Sammie's Samcafe Samspam pagina 9 en 26 nieuw!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Dat belonen van een pup doe ik in het begin ook altijd. Na het plassen of poepen uiteraard. Ze leren dan echt sneller wat de bedoeling is als je plasje doen zegt en willen dan ook sneller naar buiten als ze moeten. "

In ieder geval niet tijdens het plassen, en ik dacht dat dat moest, vond het zelf wel raar..

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Wat bijzonder dat Sam je 's nachts naar de wc volgt, dat moet wel heel herkenbaar voor je zijn. En bij onrust heeft ie genoeg als je hem zachtjes met je hand terug bij je roept. Jij bent dus zijn eerste vertrouwenspersoon, het moet enkel nog wat groeien, en dat komt.
 
Hij heeft vast een héél grote blaas, maar super dat de leidingen weer even zijn gespoeld zeg! De eerste tijd dat mijn huidige hond bij mij haar thuis had gevonden, mocht ik zelfs niet eens kijken als ze haar behoeftes deed, dan ging ze spontaan ophouden en een ander plekje zoeken. iets met privacy ofzo dacht ik
 
Misschien maakt ie wel vreemde geluiden tijdens het drinken omdat ie zich in de kennel steeds moest haasten om te drinken omdat het hem niet zou worden afgenomen door de andere honden.
 
Als ie jou steeds beter en beter leert vertrouwen, komt het vast ook goed met je man. Mijn dier was aanvankelijk heel bang van kinderen, maar dat ging steeds beter en beter toen ze inzag dat ik aan haar zijde bleef staan om alles te begeleiden. Ik liet haar telkens het tempo aangeven en als ze geen zin had, dan was het ook goed zo. Tijd en geduld zijn de sleutelwoorden. Het is nu voor jullie alledrie gewoon eventjes spannend allemaal, lijkt me ook logisch.
 
  "

Ja Faro ging voordat ik naar bed ging de laaste maanden ineens mee naar de badkamer, dus ja, dat is wel herkenbaar.

Aan mijn man zijn lengte daar went hij wel aan hoor, dat komt heus wel goed.

honden page profiel moniquemonique 3 doggies

Wat ben ik blij voor jullie.  Wat een mooie hond. En mooie foto s van Sam.  Geniet ervan ....

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Obi heeft ook een enorme blaas die hij soms echt LANG niet leegt.  Wat ik zelf heb is wanneer er spanning is is dat ik het ook langer ophoud, haha. Klinkt misschien raar maar ik herken het wel wat je schrijft over Sam. Als je zo'n dag hebt dat het stressvoller is voel je die drang minder of zo... Dit klinkt vast vaaaaaag...foot-in-mouth maar ik kan het me goed voorstellen dat hij dat nu zo doet.

Hij zal snel genoeg wennen en dan lost dat zichzelf wel op. Van dat even minder plassen zal hij niet direct een blaasontsteking ontwikkelen..

honden page profiel sorayasoraya 3 doggies

honden foto van soraya

Is het trouwens nog nat bij je ondervloer? Dan zou je er zout op kunnen gooien,dat zuigt alle vocht weg en kun je het daarna opzuigen met de stofzuiger.

En voor de open trap..is het misschien makkelijk om daar nu een groot doek of open vuilniszak tegen op plakken?Zodat het er dicht uitziet..

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Wat ben ik blij voor jullie.  Wat een mooie hond. En mooie foto s van Sam.  Geniet ervan .... "

Dank je Moniqeu, doen we zeker..

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Obi heeft ook een enorme blaas die hij soms echt LANG niet leegt.  Wat ik zelf heb is wanneer er spanning is is dat ik het ook langer ophoud, haha. Klinkt misschien raar maar ik herken het wel wat je schrijft over Sam. Als je zo'n dag hebt dat het stressvoller is voel je die drang minder of zo... Dit klinkt vast vaaaaaag... maar ik kan het me goed voorstellen dat hij dat nu zo doet.
Hij zal snel genoeg wennen en dan lost dat zichzelf wel op. Van dat even minder plassen zal hij niet direct een blaasontsteking ontwikkelen.. "

Ooh ja dat kan natuurlijk ook, al denk ik eerder dat het stress is, of misschien beide..

