Hp's grote Frustratie topic

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

 

117592495_3294299667319828_2939838859636

 

Zucht. Uiteindelijk heb ik ze terug kunnen jagen. Het witte hondje had geluk, er kwam met een noodgang een bus de bocht om die vol in zijn remmen ging. Het hondje heeft het overleefd, maar de chauffeur had geen seconde later moeten remmen. Volgens mij kan het die eigenaren weinig schelen (het is niet in NL), maar het levert wel gevaarlijke situaties op. Er was verder niemand te bekennen. Na het incident met de bus heb ik ze eindelijk niet meer gezien. Beer doet gelukkig niks zolang we blijven lopen. 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley 3 doggies

honden foto van Lotte & Marley

Even van me afschrijven hoor.

 

Marley en ik oefenen met aan de lijn lopen en " kom hier". Net ging het zo goed en was hij zo rustig dat ik hem los gelaten heb bij het watertje ( waar het mag en geen autowegen in de buurt zijn). Er waren ook helemaal geen andere honden. Het begon goed maar opeens dook Marley in het water waar ook rotsen zijn. Ik riep hem maar hij kwam niet. Hij begon druk te zwemmen. Ik roepen, roepen, roepen. Uiteindelijk heb ik daar 20 minuten gestaan om hem zelf uit het water te gaan halen. Ook nog bijna zelf erin gevallen omdat hij mij het water in wilde trekken. Ik ben erg boos geworden op hem en heb mijn stem verheft. Thuis zag ik dat hij zijn poot had opengehaald in het water. Ik heb het ontsmet en verbonden.

 

Maar ik voel me op dit moment zo een slecht baasje dat ik hem los heb gedaan, boos ben geworden en hij zichzelf pijn heeft gedaan door mijn verkeerde inschatting. Ik baal even heel erg van mezelf en voel me schuldig.

 

We liggen nu lekker te knuffelen en ik hoop dat Marley zich oké voelt

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Ja joh die heeft lekker gezwommen! Jij was gewoon even gefrustreerd, krijgt je hond niks van hoor.

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley 3 doggies

honden foto van Lotte & Marley

" Ja joh die heeft lekker gezwommen! Jij was gewoon even gefrustreerd, krijgt je hond niks van hoor. "

Hahah je kan zeker zeggen dat hij de tijd van zijn leven gehad heeft in het water

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

Wat Kees zegt! En als je hem moet halen mag je best boos worden hoor hp-thumbsup Leren ze m.i alleen maar van. Als Link eens niet luistert hoef ik alleen maar te roepen ''moet ik je halen?!'' en dan komt ie haha, hij weet als ik hem kom halen dat hij aan de lijn en strak naast me moet lopen voor een tijdje wink 

 

Als ze na een poos roepen alsnog zelf komen, dan moet je niet boos worden (omdat ze dus alsnog gekomen zijn). Maar dat was nu dus (helaas) niet het geval hp-angel Veel succes met je boeffie hp-heart

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

"  

 
Zucht. Uiteindelijk heb ik ze terug kunnen jagen. Het witte hondje had geluk, er kwam met een noodgang een bus de bocht om die vol in zijn remmen ging. Het hondje heeft het overleefd, maar de chauffeur had geen seconde later moeten remmen. Volgens mij kan het die eigenaren weinig schelen (het is niet in NL), maar het levert wel gevaarlijke situaties op. Er was verder niemand te bekennen. Na het incident met de bus heb ik ze eindelijk niet meer gezien. Beer doet gelukkig niks zolang we blijven lopen.  "

Wat een bagger Hannah! Sommige mensen nemen ook echt geen verantwoordelijkheid hp-frusty

honden page profiel PennyPenny 3 doggies

honden foto van Penny

Penny en de muilkorf...

