Seizoenentopic....HERFST...lieve leuke verhalen met een lach en een traan over onze vriendjes/ vriendinnetjes tijdens de HERFST.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

" Aww Chayenne komt wel goed hoor! Door die stageopdrachten moet je altijd even heen. Ik was er ook nooit gek op haha. Wat voor opleiding deed je ook al weer? 
 
Jeetje Laura haha. Nou een lekkere wandeling is ook niet verkeerd! 
 
Lekker op de bank expeditie Robinson kijken. Eigenlijk het enige programma wat ik nog kijk op tv haha. Kaylotje lekker snurkend naast me en Tika ligt ook te slapen op het schapenvachtje. Ze maakt echt zulke grote stappen. Ben onwijs trots op haar   "

Sommige opdrachten zijn wel" leuk" want daar leer je van over het bedrijf en bedrijfsleven maar dit niet haha. Ik doe nu bedrijfsleider dierverzorging laatste jaar en ga hierna dierenarts assistent doen want ben anders 18 als k klaar ben en is en jong en weet van mezelf dat ik daarna na werken dan niet meer naar school wil haha. 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Wij gaan lekker slapen. Morgen weer vroeg op. Dolcinea mag morgen weer lekker mee naar stage. Morgen komt een kleiner tuig binnen deze is te groot. En een 2 meter lijn die verstelbaar is. Dolcinea is aan  het wisselen. 515810.jpg als je een beetje inzoomt zie je missende voortandjes.

Verder vanavond nog wat foto's van der gemaakt. 

515812.jpg

Staan er nog meer op mijn profiel. 

 

Slaapplekker allemaal. 

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

" Sommige opdrachten zijn wel" leuk" want daar leer je van over het bedrijf en bedrijfsleven maar dit niet haha. Ik doe nu bedrijfsleider dierverzorging laatste jaar en ga hierna dierenarts assistent doen want ben anders 18 als k klaar ben en is en jong en weet van mezelf dat ik daarna na werken dan niet meer naar school wil haha.  "

Leuk! Ik denk dat een achtergrond bedrijfsleider veel dierenartsenpraktijken heel blij mee zijn! Je ziet wel vaker in vooral grotere praktijken dat de paraveterinairen daar meer verantwoordelijkheden hebben wat betreft de leiding en administratie. Ik ben net klaar met mijn studie paraveterinair. Heel erg leuk! Wel lastig om werk in te krijgen, goed je best doen om je stages! Blijven plakken moet je het vaak van hebben. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Smart gebruiken wij nog heel vaak op het werk. Niet zo moeilijk. 

Specifiek,

Meetbaar,

Acceptabel,

Realistisch,

Tijdgebonden

 

Dat invullen naar jou leerdoelen en je bent klaar. 

Elk leerdoel opnieuw smarten.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

https://www.leroyseijdel.nl/doelen-stellen/smart-leerdoelen-voorbeelden/

 

Deze site legt het eigenlijk best mooi uit.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

21 september de herfst luid zich goed in, 18 graden hier maar een boel wind....eigenlijk best lekker weer...allebei de meiden hebben gegeten, en liggen nu in de wind uit te buiken, een hele goede herfstmorgen......

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

WeerberichtNederlandVanochtend regen en windstoten

20 sep. 2018, 6:00 uur - Vanochtend veroorzaakt een koufront regen en zware windstoten. Aan zee is kans op storm. De temperatuur ligt in de vroege ochtend nog tussen 18 en 21 graden. Dit zijn de maxima. Vanmiddag is het slechts 15-18 graden. Morgen verloopt rustiger met af en toe zon en enkele lichte buien. Zondag wordt het opnieuw onstuimig met veel regen en wind.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Oppassen geblazen.....Morgen aan het begin van de ochtend trekt een regengebied razendsnel van west naar oost over het land. Voor de regenzone uit is het nog 17-20 graden. Daarna is het 14 graden in het noordwesten tot 17 in het zuidoosten. De wind piekt na de passage van het neerslaggebied. Zware tot zeer zware windstoten van 75-90 km/uur in het binnenland, 80-110 aan de kust en 100-120 km/uur op de Wadden kunnen stormschade veroorzaken. De westelijke helft van het land kan de regen en wind al tijdens de ochtendspits verwachten.                    

 

Weeronline verwacht vrijdagavond een tweede windpiek, veroorzaakt door stevige buien met kans op onweer. Het onstuimige weer trekt over het westen en noorden van het land.

