Hp's grote Frustratie topic

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel kimberleykimberley 3 doggies

honden foto van kimberley

Volg weer meelaughing

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel PuckPuck 3 doggies

Ik volglaughing

honden page profiel DezeNaamDezeNaam 3 doggies

honden foto van DezeNaam

Ik volg ook. Voorlopig gelukkig zelf relatief weinig ergernissen. 

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Gisteren loop ik in het donker langs een flat met balkons aan de straatkant.  Daar begint een hond enorm te blaffen omdat hij ons ziet lopen. De baas stormt naar buiten en sleurt de hond - zo te horen aan het nekvel ...- naar binnen.  

Ja, zo moet je omgaan met je 'steffert'.......

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

ik volg mee maar ik ga proberen niet alles te lezen anders word ik gefrustreerdtongue-out

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Ik volg ook weer ^^

honden page profiel ShayShay 3 doggies

honden foto van Shay

Ik volg ook mee 

 

Frustratie, mensen die blikjes in het park gooien, zodra er gemaaid word, dan worden het kleine scherpe mesjes. Erg gevaarlijk en hier zijn veel mensen die het doen. Ik neem nu ook altijd een zakje mee.

honden foto van Michelle, baasje van Scotty en katten Charlie en Cassie

Ik kom maar gewoon even binnenvallen met mijn frustraties. De eerste heb ik volgens mij vorig jaar ook al neergezet, maar die geldt nog steeds, fietsers op de stoep. En dan snauwen als je er wat van zegt.

En in dezelfde trant, fietsers die niet stoppen voor een zebrapad. En als je dan zegt dat die ook gewoon voor fietsers gelden krijg je terug "dat heeft niks met mij te maken". Pardon? Je rijdt me letterlijk op een haar na aan terwijl je meer dan genoeg tijd had om te stoppen maar de regelgeving heeft niks met jou te maken?

 

Als de politie iedere stoep-fietser die boete van €55 geeft die staat op het 'niet gebruik maken van het fietspad' lopen ze waarschijnlijk sneller binnen dan alle controles aan het eind van het jaar...

 

Een andere frustratie die ik steeds vaker tegenkom is de man die hier in de buurt woont met een agressieve bullterriër. Hij weet dat z'n hond agressief is, dat zegt ie ook gewoon ("als je hond te dicht bij komt wordt ie door de mijne gegrepen". Eerst was het zo dat hij alleen agressief tegen reuen zou zijn, maar hij heeft ook een aantal teefjes gegrepen.), en toch walst hij zo een losloopgebied vol spelende honden in en laat zo zijn hond los. Een muilkorf draagt ie natuurlijk niet. Ik heb ook al meerdere verhalen gehoord over mensen die hij bedreigd heeft dus aanspreken is ook geen optie. Ik ga wel even de gemeente bellen, niet dat ik een probleem heb met agressieve honden of 'hoog-risico honden' maar dit is gewoon super onverantwoordelijk.

honden page profiel Koning Winter en de Verschrikkelijke SneeuwvrouwKoning Winter en de Verschrikkelijke Sneeuwvrouw 3 doggies

honden foto van Koning Winter en de Verschrikkelijke Sneeuwvrouw

Yuki is dol op spelen met andere honden. Die nodigt ze op het speelveldje in het losloopgebied met een speciaal blafje uit. Voorpootjes plat op de grond, kont naar omhoog, oortjes naar voren en zachtjes wiebelend met het frutseltje staart dat ze heeft. En dan uitgemaakt worden voor agressieve rothond. Als de andere hond er echt niet van gediend is, laat ze die gewoon met rust. Ze komt dan ook niet in de buurt.

 

Yuki aanstaren en ons op boze toon vragen waarom ze geen staart heeft. Nee, we hebben haar niet laten couperen in het buitenland. Het idee alleen al maakt me misselijk. Zowel wij, als de stichting weten niet wat er in Roemenië gebeurd is. Het was voor ons destijds geen dealbreaker, maar het maakt me ook geen misdadiger.

 

Je grote hond laten afstormen op Talvi die aan de lijn zit. "Ja, maar hij doet niks hoor". Ehm, Talvi zit niet voor niets aan de lijn. Hij ziet er heel schattig uit, maar kan lelijk uitvallen (uit angst).

 

Ach, zo heb ik er nog wel een paar.

 

 

 

honden page profiel RockyRocky 3 doggies

honden foto van Rocky

Ik volg, geen frustratie te melden momenteel. 

