarna komen ze met fragiele gordels aan, plastic reismanden, etc. Dat je een paar honderd euro wil uitgeven om je hond in een verankerde autobench wil vervoeren is niet interessant blijkbaar.

 

- En de reden voor de rant; ik dacht even een verlichte halsband te halen, zodat ik vanavond onze hond los kan laten, behoudens een paar XXL-modellen gewoon niet op voorraad en geen idee wanneer en of ze weer binnen komen.

 

Echt, soms denk ik erover om een hondenspeciaalzaak te beginnen....

 

(Verder; goede hondenkammen, waterblazers, etc zijn ook al niet te koop in de gemiddelde dsz)

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley 3 doggies

honden foto van Lotte & Marley

" Zo erg is het gelukkig niet, maar pijnlijk is het idd wel, koorts begint ook te komen vrees ik. Ha zei dat het eerst nog een dag zal verergeren vooral de ab zal beginnen werken. 
Niet alleen mijn vinger, maar ook mijn gezicht begint te gloeien. Wat een klein 'beestje' toch kan aanrichten he.  "

Oooh Dagmar wat naar! Hou het in de gaten hoor... Mijn moeder heeft dit in haar gezicht gehad en die is echt doodziek geworden ervan. Goed dat je er optijd bij bent

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

" Oooh Dagmar wat naar! Hou het in de gaten hoor... Mijn moeder heeft dit in haar gezicht gehad en die is echt doodziek geworden ervan. Goed dat je er optijd bij bent "

Bedankt!  Ondertussen is het gelukkig voorbij, 8 dagen Ab, die na 2 dagen begonnen te werken. Be' blij zeg, ik ben geen jankerd op gebied van pijn, maar dit was toch wel het pijnlijkste wat ik al heb ervaren in mijn leven zeg. sealed

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley 3 doggies

honden foto van Lotte & Marley

" Bedankt!  Ondertussen is het gelukkig voorbij, 8 dagen Ab, die na 2 dagen begonnen te werken. Be' blij zeg, ik ben geen jankerd op gebied van pijn, maar dit was toch wel het pijnlijkste wat ik al heb ervaren in mijn leven zeg.  "

Gelukkig dat het beter gaat! Ja vreselijk lijkt het me...

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

Kom ik net met May het bos (losloopgebied) in lopen. Komt er ene vrouw aan met 4 aangelijnde goldens. Prima. May moet even stilstaan en wachten. Doet ze ook. Vrouw duwt met een stok 1 golden nog wat opzij. Een ander begint als een idioot te blaffen. En hoppa het deed pijn en ze liet alle riemen los. Die als een idioot op may afstormen, die geef ik vrij maar blijft uiteraard bevroren staan. Nu is May sociaal. Maar ff serieus?!!

 

Honden rennen vervolgens de vollesige parkeerplaats over richting strand. Chaos gewoon.

Vrouw zei nog wel netjes sorry en dat  het haar eigen schuld was door alles in 1 hand te willen houden, wat het ook echt was.

Maar halloo denk naaaaaa.

Het is gewoon gevaarlijk. 

 

Het resultaat was overigens dat May naar elke golden retriever tijdens de wandeling heeft geblaft...

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Gisteren zag ik de dwergkees van de overburen over straat lopen door het raam.

Dus ik ga naar buiten om het te gaan zeggen, vertrekt net de dochter met haar fiets met koptelefoon op. 

Ik gebaar en wijs, ze kijkt me vreemd aan en trekt tenslotte verontwaardigd haar koptelefoon af. Ik zeg dat hun hond in een tuin verderop loopt. 

Ze beseft dan eindelijk wat ik duidelijk maak, ipv dank je wel te zeggen gaat ze roepen tegen de hond en zonder me een blik te gunnen gaat ze de hond in de tuin zetten. 

 

Echt, kakmens. Wat een gebrekkige opvoeding heeft de jeugd zeg, is het zoveel gevraagd om je kind vriendelijkheid aan te leren?

 

Soit, volgende keer laat ik de hond lopen. Of ik breng hem naar het asiel, met een beetje geluk gaan ze er niet meer achter dan, het beest doet toch niets anders dan godganse dagen keffen innocent

honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby

Pfoe, ik weet niet of ik vandaag nog van mijn boosheid af ga komen.

Ik loop naar de polder, waar een honden losloopgebied is. Dobby kan niet los, maar maakt ook geen problemen aan de riem, dus daar lopen we altijd.

Komen we het gebied binnen, twee tieners op een bankje. Een roept naar een ander, die vanuit een paadje met bomen komt aanlopen. Op de grond zie ik rook. Vuurwerk. Zal wel een strijker zijn, denk ik. Ik loop door.