Hij is ook veel te druk met naast lopen, vandaag loopt hij wat meer vooruit, ik vind het natuurlijk fijn als een hond niet trekt, terker nog dat wil ik graag, maar dat hoeft nu helemaal nog niet, dus ik hem hem echt moeten aansporen om te snuffelen en vooruit te lopen en hem maar volgens, met gevaar voor eigen voeten, want hij ging dwars over een grasveld, en dat is 1 groot poepveld, echt zo aso, niemand ruimt het op. Om de meter ligt een drol, maar ja voor Sam is dat allemaal nodig om te besnuffelen.

 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Is het trouwens nog nat bij je ondervloer? Dan zou je er zout op kunnen gooien,dat zuigt alle vocht weg en kun je het daarna opzuigen met de stofzuiger.En voor de open trap..is het misschien makkelijk om daar nu een groot doek of open vuilniszak tegen op plakken?Zodat het er dicht uitziet.. "

Mijn man wil er een plaat tegen aan schroeven, dat is ook niet duur en plakken met de regen gaat flapperen en geluid maken. Dat is juist wat Sam eng vind, geluiden..

Maar als hij niet op schiet haha dan doe ik dat..

De vloer ligt vast aan elkaar, de rand is wel droog, maar onder de vloer vast niet, ach we zien wel, als het gaat stinken dan slopen we gewoon die vloer er uit, het was toch een doorn in mijn oog, lelijk bleeeh.

honden foto van Het zoveelste showprofiel voor adverteerders

" hij ging dwars over een grasveld, en dat is 1 groot poepveld, echt zo aso, niemand ruimt het op. Om de meter ligt een drol, maar ja voor Sam is dat allemaal nodig om te besnuffelen.
  "

Een mijnenveld voor jou, een pretpark voor Sam...

 

Je kan niet altijd op één lijn zitten foot-in-mouth

 

Wel jammer dat mensen dat dan niet opruimen, het geeft honden een slechte naam.

Soms heb ik ook al staan rond staren, zo van "waar ligt die van mijn hond nu ergens"?! Dan lukt het alsnog, maar dan denk je toch dat het dweilen is met de kraan open.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Mijn man wil er een plaat tegen aan schroeven, dat is ook niet duur en plakken met de regen gaat flapperen en geluid maken. Dat is juist wat Sam eng vind, geluiden..
Maar als hij niet op schiet haha dan doe ik dat..
De vloer ligt vast aan elkaar, de rand is wel droog, maar onder de vloer vast niet, ach we zien wel, als het gaat stinken dan slopen we gewoon die vloer er uit, het was toch een doorn in mijn oog, lelijk bleeeh. "

Misschien had Sam dat stiekem al door... tongue-out

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Een mijnenveld voor jou, een pretpark voor Sam...
 
Je kan niet altijd op één lijn zitten
 
Wel jammer dat mensen dat dan niet opruimen, het geeft honden een slechte naam.
Soms heb ik ook al staan rond staren, zo van "waar ligt die van mijn hond nu ergens"?! Dan lukt het alsnog, maar dan denk je toch dat het dweilen is met de kraan open. "

Ja het is een krinderijke buurt, er staat een hele grote boom met een autoband als schommel, en zelfs daar lagen de drollen, in de zomer stinkt het ook echt, en tja, iedereen zegt, ik ruim het op, maar het is me wel opgevallen dat de mensen juist uit die buurt zelf hun poep niet opruimen.

Met Faro met die klysma's was gewoon niet op te ruimen, maar dan gingen we naar plekken waar het mocht en niemand er last van had.

Nu is een drol rapen voor ons al bijna een feestje, hij heeft vandaag nog niet gekakt, hij is ook zo moe.

Hij ligt nu pal naast me op de bank te snurken, heerlijk, ik voel zijn warme adem tegen mijn been.

Het word een kroelerd, als ik hem aai en stop, dan zwaait hij al met 1 poot, heeejj niet stoppen!!