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Ik volg!

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

Frustratie, ja, vanochtend, wij hebben een koeienbedrijf, en zijn geen protestboer, maar zijn wel eensgezind met de anderen. Staat er vanochtend een heel lelijk stukje (van een boer) op facebook, waar de liefde voor een hond op 1 lijn gezet word met de liefde voor vee. Kijk, dat gaat mij veel te ver, heb niet gereageerd, simpel om het feit dat ik niet aan verspreiding van dat lelijke stukje mee wil doen. Maar wel fijn dat ik het nu even op kon schrijven. Dankjewel TS

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Frustratie. Scroll net even langs een leuke border op FB zoekt een nieuw huisje door omstandigheden. Prima als de hond daar mee geholpen is. Lees ik de reacties even door wordt er aangeraden om hem met bioresonatie door te meten. De grootste onzin die er bestaat want het kan aan zijn voer liggen dat hij uitvalt...

 

Van zulke adviezen zakt mijn broek af.

honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby

Ik heb van de week wel 60 stuks zwerfvuil geruimd. yell

Vooral veel sigarettenpakjes, snoeppapiertjes á la Bros/ Snickers, en ander plastic.

Ik moet echt een keer een afwasbaar tasje verzinnen die ik gewoon over mijn schouder kan dragen zodat ik het daar gewoon in kan stoppen. Maar ja, bij afwasbaar kom je al snel weer uit bij plastic...

honden page profiel FemkeFemke 3 doggies

honden foto van Femke

Ik zal eens lekker mee-zeuren.

Bedrijven die hun grote containers midden op de stoep parkeren, waardoor ik met de rolstoel niet langs kan. En dan met hond en al over een soms drukke weg moeten rijden van verlaagde trottoirband naar verlaagde trottoirband hp-frusty En als ik dan geluk heb hoef ik daar niet eerst de hele straat weer terug voor uit te rijden.  Vandaag ook weer zo'n geval.

honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby

Over fietsers op de stoep gesproken, dat gaat hier nog wel. Vaak stoppen ze, stappen af en zeggen "nee, mijn fout, ik mag hier niet fietsen". Scootmobielers echter vind ik veel erger. Een kleinere scootmobiel gaat nog zo'n 12 km/u, en een grote vaak 15 tot 18 km/u. En dan wegen die dingen ook nog eens meer dan 100 kg, plus natuurlijk die voetplaat die op gevaarlijke enkel-ram hoogte zit.

En heel veel mensen die in zo'n grote scootmobiel rijden, gaan gewoon met 15-18 km/u over de stoep en voetpaden. Ook al lopen er kinderen, honden of wat dan ook. Een normale fietser gaat 15 km/u en moet dus op het fietspad, maar een 100+ kg wegend apparaat met gevaarlijke rand die harder gaat mag gewoon op de stoep/voetpad? Van de zotten.

Als je ze dan tegenkomt op een smal pad, ik met hond, dan houden ze maar een klein beetje in, waardoor ze nog met 10 km/u of meer langs je heen razen. Of langs jonge kinderen die onvoorspelbaar zijn. Dat is levensgevaarlijk met een apparaat van dat gewicht.

honden page profiel Koning Winter en de Verschrikkelijke SneeuwvrouwKoning Winter en de Verschrikkelijke Sneeuwvrouw 3 doggies

honden foto van Koning Winter en de Verschrikkelijke Sneeuwvrouw

" Ik heb van de week wel 60 stuks zwerfvuil geruimd. Vooral veel sigarettenpakjes, snoeppapiertjes á la Bros/ Snickers, en ander plastic.Ik moet echt een keer een afwasbaar tasje verzinnen die ik gewoon over mijn schouder kan dragen zodat ik het daar gewoon in kan stoppen. Maar ja, bij afwasbaar kom je al snel weer uit bij plastic... "

https://www.greenpicnic.nl/Manden-en-Tassen/Ecozz-shopper-VG05

Plastic, maar dan wel gerecycleerd. Ook te krijgen bij de wereldwinkel hier.

honden page profiel Koning Winter en de Verschrikkelijke SneeuwvrouwKoning Winter en de Verschrikkelijke Sneeuwvrouw 3 doggies

honden foto van Koning Winter en de Verschrikkelijke Sneeuwvrouw

dubbel

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Ik volg ook weer mee! 

