Seizoenentopic, zomer !! Verhalen van onze vrienden wat ze zoal doen in de zomer binnen en buiten.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Op tijd wakker, 7 uur ging de wekker. Ga vandaag naar de dierentuin met vriendin en d'r dochtertje van 2 .
Heb er zin in. Wordt om 9.00 uur opgehaald. Net met Puck wezen wandelen, maar ze had geen zin en wilde na twee keer plassen terug naar huis. Daarna wat gegeten en straks om 8.30 nog maar eens proberen. "

Gezellige dag Ruby, leuke dingen doen met je vakantie....

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Drieka je bent de week voorbij, nou een kwestie van volhouden......hp-thumbsup

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

" Drieka je bent de week voorbij, nou een kwestie van volhouden...... "

Ja dit is de 9de rookvrije dag ondertussen weer, het gaat best wel goed moet ik zeggen. Wel nog lastige momenten maar die zullen de eerste maanden sowieso wel blijven, daar is niks aan te doen, zal vanzelf wel minder gaan worden.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Pierke, beterschap!

Gelukkig dat het met de medicatie wat beter gaat hp-smile

 

Drieka, super dat je nog gestopt bent met roken!

Wat een leuke buurman, dat hij samen met je zoontje een rondje heeft gereden in de auto!

 

Melissa, wat een lastig probleem, dat poep eten.

Je wilt  graag lekker wandelen met je hond, lijkt me heel frustrerend dat je dan alsmaar met dat poep-eten zit.

 

Willemijn, gelukkig dat je weer kan sporten, dat is zo ongeveer onmisbaar voor je laughing

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Goedemorgen,hier schijnt het zonnetje al weer ,het beloofd een zomers weekje te worden,leuk in het weekend komen

de kleintjes logeren kunnen we naar het strand.

Morgen zwembadje in de tuin,we gaan naar de vakanties toe dan pas ik wat meer op, op vrijblijvende basis,is wel leuk in de zomer oppassen.

 

Drieka goed bezig.

Melissa dan doe je toch iets fout,Vigo is ook een poepeten en hij snaait wel eens iets,hij loopt aan de flex lijn en hij weet 1 hap poep en hij gaat kort.

Je zal het nooit meer afleren en zo een korf is niks,dan gaat ze met zo een korf in de poep wroeten en de poep tussen de gaatjes oplikken.

Loop je met zo een hond met een korf onder de poep.

Je fietst toch ook met Penny? Dat deed ik iedere dag met Vigo,loslopen buiten de bebouwde ligt amper poep en fietsen, nu loopt hij aan de lange flex als hij zich gedraagt anders kort. En hij weet het maar afleren dat zal mij ook nooit lukken.

 

En wat denk je als er een hond ruzie met haar maakt als ze losloopt,ik lees dat jullie altijd honden tegenkomen. Ze kan zich niet verdedigen en zomaar gebeten worden omdat ze feller zal zijn dat ze niks kan.

Meestal als honden even ruzie hebben is het een grauw en snauw maar een gekorfde hond zeker als die losloopt kan ernstig verwond raken.

Nooit maar dan nooit een hond met een muilkorf laten loslopen,gewoon niet aan beginnen om je hond te korven.

 

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

@Monique; Hoe kom je er bij dat ik altijd honden tegen kom? Ik ken genoeg routes waar geen honden zijn en daar kan ik prima lopen. Ze verdedigt zich trouwens toch niet als ze wordt aangevallen, dat heb ik helaas al een paar keer gemerkt.

Ik doe ook niets fout. Penny heeft korte pootjes en is dicht bij de grond, dat maakt het heel makkelijk voor haar.

 

Het valt me wel op dat hier zo'n negatief beeld is over muilkorven, dat is apart want genoeg honden gedragdtherapeuten proberen dat te veranderen.

