Seizoenentopic....de Winter, wat doen onze vriendjes/ vriendinnetjes in het seizoen de Winter, binnen en buiten.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Goeiemorgen! Jeanine, gelukkig heb je je mams gezien. Patricia kwam laat thuis van werk en is vandaag vrij, geniet ervan! Hopelijk is er niks mis met je hart.  "

Ja vandaag lekker genieten van mijn vrije dag. Dankje wel. 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Goedemorgen,Nien zo kan het ook niet met die rug als het echt niet meer gaat ga je er toch op een gegeven moment aan moeten geloven dat je onder het mes moet of je moet vanaf nu je rug gaan ontzien en zware klussen laten het eerste half jaar.

Gedoseerd werken,jezelf ontzien. Ik weet dit is moeilijk wat wanneer je,je beter voelt gaan je handen toch kriebelen.

 

Willemijn wat ben jij altijd druk,ik zou zeggen rustig aan,je hebt de tijd,diep in en uitademen....veel succes vanmiddag bij de da.

 

Lilly heeft in de regen gewandeld,Vigo dus niet die blijft knorren in zijn bedje tot het straks droger is.

Ik ga vanmiddag maar ouderwets appeltaart bakken,morgen is zoon jarig een echte zoetekauw dat is mijn schoondochter niet,meestal staan er soesjes,dus dit jaar ook appeltaart voor zijn verjaardag.

Schoondochter heeft wel als hobby koken,lekker eten doen ze daar wel,is geen kritiek op haar.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Elianne, beterschap!

 

Jeanine, wat naar dat je zo'n last van je rug hebt, rugpijn belemmert je in alles.

 

Willemijn, veel plezier met sporten, ik ken niemand die zo sportief is als jij ha ha hp-smile

 

Nadine, wat een lieve foto van Lilly hp-heart

 

Monique, heerlijk, een zelfgebakken appeltaart is altijd zo lekker laughing

 

Patricia, heerlijk een vrije dag, gelukkig vindt Shadow de regen ook niet erg. hp-smile

 

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

" Elianne, beterschap!
 
Jeanine, wat naar dat je zo'n last van je rug hebt, rugpijn belemmert je in alles.
 
Willemijn, veel plezier met sporten, ik ken niemand die zo sportief is als jij ha ha 
 
Nadine, wat een lieve foto van Lilly 
 
Monique, heerlijk, een zelfgebakken appeltaart is altijd zo lekker 
 
Patricia, heerlijk een vrije dag, gelukkig vindt Shadow de regen ook niet erg. 
  "

Dank jullie Patricia silvia Monique jullie ook mooie foto's Monique héérlijk taart Willemijn ook altijd druk silvia Patricia al gewandeld ook met shadow black doet het ook steeds goed de lieverd 

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Goede morgen.

Beterschap voor alle zieken.

Ik heb een druk weekje achter de rug maar het lijkt er op dat ik nu tot volgende week donderdag lekker thuis ben. De honden zijn vast blij nu het vrouwtje weer de hele dag bij ze is maar ze mogen niet klagen ik heb ze deze week verwent met de wereld aan ieniemienie knuffeltjes bij de kringloop vandaan. En een lekkere kauwstaaf van de dierenwinkel, ze hadden daar geen runderkophuid platen maar een keer iets anders kunnen de hondjes zeker waarderen.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

" Goedemorgen,Nien zo kan het ook niet met die rug als het echt niet meer gaat ga je er toch op een gegeven moment aan moeten geloven dat je onder het mes moet of je moet vanaf nu je rug gaan ontzien en zware klussen laten het eerste half jaar.
Gedoseerd werken,jezelf ontzien. Ik weet dit is moeilijk wat wanneer je,je beter voelt gaan je handen toch kriebelen.
 
Willemijn wat ben jij altijd druk,ik zou zeggen rustig aan,je hebt de tijd,diep in en uitademen....veel succes vanmiddag bij de da.
 
