Vakantiefoto's en reisverslagen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

We zien hier nu af en toe prachtige reisverslagen met informatieve foto's voorbij komen die een goede indruk geven van de reisbestemming.

Ik vind dat heel erg waardevol. Het helpt om een reisbestemming te kiezen, ideeën op te doen voor een vakantie met de hond, geeft informatie over de hond vriendelijkheid van de bestemming en de mogelijkheden.

 

Is het niet mogelijk om, onder bepaalde voorwaarden, deze reisverslagen te bundelen op een plekje op HP? Gesorteerd op land van bestemming? Zodat er een soort naslagwerk is wat we door kunnen spitten als we een bestemming zoeken of informatie willen over een bestemming die we al gekozen hebben?

 

Aan voorwaarden denk ik dan bijvoorbeeld aan:

- linkjes naar de accommodatie(s)

- een kaart waar de exacte locatie(s) op staan en eventueel de route

- regels van het land waar je met je hond rekening mee moet houden zoals entingen, aanlijnplicht/loslopen, rassen die worden geweerd, vervoersregels e.d.

- informatieve foto's waar ook het landschap goed op te zien is

 

Gewoon een draadje (mag deze voor gebruikt worden) kan ook maar een aparte hoek met een draadje per land/regio of per gebruiker maar dan wel het land plus eventueel regio in de titel lijkt mij handiger om ook jaren later als naslagwerk te kunnen gebruiken.

Ik zou het zelf echt wel gaaf vinden als ik als voorbereiding op mijn vakantie nu een verslag zou kunnen lezen van iemand die al met de hond daar is geweest.

 

Wat denken jullie, en zeker de modjes?

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn 3 doggies

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

Top idee! Dit is zeker iets waar nood aan is, vind ik. Voor ik in een facebookgroep zat over met je hond op vakantie gaan, was het vaak wat zoeken. Omdat alles daar op 1 plaats staat, is dat veel handiger. 

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

Lijkt me een heel goed idee!

Wij hadden altijd wel moeite met een goede vakantie plek zoeken waar de hond ook mee kon dus dit is dan wel heel erg handig.

honden page profiel Marlies met FrøyaMarlies met Frøyagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marlies met Frøya

Wat een leuk idee!

Ik zal het eens voorleggen hp-smile

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Lijkt me een geweldig leuk idee! 

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Ik heb erg genoten van de reisbeschrijving van Ciska en Moh.  Meerdere beschrijvingen zou ik erg leuk vinden, maar bescherm je persoonlijke gegevens wel - inbrekers lezen ook op internet....

Maar goed, wat betreft je plan, er is natuurlijk al een prima website hierover :    www.dogsincluded.nl

 

 

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

" Ik heb erg genoten van de reisbeschrijving van Ciska en Moh.  Meerdere beschrijvingen zou ik erg leuk vinden, maar bescherm je persoonlijke gegevens wel - inbrekers lezen ook op internet....
Maar goed, wat betreft je plan, er is natuurlijk al een prima website hierover :    www.dogsincluded.nl
 
  "

Ik heb er eventjes gekeken maar het komt mij meer over als een soort boekingssite met wat informatie over invoerregels en tips over wat handig is om mee te nemen op reis.

Ik kan tenminste niet zo snel reisverslagen vinden. Het aantal accommodaties is ook wel erg beperkt en zeker niet dekkend. Zo zie ik in bv GB geen campings.

 

Niet zoals ik het voor me zie op HP. De reisverslagen van Moh, Joy en niet te vergeten Alaska vind ik echt geweldig. Voeg daar nog een kaartje, links en die regels aan toe en je hebt toch een geweldige indruk. Je kan ook vragen stellen in zo'n topic. Niet te vergelijken met die site.

 

Het is inderdaad raadzaam om voorzichtig te zijn met persoonsgegevens. Je reisverslag pas plaatsen bij terugkomst is ook een goede optie. Mijn dochter gaat niet mee dus het huis is niet meer verlaten dan anders. Alleen als zij op de uni is is er niemand thuis. Ik weet nog niet hoe goed de verbinding is daar en of ik echt in de gelegenheid zal zijn om jullie van daaruit mee te laten leven met onze belevenissen maar ik ga zeker proberen een informatief reisverslag te plaatsen over Cumbria aka Lake District in Noord Engeland.

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

Stabij Gijs heeft ook een mooi verslag over Denemarken.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Ik vind dit wel een heel goed idee,dogsincluded is toch iets anders.

honden page profiel Arjen (Webmaster HondenPage)Arjen (Webmaster HondenPage)goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)

Ik heb er een nieuwe forumcategorie van gemaakt. Waar we leuk onze ervaringen kunnen delen, vragen kunnen stellen en elkaar tips kunnen geven

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^