Hp's grote Frustratie topic

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hans DekHans Dek 3 doggies

honden foto van Hans Dek

" Vuurwerk. In februari! Zo plots, zo hard dat m'n arme hond in paniek uit de slaapkamer kwam gerend om tussen mijn benen te komen zitten. Dat heeft ie zelfs met oud en nieuw niet gedaan. Ik moet echt verhuizen naar een andere wijk  "

Ach, Michelle.... Zolang de politie er niets aan doet. Afschuwelijk toch! Die beestjes zijn zo bang voor die knallen. In Nederland wordt alles maar gedoogd en onze samenleving is zo "Ik"gericht. Zolang ik maar lol heb is het goed en de rest kan barsten. Ik denk zelf dat verhuizen geen enkele zin heeft, want het is overal zo. 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden foto van Michelle, baasje van Scotty en katten Charlie en Cassie

" Ach, Michelle.... Zolang de politie er niets aan doet. Afschuwelijk toch! Die beestjes zijn zo bang voor die knallen. In Nederland wordt alles maar gedoogd en onze samenleving is zo "Ik"gericht. Zolang ik maar lol heb is het goed en de rest kan barsten. Ik denk zelf dat verhuizen geen enkele zin heeft, want het is overal zo.  "

Ja is zo hoor. Nou moet ik sowieso verhuizen, want ik woon nu echt in de slechtste buurt van de stad en dat kan ik met mijn psychische gezondheid niet aan (drugsdeals, constant schreeuwende mensen, veel overlast etc.). Dus ik ben aan het zoeken naar een huisje in een lekker rustig dorpje.

 

Ik hoop dat er met het verbod meer gehandhaafd gaat worden, anders werkt het alleen maar averechts en krijgen we dus alleen een hoop illegaal knalvuurwerk.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

" Ja is zo hoor. Nou moet ik sowieso verhuizen, want ik woon nu echt in de slechtste buurt van de stad en dat kan ik met mijn psychische gezondheid niet aan (drugsdeals, constant schreeuwende mensen, veel overlast etc.). Dus ik ben aan het zoeken naar een huisje in een lekker rustig dorpje.
 
Ik hoop dat er met het verbod meer gehandhaafd gaat worden, anders werkt het alleen maar averechts en krijgen we dus alleen een hoop illegaal knalvuurwerk. "

Ik lees je.....hier waar ik woon is buiten de aankoop van vuurwerk geen vuurwerk te horen, nou zijn mijn honden niet bang...maar wat ik lees van anderen ...heel erg voor je dieren...ik weet niet waar je woont maar hier in het noordoosten is vuurwerk beheersbaar.....alleen de dagen van verkoop en oudjaar, meer niet....

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

" Ik lees je.....hier waar ik woon is buiten de aankoop van vuurwerk geen vuurwerk te horen, nou zijn mijn honden niet bang...maar wat ik lees van anderen ...heel erg voor je dieren...ik weet niet waar je woont maar hier in het noordoosten is vuurwerk beheersbaar.....alleen de dagen van verkoop en oudjaar, meer niet.... "

Nou, ik woon in de buurt van Groningen, en het ging gisteravond rond 22 uur hier er plots ook keihard aan toe. Alsof iemand al z’n knallers in een keer aan het opmaken was ofzo foot-in-mouth. Hangt er denk ik vanaf of je meer in buitengebied woont? Mijn ouders wonen in het westen van het land, maar 2/3km van het centrum van hun stad, en zij hebben minimaal last van het vuurwerk gedurende het hele jaar. Zelfs tijdens oud en nieuw is er vaak maar 1 huis binnen een straal van 700 meter die vuurwerk afsteekt, voor de rest is het allemaal verder weg, terwijl de huizen nog best dicht op elkaar staan bij hun stuk straat.

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

hier laatst ook weer ineens vuurwerk. vind op nieuwjaarsdag wel oke maar niet eind januari nog. dat vind ik dan niet leuk hoor als mensen dat doen. ik schrok er zelf ook van want was echt vlakbij.

en al die ruzies hier op hp in topics... mensen die iets komen vragen over hun hond omdat er iets is en mensen zeiken over elkaar omdat zij vinden dat dat niet kan. echt donder dan op. sorry ben echt ff boos daarom. iedereen denkt ergens iets anders over. zoals in het topic van kees hondjes. waarom is er tegenwoordig bijna niemand meer eerlijk? ( niet specifiek naar iemand bedoeld!!! ) echt hp-frusty

honden page profiel PennyPenny 3 doggies

honden foto van Penny

Ik snap niet wat er met het aanlijngebied hier is gebeurt. Normaal kom ik niemand tegen, of vooral mensen die netjes hun hond aanlijnen als ik het vraag. Maar sinds deze week is het zo vol met loslopende honden dat een rustige wandeling onmogelijk is.

