Seizoenentopic....HERFST...lieve leuke verhalen met een lach en een traan over onze vriendjes/ vriendinnetjes tijdens de HERFST.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

" Antje, alles goed met de kleine man, heb je al wat gelopen met hem...eet tie weer lekker...? "

Hij heeft vanmorgen goed gegeten. 

Misschien dat ik later vandaag even ga. 

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

" Mag ook wel eens gezegd worden,de da praktijk waar Vigo komt die is altijd zo redelijk.
Deze week algemene controle Vigo,hart,longen,tanden,bloedonderzoek,urine,nagels geknipt.
Ik moest 59 euro betalen....consult moest ik niet betalen,ze vinden dat dit bij de nazorg hoort van vorig jaar september.
Ook al eens op zondag gehad,om tramadol....een paar euro voor de tramadol moeten betalen.
Ik denk dat je dit niet vaak tegenkomt,enige coulance....misschien omdat Vigo niet verzekerd is.
 
  "

Fijne da Monique 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ik denk dat dat toch anders is als een DA praktijk uit je buurt. Dit is een grote gespecialiseerde kliniek waar meerder specialisten werken. Dan word er toch meer de regels nageleefd denk ik zo. Met geen of weinig uitzonderingen. "

Drenthe....Roodes, Klijndijk, waar wij patient zijn zijn ook heel tolerant, dat zijn ook gespecialiseerde Klinieken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Fijn dat sommigen van jullie ook zo een fijne da hebben.
Er wordt zo vaak op dit forum afgegeven op da's,onze honden krijgen vaak nog betere zorg dan mensen.
Hond is benauwd,dezelfde dag kan je komen,bloedonderzoek,echo...dag en nacht kan je bellen....die mensen staan altijd voor je klaar.
 
Heb heerlijk gezwommen,heb het middaguur gekozen,3 mensen in het zwembad,dat moet je hebben.
Vigo kwam mij met zijn botje begroeten,zo nog even een ouwe lullenrondje doen met hem. "

Met je hond weet je direct wat er aan de hand is.......voormezelf moet ik twee weken afwachten voor de uitslag...voor een mri of scan....

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Eens niet over hondjes maar wat wel raakt is dat afschuwelijke ongeluk met die bakfiets....wat triesthp-cry

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

" Eens niet over hondjes maar wat wel raakt is dat afschuwelijke ongeluk met die bakfiets....wat triest "

Zeer erg weer dat ongeluk met de kindjes Monique 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Eens niet over hondjes maar wat wel raakt is dat afschuwelijke ongeluk met die bakfiets....wat triest "

Gezien, hiernaast de cres, hebben ook een ! bakfiets...geen elektrische, zijn van slag, kreeg een mail van de eigenaresse, zit er naast en heb altijd goed contact vandaar....het is vreselijk.    Kinderen worden er niet mee opgehaald, ze gaan met de kleintjes hier naar de dierenwei...vaak lopen ze met de fietsbak....en het is maar een klein stukje..

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Eens niet over hondjes maar wat wel raakt is dat afschuwelijke ongeluk met die bakfiets....wat triest "

Ja, echt verschrikkelijk! Ik las het op m'n werk vanochtend. Mijn maag draaide gewoon om.

Zo erg!crycry

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Ja echt afschuwelijk hp-cry

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

iklas het ook net ja... wat erg...


wat mij net gebeurde... 
ik was aan t fietsen op weg naar huis en ik moet een klein stukje door een marokkanen buurt.
er stond een grepje van 5/6 personen. 1 joch was rondjes aan t fietsen en riep naar mij en een klasgenoot( halve vriendin zeg maar,niet hele close vriendin en meer als fietsmaatje...) k*nkerhoer en wat zinnen wat overkwam als: ik wil je verkr*chten...
dat raakt mij aangezien beiden in mijn leven zijn voorgekomen. bij mezelf en familie ( ben niet verkr8 hoor dat nieten ben zelf nooit ziek geweest dus heeft niks met mij te maken...)
dus dat was best heftig.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Dat is heel naar May..   je kent de jongens niet? Anders doe je aangifte bij de politie, misschien gaan zij dan de jongens eens tot de orde roepen, dit kan natuurlijk niet.

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Zo we zijn thuis. Was me een dagje wel vandaag. 

Stage ging eigenlijk heel goed. Stage opdrachten besproken enzo. En toen bracht ik een hond terug genaamd Jerry. Dee hem naar binnen en zag ineens bloed op mezelf huh geen plekje te vinden komt de eigenaar ja zit bloed op Jerry ik oh ik kom wel even kijken is waarschijnlijk in de bus gebeurt zei ik op het veld was niks aan de hand. Ik heb na het aangeboden te hebben netjes het bloed van de vacht weggehaald en naar de wond gekeken was alleen op z'n oor gelukkig maar wel veel bloed en gezegd dat ik mijn stage begeleider zal laten bellen daarna even me armen gewassen helemaal onder. Uiteindelijk ook even de bus van me stage begeilder schoongemaakt de achterkant want die zat onder gelukkig niks erg en is alles opgelost.

