seizoenentopic....zomer, verhalen van al onze vriendjes/vriendinnetjes wat ze zoal doen in de zomer , binnen en buiten.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

WeerberichtNederlandStapelwolken na vrij zonnige start

5 aug. 2018, 7:22 uur - Het is prima zomerweer met een mix van zon en stapelwolken. Het wordt 22-29 graden. Morgen verloopt een stuk heter dan vandaag met 31-35 graden. De zon maakt daarbij overuren. Dinsdag is het verzengend heet met 32-38 graden! Aan het eind van de middag neemt de kans op een onweersbui toe. Daarna wordt het koeler met eind van de week 21-24 graden en kans op een bui.

Dinsdag, komt het bijna tot 40 graden, wie had dat nou kunnen geloven in Nederland.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Morgen

Rosanja heeft er een heerlijke vakantie op zitten wat gaat het toch altijd snel.

Na 10 dagen alleen gaan manlief met jongste en vriendin zo op weg deze kant op. Zullen tegen 17.00 hier zijn denk ik.

Wat een verschil in prijs zeg die mat

Vannacht beneden geslapen luna lekker buiten de rest gewoon binnen. Nanook ligt dan bij me ... Was ik buiten hup naast me ging naar binnen en mijn schaduw kwam mee.

Op de wei geweest dus even rust weer

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

De mat kost hier in nederland 29,95, euro, en nu aanbieding, 24,95.....  ze zijn stiekum, hahaha, ik heb de mat al een hele tijd ook voor 24,95 ....was toendertijd geen aanbieding, hahaha....40 euro vind ik wel heel duur...de matten zijn ideaal dat wel...

honden page profiel teckelHein.teckelHein. 3 doggies

honden foto van teckelHein.

redelijk geslapen voel mij nog honds beroerd.werd om 3 uur wakker in mijn stoel.voor ik in bed lag sliep ik weer tot half 7 .nu buik pijn.doe maar rustig aan vandaag.

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Goeiemorgen. 

Hier al lekker gewandeld. 

513941.jpg

513931.jpg

513933.jpg

513932.jpg

 

En alle sets zijn compleet. 

513777.jpg

513937.jpg

Nala

513938.jpg

513939.jpg

Simba

513940.jpg

513934.jpg

Abu

honden page profiel teckelHein.teckelHein. 3 doggies

honden foto van teckelHein.

Willemijn Ria zou het met plezier doenmaar dan moet ze met de bus komen.dat heist ze nieten de honden hebben heerlijk gegeten een dubbel portie liet Lodewijk zijn portie vallen of eigenlijk alles had geen zin om dit op te ruimen dus ze hadden een volle buik.ze zijn alleen op het veld geweest ,heb bij het tuinhek blijven staan hij mag eigenlijk niet meer los maar nood breekt wetten voor de rest vandaag plassen ze maar in de voortuin.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Willemijn Ria zou het met plezier doenmaar dan moet ze met de bus komen.dat heist ze nieten de honden hebben heerlijk gegeten een dubbel portie liet Lodewijk zijn portie vallen of eigenlijk alles had geen zin om dit op te ruimen dus ze hadden een volle buik.ze zijn alleen op het veld geweest ,heb bij het tuinhek blijven staan hij mag eigenlijk niet meer los maar nood breekt wetten voor de rest vandaag plassen ze maar in de voortuin. "

Dat is jammer Hein, Ria zit in het vakantie huis ! Geen buur dan, ?  en Hein zo erg is het niet als ze even in de tuin moeten, alleen de drollen moet je dan opruimen, meer niet, hoop dat je snel opknapt....

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Nog even doorbijten.                  

Vanavond is het nog een tijd zonnig. Het koelt vrij snel af en om 22:00 uur is het in een groot deel van het land 18-20 graden. Alleen in het zuidoosten is het dan met 20-22 graden nog wat warmer. Komende nacht is het helder. De minimumtemperatuur komt uit op 12 graden in het oosten tot 15 in het westen. De oostenwind is overwegend zwak.