 

Toch wel een van mijn grootste irritaties.. Het ov.. en dan speciaal mensen die bij de stations roltrappen niet beseffen dat links = doorlopen en rechts = blijven staan is.. Omdat die mensen dus niet aan de kant wilde had ik vanochtend net mijn bus gemist cry

honden page profiel So long, friends!So long, friends! 3 doggies

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

" Ik volg ook weer mee! 
 
Toch wel een van mijn grootste irritaties.. Het ov.. en dan speciaal mensen die bij de stations roltrappen niet beseffen dat links = doorlopen en rechts = blijven staan is.. Omdat die mensen dus niet aan de kant wilde had ik vanochtend net mijn bus gemist  "

Ik weet dat dit in Engeland zo is. Maar k had ook geen idee dat dat in NL ook zo werkte..

Als ik door kon lopen liep ik door. Anders sta je stil. Tis een roltrap je bent toch sneller beneden dan met de trap, over t algemeen..

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

gisteren in het park, bejaarde dame zittend op een bankje. Man scharrelt er wat rond.

Dame ziet me en roept haar man 'pas op Jean, daar komen 2 grote af'

 

Man blijkt dus achter hun loslopend niet meer te pakken te krijgen hondje te vissen sealed  Ik zeg de dame dat het hondje beter niet bij de mijne komt, want dat ik een hondintolerante hond heb.

ja zegt ze, het is maar een kleintje en nog jong he.... Ik zeg terug dat dat mijn hond niet uitmaakt.

Nu ja, mijn hond begint er net te kakken.Dus ik ruim het op, draai me en uiteraard staat dat hondje er hp-frusty  Gelukkig verschoot het hondje ook zodanig van de overweldigende blaf en zette het het weer op een rennen en kon ik verder wandelen, nadat ik riemen en kakzakje terug ontward had.

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

" Mijn frustratie:
 
Een gezin (moeder en volwassen dochter en volwassen zoon) met 3 honden. De Rottweiler hebben ze al een langere tijd en sinds een jaar ook 2 boomers (nestgenootjes). Één van de twee boomers is heel neurotisch en reactief. Blaft naar werkelijk alles, zowel mensen als honden. De één steekt de ander aan, dus zodra ze buiten lopen is het een heel orkest. Nu heeft moeder bedacht om het angstige hondje zodra hij begint te blaffen te gaan slaan met een opgerolde krant. Ze lopen nu dus buiten met een krant. Ik heb ze het hondje al 2x zien slaan. Ik kan er met mijn hoofd niet bij dat je überhaupt een hond slaat. Laat staan een angstige hond! Ik voel sterk de behoefte om bijv. een boek van Turid Rugaas bij hen in de bus te doen. Misschien valt dan het kwartje dat je met vertrouwen meer bereikt. Heeft iemand nog een boek liggen? "

Ai ai ai ik heb zelf zo'n hondje en ik begrijp volledig hoe die baasjes zich moeten voelen je wilt niet de klootzak zijn, je weet dat je hond rete irritant is voor andere mensen en dieren en het voelt gewoon weg gênant alsof je niet weet hoe je je hond moet opvoeden. 

Nu laat met een krant slaan ook absoluut zien dat je niet weet hoe je je hond moet opvoeden. En daar houd mijn medeleven dan ook echt op. Als je uit frustratie en onmacht naar fysiek geweld grijpt ben ik bang dat een boek lezen je ook niet gaat helpen. Ze zouden beter een gedragstherapeut kunnen inschakelen ook voor hen zelf. 

 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

" Frustratie, ja, vanochtend, wij hebben een koeienbedrijf, en zijn geen protestboer, maar zijn wel eensgezind met de anderen. Staat er vanochtend een heel lelijk stukje (van een boer) op facebook, waar de liefde voor een hond op 1 lijn gezet word met de liefde voor vee. Kijk, dat gaat mij veel te ver, heb niet gereageerd, simpel om het feit dat ik niet aan verspreiding van dat lelijke stukje mee wil doen. Maar wel fijn dat ik het nu even op kon schrijven. Dankjewel TS "

ik ken dat stukje niet, maar  ben wel heel nieuwsgierig wat er mis is met liefde voor vee gelijk te stellen aan liefde voor een hond? Ik kan me het goed voorstellen dat iemand dat zo voelt,  mij lijkt dat juist mooi ipv lelijk? 