 

Voordat we op vakantie gingen ging het eigenlijk heel erg goed, ze liep er het grootste deel van de wandeling vrolijk mee en deed niet moeilijk. Tijdens de vakantie ging ze naar mijn opa en oma en die vonden het zielig. Zij weigerde hem te gebruiken (tegen mijn advies in) waardoor ze hem twee weken niet heeft gedragen. Uiteindelijk ging mijn oma er wel mee oefenen, maar dan op een manier waarbij ze juist leerde haar neus er uit te halen in plaats van er in te houden hp-frusty

Nu doet ze dus weer heel erg moeilijk. Als we ergens lopen waar ze echt is afgeleid valt het wel mee (bijvoorbeeld in het dorp of op BBQ veldjes), maar op andere plekken gaat het niet goed. Wandelen is nu iets geworden wat ze alleen doet als ze wordt gedwongen, al het plezier is er dan uit. Daarnaast heeft ze ook al een keer geprobeerd hem af te doen en met deze muilkorf is dat nog niet eerder gebeurt.

Ik probeer me er niet vervelend om te voelen, maar baal er wel van. Gelukkig is ze tot nu toe heel braaf met het niet van straat eten dus waar het kan draagt ze hem niet. Of dat verstandig is weet ik niet, maar dat maakt mij nu ook even niet uit. Ik wil dat het plezier in wandelen weer terug komt, daarna kijk ik wel verder

 

Ik geef mijn opa en oma verder trouwens niet de schuld, ze hebben hun best gedaan en Penny zo goed mogelijk verzorgt

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

mezelf dat ik atm twijfel over alles. stage plekken zoeken ivm lichamelijke dingen. kan ik mijn opleiding wel doen? en wat kan ik anders doen want dit is wat ik echt wil...
hp-frusty ik haat dit soort dingen. twijfel en ik krijg er weer stress van... en dan lukt niks meer.

bah.
moest ff ei kwijt sorry

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

Ik heb een “doet ie anders nooit” ervaring gehad gisteren  (nu de mensen boden wel echt oprecht hun excuses aan gelukkig). 

gisteren heerlijk in het bos wezen wandelen. Eerst een hele goede ervaring met een man en zijn honden die ik al heel lang ken maar al zo’n 3 jaar niet meer was tegen gekomen in het bos (omdat ik nu vakantie heb en op het uur wandel wanneer hij normaal wandelt in het bos). Hij wandelde vroeger met een witte herder en een klein hondje (kruising). Ik zag hem nu wandelen met een witte herder en een aussie. We laten de hondjes netjes zitten op afstand en ik dacht oo ideaal dit is een goede oefening (om ze dus even te laten wachten). We praten even op afstand en hebben dan de honden even samen gelaten (Udhai en O’die herkende de witte herder nog, zo leuk om te zien). Hondjes gedroegen zich allemaal keurig. 


Ik wandel verder en zie achter mij 2 fietsers aankomen met een hondje naast (ik dacht aangelijnd) dus ik laat zoals altijd mijn honden naast mij zitten. Plots hoor ik achter mij “hij komt er aan he”. Ik draai mij om en zie een Jack Russel aan lopen. Ik zat terwijl in mijn hoofd de overweging te maken of ik ze zou los klikken of niet maar die Jack Russel verstijfd helemaal dus ik dacht nee gaan we niet doen. Valt plots die Jack Russel udhai aan (O’die zal hij te groot gevonden hebben). Ik kon hem nog net wegtrekken aan zijn halsband maar ik zag wel slijm hangen in udhai zijn vacht. Ik denk dat de vacht en het op tijd wegtrekken de redding was. Ik houd de Jack vast aan zijn halsband en geef de Jack aan zijn baasje maar die laat terug los waardoor die Jack weer naar udhai schiet. Door een stap naar voren te maken in combi met een luide brul kon ik hem weg houden van Udhai. Baasjes wel 100x excuses aangeboden maar hier raak ik wel van gefrustreerd. Mijn honden kunnen dit aan en houden hier geen trauma’s aan over maar ik kan me wel inbeelden dat honden die minder stabiel zijn hier wel van aangedaan zijn. Ik train mijn honden om netjes te zitten bij het passeren van andere honden maar dan is het spijtig dat andere zo laks zijn met alles. 

