Hp's grote Frustratie topic

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hans DekHans Dek 3 doggies

honden foto van Hans Dek

" Mja, vrees ervoor. 'Populair' figuur he. 
Niet mijn type persoon, alleen heel leuk, maar in groep niet uit te staan. Nu, gelukkig kan ik dat perfect naast me laten liggen want ik kom er groot deel van de week mee in contact.  "

Ik ken ook zulke mensen. Alleen heel leuk en vriendelijk, maar in een groep..... Kan je het echt naast je neerleggen? 

Je kijkt toch heel anders tegen zo,n mens aan lijkt me. Zeker als je er een groot deel van de week mee optrekt. Wordt het dan geen koude oorlog? Lijkt me echt heel moeilijk.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Hans DekHans Dek 3 doggies

honden foto van Hans Dek

" Dat was vroeger zo, ofja "vroeger". Enkele jaren geleden zeg maar dat je netjes een mailtje kreeg. Nu zal het wel de bedoeling zijn dat je de app van marktplaats installeert en dan pushberichten ontvangt. Of heb je de app al?  "

Ik handel zelden via MP en als ik het doe, doe ik het met de PC. Ik kan totaal niet overweg met die telefoons. Ik hoor bij een uitstervend ras die de ontwikkeling van het telraam nog heeft meegemaakt. Ik heb bijna nooit een telefoon op zak en ik wil soms ook niet bereikbaar zijn. Ik kan wel redelijk overweg met de laptop, maar soms voel ik me een digibeet

honden page profiel RobRob 3 doggies

Zo iemand maakt zich toch redelijk belachelijk als hij of zij alles zo loopt te verketteren. Wij hebben er zo één in de vriendengroep, partner van zeg maar. Hoe je het volhoudt met zo iemand is een raadsel en we (de rest) vragen het ons al tijden af wat het geheim nou is. Één keer liet ze (het is een zij) haar partner achter op de bruiloft van diens beste vriend waar hij getuige was ook nog. Pakte de auto zei niets weg was ze. Nadat ze eerst dwars had lopen doen tegen zo'n beetje iedereen. Ik heb hem toen nog savonds/snachts naar huis gereden want ik was rob de bob. Ze mocht de bruidegom niet en steekt dat niet onder tafels of banken. Elke keer gebeurt er zoiets met haar erbij. Ze is de moeilijkste persoon die ik ken.

honden page profiel Hans DekHans Dek 3 doggies

honden foto van Hans Dek

" Zo iemand maakt zich toch redelijk belachelijk als hij of zij alles zo loopt te verketteren. Wij hebben er zo één in de vriendengroep, partner van zeg maar. Hoe je het volhoudt met zo iemand is een raadsel en we (de rest) vragen het ons al tijden af wat het geheim nou is. Één keer liet ze (het is een zij) haar partner achter op de bruiloft van diens beste vriend waar hij getuige was ook nog. Pakte de auto zei niets weg was ze. Nadat ze eerst dwars had lopen doen tegen zo'n beetje iedereen. Ik heb hem toen nog savonds/snachts naar huis gereden want ik was rob de bob. Ze mocht de bruidegom niet en steekt dat niet onder tafels of banken. Elke keer gebeurt er zoiets met haar erbij. Ze is de moeilijkste persoon die ik ken. "

Het lijkt wel een speelfilm. Zo,n persoon is zo zelfingenomen dat hij/zij erg gevoel van realiteit kwijt is. Dat zo,n figuur zelf niet kan bedenken verkeerd bezig te zijn. Je maakt jezelf onmogelijk en iedereen gaat je vroeg of laat uitkotsen. 

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

@Hans, Ik weet het! Baal er dan ook flink van, want waarschijnlijk zal ik geen reactie terug meer krijgen (heel begrijpelijk). De accounts zijn precies hetzelfde dus daar ligt het niet aan.

 

@Rob, de app heb ik al, vandaar dat ik bijna niet meer kijk op de PC, want niets is natuurlijk makkelijker dan even snel je berichten checken en dan verder met je dag, maar hierna ga ik denk ik toch even regelmatig inloggen zodat ik niets meer mishp-angel

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

Mijn (GROTE) irratatiepunt van de afgelopen week.

 

Mensen die, tegen adviezen ed in, wel een hond nemen maar er vervolgens niet volledig toe in staat zijn de hond goed te verzorgen. Iets met klitten die de hond er nu zelf uit trekt en niet voldoende kunnen wandelen voor de hond.