KABOEM!

Dobby schrikt en begint te rennen. Gelukkig aan de lijn dus. Dobby vind vuurwerk normaal leuk, maar zo niet, dus.

Ik draai me om en zeg tegen die jongeren:

"Denk eens na, dit is een losloopgebied."

"Ik had u niet gezien mevrouw."

"Wij zijn niet de enige met hond die hier lopen."

Ik loop door. Ik kom een vriendinnetje van Dobby tegen die dus minstens 100-200m verder liep tijdens die knal. Die vrouw zegt dat haar hond dus echt óók wegrende. Niet in volle paniek, luisterde nog wel.

Van de week nog een hondje geblokkeerd die geschrokken was van vuurwerk bij een losloopveldje in de wijk. Ik had na een knal naar de baas geroepen of het hondje bang was, ja dus. Ik blokkeerde. Dat zorgde voor net genoeg vertraging/ afleiding dat de hond gepakt kon worden door de baas.

Dit wordt geen goed jaar voor vuurwerk, mensen. Het enige wat ik denk dat gaat helpen is een lockdown in bijv. België, of Polen/ Duitsland. hp-cry

Maar ik ben nu dus echt pissig.

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

sowieso vuurwerk.. gruwelijk hekel aan, vooral die knallers dan yell Maar dan ook nog op zo'n locatie, hoe verzin je het... hp-frusty

honden page profiel IgloIglo 3 doggies

honden foto van Iglo

Liep net door de wijk. Zie ik in de verte een loslopende duitse herder. Dus ik blijf even wachten tot dat baasje mij ziet en zijn hond aanlijnt. Mijn hond vind het verschrikkelijk als er een hond naar haar toe loopt terwijl ze zelf aan de lijn zit. Ik wil haar ook niet los doen want er reden allemaal auto’s.
Nou je raad het al, baasje lijnt zijn hond niet aan. Ik wil dus snel een andere straat in gaan, maar was al te laat. Herder kwam met een rotgang op mijn hond afgestormd. Mijn hond duikt in elkaar en raakt verstrikt in de lijn terwijl ze probeert weg te komen. Man was nog steeds niet gemotiveerd om zijn hond aan te lijnen. Toen ik hem vroeg in het vervolg zijn hond bij zich te houden flipte hij helemaal want ik hoefde hem niet te gaan vertellen wat te doen. 

Ik kan hier zo niet tegen en soms zakt me de moed in de schoenen. Waarom houden mensen niet gewoon rekening met elkaar. 

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Dat er precies iemand tegen Treskor heeft gezegd dat de training voor de komende weken niet meer kan doorgaan... Hij loopt bloedirritant rond.  Pakt alles, is in de berging geraakt en heeft anderhalve kg kvv naar binnen gespeeld, heeft een put gemaakt in de gietende regen en vervolgens vrolijk de keuken binnengestormd....  

Stomme hond hahaha.

En dan te bedenken dat het vandaag zijn rustdag is.... Morgen maar een fitness schema opstellen. Hoop nieuw materiaal binnen maar ik kan het niet opblazen want 1 keer raden wie er de pomp kapot gebeten heeft... 

 

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley 3 doggies

honden foto van Lotte & Marley

Net gewandeld met Marley. Het ging de laatste tijd beter met het aan de lijn lopen. Maar net heeft ie me de hele wandeling weer meegesleurd. Elke keer omdraaien, stilstaan. Maar ik kon mn geduld bijna niet bewaren, zo frustrerend.

honden page profiel BlondieBlondie 3 doggies

" Net gewandeld met Marley. Het ging de laatste tijd beter met het aan de lijn lopen. Maar net heeft ie me de hele wandeling weer meegesleurd. Elke keer omdraaien, stilstaan. Maar ik kon mn geduld bijna niet bewaren, zo frustrerend. "

Vast de storm in de kop! Ben deze week ook al 2x verrast door onze hond. Normaliter reageert hij eigenlijk niet op katten.. of ik zie het misschien wel altijd op tijd en praat op hem in, maar dat terzijde. Ik had dus signalen gemist en ineens vloog hij naar rechts de bosjes in. Alwaar ik een kat met hoge sprongen het helmgras uit zag rennen... Zucht. Nu scheelt het dat ik bij onverwachtse bewegingen wel een brul geef waar hij naar luistert, dus zat hij met een grijns op zijn bek in het helm naar me te kijken. Etterbal.