Bijzonder vind ik dat, nu al.

Maar ze hebben me wel verteld dat de vrijwilligers gek op hem waren en dat hij zelf knuffels kwam halen, maar toch, we zijn ook maar vreemde mensen voor hem.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Misschien had Sam dat stiekem al door...  "

Haha ja wie weet, de vloer is op zich wel mooi, eiken planken, maar er zijn geen plinten gelegd dus de vloer heeft grote kieren, met stofzuigen moet je tussen die kieren stofzuigen met de hand, ik vind het voor in een keuken geen goede vloer.

 

Dus ja, misschien moet Sam nog een keer daar plassen?? hahahah ooooh erg!!

 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Haha ja wie weet, de vloer is op zich wel mooi, eiken planken, maar er zijn geen plinten gelegd dus de vloer heeft grote kieren, met stofzuigen moet je tussen die kieren stofzuigen met de hand, ik vind het voor in een keuken geen goede vloer.
 
Dus ja, misschien moet Sam nog een keer daar plassen?? hahahah ooooh erg!!
  "

Ochgerme...en je man heeft straks het zweet op z'n voorhoofd staan door al het klussen om het weer goed te krijgen. surprised

 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ochgerme...en je man heeft straks het zweet op z'n voorhoofd staan door al het klussen om het weer goed te krijgen. 
  "

Nee de trap is belangrijker hoor, ik kan er nog wel tegen, het is alleen veel werk om schoon te houden.

Een huis is om in te wonen hoor, ik hoef niet in een paleisje.

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

Sam vertoont nu nog een hoop aanpassingsgedrag

Da's ook doodnormaal

Ik heb waldo wel vrij snel leren traplopen ..

Honden en andere ontmoeten minstens paar weken uitstellen

Laat hem eerst maar herstellen van de reis en wennen aan wat een huis allemaal inhoud qua normale dingen

Ik zou nog niks door het eten doen...hij doet nu ook nog niet veel..dus is minder hongerig

en je geeft veel betere voeding dus hij zit gewoon sneller vol

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

1x was genoeg

honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy 3 doggies

honden foto van Karin, Lucky*, Duke* en Buddy

Wat heerlijk dat Sam al lekker tegen je aan kruipt om te kroelen. Hij was niet voor niets populair bij de vrijwilligers :-)

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Sam vertoont nu nog een hoop aanpassingsgedrag
Da's ook doodnormaal
Ik heb waldo wel vrij snel leren traplopen ..
Honden en andere ontmoeten minstens paar weken uitstellen
Laat hem eerst maar herstellen van de reis en wennen aan wat een huis allemaal inhoud qua normale dingen
Ik zou nog niks door het eten doen...hij doet nu ook nog niet veel..dus is minder hongerig
en je geeft veel betere voeding dus hij zit gewoon sneller vol "

Nou hij kan wel traplopen, maar niet op een stijle open trap, andere trappen zijn geen probleem, maar die zijn ook niet open. Dus we maken de trap dicht, ook blijven zijn poten haken en dat ziet er heel gevaarlijk uit, en dat is met hulp, dat was bij Faro de reden waarom we die loopplank hadden.

Niet eten zit ik niet mee, niet drinken wel.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Wat heerlijk dat Sam al lekker tegen je aan kruipt om te kroelen. Hij was niet voor niets populair bij de vrijwilligers :-) "

Ja hij ligt nu ook weer op de bank, we hebben hem net laten bepalen waar we heen gingen, maar als het aan hem ligt gaan we al heel ver, dus toch maar omgekeerd, hij heeft verder niet meer geplast.

Er woont een klein hondje halverwege de dijk en die was aan het markeren en Sam ook, alleen hij tilt zijn poot op en dan geneurd er niks, het gaat ook heel snel.

Tja dan blijven we maar veel kleine wandelingen maken, op bekend terein voor hem nu.

honden page profiel CareanaCareana 3 doggies

honden foto van Careana

Oh, heb je zo'n trap met van dat roosterspul?

