Wandelen met hond nabij Westerhoven (Nederland)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PieterPieter

honden foto van Pieter

Beste hondenvrienden,

Volgende week gaan wij enkele dagen naar Center Parcs Kempervennen in Westerhoven (Noord Brabant) en onze hond (Beauceron gaat mee).

We willen er leuke wandelingetjes doen met onze hond.  Heeft iemand tips? Zijn er bossen waar we met onze hond kunnen wandelen?  Er is een meer in de buurt, is daar een losloopzone aan? Of elders in de buurt?  

Alle tips zijn welkom!

 

Groetjes Pieter.

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Kijk eens op de site van doggydate. Daar kun je leuke gebieden vinden.

Natuurlijk niet alles, dus hopelijk hebben mensen nog aanvullingen voor je.

 

https://www.doggydating.com/losloopgebieden

 

 

honden page profiel Gaby en ScoutGaby en Scout

Als je een officieel losloopgebied zoekt dan zou ik vanuit daar naar het Leenderbos gaan. Daar zijn twee loslooproutes uitgezet waar je lekker kunt wandelen (een route van 5 en een van 3 kilometer). Er lopen ook ruiterpaden en fietspaden door de route, dus daar moet je wel even alert op zijn. 

Vanuit Westerhoven is het denk ik een kwartiertje rijden. Vlakbij Center Parcs zelf weet ik het niet zo goed en een meer heb ik daar in de buurt nog niet gevonden.

Veel plezier!

Volgende forumvraag: Grens controles europa
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^