Seizoentopic.........Herfst, wanneer wordt het winter ! Verhalen over onze vriendjes en vriendinnetjes in het seizoen de herfst.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Het feit dat Ogin grommend reageert betekend wel dat wat die hond doet niet positief ontvangen wordt. Denk dat Ogin heel netjes is, maar dat andere honden er sneller klaar mee zijn. En ze daarom met andere honden misschien wel problemen ervaart maar niet met Ogin. Ze zien haar al aankomen met die hond... 
Denk dat Obi dit ook echt niet tof zou vinden, nee dat weet ik eigenlijk wel zeker.  "

Klopt wat je daar schrijft, ik heb Ogin nog nimmer horen grommen, alleen als ze loops is en niet wil...voor de rest nimmer...het is een vrouw die niet oplet, ze is blij dat haar hond een maatje heeft, ik begrijp het wel hoor, de hond is nog geen jaar......maar Ogin mag niet de dupe worden....heel moeilijk om te zeggen, hoepel op.....ik let voortaan op, zie ik haar dan wegwezen....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Willimijn het is ook moeilijk om te zeggen ik durf het niet meer.
Ik had 2 boze meiden, mijn dochter en haar vriendin. Ze namen altijd de honden mee naar een losloop veld en opeens mocht het niet meer. 
Toen was ik stom, sloeg nergens op, ze speelde zo leuk samen. Bij mijn  profiel staan nog foto's van Diesel en de stafford, die kwam gewoon hier in huis toen. 
Nog steeds een lieve hond hoor, prachtbeest, maar niet voor honden. "

Ja voor mij is de hond heel lief...ik ben naief...de vrouw gaf te kennen dat ze niet los kon lopen met haar hond in haar buurt....tja dan moet ik zeker me afvragen waarom niet....hij is lief verteld ze me steeds...ik heb ook gevraagd  of die intolerant is, welnee zei ze de liefheid zelve.....

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

" Ja voor mij is de hond heel lief...ik ben naief...de vrouw gaf te kennen dat ze niet los kon lopen met haar hond in haar buurt....tja dan moet ik zeker me afvragen waarom niet....hij is lief verteld ze me steeds...ik heb ook gevraagd  of die intolerant is, welnee zei ze de liefheid zelve..... "

jaa maar dat is net als dat doet die anders nooit... snap dat het moeilijk is om te zeggen maar als eigenaar van een stafford achtig ras moet je weten dan het vaak niet spelen is maar gaat om wie het sterktste is.. op stage hadden we ook staffords en stafford achtige rassen maar lieten ze vaak niet te veel met andere honden spelen... omdat ze gewoon te hard met andere honden omgingen helaas

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

Hartelijk gefeliciteerd Black

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

" Een trui, misschien beter een goed jasje eens voor kijken , een trui is toch niet zo warm voor zo,n hummeltje....en je ziet het toch heerlijk gespeeld met de andere hond...als ze elkaar kennen dan is het de volgende keer een goede ontmoeting weer. "

Ze heeft twee jassen maar met droog weer is een fleece trui ook lekker warm.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

" Willemijn,geloof mij maar Vigo zijn trui is super warm,zijn buik is helemaal bedekt,het is super dun,zijn tuig kan ik nog aandoen, alleen als het mistig of regent dan krijgt hij zijn jas aan.
Vigo heeft vanmorgen aangelijnd gelopen en die heeft het heerlijk warm,want die trui is fleece stretch en sluit precies om zijn lijfje.
 
Vigo heeft een trui van goldpawn via bol.com gekocht. "

Hier hebben ze ook fleece truien en die zijn idd heerlijk warm. Ik heb zelf ook graag fleece aan omdat ik het ook warm vind zitten, ik ben alles behalve modebewust comfort vind ik veel belangrijker.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Ik sluit mij bij de anderen aan Willemijn, liever voorkomen dan genezen.

 

Wat is het koud maar wel lekker om in de beschutting van de bomen in het bos te lopen. Lotus verwachtte op de zelfde plek waar ze vanmorgen de hond trof die hond weer te zien maar dit gebeurde natuurlijk niet.

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

Sylvia gefeliciteerd met Black!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Heb net in de tuin het grastapijt weg gehaald, op elkaar gelegd, als er sneeuw komt wordt het glad en heb toch de angst vannuitglijden.....meiden hebben nog een heel groot stuk waar ze kunnen liggen erop, en...het is beren koud, veel wind en heb nu al de beren lekker binnen gehaald, voor hun niet koud maar het wordt al schemerig, ongezellig zo alleen binnen en dan ook nog de deur dicht.....

