euthenasie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RenateRenate

" Ik quote mijzelf,was zo bang voor de dag dat ik Vigo moest laten inslapen,mij voor niks druk gemaakt,hij is er zelf tussen uit geknepen.
 
 
  "

Ook erg om mee te maken, al heb ik soms ook gedacht, laat haar in haar slaap gaan. Maar ik denk dat dit niet zo dikwijls gebeurt. 

honden page profiel CodyCody

honden foto van Cody

Renate, Waar staat dat ik wat bepaal? Wat een ktreactie. Heb daar niet voor niks een punt neer gezet in de reactie  daarvoor van mij. Zit daar tekst te schrijven in reactie op TS, zeker gezien de ernst van gebruiken van menselijke geneesmiddelen om een hond te euthanaseren! Blijkt dat het een oud topic is. Ook ik heb de ervaringen van euthanasie van eigen honden door de DA en de laatste was zeer zeker niet de fijnste manier om afscheid te kunnen en mogen nemen. Jij bent zeker niet de enige om gepikeerd op iemands reactie dus te reageren. Had jij dat achterwege gelaten had ik dit hier nu ook niet neer gezet.

 

Ik reageerde beslist niet op jou maar in het algemeen dat het een oud topic is. Het is bij wet verboden een hond zelf proberen te euthanaseren. Dat is waarom ik me erger, plus dat ik ook nog eens reageerde op TS uit de begin post.

 

Als je niet weet waarom iemand, zoals ik eerder, reageer over een oud topic, hoef je het maar te vragen. Dan wist je ook dat het niet op de personen hier gericht was maar om te voorkomen dat iemand zelf een hond probeert te doden, zeker ook nog eens met rotzooi dat het dier een ernstige maagbloeding kan bezorgen waardoor het uiteindelijk dood gaat. Had dat eerder gisteren er ook nog eens tactisch neer gezet....in een oud topic wat ik pas daarna zag. Maar kan nu echt even niet tactisch meer reageren. 

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

" Renate, Waar staat dat ik wat bepaal? Wat een ktreactie. Heb daar niet voor niks een punt neer gezet in de reactie  daarvoor van mij. Zit daar tekst te schrijven in reactie op TS, zeker gezien de ernst van gebruiken van menselijke geneesmiddelen om een hond te euthanaseren! Blijkt dat het een oud topic is. Ook ik heb de ervaringen van euthanasie van eigen honden en de laatste was zeer zeker niet de fijnste manier om afscheid te kunnen en mogen nemen. Jij bent zeker niet de enige om gepikeerd op iemands reactie dus te reageren. Had jij dat achterwege gelaten had ik dit hier nu ook niet neer gezet.
 
Ik reageerde beslist niet op jou maar in het algemeen dat het een oud topic is. Het is bij wet verboden een hond zelf proberen te euthanaseren. Dat is waarom ik me erger, plus dat ik ook nog eens reageerde op TS uit de begin post.
 
Als je niet weet waarom iemand, zoals ik eerder, reageer over een oud topic, hoef je het maar te vragen. Dan wist je ook dat het niet op de personen hier gericht was.  "

Ik begrijp Renate haar reactie wel. Zij komt dit topic tegen, waar zij graag wat in wil vertellen. Men heeft het in dit topic zelfs nog over een sticky gehad om dat er op te zetten. 

Dat jij erachter komt dat het een oud topic is, is in mijn ogen minder oplettend van jezelf.

Dat je dan je reactie weghaalt, prima. Je had ook kunnen zeggen, had al gereageerd, daarom reactie weggehaald.

Maar dat  Tsss alweer zo'n oud topic van begin dit jaar.", komt bij mij ook niet erg sympathiek over. Alsof Renate haar ervaring niet mag vertellen.       

honden page profiel CodyCody

honden foto van Cody

Natuurlijk mag iedereen zijn of haar ervaringen hier neer schrijven. Het was misschien handiger geweest als dat niet in een topic gebeurde waar iemand zelf eigen hond wilt inslapen met humane geneesmiddelen die een sterke vergiftiging veroorzaken... En onoplettendheid.... Tja, soms komt er een oud topic voorbij. Jammer dat ik daar pas daarna achter kwam. Sterker nog.... Mijn reactie was gericht op het hele stuk dat ik daar direct boven had gezet en dus weer weg had gehaald. Niks meer en niks minder. Neemt niet weg dat hier veel ervaringen staan van inslapen door DA. Dat is zeer zeker niet iets waar TS het over had. Geloof me. Je wilt een dier niet zien lijden door toedoen van een baasje die meent dat eea erg humaan is in hun optiek. 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Natuurlijk mag iedereen zijn of haar ervaringen hier neer schrijven. Het was misschien handiger geweest als dat niet in een topic gebeurde waar iemand zelf eigen hond wilt inslapen met humane geneesmiddelen die een sterke vergiftiging veroorzaken... En onoplettendheid.... Tja, soms komt er een oud topic voorbij. Jammer dat ik daar pas daarna achter kwam. Sterker nog.... Mijn reactie was gericht op het hele stuk dat ik daar direct boven had gezet en dus weer weg had gehaald. Niks meer en niks minder. Neemt niet weg dat hier veel ervaringen staan van inslapen door DA. Dat is zeer zeker niet iets waar TS het over had. Geloof me. Je wilt een dier niet zien lijden door toedoen van een baasje die meent dat eea erg humaan is in hun optiek.  "

Ts heeft zelf al geschreven dat ze beslist niet zelf zou gaan experimenteren dus ik begrijp jouw hele reactie niet. 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Ik ga beslist niet experimenteren hoor, maar ik dacht wie weet heeft iemand er meer info over. "

 

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: supplementen gewrichten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^