Morgenochtend is het volop zonnig. Vanwege de felle zonneschijn loopt de temperatuur rap op en aan het eind van de ochtend is het al 25 graden in het noordwesten tot lokaal 30 in het zuidoosten.

Morgenmiddag verloopt zonovergoten en droog. Er trekt een enkele sluierwolk over het land, maar deze tempert het zonlicht nauwelijks. Het belooft bloedheet te worden met maxima van 31 graden in de Randstad en Zeeland en 32-33 in Drenthe, Groningen en het midden van het land. In het zuiden, zuidoosten en oosten wordt het ruim 34 graden. In Limburg en het oosten van Brabant loopt het kwik plaatselijk op naar 35 graden! Er staat een overwegend zwakke wind uit het zuiden tot zuidoosten. In de kustgebieden steekt aan het begin van de middag een zeewind op. Hierdoor wordt het daar maximaal 28 graden.

Morgenavond is het zonnig en zwoel. Het blijft lang warm met om 22:00 uur in het binnenland nog temperaturen van 25-30 graden. In de nacht naar dinsdag koelt het af naar 16-18 graden. In de steden is het een plaknacht en schommelt het kwik rond 20 graden.

Dinsdag voert de zuiden- tot zuidwestenwind verzengend hete lucht vanuit Spanje naar ons land. Het wordt de warmste dag van de week met maxima van 32 graden in de kustgebieden en 33-36 in het binnenland. In Zeeuws-Vlaanderen, Brabant, Limburg, de Achterhoek en Twente kan het zelfs 37-38 graden worden! Normaal is het 21-25 graden en daarmee is het circa 12 graden warmer dan normaal! De zon schijnt volop en in de loop van de middag ontstaan enkele stapelwolken. Bovendien neemt aan het eind van de middag vanuit het zuiden de kans op fikse onweersbuien toe.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Woensdag wordt de hitte verdreven en is het bijna 10 graden kouder dan dinsdag! Het wordt 22-28 graden. Er is een mix van zon en stapelwolken en er trekt een enkele bui over het land.

De dagen daarna is het tijdelijk vrij normaal zomerweer. De wind komt uit het zuidwesten en er is een afwisseling van zon en stapelwolken. De temperatuur komt met 21-24 graden uit op vrij normale waarden voor de tijd van het jaar. Sinds begin juli is de temperatuur niet zo laag geweest! Er is een kleine kans op een bui. In het weekend lijkt het alweer een paar graden warmer te worden !!!

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Beterschap Hein!

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

" redelijk geslapen voel mij nog honds beroerd.werd om 3 uur wakker in mijn stoel.voor ik in bed lag sliep ik weer tot half 7 .nu buik pijn.doe maar rustig aan vandaag. "

Beterschap.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Goede morgen. Ik heb vannacht redelijk geslapen en vanmorgen een grote ronde met Balou gewandeld, hij had er nu wel zin in het is dan ook (nog) niet zo warm. Nu slaapt hij onder zijn dekbed rare hond, Lotus slaapt ook maar dan op haar vetbed.

Gisteren heb ik dit kleine schatje genaamd Jerry bij mijn oude buren opgehaald en naar mijn broer gebracht, zijn kat is een paar maanden geleden overleden aan de gevolgen van suikerziekte. Ik had het kitten bijna in mijn zak gestopt en mee naar huis genomen, wat een dotje.

513942.jpg

 

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

" De mat kost hier in nederland 29,95, euro, en nu aanbieding, 24,95.....  ze zijn stiekum, hahaha, ik heb de mat al een hele tijd ook voor 24,95 ....was toendertijd geen aanbieding, hahaha....40 euro vind ik wel heel duur...de matten zijn ideaal dat wel... "

Alles is hier duurder verdorie...mooi maar 40 euro vind ik teveel, misschien als mijn moeder in Nederland naar Ikea gaat kan ze er 1 meenemen. 