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Ik ben blij dat je het aanhaalt, ik wilde niet discrimineren........er schuilt bij mij inderdaad wat angst voor de hond...het borstelen en de staart laag onder de buik, nu nog wat ontzag voor Ogin....maar ik zie dat de hond in de nek van Ogin hangt, de hond is een middelmaat.....en Ogin groot en fors, misschien dat de hond de kat uit de boom kijkt, de vrouw vertelde me, fijn dat mijn hond eens kan spelen met en normale hond, zat me ook niet zo lekker........ik weet ongeveer wanneer de hond komt welke tijd, en probeer het voortaan te ontlopen...de vrouw zelf ja logisch dat ze het fijn vind voor haar hond dat tie ook eens kan ravotten met een hond.....ik blijf ectra alert, zie ik deze vrouw dan ga ik toch een andere kant op.... "

Tosca deed dat ook in de nek hangen,proberen naar beneden te trekken.

Na haar 1e loopsheid veranderde ze totaal  in een dominante bitch en als zij vervelend deed tegen een hond en die hond reageerde normaal met een grommetje dan hing ze in hem,heb dit met een bobtail meegemaakt,die was lief,ze vloog onmiddellijk naar zijn strot...ze was toen nog niet vasthoudend dat kwam toen ze ouder werd.

9 maanden was ze en klaar was het met andere honden spelen.

Tosca was  een geweldige engelse stafford geen agressief grommend ding aan de riem,liet verder ook iedere hond met rust maar ze was toch een gevaar voor andere honden want ze was onvoorspelbaar,ik moest maar even met mijn ogen knipperen en het kon fout gaan want dan had de hond iets gedaan wat haar niet zinde.

 

Vigo is makkelijker,zijn signalen zijn duidelijk,maar die heeft ook nooit met vreemde honden mogen spelen,vanaf pup zijnde niet,hij moest niks van andere honden hebben.

 

Twee verschillende engelse staffords maar allebei niet geschikt om op speelveldje te laten spelen.

 

Heeft trouwens niks met discriminatie van een ras te maken maar met veiligheid voor je eigen hond.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Ik ga er nu alerter op in, deze hond is er nog maar pas in de blauwe stad...ze komt met een auto juist daar naar toe omdat het in haar buurt niet kan...veel meer honden daar.....het is een reu...maar dan nog, het is een blok beton....de vrouw let niet op de hond wat tie doet, ze loopt door en praat .....ik let altijd op Ogin, komt ook dat ik alert ben op honden.....zie ik deze hond dan ga ik voortaan een andere weg in.....er is nog een hond die de baas niet vertrouwd, de man neemt wel zijn verantwoording en houdt de hond vast maar.....hij heeft al gezegd als je hond los loopt laat ik mijn hond los, en de gevolgen zijn voor u.....ook een kruisingstafford een hele grote...ja dat ga je krijgen dan, in hun eigen buurt kunnen ze niet wandelen en gaan dus daar naar toe waar weinig honden zijn......waar ik loop mogen de honden loslopen hoor.....

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Mochten lekker een uurtje eerder gaan. Moeten als project een bedrijf oprichten met je groepje hebben vandaag een bedrijfsnaam en logo geregeld. Hebben 20 weken voor dit project tijd zat.

Morgen les over verdieping kwa dierverzorging kwa diëten enzo. En dan krijg ik uitleg voor me bhvd hond en kat zin in. 

honden page profiel DieselDiesel 3 doggies

honden foto van Diesel

" Ik ga er nu alerter op in, deze hond is er nog maar pas in de blauwe stad...ze komt met een auto juist daar naar toe omdat het in haar buurt niet kan...veel meer honden daar.....het is een reu...maar dan nog, het is een blok beton....de vrouw let niet op de hond wat tie doet, ze loopt door en praat .....ik let altijd op Ogin, komt ook dat ik alert ben op honden.....zie ik deze hond dan ga ik voortaan een andere weg in.....er is nog een hond die de baas niet vertrouwd, de man neemt wel zijn verantwoording en houdt de hond vast maar.....hij heeft al gezegd als je hond los loopt laat ik mijn hond los, en de gevolgen zijn voor u.....ook een kruisingstafford een hele grote...ja dat ga je krijgen dan, in hun eigen buurt kunnen ze niet wandelen en gaan dus daar naar toe waar weinig honden zijn......waar ik loop mogen de honden loslopen hoor..... "

Wat een rare opmerking, dan zijn de gevolgen voor u!