Lilly heeft in de regen gewandeld,Vigo dus niet die blijft knorren in zijn bedje tot het straks droger is.
Ik ga vanmiddag maar ouderwets appeltaart bakken,morgen is zoon jarig een echte zoetekauw dat is mijn schoondochter niet,meestal staan er soesjes,dus dit jaar ook appeltaart voor zijn verjaardag.
Schoondochter heeft wel als hobby koken,lekker eten doen ze daar wel,is geen kritiek op haar. "

Op zich heb ik geen gekke dingen gedaan wss toch begonnen 1 ste rit Frankrijk .... Hier moet je eerst spuit voordat ze opereren maar na dit wss toch contact opnemen met Antwerpen kreeg tip van iemand hier ... Vorige keer nog aardig te handelen nu frustratie enzo ... Er moet nog zoveel maar kan niks 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Wat puschen Jeanine, kan toch niet zo zijn dat je bij a niets kan en het maar voorduurt....     Marga, ja ik heb je wat gemist hier, en jouw hondjes komen niets te kort wat ik altijd zo van je leest.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

....Zonder sport kan ik niet in wat voor vorm ook er moet gesport worden, anders voel ik me niet goed....en ik vind het heerlijk, als kind mochten we van huis uit altijd een sport beoefenen, ben begonnen met korfbal en zat zondags  vol spanning voor de radio of het door ging of niet, en als het afgelast was door weersonstandigheden barste ik in gejank uit, hahaha, ja echt, daarna ben ik op zemmen gegaan, en uiteindelijk op de wedstrijdsport zwemmen en heb heel europa doorgereisd, met 44 jaar ben ik met hardlopen begonnen en binnen zes weken  liep ik mijn eerste marathon, met veel blessures, daarna gericht gaan trainen en beland in het wedstrijd cirqwie, en tot nu nog steeds de sport hoog op de lijst staan ......ook met mijn duitse herder wedstrijden op hoog niveau gesport....tot mijn eerste newfy.....tja en een newfy is een heel ander soort ras, hahaha......daar heb ik me in berust dat er geen wedstrijden op hoog niveau mee behaald kan worden, ja zwemmen...maar dan nog, hahaha...met Bams menige wedstrijd dat ik haar in haar waarders moest laten en haar een grote voorsprong moest geven, hahahahde .  De hele week zit ik smorgens op de sportschool waar ik van alles doe, en heb ik een ochtend dat ik het wat te weinig vind dan ga ik alsnog met Ogin even hardlopen,  zolang ze jong is kan dat heel goed....         daarnet in de regen gebanjerd, en waarom zie ik niemand, heb ze beiden meegenomen, Bams vind haar gangentje wel goed, de regen deerd haar niet....nu even allebij bijkomen en opdrogen, en om half 1 de deur uit met Ogin.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Monique, eigenlijk wil ik ook wel met dit weer honden hebben die lekker blijven liggen tot het droog is, maar zodra ik thuis ben en de deur opendoe, staan ze al van.........hallooooooo, ja het is goed, opschieten, en voor ik even mij kan omkleden en andere schoenen kan aantrekken, hinkel de pinkel, zitten ze al in de auto voor ik mijn jas aan heb....

honden page profiel Baasje van Spaiky†Baasje van Spaiky† 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky†

Elianne, beterschap!

 

 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Monique, eigenlijk wil ik ook wel met dit weer honden hebben die lekker blijven liggen tot het droog is, maar zodra ik thuis ben en de deur opendoe, staan ze al van.........hallooooooo, ja het is goed, opschieten, en voor ik even mij kan omkleden en andere schoenen kan aantrekken, hinkel de pinkel, zitten ze al in de auto voor ik mijn jas aan heb.... "

Ik ging naar buiten met Vigo,het stormt,hagelt,natte sneeuw en regen....het eerste struikje dat hij tegenkwam ,plassen en poepen en dan direct omdraaien van kom we gaan naar huis.

Ik heb een mooi weer hond,als hij de regen hoort kletteren tegen de ramen en hij moet naar buiten,dan doet hij alsof hij slaapt.

De hond lijkt niet op de baas,ik hou van storm,regen en wind,goed aangekleed maar Vigo is al chagrijnig als die nattigheid op zijn kop valt,regenjas maakt geen verschil,het is nat buiten punt....als het warm is wilt hij wel in de regen lopen.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Soww... bezige bij ben je Willemijn! Dat wist ik eigenlijk al maar je verhaal verbaasd me alsnog.

