Seizoenentopic ..zomer, wat doen we met onze vriendjes/vriendinnetjes in de zomer zowel binnen als buiten !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Goeden morgen. Hier droog. Maar vannacht is het tekeer gegaan. Werd vanochtend wakker en een Shadow die in mijn nek lag te slapen en de stroom uitgevallen. Zag het aan de wekker. Gelukkig heb ik vakantie. Gauw de stop terug gezet want ook de diepvries was uitgevallen. Vlees was gelukkig nog bevroren. Nu gauw verder slapen.  "

Verder slapen ? Wil ook zo,n makkelijke hond .....hahaha....hoewel de beren nu dit jaar opeens nog slapen als ik om zes uur eruit ben, zullen wel denken, halloooooo, kan het nog even wat later ? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ja precies, dat gaf voor mij ook een doorslag om voor deze mensen te kiezen, naast het feit dat zij hun alle drie willen adopteren. "

Kan niet mooier dat ze bij elkaar kunnen blijven.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ja dat klopt. Ik zou shadow ook vreselijk missen.  Zou de hele tijd aan haar denken. Is niks voor mij. 1 dagje kan ik haar missen en langer niet haha. En zelfs dan die dag denk ik te veel aan haar. Komt gelukkig weinig voor. "

Heb ik ook hoor, Ogin is nog nimmer weg geweest, Bams vroeger een dag in de week naar een cres, om te leren dat ik er niet alleen ben voor dr......heb zitten cooglen voor Ogin, om een dag in de week haar naar een dagopvang te doen....uit handen, heel belangrijk, heb wel een adres gevonden, hebben zelf drie witjes zoals shadow, ze komen ze halen en brengen, maar of ik het doe.....weet ik niet, wel zou het goed zijn, immers ik heb alleen de zorg voor ze, in vremde handen is goed voor een keer.......

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Heb ik ook hoor, Ogin is nog nimmer weg geweest, Bams vroeger een dag in de week naar een cres, om te leren dat ik er niet alleen ben voor dr......heb zitten cooglen voor Ogin, om een dag in de week haar naar een dagopvang te doen....uit handen, heel belangrijk, heb wel een adres gevonden, hebben zelf drie witjes zoals shadow, ze komen ze halen en brengen, maar of ik het doe.....weet ik niet, wel zou het goed zijn, immers ik heb alleen de zorg voor ze, in vremde handen is goed voor een keer....... "

Ja heerlijk. Shadow slaapt gewoon weer verder. En ik was al laat wakker voor mijn doen. Haar eten gegeven en wij allebij terug slapen. Maar is wel goed voor Ogin om haar inderdaad een keer een dagje onder te brengen bij een ander. Wel leuk waar ze 3 witjes hebben. Heeft ze wel speelmaatje. Voor je zelf is het lastig. Vind ik ook hoor. Heb mijn moeder in huis. Maar op een ander is Shadow ook nog nooit geweest. Maar die is daar heel moeilijk in. Te zwaar aan mijn verbonden.  

 

Zelfs mijn telefoon was van slag vannacht. Had een bericht met welkom in België laughing

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

" Ja en als het een feit is, kan jij er ook aan wennen, wonen op en bovenverdieping is nwiets , daar krijgen ze de ruimte bij deze mensen....geen andere dieren ? "

Nee die mensen hebben geen kinderen in huis en geen andere dieren. Het is gewoon perfect dat ze samen kunnen blijven, dat wilde ik ook het liefste.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ja heerlijk. Shadow slaapt gewoon weer verder. En ik was al laat wakker voor mijn doen. Haar eten gegeven en wij allebij terug slapen. Maar is wel goed voor Ogin om haar inderdaad een keer een dagje onder te brengen bij een ander. Wel leuk waar ze 3 witjes hebben. Heeft ze wel speelmaatje. Voor je zelf is het lastig. Vind ik ook hoor. Heb mijn moeder in huis. Maar op een ander is Shadow ook nog nooit geweest. Maar die is daar heel moeilijk in. Te zwaar aan mijn verbonden.  
 
Zelfs mijn telefoon was van slag vannacht. Had een bericht met welkom in België  "

Die kwam van Pierke....laughing       of het er van komt om Ogin een dagje weg te brengen....heb in ieder geval het adres, het is een gediplomeerde instructeur, heeft een hondenschool, weet van wanten dus, komen geen andere honden die dag bij de opvang, ze hebben zelf drie witjes, volwassen honden, moet er eerst gaan kijken, ver is het niet....Veendam, tien kilometer bij mij vandaan...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Nee die mensen hebben geen kinderen in huis en geen andere dieren. Het is gewoon perfect dat ze samen kunnen blijven, dat wilde ik ook het liefste. "

Vanavond, ben heel benieuwd, laat het weten hoor, voor jou dan ook een geruststelling als ze daar kunnen komen....gaan ze op vakantie kan jij toch ook voor ze zorgen in de toekomst.