 

Er begint hier wat sneeuw te dwarrelen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Mochten lekker een uurtje eerder gaan. Moeten als project een bedrijf oprichten met je groepje hebben vandaag een bedrijfsnaam en logo geregeld. Hebben 20 weken voor dit project tijd zat.
Morgen les over verdieping kwa dierverzorging kwa diëten enzo. En dan krijg ik uitleg voor me bhvd hond en kat zin in.  "

Heel leuk Chayenne, was er op de terugweg op tijd vervoer, niet leuk met die kou om dan zo lang te wachten... 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

" Heel leuk Chayenne, was er op de terugweg op tijd vervoer, niet leuk met die kou om dan zo lang te wachten...  "

Jaa tot nu toe wel nu wachten op de bus gelukkig binnen smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Gelukkig, chayenne...lekker warm nu.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Bams doet tegenwoordig aan Pilatus...het is te donker voor een  foto......het ziet er heel goed uit, we doen het samen op het nieuwe kleed....wink

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Heb ik de primeur ? smile                   

ZEIST - De eerste sneeuw van het winterseizoen is onderweg. Het noordoosten van Nederland is als eerste aan de beurt.                            

De weersvoorspellers in Nederland zijn het erover eens. „Er komt winterse neerslag die laat in de middag vooral in het noordoostelijk deel van Nederland gaat vallen. Het begint als natte sneeuw, maar misschien vormt zich vanavond toch een klein laagje sneeuw op de auto”, aldus meteoroloog Jordi Huirne van Weeronline.

 

De échte winterliefhebbers zullen nog wel even geduld moeten hebben. „Het wordt vandaag geen dik pakket sneeuw en dat levert dus misschien nog geen mooie plaatjes op.”

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

G"
 
Er begint hier wat sneeuw te dwarrelen. "

Oooooo dan ben jij de eerste die de primeur heeftsmile......          

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Ben benieuwd wat dolcinea van sneeuw Gaat vinden smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Wat een rare opmerking, dan zijn de gevolgen voor u!
 

Angst zaaien ? Er zijn er al die er over praten en goed opletten wanneer ze deze zien...en direct hun honden vast lijnen....honden zijn nieuwsgierig en speels, in net geheel niet opdringerig, Ogin is dat soms wel....en zo,n man staat sterk...wij hebben toch hele andere honden die zoeken geen ruzie, maar zijn toch nieuwsgierig, we zorgen dan ook dat we als we deze man met zijn hond zien hem uit de weg gaan......

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ben benieuwd wat dolcinea van sneeuw Gaat vinden  "

Ja eerste sneeuw voor Chayenne, hier vonden ze het heerlijk en zijn er niet uit te slaan, hahaha...

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

518062.jpg

Ook de halsband van Turbo is af.

Donderdag ga ik met de bijpassende riem beginnen. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ook de halsband van Turbo is af.
Donderdag ga ik met de bijpassende riem beginnen.  "

Mooi Antje....hp-thumbsup

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Is al donker hier, lekker gegeten, de een konijn de ander eend, morgen andersom......en nu lekker uitbuiken, Ogin neemt altijd na het eten een bot, altijd.....ben ik heel blij mee, kvv is toch hap slik weg.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Heb de kachel op 15....Bams is er al vandoor....frown   Ogin ligt er nog, aan mijn voeten, zal ook niet lang meer duren...was daarnet veels te koud.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Wandel Puck nog wel eens met plezier Ruby ?    Ik lees alleen van Puck gauw pierelen poepen en snel naar binnen weer, koud nat wind, het is nooit lekker voor Puck.... "

Nee Willemijn, Puck wandelt helaas nooit met plezierfrown.

Het enigste wat ze wel leuk vind, zijn korte snuffelrondjes waar ze lekker de tijd mag nemen. En ze vond de behendigheid hartstikke leuk. Ze kon echt een uur voluit trainen en spelen met de border collie. Oké, slecht weer dan deed ze weinig, behalve me aankijken met de vraag: wat doe je me aan met dit weer. 

Ik ga er wel op uit, maar dan gaat Puck in de rugzak mee. Langer dan 5km wordt het niet. 

Het ontneemt me wel het wandelplezier. Voor mijn rug is die rugzak met 3,5 kg eigenlijk te zwaar. Heb wel gekeken naar een wandelwagen voor puck, maar daar wil ik eigenlijk toch niet aan. Daarnaast kun je met zo'n wagentje niet door het bos wandelen en te lang stilzitten wordt voor puck weer veel te koud.

 

Mijn volgende hond, wordt een weerbestendige hond. Ik houd van het gure weer, de kou, de sneeuw. Ik vind de Berner sennen nog altijd prachtige honden met een fijn karakter. Heb ook al een fokker op het oog waar ik in de toekomst wel een pup van wil kopen. 