En gisteren dook hij ineens een bocht om, ook mijn fout. Normaal moet hij voor de onoverzichtelijke bocht al wachten. Dacht dus eigenlijk weer een kat, maar bleek een hond te zijn die ook aan een wat langere lijn liep. Ook weer direct terug overigens op mijn "Hé!". Maar schrok wel even, moet toch even zelf wat alerter weer worden, want hij is op het moment dus zeer druk in zijn kop blijkbaar.

honden page profiel BlondieBlondie 3 doggies

" Liep net door de wijk. Zie ik in de verte een loslopende duitse herder. Dus ik blijf even wachten tot dat baasje mij ziet en zijn hond aanlijnt. Mijn hond vind het verschrikkelijk als er een hond naar haar toe loopt terwijl ze zelf aan de lijn zit. Ik wil haar ook niet los doen want er reden allemaal auto’s.Nou je raad het al, baasje lijnt zijn hond niet aan. Ik wil dus snel een andere straat in gaan, maar was al te laat. Herder kwam met een rotgang op mijn hond afgestormd. Mijn hond duikt in elkaar en raakt verstrikt in de lijn terwijl ze probeert weg te komen. Man was nog steeds niet gemotiveerd om zijn hond aan te lijnen. Toen ik hem vroeg in het vervolg zijn hond bij zich te houden flipte hij helemaal want ik hoefde hem niet te gaan vertellen wat te doen. 
Ik kan hier zo niet tegen en soms zakt me de moed in de schoenen. Waarom houden mensen niet gewoon rekening met elkaar.  "

Dat soort dingen vind ik dus altijd écht irritant. Als je dan al je hond los laat lopen op plekken waar dat eigenlijk niet mag, zorg er dan in ieder geval voor dat je hond niet op andere honden afgaat, zeker niet als andere honden aangelijnd of vastgehouden worden.

Heb dat zelf ook vaak hoor. Alleen ben ik degene met een Duitse herder waar veel honden niet altijd even leuk op reageren. Laatst vond een meneer het belachelijk dat ik mijn hond even vasthield toen hij met zijn hond aan kwam lopen. Was ook een plek in een bosparkje waar officieel honden niet los mogen, maar waar je fijn overzicht hebt en een open stuk waar je lekker kunt spelen met de hond(en). Mijn herder stormt niet op andere honden af, maar als ze met een grote bek op hem afkomen durf ik mijn hand er niet voor in het vuur te steken dat hij niet reageert, vandaar dat ik altijd even aanlijn of vast houd. Maar dat vinden veel mensen dan vaak ook weer niet prettig. Je kunt het niet snel goed doen.

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Omdat ik weer eens niet geslaagd ben in het behouden van een kerel in mijn leven moet ik weer verhuizen.. en ik baal er van. Niet voor mij want ik ben wel wat gewend maar mijn honden moeten ook WEER verhuizen en elke keer is het een paar weken drama, ik heb 1 hond met een hersen defect en die is onzindelijk. En normaal valt dat wel mee en kan ik er aardig op inspelen maar na een verhuizing is het altijd net ff wat ernstiger een paar weken omdat hij zo'n moeite heeft met aan de nieuwe situatie wennen..

Ik vind het voor alle vier gewoon zielig. In aankomende woning hebben ze al eerder een jaar gewoond dus ik hoop dat er herkenning is en dat het meevalt. 

 

Ze verdienen echt beter dan mij soms foot-in-mouth

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

" Omdat ik weer eens niet geslaagd ben in het behouden van een kerel in mijn leven moet ik weer verhuizen.. en ik baal er van. Niet voor mij want ik ben wel wat gewend maar mijn honden moeten ook WEER verhuizen en elke keer is het een paar weken drama, ik heb 1 hond met een hersen defect en die is onzindelijk. En normaal valt dat wel mee en kan ik er aardig op inspelen maar na een verhuizing is het altijd net ff wat ernstiger een paar weken omdat hij zo'n moeite heeft met aan de nieuwe situatie wennen..
Ik vind het voor alle vier gewoon zielig. In aankomende woning hebben ze al eerder een jaar gewoond dus ik hoop dat er herkenning is en dat het meevalt. 
 
Ze verdienen echt beter dan mij soms  "

Ohhh wat ontzettend balen! Gelukkig hebben de hondjes jou fijn, en het scheelt dat ze die plek al kennen. 
Niet boos op jezelf zijn hoor, je doet wat je kunt voor het hondenspul hp-heart

Sterkte! 