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

Goedemorgen! Heeft hier ook geregend vannacht, en nog toen ik vanochtend Ziva uit liet. Haar maakt het gelukkig niet uit dat ze nat regent. Wel opvallend hoe rustig het opeens is op straat als het regent. Maar twee van de tien honden gezien die we normaal tegen komen de laatste tijd. Nou ja dat moeten mensen allemaal maar lekker zelf weten.

 

Drieka, ik vind het knap van je dat je zegt, voor de katten is dit het beste. Fijn dat je mensen hebt gevonden waar ze alle drie terecht kunnen en waar jij ze ook nog eens kunt zien!

 

Zo, een dagje werken en dan weekend!

Vanavond gaan we naar een kasteeltuinconcert, de laatste van dit jaar. Er komt een band die Michael Jackson muziek speelt. Als afsluiting is er vuurwerk dus ik ga op tijd naar huis. Je kunt dat horen bij ons thuis dus no way dat ik Ziva dan alleen laat zitten. Mijn vriend vindt het niet zo leuk maar die heeft pech.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Goedemorgen,Patricia en Lise vakantie lekker,over 3 weekjes gaan wij een weekje weg met Vigo.

 

Ik bracht Vigo vanaf 9 maanden al voor het eerst naar pension samen met Tosca.

Had een afspraak met zeeman,hij was akkoord met honden maar wilde op zijn minst 1 keer in het jaar een vliegvakantie.

Het is geven en nemen in een goed huwelijk.

En de honden vonden het geweldig,als ik de hondentas inpakte waren ze door het dolle,de pensioneigenaar vlogen ze in zijn armen,ze keken niet meer om of rond en weg waren ze.

Gelukkig waren ze ook door het dolle heen als we ze weer kwamen ophalen.

 

Nu is Vigo alleen zeeman en ik peinzen er niet over om Vigo helemaal alleen in een pension te plaatsen,hij kan niet bij andere honden en is niet helemaal gezond dan doe je dat niet meer.

Nu passen we onze vakanties helemaal aan Vigo aan,ik laat hem bij niemand achter,stel dat er iets gebeurt met zijn rug moet er niet aan denken.

En als Vigo niet meer kan reizen,dan blijven we gewoon thuis en dat hebben we ook met alle liefde voor hem over.

 

Maar mocht er hier ooit nog een gezonde jonge sociale hond komen dan zal ik heus de hond voor een vakantie wel eens naar een pension brengen.

 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

" Wohh deze foto, smelt! 
Echt leuk om weer zo’n puppenkoppie erbij te hebben.  "

Dankjewel hihi hp-heart

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Goedemorgen iedereen, 

Mama is even met dolcinea uitgeweest terwijl ik even der eten ging klaarmaken. Nu liggen we weer samen lekker op bed om zo nog even te slapen. Vanmiddag naar mijn vriend en vanavond gaan mijn vriend en ik even samen naar duitsland met zijn nieuwe auto. Dolcinea gaat naar een vriendin van ons die heel graag op wil passen en vanaf het begin al loopt te vragen waneer ze op mag passen haha.

Nu dus nog even lekker de oogjes dicht 

hp-sleephappy

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

" Vanavond, ben heel benieuwd, laat het weten hoor, voor jou dan ook een geruststelling als ze daar kunnen komen....gaan ze op vakantie kan jij toch ook voor ze zorgen in de toekomst. "

Ja dat is ook spannend, heb bewust vanavond uitgekozen omdat mijn man dan thuis is en zich met Hummer en ons zoontje kan bezig houden terwijl ik met de poezen en die mensen bezig ben. 

Ja in vakantie's zou ik dat ook zeker willen doen, blijf ik hun toch zien.

 

@ Vera, het welzijn van de katten vind ik ook erg belangrijk, ik heb hun alle drie al sinds dat ze 9 weken oud waren dus ze zijn al jaren hier en het was een moeilijke beslissing.

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Goeiemorgen. 

Hier is al lekker gewandeld. 

514532.jpg

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

Morgen allen hier rustige dag allemaal fijne dag gewenst 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Goede morgen seizoentjes

 

Deze nacht om 1.15 uur wakker geworden van de hevige regen en onweer. Om 4 uur terug wakker omdat het te warm was met de raam dicht, dus er terug uit om de ramen te openen. Nu nog moe natuurlijk.

 

Willemijn, natuurlijk heb ik dat bericht vannacht naar Patricia gestuurd. Ik was toch wakker en had niets te doen. hahaha

 

Zo om de wekelijkse boodschappen. Daarna naar Lenka haar favoriete winkel voor haar KVV, de farmfood botten en de gedroogde snoepjes. Deze late namiddag naar de kapper. Dus de dag is weeral goed gevuld.

