Seizoenentopic.....vele leuke verhalen van onze hondenvriendjes in het seizoen de herfst.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel janetjanet 3 doggies

honden foto van janet

" Jij ook een tweeling in huis...eneen mams vergist zich nimmer, hoewel wij thuis wel van alles uithaalden hoor, hahaha en mijn mams zich ook in het ooitje liet nemen.... "

Dat kunnen ze niet. Ze zijn tweeeiig(of hoe je het schrijft). Bij hun kun je niet eens zien dat het zussen zijn. Toen ik te horen kreeg dat het twee meisjes worden heb ik uit te grap tegen mijn moeder gezegd dan wil ik een blonde met blauwe ogen en een bruine met bruine ogen. En moet je ze nu zien. Hahaha. Ze zijn volgens bestelling gelukt.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Twee eieg is erfelijk, een eieg is een speling van de natuur......smile      

 Hebben beide baby’s dezelfde bloedgroep, dan is de kans heel erg groot dat het om een eeneiige tweeling gaat. Wil je het écht zeker weten, dan biedt een DNA-test uitkomst. De genen van een eeneiige tweeling zijn namelijk volkomen identiek aan elkaar.

 

honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

" het was een leuke verjaardagheb 62,50 gehad in totaal. ben ook aan het sparen voor een goede fotocamera. ik weet nog niet precies welke...en een gitaar... maar dat wist ik al ( ik wil het mezelf aanleren )ik ga zo of een film kijken of star stable spelen "

Wat leuk dat je gitaar wil gaan spelen! Ik speel nu ongeveer 5 jaar gitaar en ik heb me ook bijna alles zelf aangeleerd. In het begin heeft een jongen bij mij op school een paar lessen gegeven. 

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Leuke foto's! hp-smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Wat leuk dat je gitaar wil gaan spelen! Ik speel nu ongeveer 5 jaar gitaar en ik heb me ook bijna alles zelf aangeleerd. In het begin heeft een jongen bij mij op school een paar lessen gegeven.  "

Wonen jullie een beetje dicht bij elkaar ?? Dan samen spelen....en kan jij May misschien wat helpen.

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Hallo wij komen ook even gedag zeggen,

Vanochtend om half 8 al met dolcinea buiten geweest en daarna weer even lekker naar bed. 

Verder niet veel bijzonders op de planning vandaag. Behalve de was doen en opvouwen.. 

Verder gaat 't met dolcinea prima.. Alleen wilt ze bij m'n vriend z'n appartement niet alleen in een kamer blijven.. Terwijl ze thuis prima alleen kan blijven en ze blaft naar de kat dit doet ze thuis ook niet(al gaat het naar de kat blaffen al beter als ik van te voren nee zeg)

Fijne dag verder allemaal. 

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

" Ik ben een eeneiege tweeling, waar wij ook komen altijd van......ooooo tweelingen ? Jahaha...  vrijdag was ik op bezoek bij Loes, ging Bams uitlaten en....hee Loes heb je een logee ??  Ikke om te plagen, nee is mijn eigen hond hoor, .....even later met nummer twee, Ogin, nog meer verbaasd, heb het uitgelegd dat ik de zus was van Loes, hahahaha..en als wij hier in winschoten zijn ook altijd vragen...heeee, enz.... "

Haha leuk! Nee mijn zus der vriend is wel eeneieg :) die is ook tweeling. Die horen dat ook wel vaker van uh? Heb jij een andere hond?

 

Heb wel 1x gehad met een vriendin van mijn zus waar ik met de rug naartoe stond dat die ineens om mijn nek vloog en Chantal riep. Uhm...ik ben Chantal niet haha. 

honden page profiel janetjanet 3 doggies

honden foto van janet

" Twee eieg is erfelijk, een eieg is een speling van de natuur......       "

Gaat in de huidige tijd veel makkelijker...je ziet het bij de echo. Bij mijn twee meisjes kon je duidelijk zien dat alles 2x aanwezig is. Dus twee x moederkoek en zo. Bij eeneiige heb dat maar 1x . Jij moest alles delen met je zus. Hahaha. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Chayenne, ze is nog niet thuis bij je vriend, als ze wat vaker geweest is en wat ouder wordt en ze wat meer gesetteld raakt zal dat ook veel gemakkelijker worden....  

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

T" Gaat in de huidige tijd veel makkelijker...je ziet het bij de echo. Bij mijn twee meisjes kon je duidelijk zien dat alles 2x aanwezig is. Dus twee x moederkoek en zo. Bij eeneiige heb dat maar 1x . Jij moest alles delen met je zus. Hahaha.  "

Een eeneige daar kunnen ook twee placenta's aanwezig zijn.....er is iets met een tussenschot.....zal het even opzoeken, delen doe ik niet graag met mijn zus, hahahaha, daarom eet ik sneller dan zij....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Gaat in de huidige tijd veel makkelijker...je ziet het bij de echo. Bij mijn twee meisjes kon je duidelijk zien dat alles 2x aanwezig is. Dus twee x moederkoek en zo. Bij eeneiige heb dat maar 1x . Jij moest alles delen met je zus. Hahaha.  "

Offtopic maar een leuk weetje.......

