Hondenvoer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Amber Van Den Brande Amber Van Den Brande

Kunnen jullie mij wat informeren over een goede hondenbrok voor mijn pup van 4 maand. Heb er al zoveel bekeken maar zit met mijn handen in het haar. Ook zou de brok niet te duur moeten zijn aangezien ik deze zelf moet betalen en ben nog een studente, ik hoor graag van jullie je ervaringen.

 

Alvast bedankt 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea

honden foto van chayenne & dolcinea

Een goede brok is heel verschillend per hond. Waar mijn hond het goed op doet kan die van jou het slecht op doen.

 

Ook ligt het eraan wat betaalbaar is doormiddel van de grote en het gewicht van je hond een hond van 15 kg eet natuurlijk niet net zoveel als een hond van 60 kg bijvoorbeeld.

 

Ik voer zelf dog lovers gold samen met wat blik van Rocco aan mijn springer pup van 7, 5 maand bijna en die weegt ongeveer 14 kilo en ik doe met een zak van 13 kilo ongeveer 2 maanden. Hiervoor betaal ik 40,50. Voor alleen de brokken.

 

Ook ik ben een student mbo niveau 4 laatste jaar en volgend jaar vervolg opleiding.

 

Ik weet niet of je er wat aan hebt maargoed. 

honden page profiel LisaLisa

Hier ook een student, ik weet niet wat je als goedkope brok ziet, maar vaak is goedkoop duurkoop bij brokken.
Heb zelf een poos Acana Prairie Poultry gegeven. Is in verhouding een hele voordelige brok. En geef nu Dog Lovers Gold HE. Op voerwijzer.nl kun je zelf je eisen aan een brok aangeven en dan de prijs en beoordeling zien. Is ontzettend handig :)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Kunnen jullie mij wat informeren over een goede hondenbrok voor mijn pup van 4 maand. Heb er al zoveel bekeken maar zit met mijn handen in het haar. Ook zou de brok niet te duur moeten zijn aangezien ik deze zelf moet betalen en ben nog een studente, ik hoor graag van jullie je ervaringen.
 
Alvast bedankt  "

Kijk eens naar de biofood brok, die heb je graanvrij en is te betalen.....amber, vertel eens wat meer over je pup, wat is het voor hond en wat geef je nu....

honden page profiel Lisa; Bobbie & BentleyLisa; Bobbie & Bentley

honden foto van Lisa; Bobbie & Bentley

Kijk eens naar Farmfood je hebt verschillende soorten, lam,zalmolie,schaap, etc. 

Het is ook betaalbaar en farmfood kan je vanaf pups af aan tot volwassen hond geven hun doen geen verschil (moet je maar eens google)

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^