Zalmolie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KatKat

Hallo, ik moet noodgedwongen mijn cocker laten castreren volgende week. Ik heb hem al eens chemisch laten castreren omdat het niet meer houdbaar was maar na 3 maanden is het al uitgewerkt en begint alles opnieuw ( zenuwachtig, hijgen, geen rust vinden, in benen terug bijten, terug trekken aan de lijn...) nu heb ik alleen bang voor zijn vacht natuurlijk maar het is echt niet meer leuk in huis zo. Zou het helpen als ik zalmolie zou bijgeven en welke is goed? Hij krijgt acana en smorgens een schapenbonbon met knoflook al.

Graag tips

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Vachtverandering kan zeker, maar daar hoef je niet zo bang voor te zijn, goede voeding is voldoende en je zou een goede condition kunnen gebruiken, een x in de week aprayen zodat de vacht mooi blijft, ik heb twee newfoundlanders gehad, de vacht wordt dikke, maar als je deze goed bijhoudt is de vacht goed onder controle te houden hoor......ik gebruikte Starshine, een spray voor paarden...antiklit, glans....zo hou je de vacht goed onder controle, ik gebruikte de spray een x in de week....borstel je hond een x in de week, en verslof het niet. 

Volgende forumvraag: Gebit van de hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^