 

Maaar vervolgens wel van mij verwachten dan voor die hond te zorgenyell

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

GLS die gisteren een pakket voor me leverde, dit ook gedaan heeft op een moment dat ik niet thuis was, maar de chauffeur heeft geen bericht achter gelaten waar hij het geleverd heeft... Naam waarmee werd afgetekend zegt me niets.

Hopelijk kunnen ze vandaag de chauffeur traceren en kan die zeggen waar het geleverd werd.

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

" GLS die gisteren een pakket voor me leverde, dit ook gedaan heeft op een moment dat ik niet thuis was, maar de chauffeur heeft geen bericht achter gelaten waar hij het geleverd heeft... Naam waarmee werd afgetekend zegt me niets.
Hopelijk kunnen ze vandaag de chauffeur traceren en kan die zeggen waar het geleverd werd. "

Dit is zo balen!!

 

Heb het ook een keer gehad. 

Mijn pakketje was afgeleverd, maar op het briefje stond mijn eigen adres, terwijl ik niet thuis was.

 

Toen maar het bedrijf gebeld, maar de bezorger had ook in het systeem mijn eigen adres ingevoerdhp-frusty

 

Ik ben toen maar langs de buren gegaan

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

stom he. Ach ja, het zal wel boven water komen. GLS is zo'n lastig bedrijf, vroeger werkte ik op een bedrijf die ze ook als leverancier hebben en dat gaf toch regelmatig problemen.

 

Mijn pionnen om te fitnessen met de honden zitten er echter in en ik wil er zo graag mee aan de slag sealedhp-angel

 

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Pas idd ook gehad. Briefje in de bus dat ze me niet thuis hadden getroffen en het pakketje dus naar het ophaalpunt hadden gebracht. Er stond niet bij welke.

De code bleef niet beschikbaar en ik ben 3 punten afgeweest. Er zijn er hier tig. Uiteindelijk opgegeven. Belde een vriendin verbaasd dat haar cadeau voor mijn verjaardag was terug gebracht ....

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Echt vervelend he. Nog steeds geen pionnen nu.  :(

honden page profiel PieterPieter 3 doggies

honden foto van Pieter

Beste,

Ook van mijn kant de vraag.  Kunnen we misschien onze frustraties hier beperken tot het uiten van frustratie die te maken hebben met honden (mag zowel onrechtstreeks als rechtstreeks ermee te maken hebben van mij). Wat ons hier allemaal met elkaar verbindt is niet post.nl of andere pakjesdiensten (of schrijfwijze of schrijffouten)...   maar wat ons wel allemaal hier verbind zijn honden, toch? Anders gaan er veel mensen afhaken om dit topic te blijven volgen, hoewel het leerzaam en interessant kan zijn. 

Begrijp me dus zeker ook niet verkeerd.  Ik vind het goed dat we onze frustraties rond honden hier ook ergens kwijt kunnen op dit forum. En beschreven frustraties en geschetste situaties (die frustraties veroorzaken) kunnen best leerrijk zijn voor anderen!  Dus ja, ik ben zeker voorstander van een soort "frustratie-topic" hier.  Maar gelieve het wel tot honden-gerelateerde onderwerpen, situaties en frustraties te beperken.  Het is mijn persoonlijke mening maar hoor. 

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Dan richt je maar een honden frustratie topic op. Of je leest hier niet.  Zo simpel kan het leven zijn cool

honden foto van Michelle, baasje van Scotty en katten Charlie en Cassie

Eerlijk gezegd heb ik niet het idee dat dit ooit een specifiek hond-gerelateerd frustratietopic was

honden page profiel Len@ en Jazz[email protected] en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

" Eerlijk gezegd heb ik niet het idee dat dit ooit een specifiek hond-gerelateerd frustratietopic was "

Ik ook niet.

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

" Eerlijk gezegd heb ik niet het idee dat dit ooit een specifiek hond-gerelateerd frustratietopic was "

Dat is het naar mijn weten inderdaad ook nooit geweest. 

Als je een topic moet oprichten om  iedereen zich massaal te laten frustreren aan honden, vraag ik me dan af wat je op een honden forum te zoeken hebt. Over het algemeen zitten daar vooral honden liefhebbers op... 

