Holistisch dierenarts omg. Brabant

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker

honden foto van Hilde & Twinko

De titel zegt het al, wie weet er (heeft ervaring met) een goede holistische dierenarts in omgeving Brabant?

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

N Brabant?

http://www.nossekverheijden.nl/Over-ons/

Zoek in ieder geval een holist die ook dierenarts is, zo veeg je alle nep er tussen uit.

honden page profiel aya-ayaaya-aya 3 doggies

honden foto van aya-aya

" Zoek in ieder geval een holist die ook dierenarts is, zo veeg je alle nep er tussen uit. "

wat voor onzin is dat nu ? kwak is kwak , of nep is nep, of er nu toevallig ook als dierenarts werd gestudeerd of niet

homeopathie blijft homeopathie of het nu werd voorgeschreven door iemand die toevallig wel of niet een diploma heeft  - dat maakt er uw kraantjeswater niet plots beter of anders door.

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker

honden foto van Hilde & Twinko

" N Brabant?
http://www.nossekverheijden.nl/Over-ons/
Zoek in ieder geval een holist die ook dierenarts is, zo veeg je alle nep er tussen uit. "

Over de grens mag ook. Brabant ruim dus hp-smile

 

Dank voor de link. Die gaat op het lijstje om te vergelijk. 

 

Ik begrijp wat je bedoeld met dierenarts zijn. Als iemand dit niet is wil natuurlijk niet zeggen dat diegene geen goede holist is, maar het hangt een beetje af van waar je je zelf prettig bij voelt en of je de behandeling wil combineren met een reguliere behandeling etc. 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

In Dordrecht zit ook een goede.

http://www.natuurlijkdierenartsirene.nl/

Ik weet niet wat je zoekt, darmen, rug, gewrichten, huid.

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker

honden foto van Hilde & Twinko

Het gaat om een hond van vrienden die af en toe in ene last krijgt van huiduitslag. Eigelijk is hij over het algemeen wel gevoelig voor allerlei dingetjes. Dus ze willen hem graag eens door een holist laten nakijken. 

honden page profiel aya-ayaaya-aya 3 doggies

honden foto van aya-aya

wel de beste holitische benadering tegen allergieën is bioresonantie - 

hier uw RIFF frequencies treatment met bioresonantie tegen allergieën

https://www.youtube.com/watch?v=fAW-G2WLLJM

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

 

 

https://www.encyclo.nl/begrip/holistisch

 

aangezien het lichaam een groot geheel is, waarbij alles samenwerkt is een holistische aanpak een logische aanpak. Maar dan wel door mensen die weten waar ze het over hebben, het heeft niets met hokus pokus te maken, maar met hoe een lichaam functioneert.

Je gaat dus eerst uitzoeken waarom, door welke oorzaak of gecombineerde oorzaak, het lichaam zo reageert zoals het doet. Lichamelijke, geestelijke, of chemische stress, of een combinatie daarvan dus.

Aangezien allergieen sterk te maken hebben met de functie van de darm, en deze weer afhankelijk is van wat men binnenkrijgt, zou het dus logisch zijn om eerst naar het voedsel en al het andere wat men eet en drinkt, te kijken, en wat daarin zit wat mee kan spelen, als dat al niet goed is, zal het lastig genezen worden, dus dat is een eerste stap die je neemt.

En dan uiteraard verder zoeken wat nog meer mee kan spelen.

Het gaat om het grote geheel (holistme) 

 

 

Dat de term voor veel onduidelijkheid zorgt en mensen (kwakzalvers) daar misbruik van maken is treurig, en neem ik aan de reden dat ts hier even navraagt, want een goede holist te vinden is niet echt makkelijk.

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker

honden foto van Hilde & Twinko

Interessant! Gaan we ons over inlezen hp-thumbsup

 

Er is zoveel in de holistische geneeskunde dat een goed gesprek met een deskundige fijn zal zijn. Vandaar de zoektocht naar een goede holist. Nu voor allergie klachten maar wie weet voor de toekomst vaker. 

honden page profiel aya-ayaaya-aya

honden foto van aya-aya

"Dat de term voor veel onduidelijkheid zorgt en mensen (kwakzalvers) daar misbruik van maken is treurig, en neem ik aan de reden dat ts hier even navraagt, want een goede holist te vinden is niet echt makkelijk. "

er is niets mis met het woord holistisch, net zo mim dat er iets mis is met het woord kwantum, integendeel de meest fundamentele en enkel lof wetenschappen ooit.  toch combineer het woord geneeskunde en kwantum en je komt rechtstreeks  terecht op de meest doorzichte regelrechte kwakzalverij oplichtingpraktijken ever (zoals de biorensonantie van hierboven - moest iemand dat foutief interpreteren), idem dito voor holistisch je komt zowat per definitie terecht bij beoefenaars van alternatieve geneeskunde

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Aya Aya, jouw mening is helemaal niet op zijn plaats hier, je bent tegen, dat weten we nu wel, als je niks in kan brengen lees dan gewoon niet hier..

Straks ga je ook nog vertellen dat je niet in kruidengeneeskunde gelooft.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

" er is niets mis met het woord holistisch, net zo mim dat er iets mis is met het woord kwantum, integendeel de meest fundamentele en enkel lof wetenschappen ooit.  toch combineer het woord geneeskunde en kwantum en je komt rechtstreeks  terecht op de meest doorzichte regelrechte kwakzalverij oplichtingpraktijken ever (zoals de biorensonantie van hierboven - moest iemand dat foutief interpreteren), idem dito voor holistisch je komt zowat per definitie terecht bij beoefenaars van alternatieve geneeskunde "

nouja dat is ook het verwarrende, je moet dus een arts zoeken, die weet wat er nodig is om een lichaam goed te laten functioneren,

 

wat hebben onze organen, spieren, gewrichten, botten, pezen en waar we ook allemaal uit bestaan, nodig om hun werk te doen. Dat is waar je naar moet kijken.

 

Bij allergieen voor bijv. pollen en grassen is het ook nog eens zo dat vanwege de luchtvervuiling bomen meer en sterkere pollen aanmaken, wat het ook niet makkelijker maakt. 

 

Volgende forumvraag: Chemische castratie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^