honden page profiel WolfyFeelsWolfyFeels 3 doggies

honden foto van WolfyFeels

Ik krijg bericht vandaag van een van mijn vriendinnen, omdat ze weet dat ik op puppy zoektocht ben. Dat ze toch zo eentje dat lijkt op wat ik wil heeft gezien op mp hp-frusty daar word ik zooo kwaad van he. De helft van mijn vrienden groep heeft zo'n nonchalante houding en als je ze dan uitlegt waarom je er dan van daar geen hond wilt, krijg je dan nog eens zo'n domme opmerking naar je toe gezwierd dat het alleszins beter zal zijn dan een hond uit het asiel. Daar kom ik dan helemaal niet bij, mensen die zo onwetend zijn en zo'n vertekend beeld hebben. Nu ja, die persoon heeft een aantal jaar terug ook een 'ras dier met stamboom gekocht' van de grootste br00dfokker die ik ken ... Hoeve Hoogland. Dus zou mij er eigenlijk niet veel van moeten aantrekken maar doe het dan toch, omdat toen ze problemen had met haar dier, naar wie kwam ze dan voor hulp. Ja ja naar mij, heb het haar toen proberen bij te brengen daar nooit meer te kopen en dat die diertjes in verschrikkelijke omstandigheden leven.... Dacht dat het niet in dove oren gevallen was maar blijkbaar wel. yell Sorry moest het even kwijt zo'n mensen doen mijn bloed echt koken. Ik heb gewoon de telefoon naast me neergelegd nu en ga eventjes gewoon mijn whatsapp berichten negeren tot ik terug kalm ben denk ik zo.

honden page profiel PennyPenny 3 doggies

honden foto van Penny

Ik snap Penny soms echt niet. Sinds ik denk ongeveer 3 weken gebruik ik de muilkorf veel minder, ze had hem niet meer nodig want ze at geen poep meer en had er niet eens interesse in. Eindelijk liep ze, zoals elke normale hond, na even snuffelen aan een drol gewoon door in plaats van het zo snel mogelijk naar binnen proberen te werken. Ik was helemaal blij en besloot er alles aan te doen het zo te houden, misschien zou het gedrag dan wel gewoon weg blijven.

Helaas heb ik iets te vroeg gejuicht. Penny begon net weer zonder aanleiding poep te eten, echt helemaal vanuit het niets. Bij de eerste drol bleef het bij een heel klein hapje en stopte ze direct na een waarschuwing. Bij de tweede ging dat al moeizamer en de derde probeerde ze echt naar binnen te schrokken. Ik ben nu zo teleurgesteld, ze deed het zo goed, ook op die plek.

 

Hopelijk is het morgen weer minder, ze had tussendoor ook wel eens een moment dat ze plotseling een hap nam, maar 3 drollen is geen goed teken.

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

" Ik snap Penny soms echt niet. Sinds ik denk ongeveer 3 weken gebruik ik de muilkorf veel minder, ze had hem niet meer nodig want ze at geen poep meer en had er niet eens interesse in. Eindelijk liep ze, zoals elke normale hond, na even snuffelen aan een drol gewoon door in plaats van het zo snel mogelijk naar binnen proberen te werken. Ik was helemaal blij en besloot er alles aan te doen het zo te houden, misschien zou het gedrag dan wel gewoon weg blijven.
Helaas heb ik iets te vroeg gejuicht. Penny begon net weer zonder aanleiding poep te eten, echt helemaal vanuit het niets. Bij de eerste drol bleef het bij een heel klein hapje en stopte ze direct na een waarschuwing. Bij de tweede ging dat al moeizamer en de derde probeerde ze echt naar binnen te schrokken. Ik ben nu zo teleurgesteld, ze deed het zo goed, ook op die plek.
 
Hopelijk is het morgen weer minder, ze had tussendoor ook wel eens een moment dat ze plotseling een hap nam, maar 3 drollen is geen goed teken. "

Dat is balen dan ja.. Slimste zou zijn om de muilkorf dan toch mee te nemen met elke wandeling en zodra ze een hap neemt gelijk weer om doen. Dan linkt ze de consequentie eraan. Want ik denk als je nu niks doet het zo weer als 'vanouds' is..

honden page profiel PennyPenny 3 doggies

honden foto van Penny

" Dat is balen dan ja.. Slimste zou zijn om de muilkorf dan toch mee te nemen met elke wandeling en zodra ze een hap neemt gelijk weer om doen. Dan linkt ze de consequentie eraan. Want ik denk als je nu niks doet het zo weer als 'vanouds' is.. "

De muilkorf neem ik inderdaad weer standaard mee en ga ik ook vaker gebruiken zodat ze er weer aan went. Ik heb al eerder gedacht om hem direct om te doen nadat ze poep heeft gegeten, maar dan gebruik ik hem als straf en dat is eigenlijk ook niet de bedoeling. Echt leuk zal ze hem nooit vinden, maar ze hoeft er ook niet nog meer een hekel aan te krijgen.

