Seizoentopic.........Herfst, wanneer wordt het winter ! Verhalen over onze vriendjes en vriendinnetjes in het seizoen de herfst.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey 3 doggies

honden foto van Elianne & Bailey

" Fijn dat het beter gaat! Wat een opluchting zal dat voor je zijn!
 
Ik weet verder niks over die lyme testen, dus geen idee of het onbetrouwbaar is.
Lyme is iets waar ik gelijk aan denk. Inmiddels zoveel lyme mee gemaakt in de omgeving. Mocht ik vreemde symptomen hebben, zal dat het eerste wezen waar ik me op liet testen. "

Ja snap dat je daar dan huiverig voor bent. Ik hoef nu ook niet te testen. Mocht het dat wel zijn geweest en was ik er op tijd bij, dan was de behandeling antibiotica. Zit ik nu voor mijn keelontsteking ook aan, dus dikke prima. :P
Maar moest ook zeggen dat ik geen teek of kring had gezien. Kan natuurlijk ook wel eens niet gezien zijn, maar ik check mijzelf na elke wandeling in het natuurgebied uitvoerig onder de douche. tongue-out Helemaal sinds ik er op de basisschool onder de douche ook 1x achter kwam dat er 1 op mijn arm zat. 
Zit inderdaad weer een stuk lekkerder in mijn vel, ondanks de keelontsteking. Vanavond lekker gekookt, wasjes gedraaid, keuken opgeruimd! Al meer dan ik in dagen heb gedaan. 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Pierke: wat een geweldige pretbek van die Lenka!  En oooh die beschrijving van haar, dat is hoe Bailey nu is tijdens het puberen. Man oh man, ik heb echt wel eens hartkloppingen gehad van die hond. Hij verdwijnt dan wel nooit uit het zicht, maar inderdaad het opspringen, iedereen moeten begroeten.. meneer zit mooi aan de lijn, tot het eruit is. Ik kan merken dat Bailey door het koudere weer, drukker wordt buiten. Ik was net de hoek om van het huis, daar staat hij standaard te plassen bij het grasveld. Ik keek even de andere kant op en meneer besloot opeens zijn gekke 5-minuten te hebben en sprintte er als een idioot vandoor waardoor ik bijna werd gelanceerd.  Heb hem er even goed aan herinnerd dat hij nog aan de riem zat en de rest van de wandeling gelukkig weer gedragen.  "

Ho maar Lenka is wel 6 en half he. En doet dit nog steeds. En ja het koude weer geeft energie en de gekke 5 minuten verschijnen hier ook al effe terug. Het lanceren ken ik, gevlogen heb ik, ik ben echt geen lichtgewicht 70 kg maar 30 kg die voluit aan de lange lijn gaat ik vloog ook. Heb het woord stop, ik haat commando, geleerd en ze stopt als ik het zeg

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Heb gelezen waarom aangelijnd,terrecht hoor. Tosca was ook zo een jaagster,spoor in haar neus en de dijk over....dan zag ik haar in de verte over de akkers verdwijnen.

Vigo is makkelijker,die kijkt altijd waar ik ben,nog nooit in zijn leven heeft hij gejaagd,er kan een kat voor hem zitten,ook al echt meegemaakt een konijn die over zijn kop sprong.

 

Maar een klein kefferig hondje dan zijn de rapen gaar. Vigo houdt van alles en iedereen behalve van honden.

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Goedemorgen

 

Vandaag nog 1 dag werken en dan 3 dagen vrijlaughing

Straks even met de honden wandelenlaughing

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Lisa, heb je goed kunnen slapen?

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Goedenmorgen,

 

Wij zijn ook weer wakker. 

Straks naar school en dan beginnen met dierverzorging

Verder alleeen ondernemen vandaag na dierverzorging.

Sucses allemaal!! 

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

Goedemorgen iedereen!

 

Hier echt als een blok geslapen. Heerlijk.

Wel alweer vroeg op, want ik wilde mijn broertje en mijn moeder nog zien voordat ze naar werk en school zouden gaan.

 

Vandaag een beetje rustig aandoen. Nog even boodschappen doen, schoonmaken en dan naar papa in het ziekenhuis (misschien niet perse in die volgorde) en daarna doe ik niets meer behalve koken.

 

Fijne dag allemaal en voor iedereen die werkt, werk ze!