Afgelopen woensdag al 4 honden die op Penny afstormde en over haar heen hingen. Penny raakte helemaal in paniek en valt sinds dat moment weer sneller uit. Echt heel erg vervelend en jammer want het ging juist zo goed.

 

Vandaag ging ik met mijn ouders even wandelen. Vanaf het begin liep er al een loslopende ridgeback achter ons, die luisterde gelukkig goed maar omdat ik het niet vertrouwde liepen we om. Vervolgens op die route een loslopende herder kruising, rende het hele gebied door met de eigenaren er achteraan. Uiteindelijk stonden we ruim 10 minuten op grote afstand te wachten en toen kwam die hond naar ons. Mijn ouders blokkeerde hem waardoor hij naar hun uitviel en er weer vandoor ging. Wij liepen snel de andere kant op om maar weer richting huis te gaan. Op de terug weg zagen we dat ze die hond na ruim een half uur proberen hadden gevangen. Wij besloten toch maar weer opnieuw die kant op te gaan zodat we de route af konden maken. Toen we weer op  dezelfde plek stonden parkeerde er een auto waar twee hele drukke honden uit sprongen. Wij liepen weer snel een nieuw zijpaadje in en natuurlijk moesten die mensen ons volgen. Een van die honden besloot uiteindelijk op ons af te rennen. Mijn moeder blokkeerde het weer en die hond rende terug. Op dat moment waren we er helemaal klaar mee dus gingen we zo snel mogelijk naar huis.

Toen we weer bijna thuis waren zag ik dat er vanuit het wandelgebied een klein hondje op ons af kwam. Ik gebruikte hem als oefening en vroeg Penny hem te negeren, dat ging perfect. Toen hij voorbij was reed er een auto langs, iemand vanuit de auto schreeuwde naar de hond en op hetzelfde moment rende mensen er op af om hem in te sluiten. Hij was dus blijkbaar ontsnapt. Penny snapte niets van de situatie en begon uit te vallen. Ik bracht haar toen zo snel mogelijk naar binnen zodat ik kon helpen. Uiteindelijk konden de eigenaren hem insluiten en vangen. Blijkbaar vonden ze de hele situatie erg grappig want ze riepen lachend dat hij maar weer op cursus moest.

 

Gelukkig reageerde Penny op alles wel goed, behalve in de laatste situatie.

 

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

" Vuurwerk. In februari! Zo plots, zo hard dat m'n arme hond in paniek uit de slaapkamer kwam gerend om tussen mijn benen te komen zitten. Dat heeft ie zelfs met oud en nieuw niet gedaan. Ik moet echt verhuizen naar een andere wijk  "

Gister nacht hier ook. Was nog aan het wandelen en had Tess los lopen. Een enorme klap, wat versterkt werd door alle flat gebouwen, die achter ons af ging. Tess schrok zich kapot. Maybe gelukkig wel rustig. Ze herstelde gelukkig snel en kwam naar mij toe gerend inplaats dat ze er vandoor ging :( ben er wel echt klaar mee

honden page profiel AizenAizen

honden foto van Aizen

Mijn ex en zijn vriendin die willen Aizen laten castreren en daar is in principe niks op tegen maar hun doen het omdat ze denken/vinden dat hij dominant is hp-frusty. Want wat doet hij nu hij doet na een wandeling 2 uur later in huis plassen en heeft ook een keer in huis gepoept en nu wordt dit direct op dominantie gegooid. Ook trekt die sinds kort daar de prullenbak overhoop. Dit zijn echt momenten dat ik spijt heb dat ik hem naar me ex heb gedaan frown Heb gewoon echt het idee dat die niet begrepen wordt daar en dat breekt me hart.

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

" Mijn ex en zijn vriendin die willen Aizen laten castreren en daar is in principe niks op tegen maar hun doen het omdat ze denken/vinden dat hij dominant is . Want wat doet hij nu hij doet na een wandeling 2 uur later in huis plassen en heeft ook een keer in huis gepoept en nu wordt dit direct op dominantie gegooid. Ook trekt die sinds kort daar de prullenbak overhoop. Dit zijn echt momenten dat ik spijt heb dat ik hem naar me ex heb gedaan  Heb gewoon echt het idee dat die niet begrepen wordt daar en dat breekt me hart. "

Weet de hele situatie niet uiteraard maar is het mogelijk dat je hem terug neemt? Misschien is die castratie wanhoop en zullen ze dat voorstel niet erg vinden maar juist opgelucht zijn?

honden page profiel wendywendy 3 doggies

honden foto van wendy

Waarom hebben tamme ratten toch zo een rot slechte gezondheid!!!!!