Ik ben bang dat het gedrag nu sowieso terug gaat komen, wat ik ook doe om dat te proberen te voorkomen. Ze was er vanochtend ook weer mee bezig. Ik ben nu steeds aan het belonen als ze gewoon langs hondendrollen loop. Als ze wel een hap neemt weet ik niet zo goed wat ik moet doen. Ik wordt nu steeds heel erg boos, dat helpt want ze stopt meteen, maar het zou juist niet goed zijn want dan geef ik weer aandacht. Negeren vind ik alleen ook geen optie want dan geef ik eigenlijk aan dat het gewoon mag.

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Ik snap Penny soms echt niet. Sinds ik denk ongeveer 3 weken gebruik ik de muilkorf veel minder, ze had hem niet meer nodig want ze at geen poep meer en had er niet eens interesse in. Eindelijk liep ze, zoals elke normale hond, na even snuffelen aan een drol gewoon door in plaats van het zo snel mogelijk naar binnen proberen te werken. Ik was helemaal blij en besloot er alles aan te doen het zo te houden, misschien zou het gedrag dan wel gewoon weg blijven.
Helaas heb ik iets te vroeg gejuicht. Penny begon net weer zonder aanleiding poep te eten, echt helemaal vanuit het niets. Bij de eerste drol bleef het bij een heel klein hapje en stopte ze direct na een waarschuwing. Bij de tweede ging dat al moeizamer en de derde probeerde ze echt naar binnen te schrokken. Ik ben nu zo teleurgesteld, ze deed het zo goed, ook op die plek.
 
Hopelijk is het morgen weer minder, ze had tussendoor ook wel eens een moment dat ze plotseling een hap nam, maar 3 drollen is geen goed teken. "

terugval hoort bij vooruitgang!

geef niet op..weer even stapje terug en voorkomen...dan binnenkort weer stuk beter...en misschien wel stap verder hp-wink

je bent niet terug bij af...juist nu doorzetten

 

honden page profiel DanielleDanielle 3 doggies

Ik liep net met de hond het natuurpark in, aan de rand van de wijk waarin ik woon. Midden op het pad stond een groepje ouderen met een begeleider te sporten in een cirkel. Ik moest er doorheen lopen want ze stonden midden op het pad. De hond ging, precies wanneer we midden in de cirkel ouderen stonden, snuffelen op de grond. Ik zorgde er uiteraard voor dat hij niet te dicht bij de mensen kwam. Ze deden een oefening waarbij ze met één been stil moesten staan. Vervolgens deden ze een oefening waarbij ze met hun armen op zichzelf heen gingen zwaaien. En mijn hond stond er nog steeds. Zegt een oudere man die er tussen staat tegen mijn hond: 'pas op anders krijg je een klap voor je kop!' waarna ik (volledig automatische reactie) antwoord met 'jij ook'. De andere ouderen lachten het een beetje weg.

 

Ik geloof best dat het als grapje was bedoeld maar het kwam mij echt over als 'IK sta hier en ik kijk niet uit dus jij moet maar aan de kant en als ik je sla is het je eigen schuld' hp-frusty *frustratie*

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

" Ik liep net met de hond het natuurpark in, aan de rand van de wijk waarin ik woon. Midden op het pad stond een groepje ouderen met een begeleider te sporten in een cirkel. Ik moest er doorheen lopen want ze stonden midden op het pad. De hond ging, precies wanneer we midden in de cirkel ouderen stonden, snuffelen op de grond. Ik zorgde er uiteraard voor dat hij niet te dicht bij de mensen kwam. Ze deden een oefening waarbij ze met één been stil moesten staan. Vervolgens deden ze een oefening waarbij ze met hun armen op zichzelf heen gingen zwaaien. En mijn hond stond er nog steeds. Zegt een oudere man die er tussen staat tegen mijn hond: 'pas op anders krijg je een klap voor je kop!' waarna ik (volledig automatische reactie) antwoord met 'jij ook'. De andere ouderen lachten het een beetje weg.
 
