Seizoenentopic: Een vleugje lente al, verhalen over en met onze vriendjes/vriendinnetjes , binnen en buiten wat ze zoal doen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Haal ik niet meer Pierke.....smile   genoeg d opgedaan, je kan er weer even tegen deze week, het blijft prachtig weer....Monique zeg dat wel, ik was als de dood om te vallen, ze gaan als wervelwinden te keer de meute honden...    maar ik blijf er niet voor weg....voorlopig ga ik iedere zondag daar naar toe...zodat Ogin honden went...ze gaat er fantastisch mee om, zelfs de allerkleinste onder hun....     vergeten jullie vanavond de LUIZENMOEDER niet......    morgen weer sporten, rust houden helpt niet....eerst spinning op het program...dat is te doen....daarna met Ogin aan de wandel....en Bams.

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Hoe kan dit...is dit toeval...of duurt het maar even.

Sinds eergisteren 1 druppel verdund met water appelazijn,  (niet meer) 1x per dag door eten, en oogjes schoongemaakt met fysiologisch zout. Nu sinds vanmiddag, droge ogen en dat is sinds weken noet meer geweest...... hoe kan dit...... toeval? Of het zachtere weer? 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Pierke wat heerlijk. Lekker opgeladen. En Lenka tevredehp-thumbsup

 

Ik ben ook weer terug van een gestoorde drukke gaos. Volgens mij gaat half Nederland na het tuincentrum nu. Ben kapot. Thuis van het werk lekker met Shadow een half uur gelopen nog en daarna met een vriendin lekker in Bels gaan eten. Ben nu thuis en plof met een diepe Zucht op de bank. Moet me er alleen even uithijsen om te gaan douche nog laughing

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Patricia mensen hebben de lente in hun bol.is voor mij nog te vroeg in het jaar,kan nog behoorlijk vriezen.

Lekker uitrusten nu,heb je verdiend na dat harde werken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Hoe kan dit...is dit toeval...of duurt het maar even.
Sinds eergisteren 1 druppel verdund met water appelazijn,  (niet meer) 1x per dag door eten, en oogjes schoongemaakt met fysiologisch zout. Nu sinds vanmiddag, droge ogen en dat is sinds weken noet meer geweest...... hoe kan dit...... toeval? Of het zachtere weer?  "

Voorzichtig ermee....kijk over een week...als het dan nog zo goed is....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Pierke wat heerlijk. Lekker opgeladen. En Lenka tevrede
 
Ik ben ook weer terug van een gestoorde drukke gaos. Volgens mij gaat half Nederland na het tuincentrum nu. Ben kapot. Thuis van het werk lekker met Shadow een half uur gelopen nog en daarna met een vriendin lekker in Bels gaan eten. Ben nu thuis en plof met een diepe Zucht op de bank. Moet me er alleen even uithijsen om te gaan douche nog  "

Voor het naar bed gaan, lekker doucen nu even zitten hoor....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

520439.jpg520438.jpgHier sluiten wij af, lekker relaxen nog even ....beiden beren hebben hun plekje voor de nacht al opgezocht.....

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Patricia mensen hebben de lente in hun bol.is voor mij nog te vroeg in het jaar,kan nog behoorlijk vriezen.
Lekker uitrusten nu,heb je verdiend na dat harde werken. "

Ja snap ik ook wel dat ze het voorjaar in de bol hebben. Maar dan zie je de karren vol planten en even een goede vorst er overheen en we zien al die mensen weer terug binnenkort met een nieuwe kar vol plantenlaughing

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Voor het naar bed gaan, lekker doucen nu even zitten hoor.... "

Ja lekker Netflex kijken. Jou beren ook lekker in de ruststand. 

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

ik mag heel misschien op de teckel van mijn vriendin passen in de zomervakantie!
in het kort: zij gaat op vakantie. opa en oma kunnen niet mee helaas dus hebben 1 caravan over. daar gaat de bc in. in de andere caravan kan geen hond meer bij. de opa en oma zouden dan op de teckel passen maar hebben zelf een rescue van 1 jaar die niet met andere honden kan. dus waar moet de teckel heen?

ik had het vanmiddag met mn moeder overlegd. die zei: ja misschien. als jij er voor zorgt en alles doet etc. kan het misschien.

want laatst keken we dr.pol en toen was er een teckel en mn pa zei: dat vind ik nou leuke honden!

dus er is een kans dat in mijn huis voor het eerst aan het eind van de zomervakantie wss een hond voor 2 weken hier komthp-shiny

we weten nog niet wanneer zij op vakantie gaan en wanneer wij gaan etc. dus niks is nog zeker maar er is een kanshp-shiny

Mijn moeder zei ook: we moeten ook kijken hoe je zusje er op reageert ( die was bang voor honden maar laatst waren we buiten en een vriendin van mn andere zusje heeft een cane corso, jammer genoeg van broodfok maar wisten ze zelf niet , en ze aaide hem gewoon maar ze vond het nog wel een beetje spannend hp-smile wat begrijpelijk is. ) dus hopelijk gaat het door. en leer ik zelf er ook van.