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

" Waarom hebben tamme ratten toch zo een rot slechte gezondheid!!!!! "

Jarenlange inteelt helaas. 

honden page profiel RobRob 3 doggies

Ratten worden sowieso niet zo oud toch?

honden page profiel Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Mijn frustratie mijn stagiare......hele leuke meid en doet het heel goed...maar....ze onderbreekt mij in mijn uitleg naar de cliënt toe en probeert ook mijn aan te vullen terwijl. Zeer irritant en sta op het punt daar toch iets van te zeggen...het is zeer storend en ook vervelend tegenover de cliënt toe. Nog 1x...en dat zeg ik daar gewoon wat van...goedschiks of kwaadschiks. 

 

En ze ruikt naar zweet......en dat is op de grote locatie niet zo ruikbaar....maar op de woensdag zit ik in een kleine kamer...en daar ruik je het gewoon. Ik ruik het....dan denk ik de cliënt ruikt dat ook...

 

Ik ben dan alleen wel weer zo n persoon....kaart ik het aan? Of niet? Vind dat zo vervelend...en hoe breng je zoiets....kan moeilijk zeggen 'je ruikt behoorlijk naar zweet....deootje?'. 

honden page profiel wendywendy 3 doggies

honden foto van wendy

" Jarenlange inteelt helaas.  "

I know maakt het er spijtig genoeg niet makkelijker op als ik ze moet afgeven 

@rob

inderdaad zo oud worden ze niet maar toch zelfs de 2 jaar niet halen 

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

" I know maakt het er spijtig genoeg niet makkelijker op als ik ze moet afgeven 
@rob
inderdaad zo oud worden ze niet maar toch zelfs de 2 jaar niet halen  "

Nee idd. Ik heb ze ook ooit gehad, het zijn zo'n leuke beestjes he. 

honden page profiel wendywendy 3 doggies

honden foto van wendy

" Nee idd. Ik heb ze ook ooit gehad, het zijn zo'n leuke beestjes he.  "

Absoluut leuke beestjes daarom dat ik na een stop van paar jaar mij telkens weer laat vangen! 
Nu weer aan het stoppen omdat ik het niet meer trek maar wil niet zeggen dat ze allemaal dood moeten! 
begin oktober had ik er nog 9, vandaag nog vijf :/( 

www.hondenpage.com

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Och wauw, dat is veel op korte tijd :(

Ik mag geen knaagdieren/konijnen houden van mijn werkgever, dus ik kan me niet laten vangen innocent  maar wie weet, ooit, als ik op pensioen zal zijn. 

honden page profiel wendywendy 3 doggies

honden foto van wendy

Das handig! Ja deze keer is laatste keer

kheb nu weer een hond dus dan is de verleiding kleiner 

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Mijn frustratie mijn stagiare......hele leuke meid en doet het heel goed...maar....ze onderbreekt mij in mijn uitleg naar de cliënt toe en probeert ook mijn aan te vullen terwijl. Zeer irritant en sta op het punt daar toch iets van te zeggen...het is zeer storend en ook vervelend tegenover de cliënt toe. Nog 1x...en dat zeg ik daar gewoon wat van...goedschiks of kwaadschiks. 
 
En ze ruikt naar zweet......en dat is op de grote locatie niet zo ruikbaar....maar op de woensdag zit ik in een kleine kamer...en daar ruik je het gewoon. Ik ruik het....dan denk ik de cliënt ruikt dat ook...
 
Ik ben dan alleen wel weer zo n persoon....kaart ik het aan? Of niet? Vind dat zo vervelend...en hoe breng je zoiets....kan moeilijk zeggen 'je ruikt behoorlijk naar zweet....deootje?'.  "

Geef haar een setje bad/douche spul met deo cadeau voor haar inzet. Goede hint hp-smile

Voor wat betreft haar houding naar jou (het in de reden vallen, overnemen van gesprek met cliënt) kan je gewoon heel duidelijk zijn. Vraag naar haar leerdoelen en wat ze moet leren in contacten met cliënten. Zit vast wel iets bij zoals uitleg gegeven of waar ze je mee in de rede valt. Maak dan een stappenplan voor haar (met haar maar jij stuurt). Eerst bekje dicht en luisteren. Als de cliënten weg zijn kan ze er vragen over stellen. Dan mag zij stukjes doen op jouw aangeven. Dan neemt ze een cliënt over in de voorlichting. Als afsluiting van het schrijven van dat stappenplan geef je aan dat het dus niet de bedoeling is dat ze zo maar je moet onderbreken of aanvullen. Dat dat alleen in overleg gaat. Vooraf overleg.