Ik geloof best dat het als grapje was bedoeld maar het kwam mij echt over als 'IK sta hier en ik kijk niet uit dus jij moet maar aan de kant en als ik je sla is het je eigen schuld'  *frustratie* "

Haha wel een goede reactie van jou, met zoiets zou dat er bij mij ook uitfloepen hp-angel

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

" Ik liep net met de hond het natuurpark in, aan de rand van de wijk waarin ik woon. Midden op het pad stond een groepje ouderen met een begeleider te sporten in een cirkel. Ik moest er doorheen lopen want ze stonden midden op het pad. De hond ging, precies wanneer we midden in de cirkel ouderen stonden, snuffelen op de grond. Ik zorgde er uiteraard voor dat hij niet te dicht bij de mensen kwam. Ze deden een oefening waarbij ze met één been stil moesten staan. Vervolgens deden ze een oefening waarbij ze met hun armen op zichzelf heen gingen zwaaien. En mijn hond stond er nog steeds. Zegt een oudere man die er tussen staat tegen mijn hond: 'pas op anders krijg je een klap voor je kop!' waarna ik (volledig automatische reactie) antwoord met 'jij ook'. De andere ouderen lachten het een beetje weg.
 
Ik geloof best dat het als grapje was bedoeld maar het kwam mij echt over als 'IK sta hier en ik kijk niet uit dus jij moet maar aan de kant en als ik je sla is het je eigen schuld'  *frustratie* "

Je reactie was perfect tho hp-thumbsup

honden page profiel Britt, Maui & Fanu ~ Britt, Maui & Fanu ~ 3 doggies

honden foto van Britt, Maui & Fanu ~

*zucht* 

 

Dat je dan gereageerd hebt op een super leuke herplaatser bij een Nederlandse stichting. Na in totaal 4 uur rijden zijn we zaterdag bij hem gaan kijken en alles ging super goed. Er was nog een ander gezin geïnteresseerd en die zouden zondag komen kijken. En na dat bezoek zouden ze zondag of maandag laten weten wie het geworden is. Tot op heden niks gehoord, er wordt niet gereageerd op berichten, telefoon wordt niet aangenomen. 

Natuurlijk snap ik dat het moeilijk kan zijn om tussen twee gezinnen te kiezen. Maar stuur dan even een bericht van: “hey het gaat wat langer duren tot je iets weet”. Ik vind het gewoon super ongeïnteresseerd en onprofessioneel overkomen dat we nu volledig genegeerd worden terwijl het wel fijn is om überhaupt te weten of er een tweede hond komt of niet. 

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

" *zucht* 
 
Dat je dan gereageerd hebt op een super leuke herplaatser bij een Nederlandse stichting. Na in totaal 4 uur rijden zijn we zaterdag bij hem gaan kijken en alles ging super goed. Er was nog een ander gezin geïnteresseerd en die zouden zondag komen kijken. En na dat bezoek zouden ze zondag of maandag laten weten wie het geworden is. Tot op heden niks gehoord, er wordt niet gereageerd op berichten, telefoon wordt niet aangenomen. 
Natuurlijk snap ik dat het moeilijk kan zijn om tussen twee gezinnen te kiezen. Maar stuur dan even een bericht van: “hey het gaat wat langer duren tot je iets weet”. Ik vind het gewoon super ongeïnteresseerd en onprofessioneel overkomen dat we nu volledig genegeerd worden terwijl het wel fijn is om überhaupt te weten of er een tweede hond komt of niet.  "

Dat is echt heeeeel vervelend, dan ga je meteen er van uit dat het een slecht teken is. 
Maar wat spannend, jullie zijn aan het kijken naar een tweede hond dus?! 

honden page profiel Britt, Maui & Fanu ~ Britt, Maui & Fanu ~ 3 doggies

honden foto van Britt, Maui & Fanu ~

" Dat is echt heeeeel vervelend, dan ga je meteen er van uit dat het een slecht teken is. Maar wat spannend, jullie zijn aan het kijken naar een tweede hond dus?!  "

Ja, precies dat. Ik word er best onzeker van merk ik. Als ik het niet ben geworden, laat dat dan op z’n minst even weten. 

