Seizoenentopic ..zomer, wat doen we met onze vriendjes/vriendinnetjes in de zomer zowel binnen als buiten !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

Goedemorgen allemaal.

 

Vandaag de eerste vakantiedag van mijn man en de laatste vakantiedag van ons zoontje. Morgen begint hij op het MKD, ben erg nieuwsgierig hoe het hem bevalt en vind het ook wel spannend, eerste keer dat ik hem zo lang moet missen sinds zijn geboorte.

Zal wel veel rust geven om weer regelmaat te hebben en hopelijk gaat hij dan met sprongen vooruit in zijn ontwikkeling, dat is het belangrijkste.

 

Ook fijn dat ik dan overdag weer eens langere wandelingen met Hummer kan maken, dat lukt niet als de kleine thuis is want die wil altijd meelopen en dat gaat dan niet zo snel allemaal. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Iedeeen een fijne dag vandaag, heel raar weer hier, zwaar bewolkt, geen regen maar....het ziet er raar uit, hahaha, vanochtend ging het al nuet goed hier, Ogin heeft lekker gegeten en Bams......buiten van de grond, surprised  Had haar bak vast, en ik struikel, bak vliegt in de lucht en het kwakt eruit, surprised      Jee, gauw naar binnen en wat pakken om het op te ruimen, Bams was al bezig....smile    daarna wat ectra gegeven aan Bams binnen, die heeft lekker gegeten, en Ogin heeft de laatste restjes schonngemaakt, alles weer schoon.embarassed

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Geeft rust Drieka, ook wel heerlijk toch, en ket maar op hij zal het best even moeilijk hebben maar als je dan naar huis gaat heeft tie het reuze naar zijn zin...zie ik hier ook, huilen om mamma, zezijn de hoek nog niet om en ze gaan van alles pakken om te spelen, vraag of ze fotoos doorsturen , dan ben jij gerustgesteld.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

WeerberichtNederlandBewolkt, soms lichte (mot)regen

20 aug. 2018, 7:03 uur - Het is op de meeste plaatsen grijs en lokaal trekt een licht buitje over. De temperatuur ligt tussen 21 en 25 graden. Morgen is de kans op zon iets groter en neemt de neerslagkans af. Bovendien is het met 23-27 graden warmer dan vandaag. Woensdag wordt een zonnige zomerdag en met lokaal 28 graden wordt het nog iets warmer. Vanaf donderdag wordt het wisselvallig en koeler.

Vanaf vrijdag.....heeeeel koel.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" De werkweek weer beginnen,  gelukkig niet meer in het experimenteel.  Vanaf vrijdag mijn eigen lokaal,  dan moet ik niet meer doorschuiven telkens,  hoera! 
 
Pierke:  gewoon reageren.  Ik reageer zeker ook niet altijd en overal,  maar als ik iets wil zeggen,  doe ik dat wel.  Is er iemand mee geholpen,  goed zo,  en indien niet,  dan niet. 
Ik reageer vaak (onbedoeld)  kort en bot,  doe ik in alles (krijg dat ook vaak als reactie op sms of mail ofzo,  of ik boos ben haha).  Een forum kan ik me ook echt niet persoonlijk aantrekken.  Ik kan gerust een totaal andere mening hebben van iemand in het ene topic maar gezellig ermee lachen in een ander topic...    "

Goedemorgen, dat heb ik ook Maart.

Niet persoonlijk aantrekken,af en een toe een beetje humor kan ook wonderen doen.

 

Ik kan een flinke discussie met iemand voeren maar dat betekent niet dat ik boos ben,dat wordt soms wel verward door mensen dan maken ze er een persoonlijk dingetje van.

 

Discussieren dat betekent dat je het ergens niet eens bent met elkaar en dat maakt net een forum zo levendig en soms kunnen we ook iets leren van die discussies als we er tenminste open voor staan.