 

Met puck heb ik me er eigenlijk in verkeken. Dat komt eigenlijk doordat onze eerste maltezer met veel plezier kilometers wandelde en de regen hem ook geen barst interesseerde. 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

" Nee Willemijn, Puck wandelt helaas nooit met plezier.
Het enigste wat ze wel leuk vind, zijn korte snuffelrondjes waar ze lekker de tijd mag nemen. En ze vond de behendigheid hartstikke leuk. Ze kon echt een uur voluit trainen en spelen met de border collie. Oké, slecht weer dan deed ze weinig, behalve me aankijken met de vraag: wat doe je me aan met dit weer. 
Ik ga er wel op uit, maar dan gaat Puck in de rugzak mee. Langer dan 5km wordt het niet. 
Het ontneemt me wel het wandelplezier. Voor mijn rug is die rugzak met 3,5 kg eigenlijk te zwaar. Heb wel gekeken naar een wandelwagen voor puck, maar daar wil ik eigenlijk toch niet aan. Daarnaast kun je met zo'n wagentje niet door het bos wandelen en te lang stilzitten wordt voor puck weer veel te koud.
 
Mijn volgende hond, wordt een weerbestendige hond. Ik houd van het gure weer, de kou, de sneeuw. Ik vind de Berner sennen nog altijd prachtige honden met een fijn karakter. Heb ook al een fokker op het oog waar ik in de toekomst wel een pup van wil kopen. 
 
Met puck heb ik me er eigenlijk in verkeken. Dat komt eigenlijk doordat onze eerste maltezer met veel plezier kilometers wandelde en de regen hem ook geen barst interesseerde.  "

Wat zo de Ruby.. Dolcinea houdt niet van regen wilt er niet in lopen maar al het andere weer tot nu toe vind ze prima sneeuw hebben we nog niet gehad met der ben daar wel blij om. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Nee Willemijn, Puck wandelt helaas nooit met plezier.
Het enigste wat ze wel leuk vind, zijn korte snuffelrondjes waar ze lekker de tijd mag nemen. En ze vond de behendigheid hartstikke leuk. Ze kon echt een uur voluit trainen en spelen met de border collie. Oké, slecht weer dan deed ze weinig, behalve me aankijken met de vraag: wat doe je me aan met dit weer. 
Ik ga er wel op uit, maar dan gaat Puck in de rugzak mee. Langer dan 5km wordt het niet. 
Het ontneemt me wel het wandelplezier. Voor mijn rug is die rugzak met 3,5 kg eigenlijk te zwaar. Heb wel gekeken naar een wandelwagen voor puck, maar daar wil ik eigenlijk toch niet aan. Daarnaast kun je met zo'n wagentje niet door het bos wandelen en te lang stilzitten wordt voor puck weer veel te koud.
 
Mijn volgende hond, wordt een weerbestendige hond. Ik houd van het gure weer, de kou, de sneeuw. Ik vind de Berner sennen nog altijd prachtige honden met een fijn karakter. Heb ook al een fokker op het oog waar ik in de toekomst wel een pup van wil kopen. 
 
Met puck heb ik me er eigenlijk in verkeken. Dat komt eigenlijk doordat onze eerste maltezer met veel plezier kilometers wandelde en de regen hem ook geen barst interesseerde.  "

wat vind ik dat jammer Ruby....ik heb zoveel plezier in de wandelingen als mijn honden het ook hebben natuurlijk...heel jammer dat Puck er niets aan vind, ik zou de auto nemen en een heerlijk gebied opzoeken, uit de auto zetten ....hoewel...ik ga het weekend wandelen met show,s , waarvan er een bij de  auto blijft zitten en geen stap doet....de andere twee die lopen wel, heb een keer stiekum de hond een lijn omgedaan en....schiet op vervelend...hihi, ze heeft met mij een hele ronde gelopen, de eigenaars zagen me aankomen met hun hond, hahaha, vreemde ogen dwingen, maar ik doe het niet meer hoor, een x okee, maar als die hond niet wil, nou lekker laten zitten dan...heel jammer.

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Dolcinea heeft de laatste tijd niet zoveel zin in der brokken... Ze eet ongeveer de helft tot 3 kwart van wat ze krijgt op? Mischien teveel? Moet ik minder voeren zodat ze het wel opeet of undecided dit doet ze sinds een weekje ongeveer 

pagina 43 van 50 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 4344 45 46 47 48 49 50
Volgende forumvraag: Pup likt aan vulva
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^