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

Goedemorgen

 

door de regen en wind op het werk geraakt, brrr toch niet mijn favoriete weer om me te verplaatsen. 

Vanaf 1 oktober verhuis is op mijn werk, er wordt een nieuw lokaal opgezet, ik ga dat doen. Lokaal apart van al de rest, hoeft niemand anders binnen te komen... weg van al het gezaag haha innocent  Iemand anders die in zwangerschapsverlof is mocht beslissen wat ze wou doen (in mijn huidig lokaal - wat haar belooft was voor ze in zwangerschapverlof ging - of het nieuwe lokaal).  Maar ze kon niet beslissen, wist het niet, twijfelde, zag in beide voor- en nadelen en bla bla... dus ik heb de beslissing maar voor haar genomen :p 

 

vanavond naar de DA met Piiri, nietjes uithalen en nieuwe AB halen. Gisteren om 22.00u belde de DA nog.  Uit de weefselkweek blijkt idd nog een bacterie aanwezig te zijn, met de combi van de huidige AB zou die moeten verdwijnen.  Binnen 3 weken gaan we ook een  bloedonderzoek doen om te zien wat de infectiewaardes in het bloed zijn.  We gaan er voor dus !  Hoop op volledig herstel voor IPO is er niet echt, maar als ze mee kan gaan lopen, is dat ook goed voor mij. Misschien kijk ik volgend jaar voor een pup van Runar, denk dat ik een nest met Piiri zal uitsluiten, ga haar lichaam daar niet mee belasten.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

                                       515819.jpg     HERFST......

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Goedemorgen
 
door de regen en wind op het werk geraakt, brrr toch niet mijn favoriete weer om me te verplaatsen. 
Vanaf 1 oktober verhuis is op mijn werk, er wordt een nieuw lokaal opgezet, ik ga dat doen. Lokaal apart van al de rest, hoeft niemand anders binnen te komen... weg van al het gezaag haha   Iemand anders die in zwangerschapsverlof is mocht beslissen wat ze wou doen (in mijn huidig lokaal - wat haar belooft was voor ze in zwangerschapverlof ging - of het nieuwe lokaal).  Maar ze kon niet beslissen, wist het niet, twijfelde, zag in beide voor- en nadelen en bla bla... dus ik heb de beslissing maar voor haar genomen :p 
 
vanavond naar de DA met Piiri, nietjes uithalen en nieuwe AB halen. Gisteren om 22.00u belde de DA nog.  Uit de weefselkweek blijkt idd nog een bacterie aanwezig te zijn, met de combi van de huidige AB zou die moeten verdwijnen.  Binnen 3 weken gaan we ook een  bloedonderzoek doen om te zien wat de infectiewaardes in het bloed zijn.  We gaan er voor dus !  Hoop op volledig herstel voor IPO is er niet echt, maar als ze mee kan gaan lopen, is dat ook goed voor mij. Misschien kijk ik volgend jaar voor een pup van Runar, denk dat ik een nest met Piiri zal uitsluiten, ga haar lichaam daar niet mee belasten. "

Dat is heel wat voor op je werk, een nieuwe uitdaging, kan jij wel...smile     Wat Piri betreft, heel erg dat het zo gegaan is met de kruisbandoperatie, heel naar allemaal, als ik naar Ogin kijk dat het zo goed gegaan is vind het echt heel erg voor jullie beiden....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

                  515820.jpg                                                                       Ik weet dat het offtopic is, maar iedereen staat er bij stil bij dit tragische ongeluk, een kleine steun voor alle nabestaanden, zusjes broertjes, ouders opaas, en omaas, vrienden voor iedereen.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Willen jullie er wat bij schrijven, dat kan gerust.

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

" Dat is heel wat voor op je werk, een nieuwe uitdaging, kan jij wel...     Wat Piri betreft, heel erg dat het zo gegaan is met de kruisbandoperatie, heel naar allemaal, als ik naar Ogin kijk dat het zo goed gegaan is vind het echt heel erg voor jullie beiden.... "

ja, een eigen lokaal, volledig naar mijn hand zetten, van niemand last... dat is iets voor mij ja haha.

Gisteren ben ik ook het labo binnen gestormd van de unit waar ik een mail had gestuurd maar niets reactie kreeg hahaha, ze verschoten precies. Tegen vanmiddag zou het opgeruimd moeten zijn  :p  

en Piiri tja, gevalletje pech. Maar het einde van de wereld niet, hoop gewoon dat ze voldoende zal herstellen om loop- en wandeltochten aan te kunnen. De IPO is bijzaak in dit geval, jammer want ze is zo vreselijk gedreven, maar het hoeft niet om haar gelukkig te houden. Het is maar hobby.