 

Ik vind het wel vervelend als iemand mij een slag onder de gordel geeft en ik die persoon van repliek dien dat deze dan de discussie via pb wil verder voeren.

Dan denk ik,rot op,als je iets te zeggen hebt doe het dan maar openbaar. Even via pb verhaal willen halen bij mij,dat gaat in de negeerstand bij mij daar doe ik niet aan.

 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Iedeeen een fijne dag vandaag, heel raar weer hier, zwaar bewolkt, geen regen maar....het ziet er raar uit, hahaha, vanochtend ging het al nuet goed hier, Ogin heeft lekker gegeten en Bams......buiten van de grond,   Had haar bak vast, en ik struikel, bak vliegt in de lucht en het kwakt eruit,       Jee, gauw naar binnen en wat pakken om het op te ruimen, Bams was al bezig....    daarna wat ectra gegeven aan Bams binnen, die heeft lekker gegeten, en Ogin heeft de laatste restjes schonngemaakt, alles weer schoon. "

Toch wel fijn dat Bamse zo goed eet,Bamse dacht vast....vrouwtje heeft een nieuw trucje bedachtsmile

honden page profiel Baasje van Spaiky†Baasje van Spaiky† 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky†

Leuke foto's! hp-smile

honden page profiel janetjanet 3 doggies

honden foto van janet

Goedemorgen allemaal, zoontje is op school. En de meiden slapen nog blijkbaar doen ze op de middelbare scholen rustig aan. Haha. Max heeft zijn rondje gehad en is nu bezig met zijn kauwbot. Nee nog niet knagen eerst moet hij hem verstoppen en dan ff gaan uitrusten en dan de bot weer halen om op te eten. Hij maakt daar echt een kunst van.

Willemijn jou nieuwe truk werkt bij bamse blikjkbaar heel goed. Misschien denkt ze laat maar opeten anders is vrouwtje alleen maar weer aan het poetsen.

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Goede morgen. Ik ben het met je eens Maart, ik neem forums ook niet al te serieus zo veel mensen zoveel meningen. Ik vind een discussie leuk zolang men respectvol met elkaar omgaat, helaas gaat het hier nog wel eens mis op forums. De hondjes zijn uit geweest en slapen nu. Ik heb het vermoeden dat Lotus weer wat last van haar anaalklieren heeft, ik laat mijn schoondochter er even naar kijken. Ze zijn een week of twee/drie geleden leeg gedrukt door de dierenarts, ik vind het wel snel als het toch weer het geval mocht zijn. De extra vezels die ze krijgt via de groenten helpen dus niet, wat kan ik nu nog doen om dit probleem te voorkomen?

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Marga wat geef je Lotus voor eten?

Ik heb hier de vol brok van darf, die geef ik wel eens zo nu en dan. Puck heeft er hele stevige ontlasting van. Poept wel een keer meer op een dag dan, maar verder een heel goede brok.

https://www.oervoer.com/compleet-gedroogd-voer/vol-van-darf-kat-hond

 

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Vanmorgen weer fysio gehad. Dry needling deed echt weer flink pijn.

Het zakt nu wel weer wat af, maar niet teveel gekke dingen doen vandaag. 

Straks even koffie bij een vriendin en vanmiddag ook koffie bij een vriendin. 

Even m'n sociale contacten onderhouden vandaag hahahaha.

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Goedenmorgen allemaal, 

Vanacht best goed geslapen ondanks dat het megawarm was In me kamer. Dolcinea maakt me altijd wakker door me met der neus te prikken, te likken  aan me te krabben of me haar te trekkenhp-angel

Om kwart over 8 eruit geweest en dolci eten gegeven daarna nog even geslapen. Zometeen krijgt ze weer eten. Ik merk ook dat ze het langer op begint te kunnen houden.