Ik denk dat het voor Penny veel fijner is. Ze kan dan gewoon lekker aan de lange lijn (of los op veilige plekker) vrij rond lopen. Anders moet ze heel kort naast mij lopen en kan ze niet snuffelen

 

Maar ik hou er nu denk ik over op. Ik ga vandaag al beginnen met trainen dat ze haar neus ergens in moet steken, dat lijkt mij wel handig

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

Morgen allen wij zijn naar de markt met vriendin geweest ook veel gekocht voor kleindochter deze namiddag wandelen met lilly we gaan ook pizza eten ze heeft dat zeer graag wens iedereen fijne dag verder smile

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" @Monique; Hoe kom je er bij dat ik altijd honden tegen kom? Ik ken genoeg routes waar geen honden zijn en daar kan ik prima lopen. Ze verdedigt zich trouwens toch niet als ze wordt aangevallen, dat heb ik helaas al een paar keer gemerkt.
Ik doe ook niets fout. Penny heeft korte pootjes en is dicht bij de grond, dat maakt het heel makkelijk voor haar.
 
Het valt me wel op dat hier zo'n negatief beeld is over muilkorven, dat is apart want genoeg honden gedragdtherapeuten proberen dat te veranderen.
Ik denk dat het voor Penny veel fijner is. Ze kan dan gewoon lekker aan de lange lijn (of los op veilige plekker) vrij rond lopen. Anders moet ze heel kort naast mij lopen en kan ze niet snuffelen
 
Maar ik hou er nu denk ik over op. Ik ga vandaag al beginnen met trainen dat ze haar neus ergens in moet steken, dat lijkt mij wel handig "

Melissa had je niet eerst moeten trainen voor je zo een ding aanschafte?

Ik ben niet tegen een muilkorf maar jij bent geen gedragstherapeut,je hond is 9 jaar en moet ineens een korf om,vind ik in het geval van penny zielig.

 

Maar weet doe wat je niet laten kan,maar ik wil mijn hond ondanks de hinderlijke gewoonte van af en toe stront vreten,gewoon hond laten zijn.

 

En die muilkorf die je aangeschaft hebt,is helemaal niks.....jij bent geen gedragsdeskundige dat blijkt wel want anders had je een andere korf aangeschaft.

 

En stront zal Penny blijven eten met of zonder korf.

 

Ik vond dat Hein een heel goed argument had en dat legde je ook naast je neer.

Daarom laat ik het hier ook maar bij,is tegen dovemansoren....

honden page profiel Baasje van Spaiky†Baasje van Spaiky† 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky†

Leuke foto's! hp-smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Monique wat een lieve oma ben jij voor je kleinkinderen, je vind het heerlijk om op te passen, zeter alles voor opzij, of ik dat kan, geen idee, heb geen kids, hahaha, en of ik er het geduld voor zou hebbn weet ik ook niet......loes heeft drie kleinkinderen komen nog bij haar in vakantie, vind dat altijd zo knap, hahahaha

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Drieka makkelijk is het niet......je bent nu al een heel eind, nicotine is uit je lichaam, nu nog je longen schoon, denk daar maaraan, en je lijf is je dankbaar hoor, dat ga je echt op den duur merken.....en wat je schreef, je hebt herniaas, dan weet je hoe slecht roken daar voor is, denk daar maar steeds aan...en je man, jammer, maar ga voor jezelf....en hou vol hoor...smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Met bams en ogin samen wezen wandelen, blauwe stad, na de training.....en ja hoor, kon er op wachten, op de heenweg, staat Bams met een opgetrokken buik te kotsen en allen maar gal, ja als men niet eet......mijn schuld....ik had haar moeten voeren , bij thuiskomst wat snackbrok gegeven, voorlopig wat in de maag, vanavond, geen eten dan maar weer voeren, is niet anders....  wel heeft ze flink gewandeld...en ach gossie, ogin stond evht te kijken van wat is er aan de hand.....vanmiddag ga ik apart met Ogin weg.....en de training, heb voor mezelf getraind, even op mezelf...wel zo fijn.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Met bams en ogin samen wezen wandelen, blauwe stad, na de training.....en ja hoor, kon er op wachten, op de heenweg, staat Bams met een opgetrokken buik te kotsen en allen maar gal, ja als men niet eet......mijn schuld....ik had haar moeten voeren , bij thuiskomst wat snackbrok gegeven, voorlopig wat in de maag, vanavond, geen eten dan maar weer voeren, is niet anders....  wel heeft ze flink gewandeld...en ach gossie, ogin stond evht te kijken van wat is er aan de hand.....vanmiddag ga ik apart met Ogin weg.....en de training, heb voor mezelf getraind, even op mezelf...wel zo fijn. "

