Vandaag gesteriliseerd.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Kylie & LuckyKylie & Lucky

honden foto van Kylie & Lucky

Vandaag is Lucky gesteriliseerd. Na lang wikken en wegen ben ik er toch voor gegaan. Haar eerste loopsheid was geen pretje en ze werd ook nog eens schijnzwanger. 

Ik zelf was al een week dood zenuwachtig. Maar alles is goed verlopen, eierstokken zijn verwijderd en haar baarmoeder zag er mooi uit dus die is blijven zitten. Ik heb haar vanmiddag om 13u op gehaald en ze heeft tot 17u liggen slapen af en toe wel een keer haar ogen los gehad. Rond een uur om 20u at en dronk ze uit zichzelf en net heb ik haar naar het grasveldje gedragen waar ze een plasje heeft gedaan op dat moment was ze goed wakker en nu slaapt ze weer. 

Nu zit ik alleen mezelf af te vragen wat ik vannacht moet doen? Moet ik erbij blijven? Hoe hebben jullie dit gedaan? Ze heeft een romper aan dus kan niet bij de wond. 

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

Ik heb niets bijzonders gedaan. Voor het naar huis gaan nog een plasje en daarna normale ritme opgepakt .

honden page profiel Anke,Vaös&LeinAnke,Vaös&Lein

honden foto van Anke,Vaös&Lein

Ik lees dat ze gewoon lekker gaat liggen slapen dus het hoeft niet om erbij te liggen maar als jij je daar prettiger bij voelt zeker doen.

 

mijn reu had veel pijn na zijn castratie. Wilde niet gaan liggen en voelde zich echt niet prettig. Hij slaapt altijd bij mij dus ook die nacht al hebben we toen niet veel geslapen. De dag erna was dat al stukken beter. 

 

Ik zou gewoon doen waar jij je goed bij voelt. 

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Ik heb na de castratie een nacht bij mijn hond geslapen maar eigenlijk was dit niet nodig geweest maar meer voor mijn eigen rust.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Is het goed gegaan vannacht, Kylie & Lucky?

 

Als er wat met m'n hond scheelt, eender wat, ga ik altijd bij beneden op de bank slapen. Ik wil gewoon aanwezig zijn voor het geval ze me nodig hebben. Dus zeker na een ingreep onder narcose blijf ik bij m'n hond, ja.

 

 

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

Hopelijk al goed geslapen deze nacht beterschap verder 

honden page profiel CodyCody

honden foto van Cody

Hoe gaat t nu? Hoop al een stuk beter? Hier lagen ze gewoon op bed na sterilisatie cq castratie. Werd dan wakker als ze er aan zouden zitten. Ze hebben zo wel privileges verworven cool

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

Dag Kylie, twee dagen verder , is alles goed gegaan en gaat het goed met Lucky .?

honden page profiel Kylie & LuckyKylie & Lucky

honden foto van Kylie & Lucky

Hallo allemaal,

Ik heb tot 2u bij haar gelegen en toen zelf even naar bed gegaan tot 5u toen haar lekker mee naar boven genomen. Gister ging het prima met haar, ze at en dronk de zelfde avond gelukkig al. Gister heb ik haar flink in de gaten moeten houden (rennen en springen). Vandaag vind ik haar wat minder actief, ligt weer wat meer in haar mand. Wond ziet er wel goed uit. 

Alleen haar behoefte doen gaat niet, klein keuteltje en piept dan heel erg en durft dan ook niet meer te lopen.. Vind het zo zielig..

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^