 

@Monique hier nog zo eentje. Gisteren waaide het zo ontzettend hard. Normaal gesproken is Obi op de terugweg vaak niet vooruit te branden. Maar gisteren had je hem zich moeten zien haasten om thuis te komen... Och germe arm hondjehp-angel En het regende niet eens.

 

Vertelde het tegen mijn vriend bij thuiskomst; zegt ie: " Hoe ging dat spreekwoord? Hoge oren vangen veel wind, toch?"sealed Ja dan hebben die oren van em veel te verduren ja... surprised sealed zelfs voor een ras met zulke oren zijn ze groot.

 

Ik moet zeggen mijn eigen oren piepte ook bij thuiskomst. Dus ik snap em wel. Maar sommige honden zijn wel een beetje grotere aanstellers dan anderen, ergens vind ik het ook grappig. Obi wil ook niet buiten als er regen valt,ook niet als het miezert. Dat terwijl hij zomers niet weg te slaan is bij de tuinslang. Echt letterlijk niet, soms bijna tot het vervelende aan toe. Hondenlogica......

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Woh, niet mis zeg, zomaar ? Dat kan niet zomaar he als je opstaat en direct een bliedneus hebt, of heb je gesnoten ? "

Had wel eerst m'n neus gesnoten. Ben nog steeds wat verkouden en moet nog vaak m'n neus snuiten. Zal allemaal wel een beetje schraal zijn van binnen. Gelukkig is het bij één keer gebleven en was ik op tijd op m'n werk. 

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Willemijn, ja dan ben je echt een sportmens, je hele leven van alles gedaan.

Ik hou wel van lopen, wandelen, paardrijden, maar dat is het eigenlijk wel. embarassed

 

Moniuqe, Vigo heeft op zich best gelijk, om met dit gure weer liever bij de kachel te blijven laughing

 

Het was hier nog steeds droog, nu begint het te regenen.

Ik was nog met Black in het bos/zandverstuiving geweest.

Hij heeft er lekker gerend en ook gegraven dus ik moest eerst thuis z'n poten afspoelen.

Thuis graaft hij gelukkig nooit in de tuin, maar daar in het zand graaft hij altijd diepe gaten.

 

519957.jpg

519958.jpg

519959.jpg

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Monique, eigenlijk wil ik ook wel met dit weer honden hebben die lekker blijven liggen tot het droog is, maar zodra ik thuis ben en de deur opendoe, staan ze al van.........hallooooooo, ja het is goed, opschieten, en voor ik even mij kan omkleden en andere schoenen kan aantrekken, hinkel de pinkel, zitten ze al in de auto voor ik mijn jas aan heb.... "

Obi blijft juist niet liggen. Hij wordt dan vervelend en soortvan hangerig. "Ik wil even buiten maar boehoeee het regent, dus dan wil ik niet verder dan de drempel. Maar heey wat doe je nu?! Sluit de deur nou niet want dan KAN ik niet buiten". Er is geen goede van te maken.

 

Deur wordt dus wel gesloten want het is koud, Obi blijft binnen. Maar ja Obi wil toch buiten en lijkt van mening te zijn dat we de tuin dan maar moeten volbouwen met party tenten ofzo, zodat zijn bol niet nat regent. Kou deert hem niet maar regen dus wel. Als ik hem aanlijn gaat ie direct mee wandelen, maar dan het liefst wel met 180km per uur. Wandelen is leuk, maar regen niet dus dan maar snelwandelen ofzo. Owjaa en oortjes plat in de nek en de kop maximaal laten hangen en goed laten merken dat Obi "heel erg verdrietig is door dit enorme leed wat hem aangedaan is". Niets om hem heen ziet hij dan. Ik moet hem om lantaarnpalen heen manoeuvreren of... tja botsing? Naderhand kan hij een afdroogbeurt dan wel weer waarderen lijkt het. Daar gaat ie mooi voor staan, laat alles poot voor poot droogvegen. Handdoek over de kop, dan is hij het alweer vergeten. 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Obi en Vigo blijven liever binnen met dit weer. Stortregen houd Shadow ook niet van en ik ook niet. Maar dit weer is prima. Af en toe een bui. Soms wat langer en harder dan weer zachter.