Willemijn wilt Bamse ook geen smuldier,ik dacht dat ze dat lekker vond?

Ik had dat vroeger met mijn boef die wilde dagenlang helemaal niks eten als hij een loopse teef had geroken,de eerste keer

ben ik naar de da geweest dat wist ik toen nog niet.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Op het moment niets.... vanavond staat de smuldier voor dr klaar, ze moet eten....honden die schijndrachtig zijn willen soms niet eten, bams had daar vroeger geen last van, maar sinds dat ogin er is........schijndracht, eten minderen en veel doen...dat is een feit, maar nu moet bams helemaal niets...dat gaat wel over hoor, maar bams mag niet afvallen, daar is ze te oud voor...?

honden page profiel DaydreamerDaydreamer 3 doggies

honden foto van Daydreamer

Kom ook weer eens kijken hier. 

 

1,5 week heerlijk weer geweest ,zo rond de 20a 22 graden.

Alleen geen druppel regen.

Watertonnen zijn allang tot de laatste druppel leeg 

 

Maar nu toch weer hoog zomer. 

De kleine man speelt in z'n zwembadje en vermaakt zich prima.

Sadi zoekt de schaduw op en wandel..... Echt niet, ga maar alleen baasje tongue-out

(ze heeft gelijk hahahaha)

 

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

Zo meteen maar de auto kuisen,  nog even moed verzamelen haha. 

Vanmorgen al gaan zwemmen (ikzelf nu,  hond is gisteren geweest hihi,  die mag vrijdag mss terug) en daarna met het stel gaan wandelen. 

 

Straks mss nog een km of 5 lopen.  En daarna met een fles rosé de tuin in.  Gekregen van de pakwerker op de club.  Die moest afgelopen weekend zijn jaarlijks examen  afleggen en had daarbij runar gebruikt als examen hond,  zondag daarom een fles gekregen.  Heerlijk!  Afsluiten met een bbq. Kan wel wennen aan dit verlof kiss

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Kom ook weer eens kijken hier. 
 
1,5 week heerlijk weer geweest ,zo rond de 20a 22 graden.
Alleen geen druppel regen.
Watertonnen zijn allang tot de laatste druppel leeg 
 
Maar nu toch weer hoog zomer. 
De kleine man speelt in z'n zwembadje en vermaakt zich prima.
Sadi zoekt de schaduw op en wandel..... Echt niet, ga maar alleen baasje 
(ze heeft gelijk hahahaha)
  "

Komt Sadi niet in het badje bij de kleine ?

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Vigo ligt nu heerlijk in de tuin in zijn putlaughing

Net vlees besteld bij koop een koe/varken,bij de lokale kippenboer kipprodukten besteld. Is een gevoelige aanslag in de

portemonnee maar de keurslager is hier veel duurder.

 

 

honden page profiel DaydreamerDaydreamer 3 doggies

honden foto van Daydreamer

" Komt Sadi niet in het badje bij de kleine ? "

Nee dat mag ze niet!, dat weet ze.

Ze mag er niet bij in de buurt komen wilt het ook niet hoor. 