honden page profiel Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Geef haar een setje bad/douche spul met deo cadeau voor haar inzet. Goede hint 
Voor wat betreft haar houding naar jou (het in de reden vallen, overnemen van gesprek met cliënt) kan je gewoon heel duidelijk zijn. Vraag naar haar leerdoelen en wat ze moet leren in contacten met cliënten. Zit vast wel iets bij zoals uitleg gegeven of waar ze je mee in de rede valt. Maak dan een stappenplan voor haar (met haar maar jij stuurt). Eerst bekje dicht en luisteren. Als de cliënten weg zijn kan ze er vragen over stellen. Dan mag zij stukjes doen op jouw aangeven. Dan neemt ze een cliënt over in de voorlichting. Als afsluiting van het schrijven van dat stappenplan geef je aan dat het dus niet de bedoeling is dat ze zo maar je moet onderbreken of aanvullen. Dat dat alleen in overleg gaat. Vooraf overleg. "

Misschien wel een idee XD. Ik weet hoe het is om over te transpireren. Ik heb speciale deocreme en die werkt perfect...ik denk alleen...je ruikt dat toch zelf ook lijkt me?? 

 

Goed idee...is wel gemaakt en der doelen heeft ze ook voorgelegd. Maar ze is 4e jaars (laatste jaars) en ze moet het ook zelf doen maar als ik iets met de cliënt bespreek moet ze der mond houden en niet me aanvullen. Morgen is ze er weer en hebben we wat meer tijd, ze moet van mij sowieso wat meer aan der anatomie en differentiaal diagnose gaan doen. Als je als 4e jaars nog steeds niet weet wat anterior en posterior is...

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Je vraagt gewoon, ruik jij mij? Vaak vragen ze dan, en ik? hmmm ja, en dan pak je een deo, spuit die zet je dan neer zodat je elke keer kan spuiten.

Sommige mensen stinken, een douchepakket met deo geven, vind ik niet zo aardig.

Je kan ook gewoon het gesprek aan, zo van ik wil je niet kwetsen maar waarschijnlijk ruik je het zelf niet (wat vaak zo is) maar je gebruikt geen goede deo.

Ik heb zo'n collega gehad ooit, en zo'n gesprek heb ik toen gevoerd, de beste dame helemaal huilen, want ze ging tussen de middag naar huis douchen, ze wist dat ze rook en vond het vreselijk, toen zijn we op zoek toch gegaan naar een goede deo, uiteindelijk heeft ze via de apotheek een zalf gehad..

 

 

honden page profiel Len@ en Jazz[email protected] en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

Radar nu op tv.

Tollers met epileptie,ze fokken gewoon door.

Klacht indienen bij de raad van beheer kost je 160 eurosurprised

Als je klacht geholpen word krijg je het geld terug.

Soms word er niets met je klacht gedaan.

Wat een stugge zooi is dat daar.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Radar nu op tv.
Tollers met epileptie,ze fokken gewoon door.
Klacht indienen bij de raad van beheer kost je 160 euro
Als je klacht geholpen word krijg je het geld terug.
Soms word er niets met je klacht gedaan.
Wat een stugge zooi is dat daar. "

Ja ik kijk t ook! Heleen noemt ze wel vaak Raad van Begeer, nu snap ik dat ook.

honden page profiel Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Je vraagt gewoon, ruik jij mij? Vaak vragen ze dan, en ik? hmmm ja, en dan pak je een deo, spuit die zet je dan neer zodat je elke keer kan spuiten.
Sommige mensen stinken, een douchepakket met deo geven, vind ik niet zo aardig.
Je kan ook gewoon het gesprek aan, zo van ik wil je niet kwetsen maar waarschijnlijk ruik je het zelf niet (wat vaak zo is) maar je gebruikt geen goede deo.
Ik heb zo'n collega gehad ooit, en zo'n gesprek heb ik toen gevoerd, de beste dame helemaal huilen, want ze ging tussen de middag naar huis douchen, ze wist dat ze rook en vond het vreselijk, toen zijn we op zoek toch gegaan naar een goede deo, uiteindelijk heeft ze via de apotheek een zalf gehad..
 
  "

Nee ben niet van plan om een douchepakket te geven ;) ik weet hoe het is...dat je ruikt. Ik heb dat toen ik rond de 18 jaar was gehad....ineens...heb toen een goede creme gezocht en heb er nu een uit Duitsland. 