 

De kindjes is idd vreselijk, want een vreselijke tijden voor de familie, de begeleidster, de treinchauffeur, de getuigen.... ik word er zelf triest van, want moet het dan niet zijn voor de betrokkenen :(  hopelijk komt het met de 2 slachtoffers nog wel goed.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Maart, goede mentaliteit wat Piri betreft, en hopen op een goed herstel als de ab aanslaat.....

honden page profiel Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Goeiemorgen! 

 

Wat een windje :) ben al op mijn werk maar ben altijd te vroeg. Kijken hoeveel er vandaag komen. 

 

Morgen nog cursus in waalwijk, niet zoveel zin omdat het een eind rijden is. Gelukkig rij ik met 2 collega's :). 

 

Volgende week Porto....zit me nu al weer op te vreten over het vliegen. Net alle info binnen gekregen over het hotel enz. 

 

Ruby: ik moet dat ook steeds doen :) bij ons op de opleiding was dat echt een ding...en nu moeten we het voor de verenging ook doen voor acridatiepunten.....ik zet ook zo mijn POP op (persoonlijk ontwikkelingsplan). 

honden page profiel janetjanet 3 doggies

honden foto van janet

Goedemorgen allemaal...wat een weer...max will wandelen...ja is goed vrouwtje regenpak aan en dan gaan we...tot het poort zijn we gekomen toen vond hij het geen goed idee meer zo hard regent het. Nu zit hij bij de deur en kijkt of het minder word dan gaan we echt. Moest wel lachen om hem. Hij keek me aan als wou hij zeggen wat is dat nu weer???

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Goedemorgen,

Willemijn een mooie tekst,ontroerend....die kleine kindjes.....,je kaartje dat zegt wat wij allemaal denken en voelen. Ik denk aan mijn eigen kleinkindjes en wat een onnoemlijk leed dit is voor ieder die hen liefhad,arme kinderen wat een afschuwelijk eind.

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Goeiemorgen! 
 
Wat een windje :-) ben al op mijn werk maar ben altijd te vroeg. Kijken hoeveel er vandaag komen. 
 
Morgen nog cursus in waalwijk, niet zoveel zin omdat het een eind rijden is. Gelukkig rij ik met 2 collega's :-)
 
Volgende week Porto....zit me nu al weer op te vreten over het vliegen. Net alle info binnen gekregen over het hotel enz. 
 
Ruby: ik moet dat ook steeds doen :-) bij ons op de opleiding was dat echt een ding...en nu moeten we het voor de verenging ook doen voor acridatiepunten.....ik zet ook zo mijn POP op (persoonlijk ontwikkelingsplan).  "

Ja, smart komt op vrij veel plekken weer terug.

 

Chayenne 

Sommige opdrachten zijn wel" leuk" want daar leer je van over het bedrijf en bedrijfsleven maar dit niet haha.

Ook jij komt de smart weer tegen in je werk chayenne. Door dit nu te oefenen gaat het je later beter af.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Maart fijn je eigen lokaal en veel beterschap voor Pirri.

 

Laura relax,één ding weet je zeker het vliegtuig komt altijd naar beneden hahaha...dat is een echte opkikker.laughing

Genoeg vliegen dan gaat je angst vanzelfs minder worden.

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

Goeiemorgen allemaal,

 

Ik laat ook weer eens van me horenhp-shiny

De drukke weken zijn hier eindelijk voorbij en mijn rooster is gelukkig ook aangepast voor de volgende weken.

 

Net ook wat van mama gehoord. Ze wil heel graag langskomen en zal volgende maand een heel weekend in Nijmegen zijn!