 

En las 't ook van die kinderen zo erg cry

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Dat is zeker niet leuk. Maar wat wil je er aan doen?

Het zullen dingen zijn waar mensen met goede normen en waarden maar aan moeten wennen. Een groot deel van de beschaving denkt helaas dat ze maar zomaar alles over straat kunnen roepen, het interesseert ze niks wat anderen daarvan vinden, het zal ze ook helemaal niks interesseren dat de politie poolshoogte komt nemen. Al krijgen ze een strafblad, dat soort volk of het nou Nederlander of buitenlander is, ze zullen er geen nacht wakker van liggen. Die gaan gewoon verder waar ze gebleven waren.

 

Jij moet in dit geval zorgen dat je het een plaatsje geeft, misschien praten met je ouders, andere familieleden of vriendinnen, mentor op school hierover.

Je troosten dan mensen die zulke dingen roepen minder hersencellen hebben en het niet ver schoppen in deze maatschappij. 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

" iklas het ook net ja... wat erg...wat mij net gebeurde... ik was aan t fietsen op weg naar huis en ik moet een klein stukje door een marokkanen buurt.er stond een grepje van 5/6 personen. 1 joch was rondjes aan t fietsen en riep naar mij en een klasgenoot( halve vriendin zeg maar,niet hele close vriendin en meer als fietsmaatje...) k*nkerhoer en wat zinnen wat overkwam als: ik wil je verkr*chten...dat raakt mij aangezien beiden in mijn leven zijn voorgekomen. bij mezelf en familie ( ben niet verkr8 hoor dat nieten ben zelf nooit ziek geweest dus heeft niks met mij te maken...)dus dat was best heftig. "

Wow may Dat is inderdaad heel vervelend als mensen dat bij mij zeggen zouden ze verkeerde snaar raken aangezien bij mij zoiets gebeurd is.. Ik durfde het toen niet te zeggen dus geen aanklacht gekomen brrr.. Maar vaak helpen aanklachten niks als je geen naam hebt of iets of weet wie het is en dat soort mensen gaan nooit stoppen daarmee als je wilt praten mag je me gerust een berichtje sturen! 

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

ik ken ze ook niet... ik kon de leeftijd ook niet goed inschatten... ik denk rond de 13 jaar? ikzelf ben bijna 15 en mn klasgenootje is 15. maar die is niet sterk.... en die zou dat( er tegen in gaan) ook niet kunnen zeg maar. ik ken ze verder niet dus hopelijk gebeurt het niet weer...

en ik onderschat ze ook niet... en het was ook nog in die marokkanen buurt ( als ik het goed typ :P) dus die zouden ze zo komen helpen...

bedankt allemaalkiss

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" ik ken ze ook niet... ik kon de leeftijd ook niet goed inschatten... ik denk rond de 13 jaar? ikzelf ben bijna 15 en mn klasgenootje is 15. maar die is niet sterk.... en die zou dat( er tegen in gaan) ook niet kunnen zeg maar. ik ken ze verder niet dus hopelijk gebeurt het niet weer...en ik onderschat ze ook niet... en het was ook nog in die marokkanen buurt ( als ik het goed typ :P) dus die zouden ze zo komen helpen...bedankt allemaal "

13 en dan al zulke taal uitslaan... Die zullen inderdaad he-le-maal niets gaan bereiken in hun leven. Het ligt niet aan jou maar aan hun maar zover was je al. Sommige van dat soort mensen hebben geen enkele aanleiding nodig om ruzie te zoeken met anderen. Ik zou er ook vooral niet op gaan reageren en die wijk de volgende keer vermijden als het mogelijk is. Voor je het weet heb je de halve wijk inderdaad achter je aan. 

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

" 13 en dan al zulke taal uitslaan... Die zullen inderdaad he-le-maal niets gaan bereiken in hun leven. Het ligt niet aan jou maar aan hun maar zover was je al. Sommige van dat soort mensen hebben geen enkele aanleiding nodig om ruzie te zoeken met anderen. Ik zou er ook vooral niet op gaan reageren en die wijk de volgende keer vermijden als het mogelijk is. Voor je het weet heb je de halve wijk inderdaad achter je aan.  "

ik moet wel via daar fietsen... anders moet ik heeeeeel erg gaan omfietsen.
hopelijk is morgen een betere dag...

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" ik ken ze ook niet... ik kon de leeftijd ook niet goed inschatten... ik denk rond de 13 jaar? ikzelf ben bijna 15 en mn klasgenootje is 15. maar die is niet sterk.... en die zou dat( er tegen in gaan) ook niet kunnen zeg maar. ik ken ze verder niet dus hopelijk gebeurt het niet weer...en ik onderschat ze ook niet... en het was ook nog in die marokkanen buurt ( als ik het goed typ :P) dus die zouden ze zo komen helpen...bedankt allemaal "

Er tegenin gaan moet je ook niet doen.