En eigenlijk waren we niet op zoek naar een herplaatser, maar deze kon ik niet negeren :) 

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

" Ja, precies dat. Ik word er best onzeker van merk ik. Als ik het niet ben geworden, laat dat dan op z’n minst even weten. 
En eigenlijk waren we niet op zoek naar een herplaatser, maar deze kon ik niet negeren :-)  "

Ben benieuwd... maar even een voordeel van een twijfel geven en is er daar iets in de prive sfeer gebeurd waardoor je  nog niks gehoord hebt smile Laat je wel weten als je meer weet?!

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley 3 doggies

honden foto van Lotte & Marley

" Ja, precies dat. Ik word er best onzeker van merk ik. Als ik het niet ben geworden, laat dat dan op z’n minst even weten. 
En eigenlijk waren we niet op zoek naar een herplaatser, maar deze kon ik niet negeren :-)  "

Oo wat leuk!! Ben heel benieuwd. Houd ons op de hoogte inderdaadhp-smile

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

Kom net in de wijk, aan de rand van het bos, een vrouw tegen met hond, iets kleiner dan May, aan een flexilijn. Prima. Ik loop daar met May aan een normale korte lijn. 

Aangelijnd snuffelen vind ik tot daar aan toe mits het word gevraagd. Voor May maakt het geen verschil.

 

Dus ergens ging ik ervanuit dat dese vrouw haar hond bij zich houd/kort houd. Of op zijn minst geen intresse toont in mij  hond. (Moet bekennen dat ik May ook vaak een lange lijn laat blijven gebruiken aan de flex bij oaseren honden, echter kijkt ze er letterlijk en figuurlijk niet naar op of om). 

 

Maar nee dus. Deze vrouw gaf de hond dus idd de volle lijn. En deze hond bedacht dat ze als een idioot incl. Gekke bokkesprongen naar mijn hond kon rennen, spelen en doen. Als er iets is waar May niet van is gediend is dat het wel. 

Dus ik ben ook zo een hork geweest door May haar riem op haar rug te leggen en haar de vrijheid te geven hier op haar manier op te reageren.

Dat deed  ze dan ook, 1 hupsje met voorpotne van de grond en een brommetje om vervolgens met een boog om de hond heen te lopen.

Die verschrikt stil bleef staan. En die vrouw trok echr ene zielig gezicht en zei ook echt; awghh

Waarop ik lullig reageerd

Als jou hond zo druk naar mijn hknd tke komt is dit precies wat ze krijgt.

 

Sorry hoor

Maar ik was op een heeerlijk relaxte snuffelwandeling en dan krijg je dit.. daarnaast zo naar een hond toe gaan word zoiezo 9/10x niet gewaardeerd. En zeker niet een aangelijnde hond die net zk gked gewoon onvriendelinm had kunnen zijn. Ik kende haar niet.. weet zij veel.

 

Pfff mijn frustratie van vandaag dus..

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

Haha heb je wel mooi op gereageerd Lavina! Doet die vrouw vast niet weer cool

 

Hier nu net niet echt een frustratie maar meer iets wat ik jammer vind. 

We zijn op het losloop veldje in de buurt. Als wij komen is er een westie en later komt er nog een weimaraner bij. In het begin even snuffelen en Link en die weimaraner eventjes rennen. Daarna doet iedere hond z'n ding, Link ligt te rollen in het gras en de andere twee zijn gespreid van elkaar aan het snuffelen. Na een paar min gaf 1 vd baasjes het commentaar van, gaan jullie nog wat doen anders gaan we weer.. 

