Heupgordel

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel So long, friends!So long, friends!

honden foto van Ellen, vrouwtje van Noortje

Ik volg, ben benieuwd naar de reacties.

honden page profiel So long, friends!So long, friends!

honden page profiel Hannah & JuneHannah & Junegoedgekeurde fokker

honden foto van Hannah & June

Waar wil je de heupgordel voor gebruiken? Een heupgordel waarmee je gaat wandelen of joggen moet aan andere eisen voldoen dan een heupgordel waarmee je bijvoorbeeld gaat canicrossen.

 

Ik heb zelf deze heupgordel van zero dc https://rundog.nl/canicross/48-zero-dc-canicross-belt-.html en deze beval wel aardig. Als ik ooit een nieuwe nodig heb stap ik denk ik over op dit model van non-stop https://rundog.nl/canicross/9-non-stop-running-belt.html. De kwaliteit van de gordel die ik zelf heb is zeer degelijk, het enige nadeel is dat deze het trekgewicht minder goed over de heupen verdeelt dan het model van non-stop. 

 

Sommige heupgordels kruipen omhoog en komen dan om je onderrug te zitten waardoor dat klachten geeft, daar zou ik goed op letten. Ook vind ik het zelf prettig dat de lijn vrij kan bewegen en niet op één punt vast zit op de heupgordel waardoor die scheef trekt als de hond de bocht om gaat. 

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Ik heb de heupgordel van Neewa, gekocht bij Zooplus. Gebruik hem voor canicross, maar voornamelijk voor het wandelen. Ik zweer erbij! Hij zit heerlijk, en er zit een handig ritszakje op de achterband voor telefoon, sleutels, etc., en er zitten beenlussen aan zodat hij niet omhoog kan schuiven, ik gebruik die zelf alleen nooit omdat hij bij mij sowieso niet schuift. 

Hij is erg ruim verstelbaar hp-smile, en dat allemaal voor een vriendelijk prijsje.

honden page profiel So long, friends!So long, friends!

honden page profiel So long, friends!So long, friends!

honden page profiel PennygirlPennygirl

Ik spring hier graag op in wang ik wil ook graag gaan joggen met mijn Golden (pas als ze oud genoeg is, moeten ze nog krijgen komende dinsdag ) maar dus daarom deze vraag. V1naf wanneer begin je te joggen?

honden foto van Ellen, vrouwtje van Noortje

Als ik het zo zie, moet ik mijn klimgordel eens gaan zoeken, ik heb  jarenlang geklommen met een heupgordel.

Volgende forumvraag: Verhuizen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^