Je komt er elke dag langs? Dan pakken ze jullie er elke dag weer tussenuit en gaat het van kwaad tot erger.

Je hoeft bij dat soort mensen niet sterk (lichamelijk zijn), maar je moet geestelijk wijs wezen. Je mond houden, doen alsof je niks hoort en tegen jezelf zeggen dat het zielige hoopjes mens zijn die niet beter weten.

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

" Er tegenin gaan moet je ook niet doen.
Je komt er elke dag langs? Dan pakken ze jullie er elke dag weer tussenuit en gaat het van kwaad tot erger.
Je hoeft bij dat soort mensen niet sterk (lichamelijk zijn), maar je moet geestelijk wijs wezen. Je mond houden, doen alsof je niks hoort en tegen jezelf zeggen dat het zielige hoopjes mens zijn die niet beter weten. "

ja dat is waar... daarom heb ik dus ook niks gezegd...
een vriendin van mij zit op een school die letterlijk naast de wijk staat... zitten ook veel marokkanen op.
ze weet dat ze dat bij veel meer vrouwen doen. en niet specifiek dat groepje ( 2/3 meiden en 3 jongen ) wel meerdere mensen...
en bedankt voor de tipshp-heart

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Chayenne, altijd vervelend zo iets, gelukkig viel het mee......May, niet alleen daar fietsen, omthoud dat.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" ik moet wel via daar fietsen... anders moet ik heeeeeel erg gaan omfietsen.hopelijk is morgen een betere dag... "

Naja ze zullen vast wel ergens een hangplek hebben. Bij een speeltuintje, of bij een bushalte waar ze ook kunnen zitten of als het straks slechter weer gaat worden droog kunnen "hangen"? Misschien als je één straat afwijkt van je route dat je ze al niet meer zult tegenkomen. Of dat je ze in ieder geval niet samen tegenkomt.. want dan durven ze van alles.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Heb een filmpje van Bams...snurkend....tv is bijna niet te verstaan...smile probeer het er op te zetten.

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Goede avond iedereen.

 

Lenka vond deze ochtend dat haar buik niet meer moest ingesmeerd worden, neen, ze heeft toch geen jeuk meer. En is gewoon van me weggelopen. Vrouwtje dacht daar anders over. 

 

Deze avond vond Lenka dat ze me gewoon mocht negeren toen ik thuiskwam, tja een takje waar ze lekker op lag te knabbelen was veel interessanter. Anders komt ze dus uitbundig dag zeggen hé. 

 

Tja, ik was eten aan het maken, en heb haar ook niet gezien. 

 

Hebben jullie beeld. 

 

 

 

 

 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Heb een filmpje van Bams...snurkend....tv is bijna niet te verstaan... probeer het er op te zetten. "

Ben benieuwd! Obi kan dat ook goed, vooral als hij zijn kop een beetje verkeerd neergelegd heeft op de rand van zijn mand of zo tongue-out

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" ja dat is waar... daarom heb ik dus ook niks gezegd...een vriendin van mij zit op een school die letterlijk naast de wijk staat... zitten ook veel marokkanen op.ze weet dat ze dat bij veel meer vrouwen doen. en niet specifiek dat groepje ( 2/3 meiden en 3 jongen ) wel meerdere mensen...en bedankt voor de tips "

Negeren dat soort May. Je bent te jong en te kwetsbaar. Echt gewoon door fietsen niet naar kijken, geen blik waardig gunnen. Heb jij op school niet een soort van begeleider waar je terecht kan? Zorg zeker dat je nooit alleen daar rijdt hé. Ik zou de school toch verwittigen hoor.

 

Zeker zorgen dat ze jou niet kunnen pakken wegens racisme. Dus zwijgen is zeker mijn grote boodschap

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Heb een filmpje van Bams...snurkend....tv is bijna niet te verstaan... probeer het er op te zetten. "

yes wil ik wel zien, oeps horen

Als Lenka op haar zijde links of rechts ligt snurkt die ook zo hard.

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

" https://www.facebook.com/100004457479454/videos/1111718558986716/.    "

haha wat een geweldig filmpje!

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" https://www.facebook.com/100004457479454/videos/1111718558986716/.    "

Okaaaaayyy daar kan Obi niet mee concurreren... wow wat een gesnurk. tongue-out
Ze ligt wel ook zo met der hoofd omhoog, als Obi zo ligt gaat hij ook vaak snurken. cool

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Wat een heerlijk gesnurk hp-angel 

 

Nou ik kom me ook weer is melden hoor haha. Ik lees het wel steeds bij maar het is dan teveel om op te reageren. Morgenochtend vroeg met Tika naar de dierenarts. Ze wordt aan haar gebitje geholpen. Toch wel spannend.. Ik blijf erbij , dus ook bij het wakker worden. Bij de ingreep zelf blijven word ik erg zenuwachtig van haha. Dus ik ga dan lekker een paar uurtjes achter de balie. (Is mijn oude stagebedrijf innocent

pagina 42 van 48 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 4243 44 45 46 47 48
Volgende forumvraag: Voedselallergie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^