 

Maar ik wist dat van me zelf...dus zelf aangepakt. Iemand er op aanspreken vind ik lastiger...wil niemand kwetsen. 

honden page profiel RobRob 3 doggies

Sommige mensen hebben ook een aandoening waarbij hun lichaam erin faalt een bepaald stofje af te breken en dat ga je dan ruiken in hun zweet. Ruikt naar een soort uien geur en is heel goor. En daar kan geen deo tegenop.

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

Mensen's egoïsme. Het ligt ALTIJD aan de ander.. 

 

Ben net gebeld door een buurvrouw dat mijn vader vanmiddag met Sky, zijn keeshond, buiten liep. Op de stoep, ze zag ze lopen, prima. Echter kwam er een fietser langs. Sky heeft die in de kuiten gebeten, buurvrouw heeft het zien gebeuren en vaders met de fietser zien praten. Fietser was, uiteraard, niet blij met Sky. En vaders was woedend op de fietser want ja die hoort niet op de stoep te fietsen. 

Ik ben dus door die buurvrouw gebeld omdat de fietser de buurvrouw ook zag door dat raam dat die allrs had gezien. En de fietser is dus opzoek naar mijn vader. Begrijpelijkerwijs. Ze blijkt overigens gewoon een aantal huizen verderoo te wonen hp-angel

 

Dit boorval had ik niks van vernomen van mijn vader want alles gaat o zo goed. En als het niet goed gaat, met kleine kutkeffertjes. Die overigens dan niet keffen nee dat doet Sky dan ligt het aan de doorlopende kleine kutkeffertjes want Ksy kan er niet mee hp-frusty

 

Al met al meer een frustratie over vaders gemixed met Sky haar gedrag. En zijn onkunde.

 

En mijn voornaamste dilemma. Je kunt wel zeggen je moet niet op de stoep fietsen nee klopt. Maar het zou maar een kind zijn. Iedereen weet dat (de meeste) kinderen op de stoep leren fietsen.. en dan??! Zeggen ja je moet niet op de stoep fietsen? Kind heeft waarachijnlijk een trauma aan honden als dat gebeurt. En nee Sky kan ook niet al te best met kinderen.

 

Ik laat Sky dagelijks uit en heb aan de riem niks van dit gedrag. Hij heeft meermaals meegelopen maar ik kan niet uitleggen wat ik anders doe. Ik doe het gewoon zeg maar... urghhhh 

 

P.s. had voornamelijk even een afschrijf fruatratie moment nodig.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop


 
Maar ik wist dat van me zelf...dus zelf aangepakt. Iemand er op aanspreken vind ik lastiger...wil niemand kwetsen.  "

Ja moeilijk heh, maar ik zou heel graag van iemand die ik goed ken willen horen, heej Yoop, je transpiratie ruikt heel sterk. Maar ik vond het toen ook heel lastig, men begon al achter haar rug te kletsen, en dat is ook niet leuk.

En ja kan door medicijnen komen, hormonen, de overgang, stress..

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

" Ja moeilijk heh, maar ik zou heel graag van iemand die ik goed ken willen horen, heej Yoop, je transpiratie ruikt heel sterk. Maar ik vond het toen ook heel lastig, men begon al achter haar rug te kletsen, en dat is ook niet leuk.
En ja kan door medicijnen komen, hormonen, de overgang, stress.. "

Ik zou het ook willen weten als andere mensen dat zouden vernemen. Maar dan gewoon 1 op 1 en niet teveel heisa van maken (en vooral ook niet met deo ofzo aankomen, heel kwetsend). Het kan namelijk heel goed zijn dat ze het weet en er door medicatie/hormonen of iets niks tegen opgewassen is. 

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Ik zou het ook eerlijk en beschaafd aankaarten. Het stiekem via hints proberen duidelijk te maken, vind ik erger.

Het blijft natuurlijk rot om te moeten opmerken, maar soms hebben mensen het écht niet door.

honden page profiel Hans DekHans Dek 3 doggies

honden foto van Hans Dek

Door dit onderwerp subtiel aan te snijden kom je wel heel dicht bij iemand. Al snel zal dit als kritiek worden opgevat. Kleine hints maken het alleen maar erger en kunnen iemand heel onzeker maken. Zeker een stagiere die haar best wil doen. Hoe je het ook brengt, het blijft een aanval op iemand en kan doorwoekeren. Wat is wijsheid...... 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 17 van 45 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 1718 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Volgende forumvraag: Marley op de hondenschool
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^