Hypoallergeen voer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PetraPetra

Hallo allemaal, 

De komende 8 weken ga ik mijn hond hypoallergene brokken voeren, om erachter te komen of er sprake is van een voedselallergie. Heeft iemand hier ervaring mee? En hoe ging het introduceren van verschillende vleessoorten? En wat kan ik haar geven ipv kauwbotjes? Ik hoop dat er iets uitkomt,  want al die oorontstekingen is ook niks.

 

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Ik zou voor een eliminatie dieet liever kiezen voor een goede kwaliteit kvv (rauw vlees).

Dan kun je kiezen uit een specifieke diersoort die de hond nog nooit gehad heeft. 

Zaak is ook om het bij alleen dat diersoort te houden voor 6 tot 8 weken. Dus ook alleen kauwproducten en snoepjes van dat diersoort.

 

https://www.voerwijzer.com/eliminatiedieet-met-kvv-of-barf/

 

Heeft goede informatie over elimineren. 

honden page profiel PetraPetra

Bedankt, dat ga ik bekijken.

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Hier ervaring met rc hypoallergenic. In 1 x overgezet van zijn normale dieet naar dit voer. Binneen 24 uur geen darmproblemen meer, waarmee in ieder geval bekend was dat hij reageerde op een dierlijk eiwit. In hypoallergenic van royal canin zijn de dierlijke eiwitten zo klein dat het lijf ze niet meer herkend als eiwit. Als tussendoortjes kreeg hij gewoon deze beokjes. 1 soort voeren is ook niets anders voeren. Wij vinden koekjes belangrijk, voor de hond maakt het niets uit.

Het was een verademing mijn hond op te zien knaplen. Later gaf ik als kluifje een yarrah kluiffje, puur plantaardig. Ging ook goed.

Ik gaf deze brokken na eerst een eliminatie te hebben gevolgd van rauwe vleesvoeding, onder begeleiding van een holistische dierenarts. Het hielp dus niet echt. Ik wist alleen dat hij voor steeds meer dierlijk eiwit overgevoelig was.

 

Heel veel succes, laat je weten hoe het gaat?

 

 

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Een van mijn honden krijgt nu ongeveer drie maanden hypoallergeen voer van RC, ik ben tevreden. Het haar op haar borst en buik was uitgevallen door allergie en dit is inmiddels weer aan het groeien. Ze heeft ook een soort van hooikoorts met benauwdheid wat lijkt op reverse sneezing maar hier helpt het helaas niet tegen.

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

" Een van mijn honden krijgt nu ongeveer drie maanden hypoallergeen voer van RC, ik ben tevreden. Het haar op haar borst en buik was uitgevallen door allergie en dit is inmiddels weer aan het groeien. Ze heeft ook een soort van hooikoorts met benauwdheid wat lijkt op reverse sneezing maar hier helpt het helaas niet tegen. "

Daar kan ik mij wat bij bedenken Marga. Hooikoorst is wel een allergie, maar voor pollen en dingen die buiten de hond zijn. Hypoallergenic werkt omdat de hond niet meer op dierlijk eiwit allergisch kan reageren....dus zit er dan ook een allergie voor iets wat in het honden voer zit.

Volgende forumvraag: Welke brok voor Puppy
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^