Slapen 's nachts!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AndreasAndreas

Hallo allemaal,

Ik veronderstel dat mijn vraag al vaak is gepasseerd maar toch...

Onze 11 weken jonge lhasa apso pup is nu een week thuis. Het "probleem" is 's nachts. Ze blaft, jankt, knaagt aan haar bench enzo.. de eerste twwe nachten was het de hel, daarna ging het twee nachten redelijk goed voor een pup van haar leeftijd. Maar de laatste twee nachten wordt het precies terug erger!! Ze gaat 's avonds in haar bench en zodra we uit het zicht zijn begint de tamtam... Ik sta 's nachts eens op om haar uit te laten maar ja zij is al wakker. En wachten tot ze rustig is gewoon niet te doen. Dus denkt zij misschien dat ik ze eruit haal door het blaffen, janken Enzo? En soms piest ze toch in haar kleeiner gemaakte bench. Wat kan ik doen? Ze laten doen zonder ze buiten te laten? 

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

Niet uit t zicht zijn in de nacht! Bench naast je bed en als ze piept een hand ter geruststelling. Meer piepen is er uit, plassen, er in, welterusten. Doe dat een paar weken, bench steeds iets verder van je bed af en na die paar weken proberen of zij alleen beneden kan. Rustig afbouwen. 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Je pup heeft weken gezellig bij zijn mama en broertjes en zusjes geslapen. Nooit alleen.

 

Nu komt ze in een wildvreemde omgeving, en moet ze ineens de hele nacht alleen opgesloten zitten. Ik ging voor minder al janken.

 

Lekker naast je bed zetten de komende tijd.

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Een klein gemaakte bench is ook niet fijn.

Je pup is nog jong, en zit dan in een kleine ruimte waar ze geen kant op kan.

Ook is het nu best warm en dan kan ze geen koel plekje meer opzoeken.

Dan is ze nog gedwongen om zichzelf te bevuilen.

 

Ik zou juist adviseren haar meer ruimte te geven!

Nu vooral de zomer begint, dan moet een hond de ruimte hebben om vaak te kunnen verliggen.

Je kan een puppyren om de bench zetten en dan het deurtje van de bench open.

 

 

 

 

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Ohhhh wat leuk een lhasa, ik heb ook een lhasa. Zijn er niet veel van hierop het foru,. Waar komt je hondje vandaan?

De onze is  Nu 1 jaar oud, dus de lastige tijd is hier voorbij.

Ik had Diki in de bench, soort puppyren naast mijn bed staan,  formaat voor een duitse herder, dus echt groot voor zo,n klein ding van 2 kg, hand er in. Bij wakker worden buiten zetten, maar dat was maar gedurende een paar weken. Hij heeft in huis zegge en schrijve 1 keer geplast. We konden de deur naar de tuin openlaten, maar binnen een paar dagen zat hij voor de deur naar de tuin.....ik moet plassen. Natuurlijk heb ik zelf wel altijd opgelet.

S nachts kan je starten naast je bed, eenmaal doorslapen kan ke de bench steeds verder wegzetten. Geen problEem dan.

Heerlijke hond is het, lief, luistert perfect, 

Als je meer wilt weten stuur me een pb,tje?

honden page profiel JanineJanine

honden foto van Janine

Deze vraag komt idd dagelijks voorbij.

Even de zoekfunctie gebruiken.

honden page profiel LolaLola

Niet de ruimte kleiner maken, het is veelste warm om op 1 plek in een bench te liggen. In een week tijd kun je de bench niet goed aan leren, daar moet je de tijd voor nemen. Tot die tijd naast je bed zetten of zelf ernaast gaan slapen de bank. Je pup voelt zich nog niet veilig genoeg alleen, wat heel logisch is. Ook vindt ze de bench absoluut niet fijn. Ik zou er toch over na denken of je deze nodig hebt, heb je Geen hal of keuken waar ze in kan? Ipv een kleine bench? Wil je de bench toch gebruiken, neem daar dan de tijd voor om deze eerst leuk te maken ipv haar gelijk paar uur op te sluiten in een kooi.

 

Daarnaast is een pup net een baby, die laat je toch ook geen uren janken hoop ik? Geef je pup de veiligheid die ze nodig heeft.

honden foto van Poedelini & Vea & Noë {† Maudy}

Ik zette de bench altijd naast mijn bed op een grootte kruk zodat de bench op mijn bedhoogte stond, zo hebben we lekker samen 2 weken lang het vertrouwen op gebouwd. Na twee weken afgebouwd en ging heel goed en voelde ook heel vertrouwd voor de pup. Zo hebben jullie samen een eigen plek om te slapen, maar wel bij elkaar.

honden page profiel DieselDiesel

honden foto van Diesel

Als je haar niet mee naar boven wilt nemen, gewoon beneden slapen. Ik heb dat 8 nachten gedaan, daarna weer boven geslapen, nooit problemen gehad daarna.

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

Bij een pup wil ik zelfs niet eens naar boven.

Toen ik dat uiteindelijk wel deed had ze volgens mij ook zoiets van "Hè hè eindelijk weg" omdat ze de bank toen helemaal voor zichzelf had

Volgende forumvraag: Pup eet ontworming tablet kat
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^