Update

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel evelienevelien

honden foto van evelien

Hallo allemaal,

Al een tijdje geleden dat ik hier nog op ben geweest :o.
Wij krijgen een klein meisj bij 29 Oktober <3
Daarom is het dus al een tijdje geleden dat ik nog iets heb gepost.
Met Gucci gaat het beter.
Zijn medicatie lijkt te helpen, hij moet nu wel om de 6maand op controle bij de DA. Maar voorlopig alles oke met hem, hij is wel erg aanhankelijk geworden, en steekt hem soms eens weg.. mss omdat hij voelt dat er een baby op komst is..
Met ons Luna de stafford, hebben wij even heel veel schrik gehad, wij gingen om een ijsje in de kremerie , en parkeerde voor de deur. 2min ons ijsje besteld en kwamen aan de auto en plots is ze op de voorzetels.. wat ze nooit niet doet.. heel de voorzetels lagen vol met haar stoelgang... dit heeft ze nog noooit gedaan. Wij waren verschoten. Van de slag onze krem weg gegooit en haar uit de auto gehaald.. toen begon ze zo heel vreemd te trekken en bijna om aant vallen.. geen epilepsi ... en dan jankte ze zo luid.mijn vriend heeft haar opgepakt en proberen kalmeren . Hebben haar water gegeven en onmiddelijk naar de DA .. wij komen daar toe.. en ze heeft niets , ik begrijp er helemaal niets van. Echt heel bizar. Tot nu toe niet meer voorgevallen.. maar wij dachten dat het mss wel een lichte beroerte zou kunnen geweest zijn..

honden page profiel LolaLola 3 doggies

Leuk zeg, spannend! Gefeliciteerd.

 

Kan het niet zo zijn dat iemand op de ruiten heeft geslagen of dat er buiten iets is gebeurd waar ze erg van is geschrokken? Dat ze daardoor van slag was? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Nooit een hond achter laten in een gesloten auto....al is het maar om een ijsje, je ziet niet wat er gebeurd als je de auto verlaat, wat is er gebeurd dat je hond op de voorstoelen is gekropen en door stres de stoelen bevuild heeft, gebeurd niet zomaar, helemaal overstuur geweest...

honden page profiel evelienevelien

honden foto van evelien

" Nooit een hond achter laten in een gesloten auto....al is het maar om een ijsje, je ziet niet wat er gebeurd als je de auto verlaat, wat is er gebeurd dat je hond op de voorstoelen is gekropen en door stres de stoelen bevuild heeft, gebeurd niet zomaar, helemaal overstuur geweest... "

 De auto stond voor de deur lol, en de kremerie is een open zaak. Dus de auto stond int zicht, enja ik ging gwn even mee kijken wat ik wou en ging direct terug. Wij zijn niet het type dat hun honden in de auto zomaar laten zitten . Ik was nog geen 2min weg ;-) u doet net alsof ik mijn honden in een snikhete auto ergens ver weg uit mijn zicht achterlaat. Wij zijn de laatste die zoiets zouden doen :-) en kunnen daar zelfs niet tegen. Dit was zo snel gebeurd.. en dit moet gebeurd zijn as we net tegen die vrouw zeiden wat we wouden. Ik draaide me om en zag haar plots op de voorzetel. Ja dat is u hond niet achterlatenin de auto . Ze zat in ons zicht :-)

honden page profiel evelienevelien

honden foto van evelien

" Leuk zeg, spannend! Gefeliciteerd.

 

Kan het niet zo zijn dat iemand op de ruiten heeft geslagen of dat er buiten iets is gebeurd waar ze erg van is geschrokken? Dat ze daardoor van slag was?  "

 Nee kon niet, dat zouden we zeker gezien en gehoord hebben, dan blaft en gromt ze vies. We stonden voor de zaak, en die zaak is volledig open, dus de auto stond 5meter max vn ons.. enj als we net ons ijsje vroegen moet ze op die tijd naar voor gesprongen zijn.. wij verschoten dat ze daar plots zat.. zelfs de venster stond een stuk open ... vind het echt raar

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Misschien heeft hij toch ergens last gehad van de warmte of misschien iets verkeerds gegeten wat de diarree veroorzaakt heeft.

Gewoon dikke vette pech dat hij dat nou net in de auto moest doensealed.

Ik zou er niet teveel zware dingen achter zoeken. Iedereen, ook honden zijn wel eens aan de schijt.