 

Dat vind ik altijd zo jammer, ze waren zo mooi met hun eigen ding bezig en respecteerde elkaars grenzen met af en toe een speelminuutje er tussen. Waarom moet je dan weg? Omdat ze niet rennen en druk doen? frown

 

Even later komt er een labrador bij die alleen gefocust was op een bal die z'n baasje vanaf begin af aan dat ze het veldje op kwamen aan het gooien was. Nu wel frustratie; Link die wat heeft met Labradors, gelijk rijden! Ik weet het gewoon al dat het gaat gebeuren hp-frusty Dus idd zoals verwacht ging hij rijden, gelijk Link aangelijnd en weg gegaan.. Zo jammer, waarom nou.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Even later komt er een labrador bij die alleen gefocust was op een bal die z'n baasje vanaf begin af aan dat ze het veldje op kwamen aan het gooien was. Nu wel frustratie; Link die wat heeft met Labradors, gelijk rijden! Ik weet het gewoon al dat het gaat gebeuren  Dus idd zoals verwacht ging hij rijden, gelijk Link aangelijnd en weg gegaan.. Zo jammer, waarom nou. "

Ja dat is jammer. Kon je de baas niet vragen of hij die bal even op wilde ruimen?

 

Bij ons is t verboden om speeltjes en ballen te gebruiken, dat geeft alleen maar gedonder.

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

" Ja dat is jammer. Kon je de baas niet vragen of hij die bal even op wilde ruimen?
 
Bij ons is t verboden om speeltjes en ballen te gebruiken, dat geeft alleen maar gedonder. "

Bij ons is het heel vrij, staan sowieso nergens geschreven regels. En eigenlijk nooit gedoe mee gezien behalve honden die het dan 'afpakken' en niet terug willen geven ofzo laughing

 

En mij maakt het ook niet zoveel uit, en sowieso was dit dus een labrador dus we gingen er toch al vandoor hp-cry

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Bij ons is het heel vrij, staan sowieso nergens geschreven regels. En eigenlijk nooit gedoe mee gezien behalve honden die het dan 'afpakken' en niet terug willen geven ofzo 
 
En mij maakt het ook niet zoveel uit, en sowieso was dit dus een labrador dus we gingen er toch al vandoor  "

Oh sorry, had t verkeerd begrepen. 

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

Mensen met andere dieren dan honden in een , in dit geval waarschijnlijk, lopsloopgebied. (Was nu niet heeel duidelijk aangegevn). Ben wel erg blij dat May vast liep en duidelijk aan het begin van het pad aangaf dat er iets was. Bijna aan het eind van het pad waren mensen, met een kat aan een lijntje. Werd wel netjes even opgetild. Maar daarna nog 4 mensen tegengekomen met loslopende honden. Heb ze toch allemaal maar even gewaarschuwd voor de mensen met kat. Sommig ehondenn werden voor May al aangelijnd. 

Maar het, in mijn optiek, ergste is dat op max 15 min rijden afstand van waar wij waren een heel groot en prachtig wandelgebied is waar honden volledig niet toegestaan zijn, niet eens aan de riem!! 

Ga dan daarheen! Dat is nog veilieger voor je kat ook! 

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Dit weekend een stuk of 5 keer mensen met honden zien fietsen. Ok het is geen 30+ graden meer maar alsnog veel te warm surprised en ze reden vol in de zon. Snap er niks van. 

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

" Mensen met andere dieren dan honden in een , in dit geval waarschijnlijk, lopsloopgebied. (Was nu niet heeel duidelijk aangegevn). Ben wel erg blij dat May vast liep en duidelijk aan het begin van het pad aangaf dat er iets was. Bijna aan het eind van het pad waren mensen, met een kat aan een lijntje. Werd wel netjes even opgetild. Maar daarna nog 4 mensen tegengekomen met loslopende honden. Heb ze toch allemaal maar even gewaarschuwd voor de mensen met kat. Sommig ehondenn werden voor May al aangelijnd. 
Maar het, in mijn optiek, ergste is dat op max 15 min rijden afstand van waar wij waren een heel groot en prachtig wandelgebied is waar honden volledig niet toegestaan zijn, niet eens aan de riem!! 
Ga dan daarheen! Dat is nog veilieger voor je kat ook!  "

Toch was het ergens ook wel komischhp-angel

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 37 van 45 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 3738 39 40 41 42 43 44 45
Volgende forumvraag: Marley op de hondenschool
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^