 

Sylvia mooie foto's  van Black bij de zandverstuiving.  Ziet er lekker rustig uit daar. Hier ook hoor. Je komt geen hond tegen met dit weer.

 

Willemijn lekker sportief bezig. Wel heel goed. Is goed voor je lijf. Je blijft er langer jong door.

 

Ik ben weer terug van zwemmen. De hele bejaardeclub was er. Een donderdagochtend word van de lijst gestreept.  Niet normaal zo druk in het zwembad. Zwemt niet zo fijn als je elke keer voor iedereen om moet zwemmen. Beter in het weekend. Dan is het fijner en minder druk. Wel een uur volgehouden nog. Daarna lekker gegeten thuis en daarna meteen weer met Shadow in de auto gesprongen om na het bos te gaan in BE. Lekker gewandeld. Veel regen gehad. Daarna de tank weer volgegooid en na huis. Nu weer thuis en even lekker zitten op mijn gemakje.

519961.jpg

519960.jpg

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

King Obi doet zijn naam eer aan,heb beeld haha...

 

White shadow is stoerder. Patricia dat zwemmen,ik doe het nooit meer op maandagmiddag,een drama,blijf je hangen achter mensen die eigenlijk beter ergens koffie kunnen drinken.

Ik ga meestal op vrijdag tussen de middag,dan gaan de meeste uit het bad en heb ik bijna het zwembad voor mij alleen.

Als ik ga zwemmen heb ik ook geen zin in praatjes,ik wil alleen maar zwemmen.

 

De appeltaart kan zo uit de oven,Vigo toch even een jasje aan doen,het stormt hier behoorlijk maar het is droog,hup naar buiten jij kleine sissy.

honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey 3 doggies

honden foto van Elianne & Bailey

Bedankt allemaal voor de beterschapswensen! Vanochtend een ronde met Bailey door de stromende regen gedaan. Begon net toen we 2 minuten liepen, maar nat ben je dan toch al. Dus heb lekker nog een goede ronde met hem gedaan, tot groot ongenoegen van meneer zelf. 

Bloedprikken is ook weer gelukt! En nu toch wat energieker dan gisteren. Dus ga steeds kleine beetjes toetsen voorbereiden en morgen toch naar school. Al is het enkel om de toetsen te maken. Loop ik niet nog meer achterstand op. :)

 

Eerst weer de deur uit met Bailey. Trek hem zo maar zijn jasje aan, want anders loopt hij echt voor geen meter mee met die regen. hp-frustyZelf deert het weer mij niet zo, eenmaal thuis lekker de natte kleren uit en heerlijk een warme douche.. en dan met een  voldaan gevoel lekker thuis. Helaas is mijn waterratje heel kritisch en valt de regen of een douche niet onder zijn pretpakket. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Obi en Vigo blijven liever binnen met dit weer. Stortregen houd Shadow ook niet van en ik ook niet. Maar dit weer is prima. Af en toe een bui. Soms wat langer en harder dan weer zachter.
 
Sylvia mooie foto's  van Black bij de zandverstuiving.  Ziet er lekker rustig uit daar. Hier ook hoor. Je komt geen hond tegen met dit weer.
 
Willemijn lekker sportief bezig. Wel heel goed. Is goed voor je lijf. Je blijft er langer jong door.
 
Ik ben weer terug van zwemmen. De hele bejaardeclub was er. Een donderdagochtend word van de lijst gestreept.  Niet normaal zo druk in het zwembad. Zwemt niet zo fijn als je elke keer voor iedereen om moet zwemmen. Beter in het weekend. Dan is het fijner en minder druk. Wel een uur volgehouden nog. Daarna lekker gegeten thuis en daarna meteen weer met Shadow in de auto gesprongen om na het bos te gaan in BE. Lekker gewandeld. Veel regen gehad. Daarna de tank weer volgegooid en na huis. Nu weer thuis en even lekker zitten op mijn gemakje. "

Op de vroege morgen gaan zwemmen. Hier is het zwembad om 7.00 al open. Ben al wel eens om 7.00 geweest, buiten zwemles bijna geen mensen.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Monique ja inderdaad. Sommige mensen kunnen beter koffie gaan drinken ergens. Ik vind het ook gewoon fijn om te zwemmen en niet te kletsen. Wat zal het heerlijk ruiken bij jou na appeltaart.

