propalin

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel selinselin

hallo geeft iemand al propolis aan zijn hond gegeven, ik lees hier rare verhalen over zelfs de dood als gevolg, moet dat aan mijn hond geven is nog maar 4 jaar gans haar leven daar de sluitspier niet goed werkt en ze soms haar plas niet ophoudt terwijl ze slaapt bedankt

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Heb je dat van de dierenarts ? Incontinentie geeft je dierenarts een medicatie daarvoor.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Dit zijn de bijwerkingen, bron is van dierenkliniek.nl     

6. BIJWERKINGEN

Bij sommige honden werd dunne ontlasting, waterige diarree, een verminderde eetlust, aritmie en collaps gemeld na de behandeling met fenylpropanolamine. De behandeling werd voortgezet, afhankelijk van de ernst van het waargenomen ongewenste effect.
Fenylpropanolamine is een sympathicomimetisch middel daardoor is het mogelijk dat een groot scala aan effecten ontstaat, waarvan de meeste resulteren in overmatige stimulatie van het sympathische zenuwstelsel (bijv. effecten op de hartfrequentie en bloeddruk).
Zo nu en dan werden duizeligheid en rusteloosheid gemeld. In zeer zeldzame gevallen kan hypersensitiviteit optreden.
Indien u ernstige bijwerkingen of andersoortige reacties vaststelt die niet in deze bijsluiter worden vermeld, wordt u verzocht uw dierenarts hiervan in kennis te stellen.

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Ik heb het zeker 10 jaar gegeven aan m'n vorige schotse collie die na sterilisatie incontinent was geworden. 

Nooit geen probleem mee gehad 

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Gaat het over prapalin of propolis?

Propalin, zijn dat die druppels? Mijn hond, gecastreerde reu! Heeft het jaren gebruikt, hij kreeg toen voor een ander probleem prednison en daardoor waarschijnlijk incontinent, echt hele grote plassen waar hij lag. Heeft super geholpen, moest het wel blijven geven. Zo laag mogelijk gedoseerd, dat was uit proberen. Stopte ik was hij binnen 2 dagen weer zo lek als mandje.

Dierenarts gaf het mee, met de woorden, is eigenlijk voor incontinente teefjes, probeer maar of het helpt. Nou hielp dus goed.

 

honden page profiel selinselin

ja propalin en hij geeft geen neven efecten gehad dan bedankt

honden page profiel selinselin

ik ben al wat gerust geworden bedankt allemaal grt

Volgende forumvraag: plassen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^