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Als de pup wat groter is dan is Lenka een geschikte hond om mee te stoeien.
 
Weet je dat labradors de enige honden zijn die geschikt waren om te spelen met mijn engelse druktemaker(s)
Sterk,enthousiast en een beetje lomp en goed tegen een stootje kunnen ,wat dat betreft lijken ze wat op elkaar. "

Beetje lomp heum, heum, heum, zeg maar lomp. Als je aan tafel zit en Lenka passeert. Je weet wanneer.  Sta je ergens waar zij wil staan, ze staat boven op je tenen. De rest  klopt helemaal. 

 

Haar energiepeil staat hoog de laatste weken. We hebben gewandeld van 11.00 uur tot ongeveer 15.30. Ze heeft een uur geslapen in de auto. Daarna actief thuis en daarna weer een uurtje geslapen en daarnet kei enthousiast om de avondwandeling te gaan doen. Nu net binnen ze heeft haar kauwbeen gezocht en ze ligt te kluiven nu. 

 

Ik lig nu, heb lekker gegeten,beentjes in de zetel, dekentje erover. Luizenmoeder, kan ik niet zien via satelliet het zal een Tatort worden of een staatsanwalt of een carnavalshow. 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Ja snap ik ook wel dat ze het voorjaar in de bol hebben. Maar dan zie je de karren vol planten en even een goede vorst er overheen en we zien al die mensen weer terug binnenkort met een nieuwe kar vol planten "

Tja sommige mensen zijn geconditioneerd. Ze horen half iets denken niet na en zeggen gaan met die banaan, Yes lente 18 graden, ja planten kopen, korte broek aan, Yes. Maar vergeten dat het nog maar 24 februari is. 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Tja sommige mensen zijn geconditioneerd. Ze horen half iets denken niet na en zeggen gaan met die banaan, Yes lente 18 graden, ja planten kopen, korte broek aan, Yes. Maar vergeten dat het nog maar 24 februari is.  "

Haha ja inderdaad. Zelfs klanten vandaag in korte broek en slippers aan. Als of het 30 graden buiten ishp-frusty Echt daar krijg ik gewoon de bibbers van over mijn lijf. Om je al zo te kleden en het nog zo koud is. Dan vraag ik me echt af wat ze aan hebben als het werkelijk 30 graden is.....Niks???? Als ze het nu al zo warm hebben en zich zo moeten kleden. Gewoon echt te komisch om te zien. 

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Weer terug thuis weet niet of de metaRelax pillen echt werken maar heb ondanks de piepjes enzo relaxte vliegreizen en busreis gehad in mijn uppie 

 

Weer blij thuis te zijn met de honden bij me 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Haha ja inderdaad. Zelfs klanten vandaag in korte broek en slippers aan. Als of het 30 graden buiten is Echt daar krijg ik gewoon de bibbers van over mijn lijf. Om je al zo te kleden en het nog zo koud is. Dan vraag ik me echt af wat ze aan hebben als het werkelijk 30 graden is.....Niks???? Als ze het nu al zo warm hebben en zich zo moeten kleden. Gewoon echt te komisch om te zien.  "

Nja, goed is het wel natuurlijk, die vitamine D komt niet door die dikke kledinglaag heen. Die zal toch echt vel nodig hebben.

Ik heb op t werk ook lekker in t shirt buiten gezeten. Heerlijk was het.

Vanmiddag bij thuiskomst de hond nog uit kunnen laten in t shirt. Daarna werd het al vlot kouder, maar dat is normaal. Tegen 15.00/16.00 uur wordt het gewoon frisser.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Nja, goed is het wel natuurlijk, die vitamine D komt niet door die dikke kledinglaag heen. Die zal toch echt vel nodig hebben.
Ik heb op t werk ook lekker in t shirt buiten gezeten. Heerlijk was het.
Vanmiddag bij thuiskomst de hond nog uit kunnen laten in t shirt. Daarna werd het al vlot kouder, maar dat is normaal. Tegen 15.00/16.00 uur wordt het gewoon frisser. "

Ja het was ook lekker en een shirt snap ik wel. Daar liep ik na mijn werk ook in om de hond uit te laten omdat het nog 15 graden was in de zon. In de schaduw was het gewoon koud. Maar slippers en korte broek zoals je ze ziet lopen bij 25+ in een winkel terwijl het buiten maar 15 graden is vond ik wel heel erg optimistische overkomen van die mensen cool.  Ik had in de winkel gewoon mijn dikke vest aan. Alleen in de Zon was het lekker. 

En vitamine D komt ook via je armen en gezicht binnen.

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Weer terug thuis weet niet of de metaRelax pillen echt werken maar heb ondanks de piepjes enzo relaxte vliegreizen en busreis gehad in mijn uppie 
 
Weer blij thuis te zijn met de honden bij me  "

In de zetel nu, beentjes omhoog en onder een dekentje. Home sweet home.

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Zo wij zijn weer thuis. In de laatste bus klom dolcinea op schoot bij me om tegen me aan te liggen slapen op schoot hp-heart heerlijj smelt moment hou ik van.

 

May wat fijn dat er mischien een logeer hondje komt. Kan je vast veel van leren. 