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Zo heeft iedere hond wel wat.....Ogin als ze die ene hond ziet, houdt mij altijd in de gaten, als ik fluit komt ze direct aangerend, alleen...die ene hond...als die ene hond lelijk doet denkt ze opeens aan het fluitje, smile  Alleen Bamse is perfect, altijd geweest, een nadeel, als er water in de buurt is en ze heeft het warm, weg, perfect ook niet helemaal....zo heeft iedere hond wat...smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

De straat was nat , gemiezerd heeft het dan.....beren gegeten, Bams yoghurt...straks de vlees...ze moet eerst even bijkomen van de nacht...en ik een omelet met koffie...niet koud, maar donker.smile 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Weerpraatje......

WeerberichtNederlandGrijze start, vanuit zuiden zon

22 nov. 2018, 6:00 uur - Na een kille en grijze start breekt de zon vanuit het zuiden langzaam door. Het wordt 3-6 graden. Komende dagen lost de bewolking maar moeizaam op en in het weekend kan het op veel plaatsen zelfs de hele dag grijs blijven. Daarbij blijft het koud met 3-6 graden. Na het weekend lijkt het zonniger te worden.

 

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Ziva is juist bijna perfecthp-heart. Ze negeert andere honden die bang zijn of niet van andere honden houden. Ze negeert en loopt ook weg bijhonden die te druk zijn, maar gaat wel snuffelen bij honden die heel relaxed zijn. Maar zodra er een hond op haar afstormd, schuilt ze altijd tussen of achter mijn benen. En zodra de hond dan weer weg gaat, rent Ziva er blaffend achteraan... 

 

Dat is echt de enige keer dat Ziva naar andere honden blaft.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

518092.jpg            Eruit.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ziva is juist bijna perfect. Ze negeert andere honden die bang zijn of niet van andere honden houden. Ze negeert en loopt ook weg bijhonden die te druk zijn, maar gaat wel snuffelen bij honden die heel relaxed zijn. Maar zodra er een hond op haar afstormd, schuilt ze altijd tussen of achter mijn benen. En zodra de hond dan weer weg gaat, rent Ziva er blaffend achteraan... 
 
Dat is echt de enige keer dat Ziva naar andere honden blaft. "

Dat is ook mooi.....blijft mooi bij je...en tuurlijk mogen ze naar andere honden...moet het wel kunnen, Als er een grote groep honden loopt is Ogin de rust zelve, kan ze niet meer kiezen, als ze iedere dag honden zou tegen komen zou ze honden negeren.....dan hoef het niet zo meer.

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

" Dat is ook mooi.....blijft mooi bij je...en tuurlijk mogen ze naar andere honden...moet het wel kunnen, Als er een grote groep honden loopt is Ogin de rust zelve, kan ze niet meer kiezen, als ze iedere dag honden zou tegen komen zou ze honden negeren.....dan hoef het niet zo meer. "

Fijn dat ogin ook zo sociaal ishp-shiny

 

Ziva loopt bij mij vrijwel nooit aan de lijn als ik alleen met haar wandel. Overal waar ik met haar loop krijg ik complimenten van andere mensen over hoe goed ze is opgevoedhp-angel.

 

Achja een hond die zo gefocust is op voer, is niet moeilijk om op te voedentongue-out

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

Goedemorgen

 

ook weer aan het werk, moest om 7u al een muis buiten zetten dus was een snelle koffie vanmorgen innocent

Kon gelukkig zo aan de plaats waar ze moest, zodat ik me niet meer volledig moest omkleden.

 

werken tot 15.30u, daarna een wandelingetje met de honden, vervelend dat ik nu ook niet meer ver kan wandelen. Net zo'n heerlijke temperaturen nu.

Geen sociale honden helaas, komen er gelukkig ook nooit tegen  (Runar vindt andere honden wel leuk,maar als ik met 2 loop, doet hij mee met Piiri, het schijnheiligaardje innocent   Lijkt me wel eens leuk, om een hond te hebben die je gewoon zijn gang kunt laten gaan. Maar dan moet ik een ander ras/type nemen vrees ik)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Dat is jammer Maart, mijn eerste hond een duitse herder kon met iedereen..... newfoundlanders zijn grotendeels goedmoedig.