 

Ik dacht eerst nog dat ze alleen komt maar Aedon komt ook meesurprised

Ik heb er echt super veel zin in hp-shiny

 

Nu eerst maar even bij lezen. Ik lig toch wel zo'n +400 berichten achterembarassed

 

Fijne dag iedereen!

honden page profiel janetjanet 3 doggies

honden foto van janet

Yes het was even droog dus hup naar buiten...maar max dacht ik ga echt niet achterom daar kwam net te veel water uit de lucht. Hij wou perse via de voordeur daar blijkt het droger te zijn. Hondenlogika. Maar het rondje is gedaan. We kwamen het vrouwtje tegen van caesar zijn grote vriend en zij vragt max of hij een koekje wil ...ja hoor... moest hij wel even mee naar haar huis. Hij blij want lekker koekje en wat doet hij? Verstopt het koekje in haar tuin en gaat nog eentje vragen. Zij vond het grappig. Wat een onbeschoft ding heb ik toch. Vandag hangt max dus de grapjas uit. Leuk zo een deugniet.

honden page profiel janetjanet 3 doggies

honden foto van janet

" Goeiemorgen allemaal,
 
Ik laat ook weer eens van me horen
De drukke weken zijn hier eindelijk voorbij en mijn rooster is gelukkig ook aangepast voor de volgende weken.
 
Net ook wat van mama gehoord. Ze wil heel graag langskomen en zal volgende maand een heel weekend in Nijmegen zijn!
 
Ik dacht eerst nog dat ze alleen komt maar Aedon komt ook mee
Ik heb er echt super veel zin in 
 
Nu eerst maar even bij lezen. Ik lig toch wel zo'n +400 berichten achter
 
Fijne dag iedereen! "

Oh wat leuk. Kun je eindelijk weer knuffelen met de schat van jou. Veel plezier alvast!!! Woon je in Nijmegen?

honden page profiel janetjanet 3 doggies

honden foto van janet

Maart gaat haar eigen ding doen op haar werk. Leuke uitdaging. Veel succes!! Beterschap voor piiri!

Laura veel plezier op vakantie!! Geniet ervan en denk niet zoveel over het vliegen naar dat lukt je wel!!

Monique hoe is het met vigo? Gaat het een beetje?

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

" Oh wat leuk. Kun je eindelijk weer knuffelen met de schat van jou. Veel plezier alvast!!! Woon je in Nijmegen? "

Jaaa ik heb hem echt zo gemist! Echt heerlijk dat ik hem weer kan zienhp-heart

 

Ja in Lent (officieel Nijmegen noord dacht ik)

honden page profiel janetjanet 3 doggies

honden foto van janet

" Jaaa ik heb hem echt zo gemist! Echt heerlijk dat ik hem weer kan zien
 
Ja in Lent (officieel Nijmegen noord dacht ik) "

Oh dan wonen we niet zo ver weg van elkaar. Wij vermaken ons in malden.

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

" Oh dan wonen we niet zo ver weg van elkaar. Wij vermaken ons in malden. "

Dat is zeker lekker dichtbij.

Ik ging daar vaak naar de bioscoop! Diegene waarbij je op een knopje kon drukken en dan kwam iemand je bestelling opnemen. Als kind vond ik dat echt helemaal geweldig haha

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Willen jullie duimen dat het zaterdag en zondag zo goed als droog word? 

Aangezien wij vanavond richting de kust rijden...… ach alle regen die vandaag valt die valt morgen niet moet je maar denken he? 

Hopelijk waait de camper niet van de afsluitdijk af! 

Eigenlijk bedoel ik die andere, hoe heet die?  We gaan in ieder geval door de polder en komen bij Enkhuizen er weer af! 

honden page profiel Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Maart fijn je eigen lokaal en veel beterschap voor Pirri.
 
Laura relax,één ding weet je zeker het vliegtuig komt altijd naar beneden hahaha...dat is een echte opkikker.
Genoeg vliegen dan gaat je angst vanzelfs minder worden. "

Ja dat is zeker en helaas ik vlieg al zeker 15 jaar.....maar het wordt er niet beter op. Net de HA gebeld voor nog en dosis Oxazepam....mag er zelfs 2 nemen....wat ik niet wist....

 

Maar ook voor maandag een afspraak gemaakt voor eventueel te kijken voor een second opinion voor mijn vage klachten die ik al +5jaar heb. 

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

" Willen jullie duimen dat het zaterdag en zondag zo goed als droog word? 
Aangezien wij vanavond richting de kust rijden...… ach alle regen die vandaag valt die valt morgen niet moet je maar denken he? 
Hopelijk waait de camper niet van de afsluitdijk af! 
Eigenlijk bedoel ik die andere, hoe heet die?  We gaan in ieder geval door de polder en komen bij Enkhuizen er weer af!  "

ik heb zondag een Air games run... nat gaan we zeker en vast worden vrees ik  :p

pagina 44 van 48 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 4445 46 47 48
Volgende forumvraag: Voedselallergie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^