 

Anderhalf uur gewandeld mey Kayla in alle vroegte voor de hitte, daarna heeft ze lekker gegeten en een bak karnemelk vermengd met water leeggedronken. 

 

Ze wist niet waarmee ze moest beginnen...melk of brokjes hahaha 

 

Nu is ze neergeploft op het balkon  en snurkt heel hard,de buren kwamen ff kijken, wat is dat voor een geluid laughing

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Hein , beterschap hoor!

 

Willemijn, maandag en dinsdag nog die vreselijke hitte, hopelijk zijn we er dan echt vanaf!

 

Marga, oh wat een schattig katje, dat zou ik ook moeilijk afstaan als ik die in handen had laughing

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Goedemorgen,vandaag een mooi zomerdagje wbt.het weer.

Gisteravond was het zelfs frisjes om te wandelen,Vigo wilde niet naar huis,heerlijk vond hij het.

Het is zo mooi dat ik Vigo het wandelen laat bepalen,de ene dag lopen we veel verder dan de andere.

Als ik wil afslaan om naar huis te gaan,dan trekt hij even aan de riem van,hé ik wil die kant op...ben tevreden hoe het gaat.

 

Rosejana welkom thuis,oostenrijk zo mooi....veel plezier vandaag.

Dat katje,zo schattig. Ben nu al een paar jaar katloos,het kriebelt af en toe maar ik begin er niet meer aan.

Ik hou het bij 1 hond is genoeg.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Zit met dilemma kreeg appje peettante overleden 86 en rustig ingeslapen dus goed zo.


Maar zit in frankrijk dus eerst 9 uur naar belgie en dan 3 uur naar noorden van mederland ben dan r dagen ermee in de weer.

Heb nog dagen bedenktijd want ondanks tijd geleden elkaar gezien het is peettante

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Zit met dilemma kreeg appje peettante overleden 86 en rustig ingeslapen dus goed zo.


Maar zit in frankrijk dus eerst 9 uur naar belgie en dan 3 uur naar noorden van mederland ben dan r dagen ermee in de weer.

Heb nog dagen bedenktijd want ondanks tijd geleden elkaar gezien het is peettante "

Peettante heeft er geen weet meer van.(oei dat klinkt vast weer crulaughing)

Wil je het voor jezelf oké maar doe je het alleen om wat andere mensen ervan vinden dan zou ik

mijzelf de reis besparen.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Ja dat is het dus beetje voor mezelf maar meer om wat anderen vinden

Straks met rest van familie overleggen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Zit met dilemma kreeg appje peettante overleden 86 en rustig ingeslapen dus goed zo.


Maar zit in frankrijk dus eerst 9 uur naar belgie en dan 3 uur naar noorden van mederland ben dan r dagen ermee in de weer.

Heb nog dagen bedenktijd want ondanks tijd geleden elkaar gezien het is peettante "

Ligt er aan wat voor band je hebt met je peettante, anders een mooi kaartje van jouw bestemming sturen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Ja dat is het dus beetje voor mezelf maar meer om wat anderen vinden

Straks met rest van familie overleggen. "

Wat anderen vinden ? Wil je mijn mening !   Nee toch....

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Ja dat is het dus beetje voor mezelf maar meer om wat anderen vinden

Straks met rest van familie overleggen. "

Nee,wat wil jij? Volg je gevoel en je hebt toch niet meer de leeftijd om rekening te houden met wat anderen van je denken.

Ik zou een mooi bloemstuk ofzo bestellen,een attent gebaar en de nabestaanden een mooie kaart sturen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Ik ben ook hardstikke gek, heb heel de kant van de cres schoongemaakt, gisteren een tijd bezig geweest , vanochtend weer, het is klaar en schoon, ik ben drijf, nu hopen dat het gewaardeerd wordt, was echt een klus...rozen die alle kanten uitstaken met grote doorens, gesnoeid, weet helemaal niet hoe het moet, hahaha...lekker kort, niets geen uitsteeksels meer, en een soort plant, op moeders schoot die de hele brandgang besloeg, dat heb ik vanochtend gedaan, heb het geweten...heb wel fotoos gemaakt, hahahaha, en doorgestuurd.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Wat anderen vinden ? Wil je mijn mening !   Nee toch.... "

Willemijn wij zijn wel heel direct hahaha...