 

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

" Ik weet dat dit in Engeland zo is. Maar k had ook geen idee dat dat in NL ook zo werkte..
Als ik door kon lopen liep ik door. Anders sta je stil. Tis een roltrap je bent toch sneller beneden dan met de trap, over t algemeen.. "

Ja in NL is dit ook zo! Als je de volgende keer op de roltrap staat even naar beneden naast de tredes kijken. Daar zitten ook van die stickers hp-angel Lopend op een roltrap gaat het helemaal snel haha. Het is ook een dramatisch station hoor.. a'dam zuid.A Als je haast hebt is het zo fijn als er een doorloop kant is 

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

" ik ken dat stukje niet, maar  ben wel heel nieuwsgierig wat er mis is met liefde voor vee gelijk te stellen aan liefde voor een hond? Ik kan me het goed voorstellen dat iemand dat zo voelt,  mij lijkt dat juist mooi ipv lelijk? 

  "

 Zal even kijken of ik hen nog kan vinden en als ik het vind krijg je een PB, dan begrijp je het vast wel. ;-)

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Frustraties het verkeer.... echt serieus die halve zolen die een rijbewijs hebben.  

 

Ik houd altijd wél goed afstand omdat je standaard fout bent als je achterop rijdt. Maar wat je dan krijgt zijn openingen (logisch) bumper aan bumper rijden is niet veilig op een 80-weg. En van die verkeershufters die in de rij achter je vanachter een auto vandaan duiken vervolgens wat auto's voorbij scheuren en vervolgens hun wagen ertussen gooien in mijn remweg!!! ( ik en de wagen voor me waren al behoorlijk aan het remmen omdat het stoplicht na de afslag op rood stond en alles tot stilstand kwam). De idioot die dat deed moest die afslag ook hebben maar 0,0 geduld en het iq van een doperwt. Aangezien iedereen op de rijbaan al aan het remmen was om de afslag te nemen, was het resultaat dus dat ik dus in 1x héél hard moest remmen voor die hufter en de wagen achter mij op centimeters na mijn bumper bijna wéér aan gruzelementen reed.  Hij stopte zo dicht achter me dat ik alleen de voorruit nog maar zag in de spiegel. Hart zit dan in je keel. Ik heb verdomme paar maanden geleden al een nieuwe achterbumper op mijn wagen moeten laten zetten. Gisterochtend was het dus weer bijna raak. Wat mensen uithalen om twee of drie plaatsen op te schuiven echt belachelijk dan spoor je echt niet.

 

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Mijn frustratie 3 huskies die altijd los lopen overal. Met 2 heb ik geen moeite die vallen niemand lastig maar de jongste komt altijd naar ons toe en dat is op zich niet erg. Maybe moet niks van haar hebben dus die snauwt haar af en Tess wil altijd spelen maar zo vervelend als je met 2 honden aan de lijn bent en 1 wil dr weg snauwen en de ander vliegt alle kanten op want spelen.

 

Als Tess los is pakt die husky Tess altijd boven op haar rug en dan dr tuig vasthoudend. Wat ik gewoon geen leuk spel vind en Tess ook niet. Dus ik geef aan bij die man dat hij haar tuig vast heeft ja doet ze vaker vind ze leuk.... Daar zakt m'n broek dan vanaf. Dus laatst maar haar tuig uitgedaan zodat ze wel samen konden rennen. Gister kom k hem weer tegen met die honden en als die hond ons gespot heeft is er geen ontkomen meer aan... Ik word er gewoon simpel van

honden page profiel So long, friends!So long, friends! 3 doggies

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

"  
Mijn Border terriër is ook een tuig- of halsbandhanger als we naar een losloopgebied gaan. Gelukkig speelt hij altijd met honden die 5x zoveel als hem wegen. Dus het is voor de andere hond niet vervelend. Maar ik vind het altijd zo genant. Ik vraag of mensen het vervelend vinden want dan lijn ik hem aan. Kan me voorstellen dat mensen het niet leuk vinden als mijn hond in hun tuig hangt. Een goed tuig kost tegenwoordig toch gemiddeld 40-50€. Ik heb nog nooit gehad dat iemand het erg vond. Ze vinden het voornamelijk grappig dat zo'n klein hondje aan hun hond blijft hangen. Ik ben altijd blij als de andere hond waar hij mee speelt niks om heeft. "

Het is niet dat ik het heel vervelend vind maar ik zie gewoon aan Tess dat ze het echt heel vervelend vind en dan vind ik gewoon het ergste dat die man er maar bij staat te lachen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 2 van 45 123 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Volgende forumvraag: Marley op de hondenschool
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^