 

Elianne fijn dat het weer iets beter gaat vandaag. Hopelijk blijft het zo.

 

Ruby heb ik ook al aan zitten denken. Het zwembad is vanaf half 8 open dus dan denk ik ook niet dat het heel druk is. Zo zwemmen in die drukte is echt niks 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Wat een verschil van honden.....moet mijn honden maar eens te logeren uit sturen, weten ze hoe het moet, binnen blijven als het regent.....     Ruby, ja als je hebt gesnoten is er een aan,eiding boor een bloedneus, gebeurd....    Jeanine, nu doorzetten dat het zo niet lange kan hoor, zoveel pijn en belemmering, je leven staat helemaal op zijn kop....

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Ogin weer thuis , Dermatoloog heeft Ogin van top tot teen nagekeken, de antibiotica heeft zijn werk goed gedaan, geen nieuwe kuur ( voorlopig) de cytopoint even bekijken, als ze over anderhalve week jeuk krijgt, terug en alsnog de cytopoint, we proberen het een beetje te rekken....twee injecties gehad...met de pollen...iedere drie weken nu terug tot eind juni, negen maanden volmaken met 1ml pollen injecties...en dan pas gaan we minderen met de dosis, en dan kan er gekeken worden of het heeft gewerkt al die maanden......het is doorbijten....we zitten bijna op de helft....     en Bams....ik heb haar meegenomen en goede uitleg gehad, Bams heeft een hele andere narcose gehad dan Ogin....Bams kon niet wakker gemaakt worden en moest uit zich zelf herstellen met wakker worden...vandaar dat Bams niet zelf kon lopen en het veel langer duurde dan bij Ogin....Ogin hebben ze na de operatie met een injectie wakker gemaakt en die kwam dan ook vrolijk van ...hier ben ik, met een grite sprong de auto in, hoppa snel naar huis, en dat mocht niet bij Bams.....vandaar...ze hebben nog bij Bams een echo gemaakt, van de baarmoeder, en uitstekend zag het er uit, Ogin was niet nodig.....arts vertelde dat Bams een zo goede conditie heeft, tuurlijk is ze op leeftijd en dat ik daar rekening mee moest houden, en wat het eten betreft....smile  gewoon zo doorgaan, smorgens yoghurt met energie supplement en daarna al wordt het voeren, niet erg, lekker dr vlees.....

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Monique, het enigste wat ik lekker vind, appeltaart, hahaha, en vooral als die net gebakken is en nog warm is, zalig....    Patricia, even informeren wanneer de stille uurtjes zijn...

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Oooo, vergeet ik, ik heb onderweg alles meegehad, felle luchten , felle hagelbuien en sneeuw en regen, af en toe zo erg dat ik niets zag....zeker niet als er aan de andere kant van de weg en vrachtwagen langs reed...en Ogin, die lag lekker te slapen, zowel de heen weg en de terugweg......er was daar een koloshond, hahaha, een hele jonge hond nog, die Ogin om hulp riep, die wilde de spreekkamer niet in.....na trekken en duwen...en na de behandeling ging de deur open en...oeps, arm uit de kom van mevrouw.....     gelukkig ondanks dat Ogin niet voor de lol komt, gaat ze graag naar binnen, en nee ze krijgt nimmer wat, waarom weet ikniet, hahahaha....en deze dermatoloog kende ze nog, en liep gelijk naar hem toe, ze doen Ogin nimmer pijn en zijn altijd heel aardig tegen dr....en hij vond Ogin volwassen geworden en heel veel van Bams weg hebben.....qwa groote lijken ze op elkaar, maar daar houdt het dan toch echt bij op...hahaha....   en als jullie weten dat ik ogins mams zo klein vond, dacht ik, ach ik wordt ouder dan is het wel fijn als de hond niet zo groot is, zoals Bams, wat een misser zeg, hahahaha