 

Nu zelf even aan het ontbijt 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Toch wel fijn dat Bamse zo goed eet,Bamse dacht vast....vrouwtje heeft een nieuw trucje bedacht "

Hihi, vond het heel erg, dat dat gebeurde, hahaha....maar ze at het netjes allemaal op, dus extra gegeven, wel binnen, hahaha...de favoriete luckydog...embarassed

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Oooo, ik heb de ochtend doorgebracht op een gekke manier, hahaha........sport was er niet bij, vroeg met de beren gaan wandelen, drie show,s waren er ook....daarna, ja heel erg.....mijn zus belde of ik naar de film van zaterdagavond had gekeken.....nee dus...spannende film, dacht wat let me, even kijken met een kop koffie....wauw, heb de hele film afgekeken, spannend, en kon niet stoppen met kijken, hahaha....nu dus echt even aan de slag...smile

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Kijk dat is goed van je Willemijn,even lekker relaxen,de boel de boel laten....ik ga nu ook nog wat doen.

Heb met Vigo gewandeld,een boel boodschappen gehaald,bedden verschoond,slaapkamers gestofzuigd,gedweild.

Marcaroni saus voor morgen opgezet,kleinkindjes komen dan eten,doe maar hun lievelingseten,hebben we geen gezeur van dat lust ik nietsmile

 

 

honden page profiel AizenAizen 3 doggies

honden foto van Aizen

Goedemiddag allemaal 

 

Hier van het weekend weer lekker in het bos geweest genoten van me blije vent net een koe die in de lente weer naar buiten mag haha. hp-heart

 

514647.jpg

 

fijne week allemaal kiss 

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Da heeft terug gebeld over de kweek. 

Zitten toch wat bacteriën in. 

Dus zijn antibiotica wordt met 5 dagen verlengd. 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Kijk dat is goed van je Willemijn,even lekker relaxen,de boel de boel laten....ik ga nu ook nog wat doen.
Heb met Vigo gewandeld,een boel boodschappen gehaald,bedden verschoond,slaapkamers gestofzuigd,gedweild.
Marcaroni saus voor morgen opgezet,kleinkindjes komen dan eten,doe maar hun lievelingseten,hebben we geen gezeur van dat lust ik niet
 
  "

Woh....je blijft moederen ...en groot gelijk, lekker eten bij oma toch....naar oma is verwennen.smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Goedemiddag allemaal 
 
Hier van het weekend weer lekker in het bos geweest genoten van me blije vent net een koe die in de lente weer naar buiten mag haha. 
 

 
fijne week allemaal   "

Mooi gespierd, dat zie je nauwelijks bij langharige honden zoals de mijne, dat zijn net zeehonden.embarassed

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Da heeft terug gebeld over de kweek. 
Zitten toch wat bacteriën in. 
Dus zijn antibiotica wordt met 5 dagen verlengd. 
  "

Even drastisch aanpakken dan maar, een probiotica erbij geven voor een goede darmflora....kan geen kwaad.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Even drastisch aanpakken dan maar, een probiotica erbij geven voor een goede darmflora....kan geen kwaad. "

Mag dat wel tegelijkertijd? 

Toen puck antibiotica had, moest ik de veendrenkstof in de tijd van de antibiotica en een paar dagen na de laatste tablet laten staan. Dat mocht niet samen gegeven worden.

honden page profiel AizenAizen 3 doggies

honden foto van Aizen

" Mooi gespierd, dat zie je nauwelijks bij langharige honden zoals de mijne, dat zijn net zeehonden. "

Ja zo zie je mooi de spiertjes lopen he tongue-out 

 

Maar wel knappe zeehonden  hp-heart

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Mag dat wel tegelijkertijd? 
Toen puck antibiotica had, moest ik de veendrenkstof in de tijd van de antibiotica en een paar dagen na de laatste tablet laten staan. Dat mocht niet samen gegeven worden. "

sanofor is een natuurprodukt , kan juist  worden gegeven worden hoor....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Mag dat wel tegelijkertijd? 
Toen puck antibiotica had, moest ik de veendrenkstof in de tijd van de antibiotica en een paar dagen na de laatste tablet laten staan. Dat mocht niet samen gegeven worden. "

 Bron, probioticainfo.        