Sadi had zf een zwembad een hele grote  maar ze gebruikt het alleen als mega drinkbak, dus die hebben we weggedaan. tongue-out

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Ben alleen met Ogin er op uit geweest, ze heeft heerlijk lopen sjouwen, met en boomstam, mazzel dat die er lag, morgen eens een filmpje maken, kan je zien wat voor gebied het is en dat het jammer is dat er nooit een vriendje daar is voor Ogin......wel was het warm daar, we hebben niet gezwommen, het is daar schoon, pas gemaaid, en smiddags zwemmen betekent wel bij thuis komst en drie kwartier blazen, liever niet....hahahaha.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

De dierentuin was echt super gezellig. Heb wel gezegd dat ik wel vaker mee wil als haar man niet thuis is en ze toch iets leuks wil doen.

Straks als haar dochter groter is gezellig naar een pretpark hp-shiny

 Lekker in de achtbanen, de zweefmolen hp-shiny. Ergens blijf ik toch echt kind hihihi.

 

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Helaas kom ik niet met goed nieuws. 

May lag gister dood in haar kooi.

Terwijl ze de dag ervoor nog gewoon actief was. 

Rust zacht kleine meid

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Helaas kom ik niet met goed nieuws. 
May lag gister dood in haar kooi.
Terwijl ze de dag ervoor nog gewoon actief was. 
Rust zacht kleine meid "

Ach jee, gecondoleerd. 

 

Weet je zeker dat ze echt dood is? Heb wel eens gehoord dat ze bijv een winterslaap kunnen houden en ze dan ook net dood lijken. Misschien slaapt ze nu ook?

 

 

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

" Helaas kom ik niet met goed nieuws. 
May lag gister dood in haar kooi.
Terwijl ze de dag ervoor nog gewoon actief was. 
Rust zacht kleine meid "

gecondoleerdcry

ik weet niet of je het fijn vind maar voelde je dat ze koud en stijf was?

winterslaap doen ze niet met dit weer. het heet nie voor niks WINTERslaap. of er moeten uitzonderingen zijn.

hoe lag ze? mijn 1e lag echt dood. bekje een beetje open en helemaal opgerold.
mijn vorige(2e) die had wss een hersenbloeding. ze stond in loopstand.


honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

" Ach jee, gecondoleerd. 
 
Weet je zeker dat ze echt dood is? Heb wel eens gehoord dat ze bijv een winterslaap kunnen houden en ze dan ook net dood lijken. Misschien slaapt ze nu ook?
 
  "

Nee ze was echt koud ook. 

Had gekund maar is niet koud waar ze staat. 

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

" gecondoleerdik weet niet of je het fijn vind maar voelde je dat ze koud en stijf was?winterslaap doen ze niet met dit weer. het heet nie voor niks WINTERslaap. of er moeten uitzonderingen zijn.hoe lag ze? mijn 1e lag echt dood. bekje een beetje open en helemaal opgerold.mijn vorige(2e) die had wss een hersenbloeding. ze stond in loopstand. "

Ja inderdaad koud en stijf. 

 

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

" Ja inderdaad koud en stijf. 
  "

dan is ze echt dood... laat je het dan nu bij 2 hamsters? of neem je er weer 1?

wel de kooi goed schoonmaken! de geur van may zit er nog aan en anders kan de nieuwe hamster zich niet fijn voelen enz. ik denk dat je dat zelf ook wel weet maar ik d8 zeg het toch maar evenhp-smile

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

" dan is ze echt dood... laat je het dan nu bij 2 hamsters? of neem je er weer 1?wel de kooi goed schoonmaken! de geur van may zit er nog aan en anders kan de nieuwe hamster zich niet fijn voelen enz. ik denk dat je dat zelf ook wel weet maar ik d8 zeg het toch maar even "

Ja dat wist ik. 

En weet nog niet of we weer een hamster nemen. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Antje wat verdrietig, de kleine May is er niet meer, dat is toch een grote schrik als je dat kleine hamstertje dood aantreft, verdrietig..Antje.

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

" Antje wat verdrietig, de kleine May is er niet meer, dat is toch een grote schrik als je dat kleine hamstertje dood aantreft, verdrietig..Antje. "

Ja heel verdrietig. 

pagina 24 van 55 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 2425 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
Volgende forumvraag: Verstopte anaal klier
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^