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Wat een verschil van honden.....moet mijn honden maar eens te logeren uit sturen, weten ze hoe het moet, binnen blijven als het regent.....     Ruby, ja als je hebt gesnoten is er een aan,eiding boor een bloedneus, gebeurd....    Jeanine, nu doorzetten dat het zo niet lange kan hoor, zoveel pijn en belemmering, je leven staat helemaal op zijn kop.... "

Jouw honden zijn gewoon niet van suiker gemaakt . En ja, Obi wel. Jij dacht zeker dat dat witte haartjes waren op zijn lijf? Welnee dat is een soort suikerspin..... Zijn neus is van marsepein, de zwarte voetzooltjes van drop.... Dat moet toch wel? Daarom issie altijd zo zoet....hp-angelhp-heart *kuch*.

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Jouw honden zijn gewoon niet van suiker gemaakt . En ja, Obi wel. Jij dacht zeker dat dat witte haartjes waren op zijn lijf? Welnee dat is een soort suikerspin..... Zijn neus is van marsepein, de zwarte voetzooltjes van drop.... Dat moet toch wel? Daarom issie altijd zo zoet.... *kuch*.
  "

Hahaha, heerlijk zo,n hond, snoep altijd bij je....smile lekker knabbelen aan Obi..

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Een fijne update Willemijnhp-thumbsup

 

Net terug met Vigo die zijn trui aanhad,20 minuten eerst chagrijnig gelopen,dan gaf hij zich over en ging toch maar lekker snuffelen.

Thuisgekomen kreeg hij zijn snoepje maar dat was niet genoeg,mijnheer ging onmiddellijk voor het aanrecht voor de appeltaart gaan zitten,van dat wil ik!!

 

Hier ook nog onstuimig maar er komt vanaf morgen mooi winterweer aan,koud en zonnig daar teken ik ook voor.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Een fijne update Willemijn
 
Net terug met Vigo die zijn trui aanhad,20 minuten eerst chagrijnig gelopen,dan gaf hij zich over en ging toch maar lekker snuffelen.
Thuisgekomen kreeg hij zijn snoepje maar dat was niet genoeg,mijnheer ging onmiddellijk voor het aanrecht voor de appeltaart gaan zitten,van dat wil ik!!
 
Hier ook nog onstuimig maar er komt vanaf morgen mooi winterweer aan,koud en zonnig daar teken ik ook voor. "

Krijgt tie wat ? Net op de grens van het koude weer heb ik toch geen last gehad op de weg, helukkig, met gladheid kan ik toch niet de weg op.....en over drie weken zie ik wel weer...en als ik eerder terug moet, komt het niet op een dag aan...

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Krijgt tie wat ? Net op de grens van het koude weer heb ik toch geen last gehad op de weg, helukkig, met gladheid kan ik toch niet de weg op.....en over drie weken zie ik wel weer...en als ik eerder terug moet, komt het niet op een dag aan... "

Vigo krijgt  de kruimeltjes als ik de taart straks uit de vorm haal,hij heeft appel gekregen toen ik die aan het schillen was.

 

Over 3 weken kunnen we wel weer lenteweer hebben,klimaat is toch van slag.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Monique ja inderdaad. Sommige mensen kunnen beter koffie gaan drinken ergens. Ik vind het ook gewoon fijn om te zwemmen en niet te kletsen. Wat zal het heerlijk ruiken bij jou na appeltaart.
 
Elianne fijn dat het weer iets beter gaat vandaag. Hopelijk blijft het zo.
 
Ruby heb ik ook al aan zitten denken. Het zwembad is vanaf half 8 open dus dan denk ik ook niet dat het heel druk is. Zo zwemmen in die drukte is echt niks  "

Nee, al die drukte in dat bad is ook niks voor mij. Als ik ga zwemmen moet er ook snelheid achter zitten anders is er niks aan. Al die ouwe grijze postduiven doen niks anders dan zich alleen naar de overkant laten drijven. Het liefst halverwege stilhouden om te kletsen met Jan en alleman. Kun je er als serieuze zwemmer niet meer langs, want die ouwen drijven het liefst breeduit naast elkaar ipv achter elkaar tongue-out.

 

pagina 41 van 46 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 4142 43 44 45 46
Volgende forumvraag: Ervaring waterblazer DS
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^