Seizoenentopic.....leuke verhalen van onze vriendjes/vriendinnetjes wat ze zoal doen in het seizoen ZOMER....binnen en buiten !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

gisteren moest ik een stageformulier laten invullen. zij hebben dus een zwarte kat met een witte vlek om zijn snuitje en een witte vlek op z'n borst. super lief!
ik wil best wel graag weer een kat aangezien ik gizmo de cyperse poes nog steeds mis sinds we haar in 2011 hebben laten inslapen. alleen mijn jongste zusje is niet zo van de dieren. honden durft ze qua beagle formaat al te aaien maar groter vind ze eng/spannend. ik zei dus gister tegen mn moeder: ik zou eigenlijk best wel graag weer een katje willen. maar eerst moetmn jongste zusje van dr angst af. mn moeder gaat ook al wel vaker naar boerderijen met dieren enzo.
dus er is iets meer hoop op een kat/hondhp-shiny 

alleen als ik het zeg waar mn vader bij is gaat hij sowieso zeggen: nee want een hond hoort niet in huis want hij moet de ruimte hebben en hij gaat alles slopen enzo ga zo maar door... en mijn moeder doet heel erg met mijn vader mee als het op zoiets aankomt. maar is mn pa er niet bij vind ze alles wel oke... *zucht*

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

Hier het diploma van Hummer binnen van de puppycursus, cijfers waren redelijk, hij had een 9, twee keren een 8, vijf keren een 7 en een keer een 6 want hij had een bocht niet heel erg strak gemaakt dus gaat er direct een punt vanaf. 

Erbij geschreven was nog dat duidelijk te zien was dat Hummer en ik een goede band hadden, dat zijn aandacht goed was en hij de commando's goed deed. 

Advies was een beginnerscursus maar dat zullen ze altijd wel zeggen want dat zijn hun inkomsten natuurlijk, heb hem sowieso ingeschreven voor de beginnerscursus die 9 september van start gaat. 

honden page profiel Daphne: en BountyDaphne: en Bounty 3 doggies

honden foto van Daphne: en Bounty

" Hier het diploma van Hummer binnen van de puppycursus, cijfers waren redelijk, hij had een 9, twee keren een 8, vijf keren een 7 en een keer een 6 want hij had een bocht niet heel erg strak gemaakt dus gaat er direct een punt vanaf. 
Erbij geschreven was nog dat duidelijk te zien was dat Hummer en ik een goede band hadden, dat zijn aandacht goed was en hij de commando's goed deed. 
Advies was een beginnerscursus maar dat zullen ze altijd wel zeggen want dat zijn hun inkomsten natuurlijk, heb hem sowieso ingeschreven voor de beginnerscursus die 9 september van start gaat.  "

Nette cijfers hoor!

Wij gingen van S tot U (Slecht tot uitstekend), had 3 x een matig.

Waaronder voor het zwemmen, terwijl hij echt totaal het water niet in ging, volgens mij had dat een slecht moeten wezen haha.

 

Stond ook op dat ik hem strenger moest aanpakken, nou echt niet. Pak hem heus wel aan als hij het nodig heeft, maar dat het een enthousiast beestje is. Dat mag hij gewoon lekker blijven, dat hij daardoor soms niet stil kan zitten is dan maar zo.

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

511599.jpg        Ogin moet bezig gehouden worden.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Drieka mooie cijfers, ogin kreeg een uitmuntend voor ......NEE, dacht dat ze een andere hond voor zich hadden, hahahaha, nee...voordat ze naar anderen honden wilde.....snapte er niets van, haha...vanavond gezellig naar de cres, geen koffie maar thee.....en hun even vertellen wat ik heb, ze maakte zich al weer zogen, ze hadden mij niet in de tuin gezien, ook de honden niet, terwijl de deur open stond en de auto voor de deur......moet vaker binnen blijven, nahahaha.   Vanavond gzellig even bijkletsen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

May, ik hoop dat je vader overstag gaat, misschien voor een poesicat... 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Patricia, wat zal jij...en shadow smile  Lekker slapen, ruimte zat.

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

Penny kan soms best dom doen...

 

Er was avondvierdaagse en dat gaat door het losloopgebied. Ik vond dat wel fijn want ik kon het mooi als training gebruiken. Ik liet Penny op afstand liggen en vroeg haar te blijven. Dat ging goed. Toen hoorde ik iemand haar roepen. Ik keek rond en zag mijn buurjongen lopen. Mij leek het wel leuk als zij hem ging begroeten dus ik riep 'Hey Penny kijk eens wie jou roept!' Penny had het ook gehoord en ging er op af, zo naar de verkeerde groep kinderen...

