Hp's grote Frustratie topic

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Hilde & Twinko

Ja irritant zeg, Laura. Het is soms onbegrijpelijk hoe mensen reageren. Dat ze het vragen, oké. Maar vervolgens kwaad worden als het antwoord ‘nee’ is. Pfff.. Je vraagt de bakker toch niet of je een schaaltje bloem mag hebben. 

In mijn vakgebied loop je ook vaak tegen zulke dingen aan. “Jullie zijn hier nu toch (voor een foto-reportage) dus wil je van mij even een fotootje maken voor op LinkedIn?” Alleen gaat zoiets niet ‘even’. Foto moet gemaakt worden, gedownload worden, bewerkt worden, verstuurd worden, gearchiveerd worden...

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

" Ja irritant zeg, Laura. Het is soms onbegrijpelijk hoe mensen reageren. Dat ze het vragen, oké. Maar vervolgens kwaad worden als het antwoord ‘nee’ is. Pfff.. Je vraagt de bakker toch niet of je een schaaltje bloem mag hebben. 
In mijn vakgebied loop je ook vaak tegen zulke dingen aan. “Jullie zijn hier nu toch (voor een foto-reportage) dus wil je van mij even een fotootje maken voor op LinkedIn?” Alleen gaat zoiets niet ‘even’. Foto moet gemaakt worden, gedownload worden, bewerkt worden, verstuurd worden, gearchiveerd worden... "

Ik ben toevallig bakker tongue-out en hoewel ik nu niet meer in de bakkerij werk.. hoe vaak wij niet thuisbakkende moeders bij ons in de winkel hebben gehad voor bijvoorbeeld wat fondant of marsepein of verse gist. 

(Om er bij fondant achter te komen dat wij iets heel anders verstaan onder fondant) 

En dat spul is allemaal best duur en dat is natuurlijk niet leuk als je graag een goedkope taart voor kindlief maakt. 

Kutcake moeders noemden wij ze stiekem embarassed

 

 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Nog een irritatie.....mijn voorraad plank is ingestort.....alweer hp-frustydit weekend gaat de nieuwe vloer in werkruimte gelegd worden en dan kan ik alles gaan verhuizen. 

 

Voor nu toch maar weer alles opgeruimd.....

535779.jpg

535780.jpg

honden page profiel maxmax 3 doggies

ik weet niet of andere mensen dit hebben, maar laatste tijd krijg ik geen melding meer als er op een topic wordt gereageerd. normaal had ik altijd zo’n ding rechtsboven wanneer er werd gereageerd op mijn topic of op een topic waar ik op had gereageerd, maar nu heb ik dat niet meer, jullie?

honden page profiel maxmax 3 doggies

ik weet niet of andere mensen dit hebben, maar laatste tijd krijg ik geen melding meer als er op een topic wordt gereageerd. normaal had ik altijd zo’n ding rechtsboven wanneer er werd gereageerd op mijn topic of op een topic waar ik op had gereageerd, maar nu heb ik dat niet meer, jullie?

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

ik krijg wel een melding hoor.

honden page profiel Britt & Maui Britt & Maui 3 doggies

honden foto van Britt & Maui

Even van me afschrijven.. 

 

Ik wilde vanavond met Maui een lekker groot rondje lopen aangezien we daar de afgelopen dagen door de warmte niet helemaal aan toe waren gekomen. Ik ging expres vroeger eten zodat ik rond etenstijd in het bos kon zijn aangezien het dan wat rustiger is vaak. 

Na een tijdje lopen kwamen we een ander hondje tegen waarmee Maui leuk ging spelen. Het spel ging super evenwichtig en ze deden het beide heel netjes. Vervolgens kwamen er uit de bosjes een witte herder en een Franse Bullterrier gestormd en de Franse Bull rende op Maui af en greep haar direct in haar nek. De witte herder sprong er vervolgens ook bovenop terwijl de FB er nog aanhing. Ik ben zo snel mogelijk ertussen gesprongen om alles uit elkaar te halen alleen ging dat heel lastig met drie honden waarvan 2 aardig aan gewicht. 

De baasjes hoorde ik achter me roepen “Laat ze maar doen hoor, wolven lossen het ook zelf op.”  Uiteindelijk heb ik de Franse Bulldog van Maui af kunnen trekken en heb ik haar snel meegenomen naar de andere kant van het veld. Moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo heb staan trillen op m’n benen. Ik heb Maui snel gecontroleerd op bloed maar gelukkig heeft ze lichamelijk niks opgelopen. Wel moest ze even haar frustratie kwijt op de knot die op dat moment op m’n hoofd zat. 

Ik heb daarna eigenlijk 45min/1 uur te lang met haar gelopen, in totaal bijna twee uur maar er wel voor gezorgd dat we alleen nog maar leuke dingen gedaan hebben (brokjes zoeken, muisjes speuren, verstoppertje, over boomstammetjes crossen, zwemmen) en ze leek steeds meer de oude te worden. Ik hoop echt dat ze er mentaal niks aan overgehouden heeft. Morgen mag ze weer in haar vaste roedel spelen dus even aankijken hoe ze dan reageert. 

pagina 33 van 33 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Volgende forumvraag: 10 maanden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^