 

Het gevolg van het combineren van probiotica en antibiotica

Als je antibiotica in dient te nemen om een bepaalde infectie te bestrijden, kan dit negatieve gevolgen hebben op de gezonde bacteriën in het lichaam. Dit wil zeggen dat niet alleen de slechte bacteriën worden aangevallen door de antibiotica, maar ook de gezonde bacteriën vernietigd worden. Hier is niets aan te doen, want dit is een natuurlijke reactie van het lichaam na het innemen van antibiotica. Omdat ook gezonde bacteriën worden aangevallen door de antibiotica, kun je tijdens het volgen van een antibioticakuur last krijgen van eventuele bijwerkingen van het antibioticagebruik, zoals diarree.

Door probiotica in te nemen, krijg je extra gezonde bacteriën binnen. Deze gezonde bacteriën helpen je lichaam met het opbouwen van een goede weerstand, maar zorgen er ook voor dat de gezonde bacteriën die tijdens de antibioticakuur vernietigd zijn, weer aangevuld worden. Zo kunnen bijwerkingen van het innemen van antibiotica, zoals diarree, verminderd of zelfs voorkomen of verholpen worden door tijdens de antibioticakuur tevens probiotica in te nemen. Het innemen van probiotica kan dan ook zeker een positief effect hebben op het lichaam, ook tijdens de antibioticakuur.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Omdat probiotica en antibiotica andere middelen zijn, kunnen deze tegelijkertijd ingenomen worden.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Mag dat wel tegelijkertijd? 
Toen puck antibiotica had, moest ik de veendrenkstof in de tijd van de antibiotica en een paar dagen na de laatste tablet laten staan. Dat mocht niet samen gegeven worden. "

Vaak weet een dierenarts niet eens wat veendrenkstof is, en zeg je..sanofor, daar hebben ze nooit van genoord, sanofor is een natuurprodukt, kan geen kwaad....je kan ook yoghurt geven, is ook goed voor de  darmflora...een keer penscompleet doet ook wonderen voor de darmflora....een antibiotica die voor weken wordt gegeven is het juist aan te raden om wat extraas toe te voegen om de darmflora op peil te houden....probiotica is geen mdicament...een andere medicatie erbij dat moet men niet doen.

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

" Vaak weet een dierenarts niet eens wat veendrenkstof is, en zeg je..sanofor, daar hebben ze nooit van genoord, sanofor is een natuurprodukt, kan geen kwaad....je kan ook yoghurt geven, is ook goed voor de  darmflora...een keer penscompleet doet ook wonderen voor de darmflora....een antibiotica die voor weken wordt gegeven is het juist aan te raden om wat extraas toe te voegen om de darmflora op peil te houden....probiotica is geen mdicament...een andere medicatie erbij dat moet men niet doen. "

Dankjewel voor de info.

Yoghurt en pens is geen probleem. 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Zo net terug van een poep en plas rondje met dolci. Die dus meteen aandacht wou van de kinderen uit de straat. Vriendlief kreeg net te horen dat die vanavond met een vriend een bezichting heeft bij een appartement. Ze willen samen gaan wonen en dan de kosten delen zodat ze groter kunnen gaan wonen. Dus even afwachten  

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Zo net terug van een poep en plas rondje met dolci. Die dus meteen aandacht wou van de kinderen uit de straat. Vriendlief kreeg net te horen dat die vanavond met een vriend een bezichting heeft bij een appartement. Ze willen samen gaan wonen en dan de kosten delen zodat ze groter kunnen gaan wonen. Dus even afwachten   "

Jouw vriend toch niet die gaat samenwonen .? Hij gaat mee als steun ?

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

" Jouw vriend toch niet die gaat samenwonen .? Hij gaat mee als steun ? "

Nee die gaat wel samen wonen met die jongen ze delen dan het appartement. 

pagina 34 van 48 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 3435 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^