Toen Penny voor ze stond schrok ze want ze herkende ze niet. Ze begon verward naar de kinderen te blaffen en die schrokken. Ik riep meteen 'Nee Penny! Dat zijn de verkeerde kinderen!' Dat leek te helpen want ze ging de andere kant op, toen zag ze de buurjongen. Die begon weer blij te roepen en te lokken. Penny rende er naar toe, maar draaide zich vlak voor hem om en kwam weer terug naar mij, blijkbaar wilde ze geen aandacht.

 

Ik kon er wel om lachen, maar ik ben bang dat die geschrokken kinderen er anders over denken embarassed

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

511600.jpgZou ze dr energie volledig verspild hebben bij het bot ?    

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Ik heb toch ooit verteld dat Lenka niet apporteert. Tja balletje 1 of maximum 2 keer weggooien en terugbrengen en het is gedaan. Wel tot ons stomme verbazing doet ze dit wel, met onze kleinzoon van 21 maanden. Beide heel enthousiast hij omdat Lenka zijn bal terugbrengt en zij omdat hij het balletje voor haar gooit. Gekke hond. 

 

Maar die twee zijn voor de rest ook twee handen en vier poten op een buik hoor. Heel schattig die twee. 

 

Het eerste wat hij vraagt als hij mij of zijn bompa ziet Lenka? Lenka? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Jammer geen koffie drinken [thee) kwam wat tussen bij de cres.   Vinden de honden niks jammer....hahaha.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Jammer Willemijn maar je weet dat ze je daar wel een beetje in de gaten houden. Dat is een grote pot thee gezellig met de hondenkindjes drinken.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Zo, weer flink gesport, veel beenspieren gedaan. Zal dat morgen wel merken.

Verder een beetje chagrijnig. Ma wil na de nachtdienst hier slapen van 't weekend, vind ik normaal wel goed, maar wil eigenlijk eens een keer een dag uitslapen, wil boven graag schoonmaken en een beetje de dag aan mezelf hebben. Moet ik me nog gaan verantwoorden waarom of ze niet mag blijven slapen yell

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Zo, weer flink gesport, veel beenspieren gedaan. Zal dat morgen wel merken.
Verder een beetje chagrijnig. Ma wil na de nachtdienst hier slapen van 't weekend, vind ik normaal wel goed, maar wil eigenlijk eens een keer een dag uitslapen, wil boven graag schoonmaken en een beetje de dag aan mezelf hebben. Moet ik me nog gaan verantwoorden waarom of ze niet mag blijven slapen "

Blijf op je standpunt, en ik hoop dat ze er dan niet boos op wordt en het begrijpt, ze heeft zelf een huis toch...

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Blijf op je standpunt, en ik hoop dat ze er dan niet boos op wordt en het begrijpt, ze heeft zelf een huis toch... "

Ik doe m'n best, ze zal toch wel weer zo praten dat ik wel ja moet zeggen. Boos zal ze er sowieso wel om wezen, dat is ze altijd als ik ergens nee op zeg, voelt ze zich behoorlijke gepikeerd.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ik doe m'n best, ze zal toch wel weer zo praten dat ik wel ja moet zeggen. Boos zal ze er sowieso wel om wezen, dat is ze altijd als ik ergens nee op zeg, voelt ze zich behoorlijke gepikeerd. "

Zeg dat je een dijk van een vent van het weekend bij je hebt en geen pottekijkers erbij wilt hebben.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Wat een mooie punten Drieka. 

 

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Zeg dat je een dijk van een vent van het weekend bij je hebt en geen pottekijkers erbij wilt hebben. "

Ooh nee, als ik zoiets ga zeggen, dan weet gelijk de hele familie en het hele dorp het. Dat soort roddels moeten echt de wereld niet in hier in zo'n gat waar ik woon.

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Patricia wat een leuk en mooie heel mooi veulen.

 

Ruby ik zou ook voet bij stuk houden deze keer volgende keer ja maar nu dit weekend effe niet. Jij hebt ook recht op een privé leven. Wat dat ook inhoud heeft niemand zaken mee. 

