Seizoenentopic....Volop Herfst, verhalen met een lach en een traan van onze maatjes in dit seizoen de Herfst.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ja Hummer is zéér gefocust op eten, heb ook altijd kleine beloningssnoepjes bij. Vanavond rond 19:00 weer naar het losloopgebied geweest met man en zoontje, heeft Hummer weer eventjes kunnen los rennen en snuffelen. Ligt nu lekker uitgeteld op de bank. We hadden zijn balletje meegenomen, heeft hij eens lekker los kunnen rennen en spelen ermee.
 
Geprobeerd hem naar me toe te roepen als hij ver weg was en dan kwam hij ook lekker aanrennen, als hij bij me stopte natuurlijk beloond met een koekje, dat ging uitstekend. Natuurlijk weet ik niet of dat ook goed zou lukken als er andere honden aanwezig zouden zijn, we waren weer alleen.  "

Drieka, dat zal moeilijk zijn en worden, toch zal je het moeten aankijken wat Hummer doet, ik heb dat ook met Ogin, die wil ook naar een andere hond, heel vervelend, en toch laat ik ze los, is de andere hond los is het geen probleem, maar als die aan de lijn zit, wel natuurlijk.......ik kijk ook ellenlang al van te voren , en zie ik iemand die aan de lijn zit, roep ik ogin bij me of draai snel om....ben ik te laat dan direct grijp ik in en zeg netjes sory...en lijn ogin aan en ga de andere kant op.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Chayenne hoop dat je niet ziek wordt......   Pierke jij toch lekker geslapen ?       Ruby, jij bent er al uit en naar je werk....      

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ik krijg nog eens een hond die van lopen houdt 
 
Vanmiddag al met charlie naar het bos geweest, waar ie flink gerend hd. Net nog even naar buiten en ik dacht een klein rondje. Meneer hd er zó’n zin in dat we bijna een uur gelopen hebben. En dan niet zoals normaal, met veel snuffelen. Maar echt lekker doorlopen. 
 
Vrolijke hond en vrolijke baas nu  "

Wat heerlijk, charlie krijgt zo een goede conditie.smile  En voor jou ook heel fijn.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

WeerberichtNederlandRegelmatig zon na frisse start

30 sep. 2018, 6:35 uur - Vandaag is het aanvankelijk zonnig en ontstaan stapelwolken. In de loop van de dag neemt de kans op een bui toe. Het wordt 15-17 graden. Morgen is het typisch Nederlands weer met zon, stapelwolken en enkele buien. Met 13-14 graden is het fris voor begin oktober. De dagen daarna blijft het licht wisselvallig. Later in de week komt de zon weer iets vaker tevoorschijn.

 

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

Goedemorgen,  al een tijdje wakker,  Runar moest overgeven,  kon ie dat niet wat later doen of door de weeks sealed

Nu ja,  honden gegeten en uitgelaten,  zelf aan de cappuccino nu en maar eens bedenken wat ik vandaag zal doen. 

 

Fijne zondag iedereen! 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Goedemorgen,  al een tijdje wakker,  Runar moest overgeven,  kon ie dat niet wat later doen of door de weeks 
Nu ja,  honden gegeten en uitgelaten,  zelf aan de cappuccino nu en maar eens bedenken wat ik vandaag zal doen. 
 
Fijne zondag iedereen!  "

Oeps, geen leuk wakker worden, hoop een lege maag en niets bijzonders verder...ik zit ook lekker aan de koffie...straks met Ogin naar de blauwe stad, ik geniet al bij voorbaat, het is heerlijk weer...mag zo blijven tot de kerst.....mijn honden varen er goed bij bij dit weer...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Wauw.....koudste septembernacht sinds 47 jaar !!!!!!         