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

" Dat is jammer Maart, mijn eerste hond een duitse herder kon met iedereen..... "

Volgens mij is dat dan een uitzonderingsurprised Elke herder die ik tegen kom vind ik nou niet bepaald sociaalembarassed

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

overigens heb ik geen hekel aan herders hoorinnocent mijn vader heeft ook altijd herders gehad (en nu nog  steeds volgens mij) en die waren altijd erg leuklaughing

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Goede morgen. Het spettert hier een beetje maar het is minder koud als gisteren. Balou was heerlijk blij en uitgelaten tijdens de wandeling, hij rende heen en weer aan de flexi. Ik heb gisteren een oud fleecevest in repen geknipt en hier speeltouwen van gemaakt, ze vielen in de smaak bij de honden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Goede morgen. Het spettert hier een beetje maar het is minder koud als gisteren. Balou was heerlijk blij en uitgelaten tijdens de wandeling, hij rende heen en weer aan de flexi. Ik heb gisteren een oud fleecevest in repen geknipt en hier speeltouwen van gemaakt, ze vielen in de smaak bij de honden. "

Hier heeft ogin ook een snuffelbal, nog steeds leuk vind ze dat, moet er wel wat in zitten, hahaha...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Zo trainen, bodypump, ja moet toch de honden kunnen houden he....smile daarna blauwe stad, dan is bams aan de beurt, en dan om 1 uur kan ik zitten, en dan komt mijn zus Loes, en jee dan heb ik in huis nog niets gedaan..oeps...

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Ook een goedemorgen. 

Lig nog even in bed. Heb puck snel aan de straat laten plassen en toen weer in bed gaan liggen. 

Dadelijk douchen, ontbijten, Puck wandelen en dan naar de opticien. 

 

Hier wandelt een Duitse herder die heel sociaal is en ook nog eens heel voorzichtig is met kleine hondjes.

De baas had een keer niet gezien dat ik met Puck op het grasveld liep achter de bomen. Die hond had ons natuurlijk wel gezien en die kwam even buurten. Puck vond dat natuurlijk niet leuk en begon te grommen. Die hond trok zich nergens wat van aan. Ging gewoon naast puck staan snuffelen. Toen merkte puck dat de hond niks deed en was het goed. 

Die baas snel naar me toe. Sorry, sorry, ik had je helemaal niet gezien. 

 

Mijn allereerste hond, maltezer plukkie, dat was de fijnste hond. Deed nooit wat, die maakte je de pis niet lauw hoor. Vond alles prima. Heeft meerdere malen als hondenkind in ons poppenwagentje gelegen met poppenkleertjes aan, ging overal mee naar toe, speelde altijd samen met ons, heeft mijn nichtje één keer de duimnagel blauw gebeten. Toen wilde ze van plukkie een verhit kippenbotje afpakken. Gelukkig wisten we altijd: als de hond bijt, ben je zelf schuld. Dat waren we ook. Want je pakt eigenlijk niet zomaar eten af. Maar m'n nichtje bedoelde het goed. Oh die kleine plukkie, die wordt ziek van een kippenbotje! Hop naar het kippenbotje. En plukkie dacht; hè m'n lekkers, hap!

 

Ja, lieve plukkie was dat.

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

Goeiemorgen allen hier fijne dag gewenst 

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Ik had gisteren tot 23.30 gewerkt, dus nu weer even bij gelezen hier.

 

Monique, wat een heerlijke plek aan het water daar om te lopen.

Verder ben ik het helemaal kwijt wat ik net allemaal gelezen heb, ben nog niet goed wakker denk ik.

 

Zo met Black naar het bos, gisteren moest hij een dagje rustig aan doen na de behandeling van de osteopaat.

Dus vandaag mag hij weer lekker rennen in het bos.

 

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Morgen .... Net bij HA geweest tijdje terug dus gevallen en pijn ging verder naar borst surprised maar verder niks te voelen morgen mammografie maken maar HA is voor 99% zeker dat het een cyste is 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Morgen .... Net bij HA geweest tijdje terug dus gevallen en pijn ging verder naar borst  maar verder niks te voelen morgen mammografie maken maar HA is voor 99% zeker dat het een cyste is  "

Goedemorgen,

Nien,dat zijn toch altijd spannende dingen ook al heeft de HA gelijk.

Is wel goed dat er serieus gekeken wordt.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Ja liep al 2 weken er tegenaan te hikken maar zal nu wel los lopen en dan heb ik er maar eindelijk een keer 1 gehad 

honden page profiel Baasje van Spaiky†Baasje van Spaiky† 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky†

Leuke foto's! hp-smile

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

" Hier heeft ogin ook een snuffelbal, nog steeds leuk vind ze dat, moet er wel wat in zitten, hahaha... "

Ik heb er touwen van gevlochten maar die vallen ook in de smaak.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

" Morgen .... Net bij HA geweest tijdje terug dus gevallen en pijn ging verder naar borst  maar verder niks te voelen morgen mammografie maken maar HA is voor 99% zeker dat het een cyste is  "

Toch maar goed dat er even verder word gekeken. Beterschap.

pagina 49 van 50 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 4950
Volgende forumvraag: Pup likt aan vulva
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^