 

Drieka mooie punten en toppie stoppen met roken voor jou ook hoge punten. Ik heb 36 jaar gerookt en nu in september 6 jaar gestopt. Volhouden meid. Tips als je zin krijgt

- een groot glas water drinken

- denken ik mag roken maar wil het niet meer, ik heb geen zin meer

- het geld dat je per dag uitgaf aan rookgerei in een potje steken. En met de opbrengst samen iets leuk doen of kopen.

- aanvaard dat er een kilootje bijkomt. 

- wees trots op jezelf, elke dag, kijk ik de spiegel en zeg Yes ik ben een niet roker, ik moet niet meer in de kou of regen gaan staan. Ik mag rustig binnen blijven. 

 

Als je hulp nodig hebt of een klaagmuur pb me maar, ik wil je met plezier helpen. Gil maar.

 

willemijn, ik heb bewust niets tegen je gezegd, maar vind het fijn te lezen dat je naar je Ha luistert en zelfs een middagdut gedaan hebt. Slapen is helend. En dat had je ook tekort door de warmte. Voor de rest ga ik niet tegen je preken. Haalt toch niets uit. Knuffel

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Patricia.... wat lief zeg, en wat een mooi veulentje.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ooh nee, als ik zoiets ga zeggen, dan weet gelijk de hele familie en het hele dorp het. Dat soort roddels moeten echt de wereld niet in hier in zo'n gat waar ik woon. "

Oei......ja dat is waar, een dorp, waar op je gelet wordt....smile   wat Pierke aangeeft, dit keer niet, volgend weekend ben je weer welkom...hou je daar aan vast, dat mag je gerust zeggen hoor.....als ze het aan anderen zou zeggen van ik mag niet eens komen slapen bij me dochter, krijgt ze het advies, ga dan naar je eigen huis, laat haar een keer lekker uitslapen....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Lief van je Pierke....het virus moet uitzieken, daar is niets tegen te doen, kan langdurig zijn...ik red me wel..heb de meiden om er mee om te gaan, ben niet alleen.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Oei......ja dat is waar, een dorp, waar op je gelet wordt....    "

Jup, zo gaat dat hier. Aan het begin van het dorp heb je je been gebroken en aan het einde van het dorp is ie geamputeerd en heb je de operatie niet overleeft tongue-out. Zo gaat dat hier. Heb inmiddels al zoveel verhalen gehoord waarvan het oorspronkelijke verhaal heel anders was dan wat mij in het dorp ter oren kwam.

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Lief van je Pierke....het virus moet uitzieken, daar is niets tegen te doen, kan langdurig zijn...ik red me wel..heb de meiden om er mee om te gaan, ben niet alleen. "

Neen een virus kan je niets tegen doen. Enkel symptomen bestrijden, blijven eten waar je zin in hebt, rusten, veel water drinken. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Heb altijd octoclean in huis, heb honden die zwemmen en hangoren hebben, gebruik ik octoclean voor, niet vaak maar toch af en toe een pipetje in de oren, zodat ze schoon blijven en zijn.....gegoogled, en de goedkoopste genomen qwa levering, 36 pipetje voor 28,95, gratis bezorgd.....bij Brekz.nl , was de goedkoopste....bij de dierenwinkel kan ik ze ook kopen maar betaal daar per stuk voor 1 pipetje 2,50 .....deed ik in het begin, maar dat liep aardig op, vandaag googlen.......en mooi de goedkoopste genomen, 1/2 werkdagen en het wordt netjes bezorgd. 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Willemijn

ik heb nu eens rustig de vacht van Ogin bekeken, die is gewoon prachtig. Dat was wel de moeite waard van je tijd en je geld. Het resultaat is er nog steeds. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Dankje Pierke, zo hoort de vacht er ook uit te zien....puphaar is voor een groot gedeelte eindelijk eruit......de buik hebben we ook wat kort gemaakt, heeft ze het niet zo warm....niet geschoren ...geefileerd.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wij gaan slapen....meiden hebben hun plekje al opgezocht, Ogin heeft de hele beneden verdieping, een bank ter beschikking, niet de mijne, en Bams debovenverdieping, maar altijd naast bed....

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Wij gaan slapen....meiden hebben hun plekje al opgezocht, Ogin heeft de hele beneden verdieping, een bank ter beschikking, niet de mijne, en Bams debovenverdieping, maar altijd naast bed.... "

Slaap lekker meid. Zal je goed doen, lekker koel nu. Ik stuurde nog een knuffel naar in pb

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Ik ook hp-sleephappy

pagina 42 van 58 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 4243 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^