 

 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Dankjewel Monique.  Jij ook over 3 weken lekker een weekje weg met Vigo. Ik ga volgende week een week met Shadow. Aan het strand. En het word lekker weer maar niet te heet.

 

Pierke dus jij was het die mijn vannacht een bericht stuurdetongue-out vanuit België met welkom in België  haha.

 

Net iets meer dan een uur gelopen.  Grote ronde buitengebied. Shadow had gistere nog een teekyell. Het is weer vochtiger dus ineens duiken die beesten ook weer op bah.

Ook zie je ineens overal naaktslakken door het vochtige weer. Dat vind ik helemaal ranzig.  En dan nog van die hele grote dikke. Overal op de stoepen en landwegen bij de bermen. Heb echt moeten kijken waar ik liep. Moet er niet aan denken om er op 1 te staan. 

honden page profiel Baasje van Spaiky†Baasje van Spaiky† 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky†

Leuke foto's! hp-smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Broeierig hier...ben de tuin aan het doen, bloemn die dood zijn afknippen, geen doen want de zon brand...even weer binnen, om twee uur bezoek, gezellig.....op de sport was het ook alweer warm, wil heel graag nu herfst....Bams gaat de deur niet uit, Ogin wil ik een x in de twee weken naar een dagopvang doen, bij anderen honden, er zijn hier amper honden......zijn drie volwassen witjes zoals Shadow, ik ben er nog niet geweest, wil eerst kijken hoe het daar is...meer dan vijf met hun eigen honden nemen ze op de dagopvang niet aan.....voor Ogin zou het echt hel goed zijn....

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Heb gebeld, gaf me gelijk al een goed gevoel, september ga ik kennismaken, er zijn op het moment vakantie honden aanwezig, Ogin is geen spoed, en ze wil de aandacht ten volle hebben voor dr, en......ik ga eerst kijken met Ogin....voor ik haar achterlaat.....ze komen dr ophalen en brengen als het mij bevalt.....de dagopvang is 8 uur smorgens halen, en 6 uur brengen bij mij weer....ook kan er een dagdeel genomen worden...we zien wel.....september spreek ik af om eerst te gaan kijken.....       halen en brengen was geen bezwaar, ze rijd binnendoor naar hier, ik wilde ze zelf brengen en halen maar hun doen dat.....is in de prijs inbegrepen....en ze vond het logisch dat ik eerst daar kom kijken, ook wordt er met meerderen honden, dr eigen honden gewandeld, veilig.....spannend...smile  heb nog even de tijd.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Dankjewel Monique.  Jij ook over 3 weken lekker een weekje weg met Vigo. Ik ga volgende week een week met Shadow. Aan het strand. En het word lekker weer maar niet te heet.
 
Pierke dus jij was het die mijn vannacht een bericht stuurde vanuit België met welkom in België  haha.
 
Net iets meer dan een uur gelopen.  Grote ronde buitengebied. Shadow had gistere nog een teek. Het is weer vochtiger dus ineens duiken die beesten ook weer op bah.
Ook zie je ineens overal naaktslakken door het vochtige weer. Dat vind ik helemaal ranzig.  En dan nog van die hele grote dikke. Overal op de stoepen en landwegen bij de bermen. Heb echt moeten kijken waar ik liep. Moet er niet aan denken om er op 1 te staan.  "

Dan glij je uit....sealed    ja jij krijgt goed weer, geen regen, en ooo wat heerlijk aan het strand....hier nog geen teek gezien...neemolie tegen de teken, hahahaha, ze stinkt zo erg dat ze op een afstand blijven, hihi.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Wordt ik net gebeld...gebakken vis ? Jaaaaaa lusten de beren graag, voor hun graag rauw voor mij gebakken.....embarassed      oooooooooo traktatie he, hahahaha

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

Piiri ocharme nu ook aan de diarree,  inclusief bloed. 

Ruun gelukkig al weer beter. 

 

Twijfel toch nog om naar de DA te gaan,  ruun is al weer beter dus lijkt het te overwinnen.  Dan liever zo laten dan het te gaan verspreiden in  een wachtzaal waar het pups,  oude honden etc... kan gaan besmetten die het veel erger kunnen krijgen. 

 

Ze zijn beide nog levendig,  eten goed etc. 

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

" Piiri ocharme nu ook aan de diarree,  inclusief bloed. 
Ruun gelukkig al weer beter. 
 