Dat raar doen, misschien heeft ze een spier ofzo verrekt of is de heup oid iets uit de kom geschoten en zelf weer terug geschoten. 

 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea

honden foto van chayenne & dolcinea

Ik ben het wel met Willemijn eens. Ik zou nooit mijn hond zonder iemand erbij in de auto laten. Als je er zelf ook in zit oké maar niet alleen al is het maar 2 minuten en In het zicht. 

 

Verder gefeliciteerddd met het leuke vooruitzicht! 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Dat is zeker een nare reactie van Luna,het komt mij over als een hond die helemaal in paniek was,ik weet niet de reden...maar er zal volgens mij iets zijn geweest die die reactie heeft veroorzaakt.

 

 

honden page profiel evelienevelien

honden foto van evelien

" Misschien heeft hij toch ergens last gehad van de warmte of misschien iets verkeerds gegeten wat de diarree veroorzaakt heeft.

Gewoon dikke vette pech dat hij dat nou net in de auto moest doen.

Ik zou er niet teveel zware dingen achter zoeken. Iedereen, ook honden zijn wel eens aan de schijt.

Dat raar doen, misschien heeft ze een spier ofzo verrekt of is de heup oid iets uit de kom geschoten en zelf weer terug geschoten. 

  "

 Gelukkig was het geen diarree. het was normaal haar stoelgang. Ja maar ze heeft wel artrose, mss plots pijn gekregen in haar achterpoten en rug.. en dat ze niet wist wat er gebeurde

honden page profiel evelienevelien

honden foto van evelien

" Ik ben het wel met Willemijn eens. Ik zou nooit mijn hond zonder iemand erbij in de auto laten. Als je er zelf ook in zit oké maar niet alleen al is het maar 2 minuten en In het zicht. 

 

Verder gefeliciteerddd met het leuke vooruitzicht!  "

 Ja akkoord, maar je kan moeilijk een hond met artrose voor een 2min eruit halen,zij is steeds rustig in de auto en zit daar liever 2min naar ons te kijken dan eruit te moeten. Is geen doening voor haar. En of ge er nu bij zit of er vlak naast staat ,maakt voor mij geen verschil . We hadden de auto vlak voor de kremerie zoas ik al zei... en ze zag ons zelfs staan. Tis nie dawe ons beesten daar in laten zitten voor kweni oelang.. doen wij nooit. Zijn daar zelfs tegen. As je u auto niet kunt zien naar je hond dat is u hond achterlaten in een auto. Niet asje er nog geen 5meter van staat lol

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

"  

Gelukkig was het geen diarree. het was normaal haar stoelgang. Ja maar ze heeft wel artrose, mss plots pijn gekregen in haar achterpoten en rug.. en dat ze niet wist wat er gebeurde "

Oh, dan heb je het nog redelijk makkelijk kunnen opruimen. Bah, stinkensealed.

Het zou kunnen. Maar ik zou er verder niet teveel meer achter zoeken. Het is gebeurd, dit gebeurt je niet nog eens. 

honden page profiel evelienevelien

honden foto van evelien

" Dat is zeker een nare reactie van Luna,het komt mij over als een hond die helemaal in paniek was,ik weet niet de reden...maar er zal volgens mij iets zijn geweest die die reactie heeft veroorzaakt.

 

  "

 Ze zal wss iets gehad hebben,
Kan bijna niet anders aangezien we er vlak naast stonden..

honden page profiel evelienevelien

honden foto van evelien

" Oh, dan heb je het nog redelijk makkelijk kunnen opruimen. Bah, stinken.

Het zou kunnen. Maar ik zou er verder niet teveel meer achter zoeken. Het is gebeurd, dit gebeurt je niet nog eens.  "

 Dat weet je niet of dat niet nog eens gebeurd jammer genoeg, het is niet zo dat ze helemaal alleen was, we hadden er zicht op.. en mijn vriend heeft de ijsjes aangenomen as ik terug bij de auto stond , en dan zag ik het . En hebben direct gehandeld hoe het moet :-)
Het is niet mogelijk om haar de hele tijd liggen uit de auto te zeulen voor gwn even snel te kijkn welk ijsj ik wil en trug.. met haar artrose is dat geen doening

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Ik snap dat het niet bevordelijk is dat in en uit de auto gaan met een hond met zware artrose.