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

" Beste,
Ook van mijn kant de vraag.  Kunnen we misschien onze frustraties hier beperken tot het uiten van frustratie die te maken hebben met honden (mag zowel onrechtstreeks als rechtstreeks ermee te maken hebben van mij). Wat ons hier allemaal met elkaar verbindt is niet post.nl of andere pakjesdiensten (of schrijfwijze of schrijffouten)...   maar wat ons wel allemaal hier verbind zijn honden, toch? Anders gaan er veel mensen afhaken om dit topic te blijven volgen, hoewel het leerzaam en interessant kan zijn. Begrijp me dus zeker ook niet verkeerd.  Ik vind het goed dat we onze frustraties rond honden hier ook ergens kwijt kunnen op dit forum. En beschreven frustraties en geschetste situaties (die frustraties veroorzaken) kunnen best leerrijk zijn voor anderen!  Dus ja, ik ben zeker voorstander van een soort "frustratie-topic" hier.  Maar gelieve het wel tot honden-gerelateerde onderwerpen, situaties en frustraties te beperken.  Het is mijn persoonlijke mening maar hoor.  "

Als "eigenaar" van het frustratie topic besluit ik bij deze dat frustraties over ALLES mogen gaan. 

Huidige frustratie: mensen die frustratie topic moderator proberen te spelen. 

 

kiss gekheid hoor. Maar het gaat hier absoluut niet alleen over honden het mag over alles en als je dat frustrerend vind horen we dat graag dat kun je hier gewoon kwijt daarvoor zijn we hier maar we gaan er helaas niks mee doen hp-wink

 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Als "eigenaar" van het frustratie topic besluit ik bij deze dat frustraties over ALLES mogen gaan. 
Huidige frustratie: mensen die frustratie topic moderator proberen te spelen. 
 
 gekheid hoor. Maar het gaat hier absoluut niet alleen over honden het mag over alles en als je dat frustrerend vind horen we dat graag dat kun je hier gewoon kwijt daarvoor zijn we hier maar we gaan er helaas niks mee doen 
  "

Frustratietopicmoderator. Haha das wel een leuk woord voor t hp woordenboek. smile

 

 

honden page profiel AizenAizen 3 doggies

honden foto van Aizen

" Dat is het naar mijn weten inderdaad ook nooit geweest. 
Als je een topic moet oprichten om  iedereen zich massaal te laten frustreren aan honden, vraag ik me dan af wat je op een honden forum te zoeken hebt. Over het algemeen zitten daar vooral honden liefhebbers op...  "

hahahaa nou deze dus hp-thumbsup 

honden page profiel AizenAizen 3 doggies

honden foto van Aizen

Mensen (collega) die de hele dag door allemaal geluidjes produceren terwijl ze aan het werk zijn hp-frusty het is een irritatie factortje 

of er wordt getikt met de vingers of geneuried of gesist (soort van fluiten maar dan niet fluiten) knetter gestoord wordt ik er van. Weet je iedereen doet dat wel eens maar hij gaat de hele dag door hp-cry hp-frusty

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

" Mensen (collega) die de hele dag door allemaal geluidjes produceren terwijl ze aan het werk zijn  het is een irritatie factortje 
of er wordt getikt met de vingers of geneuried of gesist (soort van fluiten maar dan niet fluiten) knetter gestoord wordt ik er van. Weet je iedereen doet dat wel eens maar hij gaat de hele dag door   "

och, dat is inderdaad zo ergerlijk ! anderhalf jaar geleden greep ik dan ook meteen de kans toen er zich een optie voordeed om volledig apart van de rest een lokaal te hebben waar ik volledig alleen inzit. Héérlijk!

honden page profiel AizenAizen 3 doggies

honden foto van Aizen

" och, dat is inderdaad zo ergerlijk ! anderhalf jaar geleden greep ik dan ook meteen de kans toen er zich een optie voordeed om volledig apart van de rest een lokaal te hebben waar ik volledig alleen inzit. Héérlijk! "

Ik zou ook wel graag een kantoor voor me alleen hebben tongue-out ik moet ook echt me best doen om niet altijd te reageren dat die moet kappen ermee want de sfeer wordt er niet gezelliger van haha. Ben nu dus wel jaloers op jetongue-out

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

" Mensen (collega) die de hele dag door allemaal geluidjes produceren terwijl ze aan het werk zijn  het is een irritatie factortje 
of er wordt getikt met de vingers of geneuried of gesist (soort van fluiten maar dan niet fluiten) knetter gestoord wordt ik er van. Weet je iedereen doet dat wel eens maar hij gaat de hele dag door   "

Ohh ja dat is zo irritant! yell Maar ook mensen die luidruchtig eten!

Op mijn werk wordt fruit geleverd (super!), maar van mij hadden ze appels er echt niet bij hoeven te bestellen! hp-frusty

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Nou, het pakket is uitgekomen... Het bleek in de tuin te staan onder een afgedekt gedeelte waar ik in de winter maar zelden kom hp-angel

Maar waar de chauffeur dan die naam vandaan heeft waar hij het mee ondertekend heeft... Dat hij dan mijn naam gebruikt haha. 