Soms wordt er gezegd dat een tweeling altijd twee-eiig is als er bij de geboorte twee placenta’s of twee aparte vruchtzakken te zien zijn. Dat is een misverstand. Het is namelijk ook mogelijk dat zo’n tweeling eeneiig is. Aan de hand van het aantal placenta’s bij de geboorte kun je dus niet zeggen of een tweeling een- of twee-eiig is. Maar hoe wel? Als beide baby’s een ander geslacht hebben weet je zeker dat het om een twee-eiige tweeling gaat. Zijn ze van hetzelfde geslacht, dan kan onderzoek van de vruchtzak en placenta duidelijkheid geven.

  • Er zijn twee placenta’s en het tussenschot tussen beide baby’s bestaat uit vier lagen. Dit kan een eeneiige- of een twee-eiige tweeling zijn. (Afbeelding A)
  • Er is één placenta en het tussenschot tussen beide baby’s bestaat uit twee lagen. Dit is altijd een eeneiige tweeling. (Afbeelding B)
  • Er is één placenta en er is geen tussenschot. Dit is altijd een eeneiige tweeling. (Afbeelding C).

Met een echo, vroeg in de zwangerschap, kan meestal al worden bepaald of je een eeneiige of twee-eiige tweeling krijgt. Als de baby’s allebei van een ander geslacht zijn, weet je dus zeker dat het om een twee-eiige tweeling gaat. Maar als beide baby’s hetzelfde geslacht hebben én ieder een eigen vruchtzak met een 4 lagen tussenschot heeft (afbeelding A), dan is het na de geboorte lastig te zeggen of dit een eeneiige- of twee-eiige tweeling is. In zo’n geval kun je afwachten; een eeneiige tweeling lijkt namelijk qua uiterlijk en gedrag erg veel op elkaar. Maar het bloed van beide navelstrengen kan ook worden onderzocht op bloedgroep en rhesusfactor. Zit hier een verschil tussen, dan weet je zeker dat het om een twee-eiige tweeling gaat. Hebben beide baby’s dezelfde bloedgroep, dan is de kans heel erg groot dat het om een eeneiige tweeling gaat. Wil je het écht zeker weten, dan biedt een DNA-test uitkomst. De genen van een eeneiige tweeling zijn namelijk volkomen identiek aan elkaar.

 

 

 

 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Zo net met dolcinea uitgeweest kwamen weer die leuke springer pup tegen die is nu 3 maand en dolci 4 grootte verschil valt nog mee. 

En ze was zo lief ervoor en zachtjes snuffelen terwijl ze opzich niet van vreemde honden houd. 

Net de was gedaan van m'n vriend en opgehangen Volgrnde was erin en alle andere extra was opgevouwen en in de kas gelegd. Zucht. Nu even zitten. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Je vriend weer blij dat je zijn was weer gedaan hebt....hp-thumbsup    en wat lief dat Dolcinea zo is...

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Balou er er van ondersteboven dat ik vandaag de hele dag thuis ben, die schat.laughing

516710.jpg

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" Balou er er van ondersteboven dat ik vandaag de hele dag thuis ben, die schat. "

hp-thumbsup

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Balou er er van ondersteboven dat ik vandaag de hele dag thuis ben, die schat. "

Ooo wat een uitslover, hahaha...hele leuke foto, Marga.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

           516714.jpg     Wie weet wordt er straks gebeld......hallo Bams hier is je date....smile   ze wil de hele tijd er op uit.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hier 25 graden nog altijd ....toch weer een hele warme dag....nu hopen dat het snel afkoelt..al is het maar voor de beren....

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

"                 Wie weet wordt er straks gebeld......hallo Bams hier is je date....   ze wil de hele tijd er op uit..... "

Mooie foto van bamse hp-thumbsup

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

516715.jpg    Al weer minder dik....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Mooie foto van bamse  "

Bams is net uit geweest een lekker rondje met dr gemaakt, komen we een heel klein ieniemienie hondje tegen, die op ons af komt...zegt de mijnheer, doet tie van u wat mijn hondje is al heel oud...mijn hond is verliefd op de uwe, man begreep er niets van, hahaha...kleine hondje (reutje) kwam kwispelend op Bams af...doet tie nooit vertelde de man , altijd bang....ik vertelde niet dat mijn hond loops is, hahaha. Loops is bij vele nog een taboe en een enge ziekte als ze geen teefje hebben en meestal zijn de teefjes toch gecastreerd.....en ja Bams vond het reutje wel heel erg aardig, hahaha...ze was al een hele poos aan het gluren, ik stond even met twee mensen te praten....en ik tegen Bams, veels te klein voor je, hahaha, mijnheer ...een hele lieve hond...jazeker dacht ik, zeker als ze op gooserjacht is....smile

