Hondenren

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BAILEYBAILEY

honden foto van BAILEY

Goedemiddag allemaal, 

Ik ben op zoek naar een hondenren/hek voor mijn hondje. Ik wil hem wat meer bewegings vrijheid geven op mijn werk. Helaas is een traphekje in de deurpost niet mogelijk. Hij zit nu in de bench maar ik merk dat hij dat niet meer zo fijn vind..

Heeft iemand suggesties voor een kleinere hondenren? Ik heb internet al afgezocht maar zie over het algemeen te grote hondenrennen voorbij komen.. Dat past helaas niet in de ruimte waar wij pauze houden etc. 

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 1 doggies

honden foto van Vera en Ziva

Ik weet niet wat voor hondje je hebt? Als het maar een klein hondje is die niet al te gek doet zou je een konijnenren kunnen nemen.

Te koop bij bijv Boerenbond of andere tuincentra.

honden page profiel BAILEYBAILEY

honden foto van BAILEY

 522226.jpg

522225.jpg

@vera 

Het is een jackrussel /chihuahua 

Ik heb even een foto geupload. Hier moet ook de ren of hek komen te staan het liefst dus vierkant of rechthoekig en niet zo groot we moeten er namelijk nog wel langs kunnen en dit is eigenlijk de enige plek waar hij kan staan.. 

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 1 doggies

honden foto van Vera en Ziva

https://www.discount4pets.nl/konijnenren-metaal-6-panelen-ieder-60x63-cm-doorsnede-1-25-mtr.html?utm_campaign=Dieren+>+Benodigdheden+voor+huisdieren+>+Benodigdheden+voor+kleine+dieren&utm_content=Messi&utm_source=beslist&utm_medium=cpc&utm_term=8715299004821#

 

Dit is een voorbeeld van het soort ren dat ik bedoel. Er zitten 6 panelen bij één ren, je kunt altijd panelen weghalen als de ren te groot is of juist een tweede set erbij nemen en extra panelen gebruiken om hem groter te maken.

En je kunt hem in elke gewenste vorm neerzetten. 

honden page profiel BaileyBailey 1 doggies

honden foto van Bailey

Inderdaad een konijnen ren.

Die kun je zo op de originele maten houden maar ook evt loskoppelen.(Met een tangetje)

Hier hebben wij een (zwarte) konijnen ren losgekoppeld bv in 2e.

Deze staan om twee mooie kastjes ter bescherming. 

Met wat tire-rips kun je iets op maat maken.

honden page profiel BAILEYBAILEY

honden foto van BAILEY

Bedankt voor de tips! 

honden page profiel ientjeientje 1 doggies

honden foto van ientje

Witjes verzendhuis, puppy ren. Zwart metaal, 6 paneeltjes, 1tje met deur mooi stevig, en te betalen. Als je hen belt zijn ze heel behulpzaam en denken mee.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^