oorontstekking

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel cluts marinacluts marina

Hallo ik heb een bericht gelezen van een zekere Gea en boerenmiddeltje tegen  een oorontstekking graag had ik wat meer info gehad grt 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Bij de dierenarts hebben ze tegenwoordig een middel wat maar 1 keer in de week in het oor moet gedaan worden, een boerenmiddeltje...oorontsteking doet pijn, beter een echt middeltje?

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Een hond heeft maar twee oren, als er een ontsteking is....zou ik effies het na laten kijken, een middenoorontsteking kan nare gevolgen hebben..je hoeft heus niet voor ieder wissewasje naar een  dierenarts te hollen, maar een oorontsteking daar zou ik het toch even naar laten kijken.

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Een boerenmiddeltje :P 

 

Toevallig vandaag weer teruggeweest naar de DA met mijn hond, om het middel Osurnia toe te laten dienen. Dit wordt 1 x in de week door de DA diep in het oor aangebracht (in totaal 2 behandelingen). Het ging gelijk een stuk beter. 

 

 

Bij een ontsteking altijd naar de DA gaan om te laten controleren of het trommelvlies nog intact is. Zelf gaan dokteren met allerlei middeltjes kan zorgen voor grotere problemen. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Een boerenmiddeltje tegen oorontsteking? undecided

 

Ga gewoon naar de dierenarts, laat de oren van de hond nakijken en als het echt een oorontsteking is, laat deze dan behandelen zoals het hoort.

Doe je dat niet, dan heeft dat ernstige gevolgen voor de gezondheid en het welzijn van je hond!

Volgende forumvraag: Castratie hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^