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Willemijn wij zijn wel heel direct hahaha... "

Hihi, je weet wat ik wel eens gezegd hebt tegen je, het klopt.hahahaha

honden page profiel Martin en LizMartin en Liz 3 doggies

honden foto van Martin en Liz

" Willemijn wij zijn wel heel direct hahaha... "

Beter direct dan er om heen te draaien. Ik ben het met jullie eens.

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Zit met dilemma kreeg appje peettante overleden 86 en rustig ingeslapen dus goed zo.


Maar zit in frankrijk dus eerst 9 uur naar belgie en dan 3 uur naar noorden van mederland ben dan r dagen ermee in de weer.

Heb nog dagen bedenktijd want ondanks tijd geleden elkaar gezien het is peettante "

Weet je Jeanine, je kan nooit voor iedereen goed doen. Ga je zullen er zeggen, pff anders zie je nooit en nu ineens wel. Ga je niet zullen er zeggen, zelfs dat kan er niet af.

 

Kijk naar wat je zelf wil, waar jij je goed bij voelt. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Zit met dilemma kreeg appje peettante overleden 86 en rustig ingeslapen dus goed zo.


Maar zit in frankrijk dus eerst 9 uur naar belgie en dan 3 uur naar noorden van mederland ben dan r dagen ermee in de weer.

Heb nog dagen bedenktijd want ondanks tijd geleden elkaar gezien het is peettante "

Persoonlijk zou ik wel gaan. Afscheid nemen kun je nooit weer doen. Daar kan je spijt van krijgen. 

 

De beste vriendin van m'n moeder is 15 jaar geleden overleden. Ook ik zag haar vaak en m'n zusje en ik mochten er veel logeren en dagjes zijn. Het was er altijd leuk en gezellig. Het was een heel bijzonder mens.

 

Helaas mochten we van m'n moeder geen afscheid nemen. Er kwamen volgens haar geen andere kinderen en het was haar vriendin en wij hoorden daar niet bij.

Tot op de dag van vandaag vind ik dat nog altijd heel erg. 

Nu ga ik altijd naar de avondwake/herdenkingsdienst en als het even kan ook nog naar de begrafenis. Omdat ik het belangrijk vind om afscheid te kunnen nemen. 

Die tijd kan je niet terugdraaien, eens weg is altijd weg in dit geval.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Wss ga ik een stukje sturen ...want dienst zal wss eind van de week begin volgende zijn.

Nu valt mijn verjaardag daar tussen en niet dat ik daar iets aan doe maar oudste en jongste zijn wel daar speciaal voor naar hier gekomen.

Als dat niet aan de orde was dan lag het weer anders kies nu heel egoistisch voor gezin.


Ruby ... Snap je wel hoor maar voor mij is afscheid nemen toch anders heb met veel dingen en mensen al soort van gedaan toen ik weg ging uit nederland

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Wss ga ik een stukje sturen ...want dienst zal wss eind van de week begin volgende zijn.

Nu valt mijn verjaardag daar tussen en niet dat ik daar iets aan doe maar oudste en jongste zijn wel daar speciaal voor naar hier gekomen.

Als dat niet aan de orde was dan lag het weer anders kies nu heel egoistisch voor gezin.


Ruby ... Snap je wel hoor maar voor mij is afscheid nemen toch anders heb met veel dingen en mensen al soort van gedaan toen ik weg ging uit nederland "

Je bent niet egoistisch.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Goede beslissing Nien,woonde je in de buurt dan was het een ander verhaal geweest.

Je kinderen komen dat zou bij mij ook voorrang krijgen in dit geval.

pagina 20 van 47 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 2021 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Volgende forumvraag: Jeuk
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^