 

Morgen school tot kwart voor 3.

Zometeen nog even wat drinken en dan naar bed. 

 

Ik ben dol op dit zonnig3 weer zoals vandaag lekker ruikende mooie bloemetjes, lekkere zon heerlijke lucht. Over een paar weken word  het nog langer licht joepie.

 

Slaaplekke vast allemaal! 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Zo wij zijn weer thuis. In de laatste bus klom dolcinea op schoot bij me om tegen me aan te liggen slapen op schoot  heerlijj smelt moment hou ik van.

 
Slaaplekke vast allemaal!  "

Ken ik. Hier een blok vierkante lab van 25 kilo klimt steevast op je schoot als je op de grond gaat zitten. Ik smelt ook ze komt dan ook eerst je gezicht aflebberen. En nestelt zich daarna op je schoot. Het vraagt uithoudingsvermogen maar niet van Lenka om te blijven zitten. 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Zo dolcinea heeft een ander tuig. Appelgroen met bijpassende riem. De borstomvang is goed kan ik ooj verstellen nog. Nekomvang is eigenlijk ietsjes te los, zit wel goed verder maar dolcinea is nog niet uitgegroeid dus kan mooi mee op de groei.

 

Al denk ik dat Dolcinea in de hoogte niet extreem veel groter wordt. 

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Daat ben ik ook nog even. Er was een zieke collega dus ik heb vanavond nog gewerkt.

Was om half vijf begonnen dus gelukkig nog tijd genoeg om  met Black naar t bos te gaan. 

 

Willemijn, dat is een leuke plek om op de zondag met Ogin heen  te gaan! 

Verder had ik alles bijgelezen maar ben te moe om of verder te schrijven embarassed

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Gisteren allemaal heerlijk genoten van het weer...vandaag krijgen jullie nog zo,n dag van me.....Jeanine jij weer thuis bij je hondjes.....       hier is het heel koud nu, min 3 buiten hoor, honden zijn klaar wakker het was frisjes buiten, brrrr....binnen lekker warm, geen kachel aan, hahaha.....

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

WeerberichtNederlandStralend zonnig en bijzonder zacht

25 feb. 2019, 5:46 uur - Na een frisse start loopt de temperatuur snel op. Het blijft droog en het wordt 14 tot lokaal 18 graden. Daarbij schijnt de zon uitbundig en blijft het droog. Dinsdag en woensdag bereikt het voorjaarsachtige weer een hoogtepunt met maxima van 15-19 graden. Daarna nemen de bewolking en de kans op een beetje regen toe. Het wordt een paar graden minder zacht.                             

Het zonnige weer is het resultaat van een krachtig hogedrukgebied, dat leidt tot zeer hoge temperaturen voor de tijd van het jaar. Vooral in het zuiden en zuidoosten van het land zal sprake zijn van zeer zacht weer. Of het kwik echt oploopt naar 20 graden, hangt af van factoren. ,,Het zal wel lokaal gebeuren en alles moet meezitten: volop zon, zelfs geen sluierwolken en niet te veel wind", aldus Lankamp.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Goeiemorgen, deze nacht gelukkig wel goed geslapen. 

Uitgerust ben ik nog niet, had nog wel iets langer kunnen liggen, maar goed. De plicht roept. Straks voor de verandering weer heen werken... Morgen nog een half dagje op m'n oude groep en dan 1 dag vrij. Donderdagavond nog een dienstje van 4 uurtjes en dan vakantie!!!!! Kan niet wachten innocent. Ben er zo aan toe.

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Goedemorgen. Ik moet vandaag ook werken.

 

Geniet van het mooie weer iedereen  die vrij islaughing

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Goedenmorgen,

 

Vandaag weer een dagje school en vanavond sporten. 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Goed zo Chayenne, ben benieuwd hoe je het vind......Ruby, nog even doorbijten jij, aan het eind van de week, vakantie....Lucia, jij ook werkze.....          ik ga straks sporten, daar kijk ik naar uit...smile en dan aan de wandel, en  bij thuiskomst in de tuin lekker koffie drinken....genieten heet dat toch...met de krant erbij.

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

" Goed zo Chayenne, ben benieuwd hoe je het vind......Ruby, nog even doorbijten jij, aan het eind van de week, vakantie....Lucia, jij ook werkze.....          ik ga straks sporten, daar kijk ik naar uit... en dan aan de wandel, en  bij thuiskomst in de tuin lekker koffie drinken....genieten heet dat toch...met de krant erbij. "

maak mij nou niet jaloers!tongue-out

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Ruby nog even doorzetten. 

 

Ik ben al een lekkere vroege boswandeling gaan maken. Al op tijd word het licht dus ik vertrek in het donker en zie de zon opkomen.  Ik nog 4 dagen werken en dan een keer lekker 3 hele dagen achter elkaar vrij. Ga lekker een paar dagen carnavallen met de vriendengroep.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" maak mij nou niet jaloers! "

Jouw tijd komt ook.....geduld...smile    

pagina 33 van 51 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 3334 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Volgende forumvraag: hond plast binnen sinds kort
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^