Misschien gewoon thuislaten,ik probeer dat auto rijden met Vigo ook te beperken omdat het toch iedere keer een belasting is.

Die kan niet rustig in en uit de auto klauteren,en hij wil niet getild worden dan spartelt hij zo tegen dat hij daar ook niet van opknapt.

honden page profiel evelienevelien

honden foto van evelien

" Ik snap dat het niet bevordelijk is dat in en uit de auto gaan met een hond met zware artrose.

Misschien gewoon thuislaten,ik probeer dat auto rijden met Vigo ook te beperken omdat het toch iedere keer een belasting is.

Die kan niet rustig in en uit de auto klauteren,en hij wil niet getild worden dan spartelt hij zo tegen dat hij daar ook niet van opknapt. "

 Ja klopt, maar wij gingen net even naar de vriendjes van haar ... ze heeft mss soms wat pijn maar dat kunnen wij haar niet afnemen..ze is zo gelukkig als ze in de tuin met haar vriendjes kan rond gaan , ze fleurt ervan op.en spijtig is de afstand te ver ernaar om tevoet te gaan.. lange wandelingen lukken jammer genoeg niet meer

honden page profiel Charlotte-SophieCharlotte-Sophie

"  

Ja akkoord, maar je kan moeilijk een hond met artrose voor een 2min eruit halen,zij is steeds rustig in de auto en zit daar liever 2min naar ons te kijken dan eruit te moeten. Is geen doening voor haar. En of ge er nu bij zit of er vlak naast staat ,maakt voor mij geen verschil . We hadden de auto vlak voor de kremerie zoas ik al zei... en ze zag ons zelfs staan. Tis nie dawe ons beesten daar in laten zitten voor kweni oelang.. doen wij nooit. Zijn daar zelfs tegen. As je u auto niet kunt zien naar je hond dat is u hond achterlaten in een auto. Niet asje er nog geen 5meter van staat lol "

Voor mij maakt dat wel degelijk veel verschil uit!!! Als je bij je hond in de auto zit, merk je of de temperatuur in de auto stijgt. Dit kun je nooit voelen als je buiten de auto staat. Honden achterlaten in een auto vind ik onvergeeflijk, al is het maar voor 1 minuut

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

"  

Ja klopt, maar wij gingen net even naar de vriendjes van haar ... ze heeft mss soms wat pijn maar dat kunnen wij haar niet afnemen..ze is zo gelukkig als ze in de tuin met haar vriendjes kan rond gaan , ze fleurt ervan op.en spijtig is de afstand te ver ernaar om tevoet te gaan.. lange wandelingen lukken jammer genoeg niet meer "

Is een loopplank nog een optie voor in en uit de auto?

honden page profiel evelienevelien

honden foto van evelien

" Voor mij maakt dat wel degelijk veel verschil uit!!! Als je bij je hond in de auto zit, merk je of de temperatuur in de auto stijgt. Dit kun je nooit voelen als je buiten de auto staat. Honden achterlaten in een auto vind ik onvergeeflijk, al is het maar voor 1 minuut "

 Op een hete dag ja.
Dit was niet zo looll.
Geen zin om hierover onozel te discuteren ;-)
Ik weet dat we er vlaknaast stonden haha.
Mijn honden hebben alles wat ze willen. En zullen nooit achtergelaten worden ;-)
Wat een dikke onzin.
Ge hangt er nogal pijpe aan ze

honden page profiel evelienevelien

honden foto van evelien

" Is een loopplank nog een optie voor in en uit de auto? "

 Goh geen idee eigenlijk.. maar is wel iets dat we kunnen proberen :-).
Zolang het voor haar maar comfortabel is.
Mijn vriend heeft haar gekocht vroeger via iemand omdat zij toen terug geplaatst is.. de vorige eigenaars wouden haar niet omdat ze toen al hadden gezien dat ze artrose had en ze gaven haar maar tot 5j .. ondertussen word ze al 11jaar. Oke wij zijn wel meer naar de DA enz moeten gaan .. ze is meer opgevolgt als een andrre hond, momenteel als het haar niet gaat krijgt ze metacam, dit helpt nog steeds , wij hebben altijd gezegd zolang ze niet afziet en de pijnstiller helpt we haar zeker nog bij ons houden.. maar wij weten ook de dag dat dit niet meer gaat zullen we heel erg genoeg moeten afscheid nemen. Ze is een prachtbeest, heel goed opgeleerd en kan gwn naast u wandelen zonder lits, ze luisterd perfect. Zo een lief beestje dat ze is.
Ik geraak hier echt geiriteerd door sommige hun reacties (lijkt wel alsof wij haar hebben achtergelaten uit zicht op een heel hete dag)zo doen de mensen hier tegenwoordige.. als de vensters openstaan en wij staan en een kremerie open gebouw is dat 2trapjes omhoog met de hele voorkant open. En wij staan ervoor opzij geparkeerd zodat ze ons ziet, snap niet dat iedereen blijft zeuren hierover, ik wil haar ook nie vn links naar rechts lopen zeulen.. das voor haar 10x erger dan eel even ons iets zien nemen en was al drekt trug lol.
En dan haast ik mij nog van ja ik ga al trug naar de auto. Ben altijd met de hondjes zo in mijn hoofd bezig..