AMSTERDAM - Zondag gaat de boeken in als de eerst officiële vorstdag van het najaar van 2018. In De Bilt, het landelijke meetpunt, daalde de temperatuur in de nacht van zaterdag op zondag op neushoogte naar -0,1 graden. Van een vorstdag is sprake als het op een dag korte of langere tijd heeft gevroren. Als de temperatuur het hele etmaal niet boven nul uitkomt, spreken we van een ijsdag, verduidelijkt een woordvoerder van Weerplaza.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

De nacht van zaterdag op zondag was de koudste septembernacht sinds 1971, meldt weerbureau Weeronline. In het oosten werd het het koudst: op het weerstation Twenthe (bij Enschede) liep het kwik terug naar -1,5 graden. Ook op andere plaatsen kwam het in de nacht tot lichte vorst. In Woensdrecht daalde de temperatuur naar -0,8 graden, in Ell (Midden-Limburg) naar -0,2 graden. In 1971 werden nachttemperaturen van -2,2 en -2,4 graden gemeten.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

De vorst is vroeg dit jaar, aldus de beide weerbureaus. Normaal dient de eerste lokale vorst na de zomer zich pas in de tweede helft van oktober aan, in De Bilt zelfs rond 3 november.

 

De koudste septembernacht sinds het begin van de metingen was in 1965. Toen werd het op 20 september 's nachts -3,5 graden op de vliegbasis Twenthe.

honden page profiel janetjanet 3 doggies

honden foto van janet

Goedemorgen allemaal, wij zijn net terug van een mooi ochtend wandeling. Straks gaan we naar de apenheul en max blijft thuis bij mijn man. Ben benieuwd of we apen te zien krijgen. Nu ff lekker koffie en iets eten. Max heeft zijn ontbijt ook al naar binnen gewerkt. Het is nog bestwel koud maar de zon schijnt en de lucht is blauw dus mooi weer voor een dagje uit.

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

" Oeps, geen leuk wakker worden, hoop een lege maag en niets bijzonders verder...ik zit ook lekker aan de koffie...straks met Ogin naar de blauwe stad, ik geniet al bij voorbaat, het is heerlijk weer...mag zo blijven tot de kerst.....mijn honden varen er goed bij bij dit weer... "

Ja denk het.  Gisteren wat vroeger eten gehad omdat ik nog weg moest en in het weekend eten ze wat later dan door de week,  dus zal wel daarvan zijn.  

 

Het belooft idd een prachtige dag te worden! 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Hier nog geen uitbraak van de ingespoten pollen, ik roep nog geen  hoera.....als er ruim een week voorbij is en er dan geen uitbraak is gaan we hoera roepen, hahahaha....de ogen lijken minder dik en de oren hebben een normale kleur...dat is al hoopvol.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Goedemorgen,heb het beschaafd gehouden gisteravond,2 glazen rode wijn(niet te vol hihihi)een italiaanse avond zonder rode wijn en pizza....dat kan niet. Was gezellig,koud om naar huis te fietsen maar wel lekker, had handschoenen meegenomen was geen overbodige luxe,het was maar 5 km fietsen.

 

Nu schijnt het zonnetje weer,mooie dag,het wordt straks zoeken voor een plekje om rustig met Vigo te lopen,de zondagwandelaars en zondagshonden bezetten nu alles.

 

Willemijn,hoop dat het nu de goede kant blijft op gaan met Ogin.smile

 

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Monique, dat is heel netjes hoor, het bij 2 glazen wijn gehouden!

 

Ik was vanmorgen buiten en je kon gewoon voelen dat er wat vorst was geweest, heerlijk fris buiten laughing

 

 

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

Goeiemorgen allen hier ook erg koude nacht gehad was rond 6 u met lilly buiten geweest nu zonnig maar frisser toch goed gekleed ga straks wandelen Willemijn hoop op goede afloop voor ogin Monique fijn dat je leuke avond had hier straks terug kleindochter naar school brengen morgen fijne dag gewenst allen silvia ook buiten geweest ja hier ook vorst maar goed nu zonnig fijne dag gewenst allen hp-thumbsup

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Goedemorgen, 

Om half 9 uit geweest met dolcinea was frisjes buiten. Daarna eten gegeven en nog even in bed gaan liggen. Nu zo zelf even lekker een broodje eten.