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

"     Al weer minder dik.... "

hp-thumbsup

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

                         516717.jpg      Ik hou ze in de gaten die twee...ondertussen is de loopsheid van Ogin gelukkig toch doorgezet, en ze zoeken elkaar nu steeds vaker op...vooral Bams zit nu Ogin achterna, hahaha....beiden hebben een goeie maaltijd op en zijn lekker tevreden....en dat uit zich nog meer om elkaar op te zoeken....smile

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" Bams is net uit geweest een lekker rondje met dr gemaakt, komen we een heel klein ieniemienie hondje tegen, die op ons af komt...zegt de mijnheer, doet tie van u wat mijn hondje is al heel oud...mijn hond is verliefd op de uwe, man begreep er niets van, hahaha...kleine hondje (reutje) kwam kwispelend op Bams af...doet tie nooit vertelde de man , altijd bang....ik vertelde niet dat mijn hond loops is, hahaha. Loops is bij vele nog een taboe en een enge ziekte als ze geen teefje hebben en meestal zijn de teefjes toch gecastreerd.....en ja Bams vond het reutje wel heel erg aardig, hahaha...ze was al een hele poos aan het gluren, ik stond even met twee mensen te praten....en ik tegen Bams, veels te klein voor je, hahaha, mijnheer ...een hele lieve hond...jazeker dacht ik, zeker als ze op gooserjacht is.... "

tongue-out

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Loops twee honden, heb je best wel wat werk van, iedere dag wassen, wat meer toch dweilen, de tuin schoon houden door savonds alles even schoon te spuiten..maar er zijn ook hele leuke kanten aan een loopse hond....wat aanhalige , koppies geven en je achterna willen lopen, en als je niet uitkijkt....en buiten iedere hond begluren of het wel wat is....zelf ga ik als ze na een dag loops zijn extra flink met ze wandelen, geen gemier, zijn ze thuis wat onrustig en tuurlijk gebeurd dat, wijs ik een goede plek aan ...en daar blijven ze, en schikken zich dan ook, meer wordt er gewandeld ook al is het warm.....en ach het aan de lijn lopen drie weken is geen ramp, we doen dan andere dingen, zoals hardlopen, Ogin vind dat geweldig, snuffel ronders inlassen .....en er zijn altijd wel dingen te bedenken aan de lijn, en de drie weken zijn zo om....hier is het vijf weken, drie weken Bams , en de derde week komt Ogin..bij elkaar vijf weken, en is het weer klaar......en mijn honden zijn nooit lastig...

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Leuke foto van Balou.

Bamse wil een date,gekke hond maar springlevend dussmile

Ogin haar systeem gelukkig niet in de war door de cortisone.

 

Ik zit nog heerlijk buiten,eventjes nagenieten van het mooie weer met een nespresso .

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

Willemijn mooie foto's van je beren!

 

Wíj zijn vandaag lekker uit gaan eten met mijn ouders. 

Volgende week zaterdag vertrekken ze weer naar Nederland, 5 weken zijn omgevlogen!

 

Na het eten mét mijn vader en Kayla een flink stuk gewandeld langs het strand, Kayla kan gewoon los dus die heeft genoten, gisteren 2 uur met haar witte herder vriend gespeeld op het strand en vandaag weer. 

 

Vanmorgen zat ze op de uitkijk, mensen die langskomen lachen en maken foto's, vaak legt ze haar hoofd op de reling, ziet er heel grappig uit zo'n bakbeest op een stoellaughing

516725.jpg

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" Willemijn mooie foto's van je beren!
 
Wíj zijn vandaag lekker uit gaan eten met mijn ouders. 
Volgende week zaterdag vertrekken ze weer naar Nederland, 5 weken zijn omgevlogen!
 
Na het eten mét mijn vader en Kayla een flink stuk gewandeld langs het strand, Kayla kan gewoon los dus die heeft genoten, gisteren 2 uur met haar witte herder vriend gespeeld op het strand en vandaag weer. 
 
Vanmorgen zat ze op de uitkijk, mensen die langskomen lachen en maken foto's, vaak legt ze haar hoofd op de reling, ziet er heel grappig uit zo'n bakbeest op een stoel "

hp-thumbsupcool

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Nicole wat een leuke foto.

Nog even een weekje genieten samen met je ouders.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Willemijn mooie foto's van je beren!
 
Wíj zijn vandaag lekker uit gaan eten met mijn ouders. 
Volgende week zaterdag vertrekken ze weer naar Nederland, 5 weken zijn omgevlogen!
 
Na het eten mét mijn vader en Kayla een flink stuk gewandeld langs het strand, Kayla kan gewoon los dus die heeft genoten, gisteren 2 uur met haar witte herder vriend gespeeld op het strand en vandaag weer. 
 
Vanmorgen zat ze op de uitkijk, mensen die langskomen lachen en maken foto's, vaak legt ze haar hoofd op de reling, ziet er heel grappig uit zo'n bakbeest op een stoel "

Jee niet bang dat ze over de rand springt ?   En dan weer uitkijken dat jullie hier heen komen...

pagina 21 van 52 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 2122 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende forumvraag: Verharen, jeuk, likken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^