honden page profiel Charlotte-SophieCharlotte-Sophie

"  

Op een hete dag ja.
Dit was niet zo looll.
Geen zin om hierover onozel te discuteren ;-)
Ik weet dat we er vlaknaast stonden haha.
Mijn honden hebben alles wat ze willen. En zullen nooit achtergelaten worden ;-)
Wat een dikke onzin.
Ge hangt er nogal pijpe aan ze "

Niet heet nee, maar wel WARM genoeg voor een ijsje. Je bent van België? Daar was het gister 22°C. Te warm om een hond in de auto achter te laten. Ik had ook uit paniek alles ondergescheten. Arm beest.

 

Je kunt weer op mij gaan reageren, maar van mij zul je niks meer horen. Ik hoop alleen dat de boodschap aankomt. Je lijkt het allemaal maar lollig te vinden. Ik vind een hond die zichzelf onderschijt absoluut niet grappig

honden page profiel evelienevelien

honden foto van evelien

" Niet heet nee, maar wel WARM genoeg voor een ijsje. Je bent van België? Daar was het gister 22°C. Te warm om een hond in de auto achter te laten. Ik had ook uit paniek alles ondergescheten. Arm beest.

 

Je kunt weer op mij gaan reageren, maar van mij zul je niks meer horen. Ik hoop alleen dat de boodschap aankomt. Je lijkt het allemaal maar lollig te vinden. Ik vind een hond die zichzelf onderschijt absoluut niet grappig "

 Lees eerst mijn bericht tegoei . Het was niet gisteren gebeurd seg haha bij heet of warm weer doe ik dat zeker nooit, er blijft ook altijd 1 bn beiden dan in de auto wachten ;) nu wast ijsj kiezen en terug... ik heb even geen tijd gehad om hier op te komen,daarom dat het ook UPDATE word vermeld.. dzs gwn even alles wat er afgelopen maanden is gebeurd . En ja ik eet ijsjes als het zelfs winter is . Het hoeft daarvoor niet warm te zijn. Die dag had ik zelfs mijn pull aan. Dusja voor dat ge oordeelt beziet eerst u eigen . En begin dan te zeiken over mij ;) en ziet eerst da gij u eigen beesten fatsoenlijk behandeld. Wat volges mij niet het geval is aan u uitspraken. Detectieve moede bij mij nie spelen ;) ik heb ook nooit vermeld dat dit gisteren gebeurd is. Word eens wakker loooll (Wat ik lollig hieraan vind is jou :) jij kan niet logisch redeneren.)

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Even terugkomend op die artrose,bij mijn hond hielp geen enkele pijnstiller meer tot iemand de tip gaf om cimalgex te geven.

Het is duurder en zo lang de metacam helpt is dat prima maar mocht dit niet meer helpen,dan weet je dat je nog iets zou kunnen proberen.

De volgende keer als je een ijsje gaat halen voor straf een ijsje aan de hond geven.smile

 

 

honden page profiel evelienevelien

honden foto van evelien

" Even terugkomend op die artrose,bij mijn hond hielp geen enkele pijnstiller meer tot iemand de tip gaf om cimalgex te geven.

Het is duurder en zo lang de metacam helpt is dat prima maar mocht dit niet meer helpen,dan weet je dat je nog iets zou kunnen proberen.

De volgende keer als je een ijsje gaat halen voor straf een ijsje aan de hond geven.

 

  "

 Ooh goed om te weten :o bedankt.
Wij nemen altijd een ijsje voor de hond mee hihi..


Volgende forumvraag: Waterafstotend hondenkussen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^