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

" Nou, het pakket is uitgekomen... Het bleek in de tuin te staan onder een afgedekt gedeelte waar ik in de winter maar zelden kom 
Maar waar de chauffeur dan die naam vandaan heeft waar hij het mee ondertekend heeft... Dat hij dan mijn naam gebruikt haha.  "

Gelukkig maar! Kan je eindelijk gaan beginnen met de honden hp-thumbsup Veel plezier!

 

Wel raar trouwens dat het dus een getekend pakketje is wat de bezorger heeft getekend (met jouw naam?!) dat mag natuurlijk niet foot-in-mouth

honden page profiel RobRob 3 doggies

" Ohh ja dat is zo irritant!  Maar ook mensen die luidruchtig eten!
Op mijn werk wordt fruit geleverd (super!), maar van mij hadden ze appels er echt niet bij hoeven te bestellen!  "

Of mensen die een zenuw tik hebben en niet stil kunnen zitten. Of niet doorhebben misschien dat ze continue bewegen. Zo iemand zit tegenover mij. En hij trilt onafgebroken met zijn been op hoog tempo. Het litsje van zijn schoen tikt elke keer op het metalen voeten kruis van de bureaustoel. Een half uur of langer achter elkaar soms. Tiktiktiktiktiktiktiktiktiktiktik... Toen was het eindelijk stil en toverde die een zak m&m's tevoorschijn. Hoorde niets anders dan gesmek en gekauw. 

honden page profiel Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Mensen (collega) die de hele dag door allemaal geluidjes produceren terwijl ze aan het werk zijn  het is een irritatie factortje 
of er wordt getikt met de vingers of geneuried of gesist (soort van fluiten maar dan niet fluiten) knetter gestoord wordt ik er van. Weet je iedereen doet dat wel eens maar hij gaat de hele dag door   "

Zo blij dat ik alleen zit op mijn werk. Zeker als ik op een specifieke lokatie zit ben ik alleen......lekker rustig en alleen de cliënt die soms vreemde geluidjes maak maar die zet ik na 30 min de deur weer uit XD 

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

" Of mensen die een zenuw tik hebben en niet stil kunnen zitten. Of niet doorhebben misschien dat ze continue bewegen. Zo iemand zit tegenover mij. En hij trilt onafgebroken met zijn been op hoog tempo. Het litsje van zijn schoen tikt elke keer op het metalen voeten kruis van de bureaustoel. Een half uur of langer achter elkaar soms. Tiktiktiktiktiktiktiktiktiktiktik... Toen was het eindelijk stil en toverde die een zak m&m's tevoorschijn. Hoorde niets anders dan gesmek en gekauw.  "

Ohh verschrikkelijk! hp-cry

 

Edit: van Link kan ik gesmak en getril (bijv dromen) enzo dan overigens wel weer goed hebben hp-angel 

honden page profiel AizenAizen 3 doggies

honden foto van Aizen

" Of mensen die een zenuw tik hebben en niet stil kunnen zitten. Of niet doorhebben misschien dat ze continue bewegen. Zo iemand zit tegenover mij. En hij trilt onafgebroken met zijn been op hoog tempo. Het litsje van zijn schoen tikt elke keer op het metalen voeten kruis van de bureaustoel. Een half uur of langer achter elkaar soms. Tiktiktiktiktiktiktiktiktiktiktik... Toen was het eindelijk stil en toverde die een zak m&m's tevoorschijn. Hoorde niets anders dan gesmek en gekauw.  "

Brrrrr me nek haren gaan er serieus spontaan van overeind staan hahaha ik zit hier met 4 mensen en de andere drie steken elkaar altijd aan met geluidjes en dingen brrr super naar. kan me er ook heel slecht door focussen op me eigen werk dat is dat het zo irritant maakt

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Mijn frustratie .

 

Ik heb begin december een gloednieuwe spiegelreflex camera gekocht die al van begin af aan niet scherp stelde. Ik dacht dat het aan mij lag, dus ben even naar de camerawinkel gegaan om te vragen of zij iets aan mijn instellingen kunnen veranderen. 

 

Zij hebben daar met meerdere lenzen getest, maar mijn camera stuurt geen signaal door naar de lens om scherp te stellen. Hun worden: je camera doet helemaal niks. Hij is stuk. Ik kan wel janken. Bestelt via coolblue dus hopelijk kunnen ze hem gewoon maken 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 14 van 45 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1415 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Volgende forumvraag: Marley op de hondenschool
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^