Hondenrugzak ontwerpen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DD

honden foto van D

Ik loop nu al een tijdje met een ‘idee’ in mijn hoofd, maar geen idee hoe ik deze moet realiseren. 

Ik heb al een hondenrugzak, maar deze begint nu toch wel aardig te slijten, en hij kan beter voor mijn gevoel, als in, fijner voor mijn hond. Is er iemand op dit forum handig met naald en draad, en ontwerpen/patronen maken, en die mij zou willen helpen? De huidige rugzak zou uit elkaar gehaald mogen worden om te helpen met de patronen, maar ik zou hem dus met iets anders willen. 

 

Ik zou er natuurlijk voor betalen! En ik heb wel eens met de naaimachine gewerkt, dus ik zou ook nog kunnen helpen met in elkaar zetten misschien.

 

En waar anders kan ik eigenlijk terecht met zo’n soort vraag? Iemand die normaal kleding maakt? 

honden page profiel DD

honden foto van D

Huidige rugzak is een k9sportsack, en ik zou graag een rugzak willen waar ze op de bodem zou kunnen opkrullen, en in een gewone zithouding kan zitten, i.p.v. bedelpositie.

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

Bedoel je zoiets?

 

rugzak-hond-pelle.jpg

074048.jpg

574855744.jpg

 

 

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

509624.jpg

Doxtasy heb ik, maar erin liggen kan puck niet.

Moet zeggen dat ik 3,5kg extra op de rug best zwaar vind. Ik zou de volgende keer liever voor een goede wandelwagen gaan waar je ook makkelijk mee over bosgrond kan rijden. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^