Twijfel toch nog om naar de DA te gaan,  ruun is al weer beter dus lijkt het te overwinnen.  Dan liever zo laten dan het te gaan verspreiden in  een wachtzaal waar het pups,  oude honden etc... kan gaan besmetten die het veel erger kunnen krijgen. 
 
Ze zijn beide nog levendig,  eten goed etc.  "

Beterschap voor piiri als ik bij da ga vraagt om afspraak moet niet wachten natuurlijk kan het misschien niet anders maar hoop van harte op verder beterschap 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Bij spoed of eventuele besmetting hoeft men niet in de wachtkamer te wachten hoor Maart, leg het uit waar je voor komt, dan ga je ala minuut door naar de behandelkamer.......sorry Maart ,  ben geen hardloper hoor, maar als mijn hond braakt en serieuze diaree heeft en bloedige ontlasting , heeft de hond een arts nodig, ht is nu je tweede hond die dit heeft, niet twijfelen, gaan.....  een darm/maag infectie is een sluimerend iets, daar kan je hond beschadigingen van overhouden als er niet ingegrepen wordt.

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

Alles gaat door de wachtzaal.  En in een kabinet kan  ook verspreid worden. 

Honden hebben geen last hoor. 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Alles gaat door de wachtzaal.  En in een kabinet kan  ook verspreid worden. 
Honden hebben geen last hoor.  "

Gelukkig Maart , maar bloederige diaree, is nimmer goed he...en waar ik met de honden ga, is een aparte ingang voor besmette dieren, ook bij de huisdierenarts, als er sprake is van een herbesmetting komen ze niet in de wachtkamer maar gaan gelijk naar de behandelingskamer.....en als er geen aparte ingang is, hoef men niet te wachten in de wachtkamer gelijk doorlopen naar de behandelingskamer.

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Simba kon vanmiddag niet plassen en had toen een druppel bloed geplast. 

Dus da gelijk gebeld, kon er al na 45 minuten terecht. 

Hij heeft blaasontsteking en vergrote prostaat. 

Ze hebben een echo bij hem gedaan. 

Dus nu 5 dagen antibiotica en voor 6 dagen ontstekingsremmers/pijnstillers.

Ook heeft hij een prik gehad dat 4 weken werk alsof hij gecastreerd is. 

En na 4 weken is het afwachten. 

Als zijn prostaat weer vergroot dan zit er helaas niks anders op dan hem te laten castreren. 

Maar kan nu ook komen omdat hij bacteriën en ontsteking heeft. 

Gelukkig niks van struviet te vinden dit keer. 

Er is ook weer urine op kweek gezet. 

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

" Simba kon vanmiddag niet plassen en had toen een druppel bloed geplast. 
Dus da gelijk gebeld, kon er al na 45 minuten terecht. 
Hij heeft blaasontsteking en vergrote prostaat. 
Ze hebben een echo bij hem gedaan. 
Dus nu 5 dagen antibiotica en voor 6 dagen ontstekingsremmers/pijnstillers.
Ook heeft hij een pik gehad dat 4 weken werk alsof hij gecastreerd is. 
En na 4 weken is het afwachten. 
Als zijn prostaat weer vergroot dan zit er helaas niks anders op dan hem te laten castreren. 
Maar kan nu ook komen omdat hij bacteriën en ontsteking heeft. 
Gelukkig niks van struviet te vinden dit keer. 
Er is ook weer urine op kweek gezet.  "

Beter schap voor simba antje als lilly in de tijd voor queenie bel ij altijd da en mag ik seffens gaan moet niet wachten bij dringend of hij komt zelf lang

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

" Simba kon vanmiddag niet plassen en had toen een druppel bloed geplast. 
Dus da gelijk gebeld, kon er al na 45 minuten terecht. 
Hij heeft blaasontsteking en vergrote prostaat. 
Ze hebben een echo bij hem gedaan. 
Dus nu 5 dagen antibiotica en voor 6 dagen ontstekingsremmers/pijnstillers.
Ook heeft hij een pik gehad dat 4 weken werk alsof hij gecastreerd is. 
En na 4 weken is het afwachten. 
Als zijn prostaat weer vergroot dan zit er helaas niks anders op dan hem te laten castreren. 
Maar kan nu ook komen omdat hij bacteriën en ontsteking heeft. 
Gelukkig niks van struviet te vinden dit keer. 
Er is ook weer urine op kweek gezet.  "

Beter schap voor simba antje als lilly in de tijd voor queenie bel ij altijd da en mag ik seffens gaan moet niet wachten bij dringend of hij komt zelf lang

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Beterschap Antje en Maart voor de honden.

 

Willemijn wat leuk dat je toch een afspraak gemaakt hebt. Ik ben erg benieuwd hoe Ogin het zou gaan vinden als het goed voelt en goed gaat. Erg leuk.

pagina 27 van 48 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 2728 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^