Image result for traptrede metaal

 

Voor het drinken zou je wat kip, een schenkel of ander vlees kunnen koken en dan het kookvocht geven?

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Oh, heb je zo'n trap met van dat roosterspul?

 
Voor het drinken zou je wat kip, een schenkel of ander vlees kunnen koken en dan het kookvocht geven? "

Oh nee gelukkig niet, in vakanties moesten we altijd de treden bekleden voor Faro, want die bleef er met zijn nagels in hangen, doodeng was dat, nee houten trap.

Ik heb nog een container blikvoer staan, een klein beetje in de bak die en mengen met water en je krijgt een heerlijk papje, dat heb ik vanmiddag gegeven. Echt maar een eetlepel of zo, dan prakken en blijven aanstampen, soort erwtensoep word het dan.

Hij vond het wel heel lekker, maar ik wil er ook geen gewoonte van maken, hij moet zijn eigen eten ook lekker vinden. Het is hier binnen steeds 27 graden dus het is gek dat hij geen dorst heeft.

 

 

 

honden page profiel sorayasoraya 3 doggies

honden foto van soraya

"
Hij ligt nu pal naast me op de bank te snurken, heerlijk, ik voel zijn warme adem tegen mijn been.
Het word een kroelerd, als ik hem aai en stop, dan zwaait hij al met 1 poot, heeejj niet stoppen!!
Bijzonder vind ik dat, nu al.
Maar ze hebben me wel verteld dat de vrijwilligers gek op hem waren en dat hij zelf knuffels kwam halen, maar toch, we zijn ook maar vreemde mensen voor hem. "

 

Dat is geweldig, hij dus echt wel een aanhankelijke mensenhond, alvast hp-shiny Ik vind dat sowieso positief en mooi om te lezen, dat hij je nu al opzoekt voor je vriendschap en geborgenheid.

 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

"  
Dat is geweldig, hij dus echt wel een aanhankelijke mensenhond, alvast Ik vind dat sowieso positief en mooi om te lezen, dat hij je nu al opzoekt voor je vriendschap en geborgenheid.
  "

Ja denk ik wel hoor, als hij zijn angsten overwint dan word hij een trouwe kroelhond, vreemde mensen mogen hem ook aaien, als ze netje bukken, alleen in de avond is hij bang voor mijn man, dat vind ik heel naar voor mijn man, maar ja, het komt vanzelf allemaal wel.

Hij is nu weer aan het oefenen om een echte bankhanger te worden, en oh ja, hij wilde de tafel opeten haha en als ik mijn schoenen aan het aantrekken ben moet ik op 1 schoen mijn andere schoen terug halen, tis een schoenendief.. hahaha

honden page profiel sorayasoraya 3 doggies

honden foto van soraya

" Ja denk ik wel hoor, als hij zijn angsten overwint dan word hij een trouwe kroelhond, vreemde mensen mogen hem ook aaien, als ze netje bukken, alleen in de avond is hij bang voor mijn man, dat vind ik heel naar voor mijn man, maar ja, het komt vanzelf allemaal wel.
Hij is nu weer aan het oefenen om een echte bankhanger te worden, en oh ja, hij wilde de tafel opeten haha en als ik mijn schoenen aan het aantrekken ben moet ik op 1 schoen mijn andere schoen terug halen, tis een schoenendief.. hahaha "

Dat komt vanzelf wel goed met je man, hij zal er wat meer vertrouwen in moeten krijgen. Blijft apart dat de avond voor mens én dier de normale dingen van overdag ineens als enger ervaren kunnen worden.


