Vragenlijst huisdierproducten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jorin van dijkJorin van dijk

Momenteel zit ik in de afrondingsfase van mijn opleiding en als afstudeeropdracht doe ik onderzoek naar de huisdierenbranche. Om mijzelf te oriënteren in het aankoopgedrag van huisdierproductafnemers ben ik op zoek naar huisdierliefhebbers die 5 á 10 minuten van hun tijd vrij zouden kunnen maken voor het beantwoorden van een aantal vragen. Het gaat hierbij om een aantal open vragen die te maken hebben met het koopgedrag van huisdierproductafnemers.

 

U kunt de vragen via de mail beantwoorden waardoor u de vragen gemakkelijk op uw telefoon of computer kunt invullen. Mocht u het fijner vinden om telefonisch contact te hebben, dan is dit zeker ook mogelijk.

 

Mocht u een huisdier hebben, hier dierenproducten voor kopen en interesse hebben om de vragenlijst te beantwoorden, zou u dan alstublieft uw e-mailadres kunnen sturen zodat ik de korte vragenlijst met u kan delen. Er wordt vertrouwelijk omgegaan met uw e-mailadres. Hij zal dus niet met derden gedeeld worden, maar alleen gebruikt worden om eenmalig de vragenlijst te sturen. Het invullen van de vragenlijst zou mij enorm helpen bij de afrondingsfase van mijn opleiding.

 

Alvast heel erg bedankt!

honden page profiel Baasje van Spaiky†Baasje van Spaiky†

honden foto van Baasje van Spaiky†

Ik stuur een persoonlijk bericht met mijn e-mail adres. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Jammer dat je geen linkje hebt gemaakt met de vragen erin. 

Mijn emailadres ga ik niet doorgeven.

 

Wel wil ik je succes wensen met je opdracht hp-thumbsup

Volgende forumvraag: Vuile pootjes
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^