Korte enquête over review website m.b.t. hondenfokkers

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel HannaHanna

honden foto van Hanna

Hallo allemaal, 

 

In het kader van een onderzoek naar de waarde van review websites en in dit geval de waarde van een review website over hondenfokkers, plaats ik hier een oproep. Met name omdat er tegenwoordig veel te zeggen is over hondenfokkers (zoals broodfokkers en het doorfokken van bepaalde hondenrassen), wil ik onderzoeken in hoeverre er vraag is naar een review website. Het zou heel fijn zijn als jullie, als hondenbaasje, aan mijn onderzoek willen meewerken door de enquête in te vullen. Ook als je een hond uit het asiel hebt of via een stichting, kan je hem invullen. Het zijn acht vragen en ze nemen slechts een paar minuten in beslag. Onder de eerste honderd ingevulde enquêtes wordt een waardebon van Bol.com ter waarde van €10 verloot. Je kan de vragenlijst anoniem invullen. Het Moderatorteam heeft mij toestemming gegeven voor het plaatsen van de enquête. 

 

De link waar je de enquête kan vinden: https://nl.surveymonkey.com/r/CD8P2H2

 

Alvast heel erg bedankt voor het invullen!

 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

Als fokker ingevuld en ik hoef geen bon hoor ,

Succes !

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ingevuld. Veel succes! 

 

Of het nut heeft zo'n review site? Ik denk het niet. Mensen trappen nog steeds overal in, ondanks dat reviews van malafide fokkers al te vinden zijn op fora. Veel mensen gaan pas research doen nadat ze hun pup hebben gekocht, want dan blijkt het ineens ziek of hebben ze toch ergens een vreemd gevoel.

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Ingevuld. :) Enige waar je mee op moet passen met broodfokkers is met de eventuele smaad die je verweten kan worden. Verder mis ik "stamboom fokker" in het rijtje en de rasvereniging bij locaties waarbij je bij fokkers uit komt. Wij hebben onze pup gevonden door de website van de rasvereniging en gehaald bij een stamboom fokker.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Ingevuld.

 

Een dergelijke website heeft alleen zin als men zorgt dat veel zoekwoorden in deze categorie in google direct een link geven naar de review website.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Ingevuld, Hanna. smile

honden page profiel HannaHanna

honden foto van Hanna

Bedankt voor de reacties en het invullen tot nu toe! 

honden page profiel Eggermont KatelijneEggermont Katelijne

honden foto van Eggermont Katelijne

Ingevuld.Succes Hanna.

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

Ingevuld. Hoe gaan jullie controleren of het ook echte puppykopers zijn geweest? M.a.w. hoe voorkom je een hoax tegen een goede fokker?

honden page profiel HannaHanna

honden foto van Hanna

Dat zijn inderdaad zaken waar goed over nagedacht moet worden. In ieder geval moeten fokkers ook de gelegenheid kunnen hebben om te reageren op reviews. En daarnaast zal er een systeem moeten zijn om de puppykopers te kunnen verifiëren. Allemaal dingen die nog goed onderzocht moeten worden. Eerste stap is om te kijken in hoeverre er überhaupt vraag is naar een dergelijke website.

honden page profiel Baasje van Spaiky†Baasje van Spaiky†

honden foto van Baasje van Spaiky†

Ingevuld. 

Volgende forumvraag: Opgezette huig puppy
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^