Hij lijkt me nog heel speels, ook hoe hij rond paradeerde op de filmpjes van het asiel.
Heb je misschien nog oude sokken? Kun je een bal van rollen met een flappie eraan,dus niet helemaal op en rond rollen zeg maar.En dan daar een paar van door het huis laten slingeren. Maar schoenen stelen is natuurlijk ook gewoon heel leuk hp-shiny
Knabbelen aan je tafel is denk ik zijn kauwbehoefte, ook "veel" kluiven laten slingeren en aanbieden(maar dat weet en doe je vast al hp-angelhp-shiny )

honden page profiel CodyCody 3 doggies

honden foto van Cody

Hier is de hond gek op lege dozen (zonder plakband uiteraard). Daar kan hij uren druk mee zijn en een shredder doet t niet beter voor de papierbak. Misschien iets voor je schoenendief ook. Gewoon af en toe een lege doossmile

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Dat komt vanzelf wel goed met je man, hij zal er wat meer vertrouwen in moeten krijgen. Blijft apart dat de avond voor mens én dier de normale dingen van overdag ineens als enger ervaren kunnen worden.Hij lijkt me nog heel speels, ook hoe hij rond paradeerde op de filmpjes van het asiel.Heb je misschien nog oude sokken? Kun je een bal van rollen met een flappie eraan,dus niet helemaal op en rond rollen zeg maar.En dan daar een paar van door het huis laten slingeren. Maar schoenen stelen is natuurlijk ook gewoon heel leuk Knabbelen aan je tafel is denk ik zijn kauwbehoefte, ook "veel" kluiven laten slingeren en aanbieden(maar dat weet en doe je vast al ) "

jaa hij is speels hoor, valt regelmatig zijn speeltjes aan, wil eigenlijk het liefst slopen, ik heb wel zo'n flostouw, maar volgens mij eet hij alles op dus ik durf dat niet te geven.

Kluiven heeft hij hoor, kleine en heeele grote, hij is gewoon aan het uitvinden en aan alles aan het proeven, en hij is jong, dus dat hoort er allemaal bij, ik hoef maar nee te fluisteren en hij houd al op, ik geef hem dan wel een kluifje, maar hij krijgt het niet de hele dag, want hij moet ook gewoon eten.

Brokken geven doe ik in het begin met mijn hand vanuit de bak, hij wil dan grotere happen en eet om mijn hand heen, ik mag gewoon roeren terwijl hij eet, dus baknijd heeft hij ook niet. Hij vind het allemaal best.

Het gaat gewoon goed, boven verwachting, alleen dat plassen, ik vind dat gewoon rot voor hem, hij mag de kamer helemaal volzeiken, maar ook dat doet hij niet.

Poepen gaat goed, wel een kieskeurige wat betreft plek zoeken, zoals zijn grote broer was.

 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Hier is de hond gek op lege dozen (zonder plakband uiteraard). Daar kan hij uren druk mee zijn en een shredder doet t niet beter voor de papierbak. Misschien iets voor je schoenendief ook. Gewoon af en toe een lege doos "

Aaah ja, dat was Faro zijn nieuwe hobby, kan ik ook wel weer doen inderdaar, we hebben alleen net al het oud papier weg, dus ik moet wat bestellen tongue-out

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Anders gewoon wat dozen meenemen bij de supermarkt. Toen Obi pup was maakte ik vaker "grabbeltonnen" voor hem. Hij kroop daar altijd helemaal in, haalde alles overhoop haha. Hij leek alles om hem heen te vergeten.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Anders gewoon wat dozen meenemen bij de supermarkt. Toen Obi pup was maakte ik vaker "grabbeltonnen" voor hem. Hij kroop daar altijd helemaal in, haalde alles overhoop haha. Hij leek alles om hem heen te vergeten. "

ja Faro ook, ook al paste hij niet hij moest en zou er in liggen, prachtig was dat.

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde 3 doggies

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Je begint hem al een beetje te keren kennen, jouw Sam....

Zo leuk om te lezen.

Alleen, als ik het zeggen mag, dat weinig drinken en niet plassen is lastig........met dit warme weer.....

Waarom zou je hem dat lekkere blikvoer met wat water erdoor niet vaker geven? Dan krijgt hij in elk geval wat vocht binnen......

Is toch niet zo erg, dat hij misschien een paar dagen liefst alleen blik wil eten? Fatsoenlijk eten kan altijd noghp-wink

Maar je bent ook hard bezig je huis voor hem aan te passen, zo herkenbaar.....

Tophp-thumbsup

pagina 6 van 40 12 3 4 5 67 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende forumvraag: Onze Spaanse Bodi
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^