En straks nog even met dolci uit. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Terug van weggeweest, Ogin kwameen lieve herder tegen, even er naar toe en daarna mooi doorgelopen, ze wordt volwassen ...eindelijk, hahahaha.......het was koud maar zo heerlijk koud, zonnetje erbij, daarna met Bams een snuffelsessie gedaan en nu met  loes koffiedrinken bij ikea, daarna weer thuis voor de meiden......en de bovenverdieping doen....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

"
 
Ik was vanmorgen buiten en je kon gewoon voelen dat er wat vorst was geweest, heerlijk fris buiten 
 
  "

Goed zo, lekker buiten met dit weer er toch even op uit Sylvia!!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Monique, twee glazen wijn, je kon dus rechtop naar huis fietsen, smile  Ik drink niet, ik zou slingerend de weg naar huis nooit gevonden hebben, hahaha...

honden page profiel ElineEline 3 doggies

honden foto van Eline

" Terug van weggeweest, Ogin kwameen lieve herder tegen, even er naar toe en daarna mooi doorgelopen, ze wordt volwassen ...eindelijk, hahahaha......... "

Oooh dat herken ik ook met Charlie hahaha. Kan zo trots zijn als ie even snuffelt en daarna mee loopt haha

 

Vandaag wordt een leuke dag! We gaan straks naar de Soesterduinen, voor de jaarlijkse meeting met Charlie z’n broertjes/zusjes. Niet iedereen is er bij dit keer, maar dat geeft niet. Zo leuk om ze altijd weer even te zien!

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Zo net weer even lekker een rondje gelopen met dolcinea kwamen we een man tegen met ook een springer pupje van 9 weken. Ze was zo lief heel lief en zachtjes snuffelen hp-heart

 

Straks naar de intratuin en dolcinea gaat lekker mee. 

Vanavond leker zelf nasi maken en dan weer naar huis. 

 

 

Mannen zijn zo vermoeiend ugh yell

Inmiddels nu ook de was erin gedaan. 

honden page profiel Baasje van Spaiky†Baasje van Spaiky† 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky†

" Dat is een mooi oppasadres, jij heel veel plezier. "

Dankjewel! Waylon was echt super! 

 

En Spaiky heeft het volgens mij helemaal naar zijn zin gehad. 

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

 

Kids zijn weer terug wij aan het werk ... druiven plukken en druivensap maken en de appels liggen in droogmachine nu wachten totdat het klaar is. 

516142.jpg

 

 

 

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

" Dankjewel! Waylon was echt super! 
 
En Spaiky heeft het volgens mij helemaal naar zijn zin gehad.  "

Fijn dat je een leuke avond had emelda hp-thumbsup

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Oooh dat herken ik ook met Charlie hahaha. Kan zo trots zijn als ie even snuffelt en daarna mee loopt haha
 
Vandaag wordt een leuke dag! We gaan straks naar de Soesterduinen, voor de jaarlijkse meeting met Charlie z’n broertjes/zusjes. Niet iedereen is er bij dit keer, maar dat geeft niet. Zo leuk om ze altijd weer even te zien! "

Oooo dat vind ik ook altijd geweldig, heel veel plezier jij met de ontmoeting...smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Dankjewel! Waylon was echt super! 
 
En Spaiky heeft het volgens mij helemaal naar zijn zin gehad.  "

Jij hebt onbezorgd kunnen genieten...en Spaiky heeft het ook gezellig gehad.smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

"  
Kids zijn weer terug wij aan het werk ... druiven plukken en druivensap maken en de appels liggen in droogmachine nu wachten totdat het klaar is. 

 
 
  "

Ik zie het op de foto, appelflappen lijkt wel, hahaha, ben benieuwd of het lekker is....je kinderen weer naar huis, altijd weer even vervelend maar gauw tot de volgende keer.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

" Ik zie het op de foto, appelflappen lijkt wel, hahaha, ben benieuwd of het lekker is....je kinderen weer naar huis, altijd weer even vervelend maar gauw tot de volgende keer. "

Is meer als snack honden ... heb andere gerechten voor de mens .... en al 2 flessen sap inmiddels 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Is meer als snack honden ... heb andere gerechten voor de mens .... en al 2 flessen sap inmiddels  "

Jee wat een goed idee, gedroogde appelflaps als traktatie voor je honden, zou er  hier ook wel ingaan....smile

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Weer terug van m'n werk, heb heerlijk gewerkt. 

Moest vanochtend de autoruiten krabben.

 

Nog wel keelpijn. Hopelijk is het morgen over, wil graag op kraamvisite bij m'n vriendin. 

pagina 25 van 47 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 2526 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Volgende forumvraag: zelf snuffelmat maken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^