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley 3 doggies

honden foto van Lotte & Marley

" Omdat ik weer eens niet geslaagd ben in het behouden van een kerel in mijn leven moet ik weer verhuizen.. en ik baal er van. Niet voor mij want ik ben wel wat gewend maar mijn honden moeten ook WEER verhuizen en elke keer is het een paar weken drama, ik heb 1 hond met een hersen defect en die is onzindelijk. En normaal valt dat wel mee en kan ik er aardig op inspelen maar na een verhuizing is het altijd net ff wat ernstiger een paar weken omdat hij zo'n moeite heeft met aan de nieuwe situatie wennen..
Ik vind het voor alle vier gewoon zielig. In aankomende woning hebben ze al eerder een jaar gewoond dus ik hoop dat er herkenning is en dat het meevalt. 
 
Ze verdienen echt beter dan mij soms  "

Veel sterkte Nori!

Je bent gek op je honden , wees niet te streng voor jezelf. Dit overkomt je. Zoals Marijke al zei, je doet wat je kan voor je hondjes 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Omdat ik weer eens niet geslaagd ben in het behouden van een kerel in mijn leven moet ik weer verhuizen.. en ik baal er van. Niet voor mij want ik ben wel wat gewend maar mijn honden moeten ook WEER verhuizen en elke keer is het een paar weken drama, ik heb 1 hond met een hersen defect en die is onzindelijk. En normaal valt dat wel mee en kan ik er aardig op inspelen maar na een verhuizing is het altijd net ff wat ernstiger een paar weken omdat hij zo'n moeite heeft met aan de nieuwe situatie wennen..
Ik vind het voor alle vier gewoon zielig. In aankomende woning hebben ze al eerder een jaar gewoond dus ik hoop dat er herkenning is en dat het meevalt. 
 
Ze verdienen echt beter dan mij soms  "

Ach nee die hondjes hebben t super bij jou. Wat rot voor jullie, dikke knuf. 

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley 3 doggies

honden foto van Lotte & Marley

Ik ben heel erg geschrokken vandaag. Wij hebben een losloopgebiedje om de hoek van ons huis en Marley mocht vandaag voor het eerst weer een stukje los. Wel rustig, want hard rennen mag hij niet. Maar dat doet hij eigenlijk nooit en andere honden doet hij ook niks mee. 

Van een afstandje in het losloopgebied zie ik een man aan komen lopen met een pitbull aan de lijn. Ik lijn Marley ALTIJD aan als ik een hond zie aankomen die aan de lijn zit en hij komt ook altijd netjes terug anders zou ik hem niet los doen. Maar nu kwam hij niet. Ik weet niet waarom. Hij liep in de eerste instantie gewoon langs de hond, maar besloot toch even te snuffelen. Voor ik het weet word hij aangevallen door de aangelijnde hond en de man begint in te trappen op Marley en te schreeuwen. Ik roep Marley nogmaals en nu kwam hij. Die man heeft mij vervolgens flink uitgescholden. Marley mankeert niks gelukkig.

Ik ben me er van bewust dat Marley gewoon moet komen als ik roep en ik snap ook niet waarom hij dit nu niet deed, maar dat iemand met een bijtende niet sociale hond in een losloopgebied gaat lopen snap ik ook niet helemaal. 

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Mss heeft de man geen andere optie. 

Losloopgebied staat niet gelijk aan verplicht loslopen. 

 

Handig is het niet nee, maar goed, tenslotte ligt de fout nu wel bij jou en is het een les om terug beter te trainen op het terugkomen. 

 

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

Nou sorry hoor de fout ligt niet bij haar vind ik, en hoezo zou het niet anders kunnen. Er zijn vele malen meer plekken waar je je hond niet mag loslaten dan waar wel. Sowieso hoef je niet in te gaan trappen op een hond, al helemaal niet als hij niet diegene is die aanvalt. Wat als het een pup was of een kind, of mogen honden ook niet meer leren maar moeten ze allemaal gelijk perfecte robots zijn.

 

Ze zegt dat hij normaal gelijk luistert, het kan altijd gebeuren dat ze dat een keer niet doen. Niemand is perfect, ook honden niet. Hoewel ze daar wel heel dichtbij in de buurt komen hp-heart

 

Wat verschrikkelijk Lotte.. Hoe gaat het met Marley?

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Niet mee akkoord dus. Afhankelijk van welke hond ik mee heb, zou ik dus idem kunnen reageren. De wereld bestaat uit meer dan niet luisterende sociale honden....  

Overigens is het verwijt van een bijtende hond hier dus niet op zijn plaats, gezien er geen schade is. Voor hetzelfde geld was dit een hond die met een ontzettende pijn zat en dus beschermd diende te worden.

Maar goed, de aangelijnde 'gevaarlijke' hond is altijd in fout zeker....

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 39 van 45 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 3940 41 42 43 44 45
Volgende forumvraag: Marley op de hondenschool
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^